You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 956
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
κανα νεο απο ολγα;ξερουμε που βρισκεται;
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Φιλαράκι αυτή πλέον δουλεύει στο Αρκαδίας.κανα νεο απο ολγα;ξερουμε που βρισκεται;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Μελαμψη στην Δημοκριτου; Ενδιαφερον!
Βέβαια. Οι Γύφτισσες και Βουλγαροτουρκογύφτισσες είναι σπανιότατο εξευγενισμένο έδεσμα ...
Δεν μπορώ να καταλάβω ολοι κάνετε παράπονα και κάνε εκεί πηγαίνετε μαζόχες είστε αφού βλέπετε έχει πολύ καλύτερα μαγαζιά έχει γεμίσει η Αθήνα και κοπελες πολύ καλές εκεί έχει ότι έχουν διώξει τα άλλα μαγαζιά τις μάζεψαν εκει
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
ειναι τελειως για τον πουτσο, κουτοπονηρη οσο δεν παει... πληρωσα 70 ευρω για 1 ωρα και 2 εκτονωσεις... καθισε 25 λεπτα με το ρολοι και μου λεει τελειωσαμε... ειχε προηγηθει μια εκτονωση στο τεταρτο... της λεω μα δεν ειμαστε ουτε μιση ωρα ... και μου λεει οτι στον χρονο μεσα μετραει και ο χρονος του μπανιαρισματος πριν και μετα... και της ξαναλεω δηλαδη εκανα μπανιο μιση ωρα?????? και συνεχιζω και ας πουμε οτι εκανα μπανιο μιση ωρα στο προγραμμα με τα 50 ευρω που ειναι μισαωρου θα πρεπει να πληρωσω να κανω μπανιο 2 φορες και να φυγω... δεν το συνεχισα αλλο γιατι ουτως η αλλως χαρη εκανα στο μπαζο που την πηδηξα μια φορα... τετοια ιδρυματα ειναι για κλεισιμο καθως και τα κοκκαλα σου πονανε μετα απο το υποτιθεμενο μασαζ και μανουριασμενος φευγεις αντι να χαλαρωσεις... ΜΑΚΡΥΑΑΑΑ
Αφού το γράφει με υπερηφάνεια και κεφαλαία γράμματα: Χώρα καταγωγής ΑΛΒΑΝΙΑ
Τι περίμενες?
οχι δεν ειναι βουλγαρογυφτισες !!!Βέβαια. Οι Γύφτισσες και Βουλγαροτουρκογύφτισσες είναι σπανιότατο εξευγενισμένο έδεσμα ...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
οχι δεν ειναι βουλγαρογυφτισες !!!
Αλλά ;
Τι γύφτισσες είναι ;
Από το Ζεφύρι ;
ή τη Θήβα ;
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Πέρασμα από το ελαιοτριβείο και έπαθα πλάκα! τα καινούργια μωρά που έφερε μετράνε πολύ. Ειδικά η Ναταλία
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ναταλία και ποιές άλλες;
Κάνε και καμιά περιγραφούλα
Τεμπελάκο
Τι σκατά προμόσιον είναι αυτό;
Τεμπελάκο
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
Πέρασμα από το ελαιοτριβείο και έπαθα πλάκα! τα καινούργια μωρά που έφερε μετράνε πολύ. Ειδικά η Ναταλία
.. δεν υπαρχει ανανεωση στις φωτο του σαιτ..
μηπως μπορεις να δωσεις μια περιγραφη, μη τρεχουμε τζαμπα δηλαδη...
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Ναταλία και ποιές άλλες;
Τεμπελάκο
Δεν είναι προμόσιον. Απλά πέρασα από κει, είδα νέο αίμα και ρώτησα τι παίζει και επειδή δεν είμαι παρτάκιας ενημερώνω εδώ. Οι καινούργιες είναι η Χριστίνα, Ναταλία και Νίκη. Δεν το χω πολύ με τις περιγραφές. Η Ναταλία είναι μικροκαμωμένη μαυρομάλλα με ωραίο σώμα. Είναι από τα καυλάκια που βλέπεις έξω και θες να τα σκίσεις. Η Χριστίνα είναι πιο ψιλή και ξανθιά χάνει λίγο στο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες 2 νομίζω. Για τη Νίκη περιγραφή νομίζω υπάρχει στις κριτικές του μαγαζιού από κάποιο συναγωνιστή που τίμησε την κορασίδα.
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Δεν είναι προμόσιον. Απλά πέρασα από κει, είδα νέο αίμα και ρώτησα τι παίζει και επειδή δεν είμαι παρτάκιας ενημερώνω εδώ. Οι καινούργιες είναι η Χριστίνα, Ναταλία και Νίκη. Δεν το χω πολύ με τις περιγραφές. Η Ναταλία είναι μικροκαμωμένη μαυρομάλλα με ωραίο σώμα. Είναι από τα καυλάκια που βλέπεις έξω και θες να τα σκίσεις. Η Χριστίνα είναι πιο ψιλή και ξανθιά χάνει λίγο στο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες 2 νομίζω. Για τη Νίκη περιγραφή νομίζω υπάρχει στις κριτικές του μαγαζιού από κάποιο συναγωνιστή που τίμησε την κορασίδα.
