Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δημητσάνας 1 (πίσω από το ιατρικό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos7004
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
επισκεψη προ 5 ημερων περιπου καθως βρεθηκα για δουλειες στην κηφισιας και ειπα να επισκεφτω το εν λογω ιδρυμα για πρωτη φορα ...επελεξα τη μαιρη, κοντουλα βραζιλιανα γυρω στα 27.... καρυφαιο μασαζ χωρις κατι παραπανω... και χωρις υποννοουμενα για κατι παραπανω....οποιος θελει μασαζ ας παει γιατι πραγματι η συγκεκριμενη το κατεχει, αλλα ρε παιδακι μου κατι λειπει στο μενου....  εστω ενας φραπες ρεεεεεεεεεεεεεε, τι θα κανουμε εμεις???????? θα γιννουμε αυνανες??????????

Επισκέπτης
επισκεψη προ 5 ημερων περιπου καθως βρεθηκα για δουλειες στην κηφισιας και ειπα να επισκεφτω το εν λογω ιδρυμα για πρωτη φορα ...επελεξα τη μαιρη, κοντουλα βραζιλιανα γυρω στα 27.... καρυφαιο μασαζ χωρις κατι παραπανω... και χωρις υποννοουμενα για κατι παραπανω....οποιος θελει μασαζ ας παει γιατι πραγματι η συγκεκριμενη το κατεχει, αλλα ρε παιδακι μου κατι λειπει στο μενου....  εστω ενας φραπες ρεεεεεεεεεεεεεε, τι θα κανουμε εμεις???????? θα γιννουμε αυνανες??????????

γίνε kosnik26 ή μπιφτεκάκι καλύτερα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
πετρουλα ειναι ετσι οπως τα λες.... η μαιρη κανει φανταστικο μασαζ.... αλλα μονο μασαζ.... για αλλα πας αλλου...

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Η Φιονα(παλια Φλωρα στην Ιλιαδα),αρχιζει και ξεψαρωνει σιγα σιγα στο προγραμμα της!Για να μην παρεξηγουμαστε,αρχιζει ειπα!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αυτη η μασαζερι εκει, προσφερει το κατι παραπανω .... και φραπε με καλαμακι και καλοψημενη μπριζολα !

αλλα εχουν πολιτικη του μαγαζιου να μην το δινουν ευκολα !

βλεπετε ελληνιδες στο μανατζμεντ του συγκεκριμενου χωρου !

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Συμφωνω απολυτα.Δεν προσφερει και λιγα.Μαλλον...αρκετα θα ελεγα!Οχι ευκολα ομως.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Τι τιμες παιζουν εδω παιδια ,ας ενημερωσει καποιος εστω και pm εχω καιρο να παω ,και αν εχει κατι καλο
!

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
110€ και επανω βλεπεις η ελενα και η αννιτα εχουν ανεβασει το πηχη ψηλα

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
μλκια τους οι τιμες αυτες . αν και ειμαι διπλα δεν εχω πατησει τα τελευταια 3 χρονια - αυτες χανουν...

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Απο οτι ξερω,εκριβο ξεακριβο,μια χαρα παει το ιδρυμα!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Eχουν και αυτες το κοινό τους ξερουν τι κανουν....
το ιατρικο κεντρο και ολοι οι μεγαλογιατροι διπλα ειναι...οπως επισης και ολα τα μεγαλοστελεχη απο τα γυρω γραφεια (φαρμακευτικες, εταιριες κινητης τηλ, κτλ).... :sunglasses:

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Σωστο!Ολα εχουν να κανουν και με το σε ποιους πευθυνεσαι.Και απο εκει και περα μαγκια τους που το χειριζονται αναλογα.Ξερει κανεις σας καποιον που να μπορει λογω συνθηκων να παρει 100,αλλα να επιμενει στα 50;

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Διαφωνω. Οι τιμες και οι υπηρεσιεσ πρεπει να ειναι στην αγορα τουλαχιστον για τους τακτικους πελατες οπως ημουν εγω.  Τελικα εγω που οπως ειπα ειμαι διπλα και εχω την δυνατοτητα, επαψα να τους τα δινω γιατι δεν γουσταρω να με πιανουν κοροιδο. Με τα χρηματα του κατι παραπανω στη Δημητσανας εχω υπεροχο διδυμο αλλου ή εξτρα υπηρεσιες.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Διαφωνω. Οι τιμες και οι υπηρεσιεσ πρεπει να ειναι στην αγορα τουλαχιστον για τους τακτικους πελατες οπως ημουν εγω.  Τελικα εγω που οπως ειπα ειμαι διπλα και εχω την δυνατοτητα, επαψα να τους τα δινω γιατι δεν γουσταρω να με πιανουν κοροιδο. Με τα χρηματα του κατι παραπανω στη Δημητσανας εχω υπεροχο διδυμο αλλου ή εξτρα υπηρεσιες.

Νομίζω ότι είσαι πολύ σωστός φίλε
Ο καιρός που διανύουμε δεν είναι για να πετάμε το χρήμα

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απολύτως σωστός.  Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί αιμοδότες, πιστεύοντας ότι αποτελούν την εξαίρεση.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Απολύτως σωστός.  Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί αιμοδότες, πιστεύοντας ότι αποτελούν την εξαίρεση.

Ας υπάρχουν
Δυστυχώς όμως χαλάνε την πιάτσα και ανεβάζουν τις τιμές

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
αυτη η μασαζερι εκει, προσφερει το κατι παραπανω .... και φραπε με καλαμακι και καλοψημενη μπριζολα !

αλλα εχουν πολιτικη του μαγαζιου να μην το δινουν ευκολα !

βλεπετε ελληνιδες στο μανατζμεντ του συγκεκριμενου χωρου !

...ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ.

Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Παιδια εχει παει κανεις τωρα τελευταια στο Choco? Εχει καμια γκομενα που να αξιζει?

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χθες έτυχε να είμαι στο Ιατρικό οπότε είπα να περάσω από το μαγαζι... Φιόνα η επιλογή. Καλή εμφανισιακώς (όχι κάτι το ιδιαίτερο βέβαια με 2.5αρια  :tits: θα έλεγα). Πολύ φιλική και καλη στο μασάς. Φραπές καλός, γενικά μία καλή περίπτωση αλλά ακριβα ρε σεις... 100 ευρώ τέτοια εποχη με χαράτσια, φόρους, αναδουλειές και ανασφάλεια το σκέφτεσαι πολύ να το "πετάξεις" έτσι το κατοστάρικο. Το μασάζ θα έπρεπε να ήταν στο 50αρικο με εξτρα 10 ή 20 ευρώ το πολύ. Υπάρχει και η Ροξι αλλά δεν πολυξερει από μασάζ και μία Μαίρη πολύ καλή στο μασάζ αλλά ως εκεί  :S .... τίποτα έξτρα η κοπέλα αλλά στο λένε από την αρχη, δεν κοροιδεύουν. Καλό και καθαρό το δωμάτιο. Άλλες έχει δει κανείς? Και τι προσφέρουν?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom