You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κανένας επόσκεψη εδώ? Καμία αλλαγή σε τιμές?
Μάλλον τις μπαγλάρωσαν χθες οι Μπάτσοι
Μάλλον τις μπαγλάρωσαν χθες οι Μπάτσοι
Αφίψθηκε νέο αίμα!!!
Σοφάκι : Ψευδό αλλά μουνάκι καλό!!!!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
γραψε 2 λογια παραπανω.... μας καβλωσες και μας παρατησες....Αφίψθηκε νέο αίμα!!!
Σοφάκι : Ψευδό αλλά μουνάκι καλό!!!!
τι εστι σοφακι?
τι εστι καλο μουνακι?
τι εστι ψευδο μουνακι?
γραψε 2 λογια παραπανω.... μας καβλωσες και μας παρατησες....
τι εστι σοφακι?
τι εστι καλο μουνακι?
τι εστι ψευδο μουνακι?
Ψευδό στη γλώσσα
Κοντοπούτανο με όλες τις περιποιήσεις!!!!
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ψευδό στη γλώσσα
Κοντοπούτανο με όλες τις περιποιήσεις!!!!
ποσο παει η ταριφα? ειναι ελευθερη η εισοδος?
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλαρακι? Η ημερωμηνια που λες, δεν παιζει! Ημουν ΕΚΕΙ, μεχρι τις 8΄και 30, και μαλιστα ημουν νωριτερα και στην θυσεως στον βασιλη! Την ημερα εκεινη ειχα τα γεννελθεια μου, και ημασταν παρεα 4 φιλοι! Οποτε, οταν λετε κατι, καλητερα να το ψαχνεις πρωτα, και να μην γινεσαι ... ρουφ...ς, αλλων ανταγωνηστων! ξερεις τι θελω να πω!Μάλλον τις μπαγλάρωσαν χθες οι Μπάτσοι
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ρε παλιοκωστα κουλαρε λιγο, εκανες εγγραφη χθες και μπηκες φουριοζος, το καταλαβε καλα αυτο που θες να μας πεις,τα μασαζερι των βορειων προαστειων choko και θησεως βασιλη ειναι τα καλυτερα μασαζερι παγκοσμιως....Φιλαρακι? Η ημερωμηνια που λες, δεν παιζει! Ημουν ΕΚΕΙ, μεχρι τις 8΄και 30, και μαλιστα ημουν νωριτερα και στην θυσεως στον βασιλη! Την ημερα εκεινη ειχα τα γεννελθεια μου, και ημασταν παρεα 4 φιλοι! Οποτε, οταν λετε κατι, καλητερα να το ψαχνεις πρωτα, και να μην γινεσαι ... ρουφ...ς, αλλων ανταγωνηστων! ξερεις τι θελω να πω!
κούλαρερε παλιοκωστα κουλαρε λιγο, εκανες εγγραφη χθες και μπηκες φουριοζος, το καταλαβε καλα αυτο που θες να μας πεις,τα μασαζερι των βορειων προαστειων choko και θησεως βασιλη ειναι τα καλυτερα μασαζερι παγκοσμιως....
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και το προβλημα σου πιο ειναι? Δεν υπαρχει ... ελευθερια λογου? Απλα, ειπα οτι ειναι αδικο να υπαρχει θεμα για κατι που ειναι ... παραπληροφωριση!ρε παλιοκωστα κουλαρε λιγο, εκανες εγγραφη χθες και μπηκες φουριοζος, το καταλαβε καλα αυτο που θες να μας πεις,τα μασαζερι των βορειων προαστειων choko και θησεως βασιλη ειναι τα καλυτερα μασαζερι παγκοσμιως....
Αν εσυ τα θεωρεις ... σωστα, αυτα τα ... πυγαδακια, ειναι δικο σου θεμα! Λεμε τις αποψεις μας, και πιστευω πως πρεπει να υπαρχει και μια δοση ... αληθειας!