Τι ώρα συνάντησες τα καινούρια μωρά φίλε napoleonV1???
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
13:30-14:30 πες μου ότι ήσουν και συ εκεί
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
13:30-14:30 πες μου ότι ήσουν και συ εκεί
Σ' ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
'Οχι φίλε μου, δεν ήμουν εκεί.
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
τίποτα! καλά να περάσειςΣ' ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
'Οχι φίλε μου, δεν ήμουν εκεί.
mounodoulos34
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου. εισαι πολυ ευγενικος και πρααος κατα τη γνωμη μου. Πηγαινω καποια Κυριακη πριν κανενα δυμηνο να δω τι υπαρχει και μου παρουσιαζονται 3 αγελαδια. ρωταω αν υπαρχει αλλη κοπελα και μου λενε οχι. εμεις δεν σου κανουμε? γεια σου τοτε και μην σε χασουμε.ειναι τελειως για τον πουτσο, κουτοπονηρη οσο δεν παει... πληρωσα 70 ευρω για 1 ωρα και 2 εκτονωσεις... καθισε 25 λεπτα με το ρολοι και μου λεει τελειωσαμε... ειχε προηγηθει μια εκτονωση στο τεταρτο... της λεω μα δεν ειμαστε ουτε μιση ωρα ... και μου λεει οτι στον χρονο μεσα μετραει και ο χρονος του μπανιαρισματος πριν και μετα... και της ξαναλεω δηλαδη εκανα μπανιο μιση ωρα?????? και συνεχιζω και ας πουμε οτι εκανα μπανιο μιση ωρα στο προγραμμα με τα 50 ευρω που ειναι μισαωρου θα πρεπει να πληρωσω να κανω μπανιο 2 φορες και να φυγω... δεν το συνεχισα αλλο γιατι ουτως η αλλως χαρη εκανα στο μπαζο που την πηδηξα μια φορα... τετοια ιδρυματα ειναι για κλεισιμο καθως και τα κοκκαλα σου πονανε μετα απο το υποτιθεμενο μασαζ και μανουριασμενος φευγεις αντι να χαλαρωσεις... ΜΑΚΡΥΑΑΑΑ
καθειστε ρε αγελαδια τα 80ευρω τα βγαζω με τα χιλια ζορια σε 2 μερες και βαλε ερχομαι αθηνα για να ξεχαρμανιασω και με αντιμετωπιζετε με αυτο τον τροπο? Βρε ουστ ΑΓΕΛΑΔΙΑ να πεινασετε.
αν επαιρναν 3,5 ευρω την ωρα θα γουσταραν τα ζωα?
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου. εισαι πολυ ευγενικος και πρααος κατα τη γνωμη μου. Πηγαινω καποια Κυριακη πριν κανενα δυμηνο να δω τι υπαρχει και μου παρουσιαζονται 3 αγελαδια. ρωταω αν υπαρχει αλλη κοπελα και μου λενε οχι. εμεις δεν σου κανουμε? γεια σου τοτε και μην σε χασουμε.
καθειστε ρε αγελαδια τα 80ευρω τα βγαζω με τα χιλια ζορια σε 2 μερες και βαλε ερχομαι αθηνα για να ξεχαρμανιασω και με αντιμετωπιζετε με αυτο τον τροπο? Βρε ουστ ΑΓΕΛΑΔΙΑ να πεινασετε.
αν επαιρναν 3,5 ευρω την ωρα θα γουσταραν τα ζωα?
Το κατάστημα έχει σοβαρό πρόβλημα management σε σχέση με το προσωπικό...
Την ίδια αντιμετώπιση έχω συναντήσει κι ' εγώ.
Και ήταν όλες μέσα στην ξυνίλα!
Όταν πας να χαλαρώσεις νομίζω πως το αυτονόητο κατ' ελάχιστο είναι η καλή διάθεση από τις κοπέλες.
Δεν λέω, άνθρωποι είναι και αυτές, αλλά όταν η στραβή διάθεση είναι ο κανόνας, τότε άσε καλύτερα...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
Νεα μεταγραφη.... Η Βαλερια της Φωτεινης.. ηρθε εδω...
Αλλα συμφωνω με τους συναγωνιστες παραπανω... αν και εχει καναδυο πιπινακια.. αυτη η ξυνιλα που εχουν ολες εκει μεσα..δεν σε εμπνεει για παρακατω... Μυριζει η φολα απο χιλιομετρα!!
Αλλα συμφωνω με τους συναγωνιστες παραπανω... αν και εχει καναδυο πιπινακια.. αυτη η ξυνιλα που εχουν ολες εκει μεσα..δεν σε εμπνεει για παρακατω... Μυριζει η φολα απο χιλιομετρα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 175
- Εμφανίσεις