J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
γιατι τυπε φαίνεται η καυλοφατσα της...Αλλα ισως ειναι μια απο τις πιο αντικαβλε της φωτογραφιες εδω
γιατι τυπε φαίνεται η καυλοφατσα της...Αλλα ισως ειναι μια απο τις πιο αντικαβλε της φωτογραφιες εδω
Περι ορεξεως..........σπανακοτυροπιταγιατι τυπε φαίνεται η καυλοφατσα της...
Προτιμω αυτη που φαινεται η κωλαρα της παρεα με την καυλοφατσα της.......
[/quote
Και γω αυτο αναρωτιεμαι!Καλα ρε διαολε με τοσες φωτογραφιες που εχει πιο πισω....... με αυτη αποφασισες εσυ να τη σκισεις??
τωρα την ανεβασα τυπε....ασε που την μαλακια την εχω κοψει εδω και χρονια... :S
μπα τυπε μπορει να τυφλωθεις.Δεν την ξαναρχίζεις σιγά σιγά;
Ανυπόστατες φήμες...μπα τυπε μπορει να τυφλωθεις.
Ανυπόστατες φήμες...
τον φτιαχνουν να ειναι ντυμενες τυπεΚαλα ρε διαολε με τοσες φωτογραφιες που εχει πιο πισω....... με αυτη αποφασισες εσυ να τη σκισεις??
εδω ο αλλος φυλαει καραουλι να περασει η πουτανα για να πιασει δουλεια στο δελο και περιμενει απ'εξω για να δει τι φοραει στην καθημερινη της ζωητον φτιαχνουν να ειναι ντυμενες τυπε
ποιος ρε τυπε?εδω ο αλλος φυλαει καραουλι να περασει η πουτανα για να πιασει δουλεια στο δελο και περιμενει απ'εξω για να δει τι φοραει στην καθημερινη της ζωη
ο γλ νομιζω οτι το ειχε πει αυτο τυπεποιος ρε τυπε?
ποιος ρε γιατρε?εδω ο αλλος φυλαει καραουλι να περασει η πουτανα για να πιασει δουλεια στο δελο και περιμενει απ'εξω για να δει τι φοραει στην καθημερινη της ζωη
Απομυθοποίηση;;;εδω ο αλλος φυλαει καραουλι να περασει η πουτανα για να πιασει δουλεια στο δελο και περιμενει απ'εξω για να δει τι φοραει στην καθημερινη της ζωη
η πιο άσχημη φωτο της :S :S :S
θα μου συστησεις τις άλλες δυο???
θα μου συστησεις τις άλλες δυο???