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχεις παει σε πολλα μαγαζια, που να λες .... { ναι, τα αξιζε τα λεφτα μου}? Αν ... ναι, θα ηθελα να μου πεις μερικα, γιατι δεν ξερω!ρε παλιοκωστα κουλαρε λιγο, εκανες εγγραφη χθες και μπηκες φουριοζος, το καταλαβε καλα αυτο που θες να μας πεις,τα μασαζερι των βορειων προαστειων choko και θησεως βασιλη ειναι τα καλυτερα μασαζερι παγκοσμιως....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
εχω παει και στο τσοκο και στη σεμιτελου και στης ελενης και στου βασιλη σε ολα υπηρχαν καλες και κακες στιγμες.... ομως με το καλημερα της εγγραφης μου δεν ξεκινησα διθυραμβους για καποιο μαγαζιΕχεις παει σε πολλα μαγαζια, που να λες .... { ναι, τα αξιζε τα λεφτα μου}? Αν ... ναι, θα ηθελα να μου πεις μερικα, γιατι δεν ξερω!
Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιστευω οτι μπηκαμε ολοι μια παρεα για ψιλο.... κουτσομπολιο, και για τα πιστευω μας!εχω παει και στο τσοκο και στη σεμιτελου και στης ελενης και στου βασιλη σε ολα υπηρχαν καλες και κακες στιγμες.... ομως με το καλημερα της εγγραφης μου δεν ξεκινησα διθυραμβους για καποιο μαγαζι
Δεν ειναι κακο να λεω αυτο που πιστευω καλητερο, αλλα και πιο καθαρο! Γιατι το ξερεις και εσυ μιας που πας, οτι μαγαζια με ποιοτητα, ειναι πολυ λιγα! Ετσι, δεν ειναι κακο να λεω για τα ... καθαρα, και οχι για τα .... μαζεμενα!
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Συγγνώ μη Δημητσάνας λέτε Αιγάλεω δίπλα στα ΤΕΙ Αθήνας;;Γιατί δε νομίζω να παίζει τέτοια μαγαζιά εκεί.Αν ναι είναι απίστευτο αφού λίγο πιο κάτω μένουν συγγενείς μου και ποτέ δεν άκουσα για κωλομάγαζο.Αλλά νομίζω ο δρόμος που λέω λέγεται Δημητσάνης.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
φιλαρακο δεν λεει εκει λεει για το μαρουσι ο συνγαμητης.... αλλα στο κειμενο σου εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις....Συγγνώ μη Δημητσάνας λέτε Αιγάλεω δίπλα στα ΤΕΙ Αθήνας;;Γιατί δε νομίζω να παίζει τέτοια μαγαζιά εκεί.Αν ναι είναι απίστευτο αφού λίγο πιο κάτω μένουν συγγενείς μου και ποτέ δεν άκουσα για κωλομάγαζο.Αλλά νομίζω ο δρόμος που λέω λέγεται Δημητσάνης.
1)το θρεντ λεει για μασαζερι πισω απο το ιατρικο, στο αιγαλεω εχει ιατρικο??????
2)μιλας για κωλομαγαζο.... γιατι ενα τετοιο μαγαζι το οποιο προσφερει χαλαρωση και ευεξια το ονομαζεις κωλομαγαζο????
3)και σε αυτο το μαγαζι στο μαρουσι καποιανου δολιου οι συγγενεις θα μενουν διπλα, τι σημαινει οτι πρεπει και του δολιου να του φανει απιστευτο????????
Τελικά έγινε ανανέωση προσωπικού εδώ? Έχω να περάσω πολύ καιρό αλλά μού είπε φίλος ότι θα έφερνε νέο αίμα...
[/quote]
περασα πριν 2 μερες γιατι ειχα ακουσει τα ιδια, προσωπο που δεν ειχα ξαναδει η φλωρα αν θυμαμαι καλα νεαρη σε ηλικια νταρντανοηδες σωμα και συμπαθητικο προσωπο. ακουσα και για μια ακομα νεαρα αλλα δεν την ειδα καθωσ ητο απασχολημενη..
Τελικά έγινε ανανέωση προσωπικού εδώ? Έχω να περάσω πολύ καιρό αλλά μού είπε φίλος ότι θα έφερνε νέο αίμα...
περασα πριν 2 μερες γιατι ειχα ακουσει τα ιδια, προσωπο που δεν ειχα ξαναδει η φλωρα αν θυμαμαι καλα νεαρη σε ηλικια νταρντανοηδες σωμα και συμπαθητικο προσωπο. ακουσα και για μια ακομα νεαρα αλλα δεν την ειδα καθωσ ητο απασχολημενη..
Θα μας δώσει και κάποιος τα φώτα του τi παίζει στο μαγαζί? Σκέφτομαι να περάσω και θα ήθελα να γνωρίζω τι παίζει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K