Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δημητσάνας 1 (πίσω από το ιατρικό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos7004
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακο δεν λεει εκει λεει για το μαρουσι ο συνγαμητης.... αλλα στο κειμενο σου εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις....
1)το θρεντ λεει για μασαζερι πισω απο το ιατρικο, στο αιγαλεω εχει ιατρικο??????
2)μιλας για κωλομαγαζο.... γιατι ενα τετοιο μαγαζι το οποιο προσφερει χαλαρωση και ευεξια το ονομαζεις κωλομαγαζο????
3)και σε αυτο το μαγαζι στο μαρουσι καποιανου δολιου οι συγγενεις θα μενουν διπλα, τι σημαινει οτι πρεπει και του δολιου να του φανει απιστευτο????????

Καλησπερα φιλε μου! μπαινω καιρο εδω, αν και δεν μιλαω σχεδον σε κανεναν,
ομως θα ηθελα να σου πω οτι σε εχω κρινει σαν ... δικαιο!
Τα λες με το ονομα τους, και σαν να ξερεις τι παιζει με πολλα ... μελη, εδω μεσα!
κατηγορουν, εκθετουν, και ... τα παραλενε, λες και τους πανε με το ζορι σε καθε ενα απο αυτα τα μαγαζια! και εμενα μου αρεσει το καλο μασαζ, και το καθαρο μαγαζι, οπου και να
βρισκεται! Αν κατι δεν μου αρεσει, δεν θα το δυσφημησω, απλα ... δεν ξαναπαω!
Να τα λες παντα ετσι σωστα, και να ξερεις οτι πολλοι σε θαυμαζουν που εισαι σωστος!

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μια από τα ίδια παίδες
Καμία ανανέωση

Και κατι ακομα! Ημουν την πεμπτη εκει, και εχει φερει 3 κοπελες απιστευτες! Δυστηχως, μονο μια μπορεις να παρεις, αλλα τηα ξαναπαω σιγουρα και αυτη την εβδομαδα! Για τους λατρεις του καλου μασαζ,ειναι το οτι καλητερο!

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Το καινουργιο προσωπικο ειναι ωραιο ;
Αλλαξανε μυαλα εκει;
Παλια που πηγαινα μονο φραπε και ξεπετα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Το καινουργιο προσωπικο ειναι ωραιο ;
Αλλαξανε μυαλα εκει;
Παλια που πηγαινα μονο φραπε και ξεπετα.
στα καινουργια ειναι  η Γιαννα ....εκτος απο την Φλώρα που εχει ηδη ενα μηνα ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και κατι ακομα! Ημουν την πεμπτη εκει, και εχει φερει 3 κοπελες απιστευτες! Δυστηχως, μονο μια μπορεις να παρεις, αλλα τηα ξαναπαω σιγουρα και αυτη την εβδομαδα! Για τους λατρεις του καλου μασαζ,ειναι το οτι καλητερο!
τιμούλες;
παίζει περισσότερο από μασάζ;

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γράψτε και καμία περιγραφή από τις κοπέλες... Το όνομα από μόνο του δεν λέει τίποτα....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
μελαχροινη με μακρια μαλλια προς το αδυνατη 33 με 36 χρονων ....Ροξι 23 με 25 χρονων καστανή με ωραιο προσωπο και καμπυλες
εννοεις την παλια φλωρα??? τη ρουμανα??? που περασε απο ιλιαδα???

Επισκέπτης

ρε σύντροφοι η Δημητσάνας κάθετη στη Λ.Αλεξάνδρας δεν είναι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
οχι πισω απο ο ιατρικο στο ,μαρουσι
οχι η δημητσανας ειναι καθετη στην λ.αλεξανδρας....παω πασο μονο αν υπαρχει δημητσανας κ στο μαρουσι αλλα το συγγεκριμενο απ οτι ξερω διοτι δεν εχω παω ειναι στην λ.αλεξανδρας  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
οχι η δημητσανας ειναι καθετη στην λ.αλεξανδρας....παω πασο μονο αν υπαρχει δημητσανας κ στο μαρουσι αλλα το συγγεκριμενο απ οτι ξερω διοτι δεν εχω παω ειναι στην λ.αλεξανδρας  ;)
σορυ ,η δημητσανας ειναι οντως καθετη στην λ.αλεξανδρας,αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι προς μαρουσι μερια....σορυ κ παλι..ειναι κ αργα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom