You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε παιδιά, αν πάρω τηλέφωνο και πω αυτό που θέλω ακριβώς και δεν είναι τίποτα ...extreme, υπάρχει ελπίδα;
Ένα σίγουρο εκεί μέσα υπάρχει; Ένα καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος θέλω. Υπάρχει σιγουράκι εκεί μέσα;
Δεν έχω ξαναπάει και δεν γουστάρω να πάω και να μου αρχίσουν τα "πέρασε και βλέπουμε..."
Οκ, έχουν ειπωθεί πολλά για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά βολεύει πολύ ρε γαμώτο!
Ένα σίγουρο εκεί μέσα υπάρχει; Ένα καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος θέλω. Υπάρχει σιγουράκι εκεί μέσα;
Δεν έχω ξαναπάει και δεν γουστάρω να πάω και να μου αρχίσουν τα "πέρασε και βλέπουμε..."
Οκ, έχουν ειπωθεί πολλά για το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά βολεύει πολύ ρε γαμώτο!
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Nαταλι,καλη σε ολα,ισως οχι με την πρωτη φορα βεβαια.Ρε παιδιά, αν πάρω τηλέφωνο και πω αυτό που θέλω ακριβώς και δεν είναι τίποτα ...extreme, υπάρχει ελπίδα;
Φιονα,καλο μασαζ και φραπες,ως εκει ομως.
Ρωξανη,ωραιο κοματι πληθωρικο,φραπες οκ,για πιο περα δεν εχω αποψη.
δυσκολα...εξαρταται απο το πως θα σε κοψουνε...Ρε παιδιά, αν πάρω τηλέφωνο και πω αυτό που θέλω ακριβώς και δεν είναι τίποτα ...extreme, υπάρχει ελπίδα;
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες ποιο ειναι το τηλεφονο του choco γιατι ψαχνω και δεν το βρισκω.
Ρε παιδιά, αν πάρω τηλέφωνο και πω αυτό που θέλω ακριβώς και δεν είναι τίποτα ...extreme, υπάρχει ελπίδα;
Σε βαραίνει το εκατόευρω στην τσέπη ε...?
Παιδια εχει παει κανεις τωρα τελευταια στο Choco? Εχει καμια γκομενα που να αξιζει?
Οπου και να πας, εχει και τα καλα του και τα χαλια του! Σημασια εχει να περασεις καλα, και να νιωθεις καλα! Αν και τελευταια, στο συγκεκριμενο, δεν ξερω τον λογο, αλλα δυσκολα κλεινεις ραντευου! Η εφερε και αλλες κοπελες, η και εγω δεν ξερω τι αλλο να πω! Παντος, ειναι στην λιστα με τα καλητερα μαγαζια που εχουν απομεινει! Και απο ευγενια, και απο θεμα αισθητηκης και εμπιρειας στο καλο μασαζ! Βλεπεις, οταν εισαι υποχρεωμενος να ζεις πανω σε μια καρεκλα 14 περιπου χρονια, το καλο μασαζ, ειναι το αλφα και το ωμεγα!
αυτη η γιαννα ειναι εκει ακομα>?εχει αρχισει τα κλαρινα και στα βορεια?? ποσο παει το φουλ εκει??
Γιαννα? Δεν εχω ακουσει το ονομα αυτο εκει! Τωρα πηγε?
μου ειπε η ρουλα οτι εκει δουλευει!!!η ρουλα που ειναι στην στουρναρη εννοω!!!δουλευαν ομηρου πριν κανα χρονο!!μηπωσ εχει παρει αλλο ονομα εκει??
Θα σε γελασω φιλε μου! Εχουν παει τρις η τεσσερις μελαχροινες, πολυ καλα και ... αξιολογα κοριτσια, αλλα δεν εχω ακουσει το ... Γιαννα! Τι ψαχνεις? Γυναικες! Μονο στα μαλια να αλλαζουν? χαχαχαχαχαχα ....
εχει καλα κομματια??κανα πιπινι παιζει???κανουν ολεσ φουλ εκει??
Ακου να σου πω! Εγω, παω σε τεσσερα πεντε μαγαζια, που εχω αξιολογησει σαν ... τα καλητερα! Ειμαι καθηλωμενος σε αναπυρικο καροτσακι, και ψαχνω το καλο μασαζ!
Απο εκει και περα, εχει πολυ καλα κοριτσια, πολυ ομορφα, και πολυ καλος και ευχαριστος χορος!
Δεν ειμαι σε θεση να ζητησω κατι παραπανω! Παντος, απο οτι βλεπω, εχει πολυ ... κηνηση!
ροξι.μου ειπε η ρουλα οτι εκει δουλευει!!!η ρουλα που ειναι στην στουρναρη εννοω!!!δουλευαν ομηρου πριν κανα χρονο!!μηπωσ εχει παρει αλλο ονομα εκει??
λυσαξεs. την εχειs δει την ροξι ? τοσα αλλα σιγουρα μαγαζια υπαρχουν .η ροξη δινει μπριζολιτσα σε ολουσ??γενικα ολεσ οι κοπελεσ προσφερουν φουλ προγραμμα??
Η Γιάννα (ροξυ) είναι μυστήριο άλογο. Την θυμάμαι από την Ιπποκράτους που δούλευε με την Ρούλα. Νόμιζε ότι είναι κάποια και όλοι πρέπει να τις τα σκάνε. Πολωνέζα έλεγε ότι είναι δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Τώρα στην ούσια δεν νόμιζω ότι αξίζει πολλά εγώ πάντως δευ είχα περάσει κάλα. Φράπε θυμάμαι με μέτριο καλαμάκι. Δηλαδή το τίποτα για 90 ευρώ. Το Δημητσάνας το θυμάμαι στο κατοστάρικο μόνο φραπέ. Η Ροξι θα το έχει πάει στο 120 απο μόνη της για κάτι παραπάνω (αυτό το υποθέτω) Λοιπόν καλύτερα άστο πήγαινε για άλλα.
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Η πρωην Γιαννα και νυν Ροξι λοιπον ειναι λιγο της ταλαιπωριας.Κανει κωλοτουμπες με το πολυ χρημα,και στοχος της ειναι μια καλη περιπτωση φραγκατου τυπου για να ξεμπλεξει μια κι'εξω.Για πιο πολλες υπηρεσιες πρεπει καποιος να ασχοληθει σοβαρα μαζι της και εκει που βρισκεται,αλλα ισως περισσοτερο εκτος!
και βεβαια να μην παs. η πορτα ειναι το μονο σιγουρο. η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη για αλλεs φασειs.γιατι ρε φιλε μου δεν κανει καλα τσιμπουκια το κοριτσι και καλο γαμησι??δεν την εχω δοκιμασει!!!λεσ δηλαδη να φαω πορτα??να μην παω??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K