xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
οχιΗ μαρίνα έφυγε από εκεί?
οχιΗ μαρίνα έφυγε από εκεί?
ισως..Η μαρίνα έφυγε από εκεί?
επισκεψη στο μαγαζι 2 νεα τεμαχια... αφροδιτη και τζουλια.... αφροδιτη=πιτσιρικι χαμογελαστο με 4 περιττα κιλα, τζουλια= 30+ ωραιο κορμι, αρκετα ομορφη και χαρουμενη στα ενδωτερα..... και οι 2 μετριο μασαζ
αμα πας και δευτερη φορα εχοντας μαζι σου και το καπελο , αλλα πολυ ακριβο το μαγαζι. Η αφροδιτη ποια ειναι , διοτι Ναταλι και Ελπιδα πιδα πιδα μας οκ i know , αφροδιτη ????Επίσκεψη την Παρασκευή το μεσημέρι. 3 κορασίδες (Νάταλι αν δεν κάνω λάθος, Αφροδίτη και Ελπίδα). Μπήκα με Νάταλι! Ξανθό με πολύ ωραίο σώμα και μικρό στήθος και φόρεμα λευκό μέχρι το γόνατο. Μασάζ αρκετά καλό χωρίς βιασύνη και στο τέλος φραπεδία περιποιημένη για πλήρης χαλάρωση. Για παραπάνω έχω την εντύπωση ότι εξαρτάτε από την κοπέλα.
αφροδιτη 20 χρονο ελληνικο προιον με πολυ μικρο βυζι το οποιο διαφαινεται οτι ειναι πολυ μικρο αμα αφαιρεσεις το στηθοδεσμο και κυταριτιδα στα μπουτια.... κριμα για την ηλικια της....αμα πας και δευτερη φορα εχοντας μαζι σου και το καπελο , αλλα πολυ ακριβο το μαγαζι. Η αφροδιτη ποια ειναι , διοτι Ναταλι και Ελπιδα πιδα πιδα μας οκ i know , αφροδιτη ????
Σωστός!Δεν την έχω ξαναδεί, οπότε λογικά νέα. Από εμφάνιση δείχνει όντως μικρούλα με ωραίο προσωπάκι αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω καθότι εμφανίστηκε με τζιν (τουρλωτός πισινός).αφροδιτη 20 χρονο ελληνικο προιον με πολυ μικρο βυζι το οποιο διαφαινεται οτι ειναι πολυ μικρο αμα αφαιρεσεις το στηθοδεσμο και κυταριτιδα στα μπουτια.... κριμα για την ηλικια της....
Επίσκεψη την Παρασκευή το μεσημέρι. 3 κορασίδες (Νάταλι αν δεν κάνω λάθος, Αφροδίτη και Ελπίδα). Μπήκα με Νάταλι! Ξανθό με πολύ ωραίο σώμα και μικρό στήθος και φόρεμα λευκό μέχρι το γόνατο. Μασάζ αρκετά καλό χωρίς βιασύνη και στο τέλος φραπεδία περιποιημένη για πλήρης χαλάρωση. Για παραπάνω έχω την εντύπωση ότι εξαρτάτε από την κοπέλα.
100 με καθαρό χρόνο μασαζ 40 λεπτά.Χρόνος? Κόστος?
ανιτα και ελενα πρεπει καπια απο τις δυο να ειναι ματουρι κοντα στα 40+ με μακρι μαλι μελαχρινη , ψηλη αδυνατη , ποια ειναι ??? και προσφερει υπηρεσιες αυτη???To εστιατόριο έχει δύο σερίφισες εναλλάξ, την Ανίτα και την Έλενα. Το περιβάλλον είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην ενδοχώρα και πολύ φιλικό, αλλά οι τιμές έχουν χάσει επαφή με χωροχρόνο. Αν ταυτοποιηθείς έχει ότι ζητήσεις, 4 χέρια ή μπριζόλα στο δωμάτιο ή στη σάουνα κτλ αλλά θέλει κι αυτό να διαθέσεις χρόνο και όπως λέει και το ρητό χρόνος=χρήμα.
εφημεριδα Χ.Ε.Εχει κανείς συναγωνιοστής τηλ/ απο Δημητσάνας? (τσόκο σπά)
και οι 2 ματουρια ειναι 40+... εχω κανει νιξη και με τις 2 για να μου προσφερουν υπηρεσιες αλλα εφαγα πορτα......ανιτα και ελενα πρεπει καπια απο τις δυο να ειναι ματουρι κοντα στα 40+ με μακρι μαλι μελαχρινη , ψηλη αδυνατη , ποια ειναι ??? και προσφερει υπηρεσιες αυτη???
To εστιατόριο έχει δύο σερίφισες εναλλάξ, την Ανίτα και την Έλενα. Το περιβάλλον είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην ενδοχώρα και πολύ φιλικό, αλλά οι τιμές έχουν χάσει επαφή με χωροχρόνο. Αν ταυτοποιηθείς έχει ότι ζητήσεις, 4 χέρια ή μπριζόλα στο δωμάτιο ή στη σάουνα κτλ αλλά θέλει κι αυτό να διαθέσεις χρόνο και όπως λέει και το ρητό χρόνος=χρήμα.