Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.246
Πόντοι
456
Πρεπει να εχει φουσκώσει τα βυζια... θα το ζήτησαν οι χορηγοί.
Το μονο που θα αλλαζα πανω της...λιγη παραπάνω βυζούμπα να ερθει να τουμπανιάσει η καργιολίτσα ρουφοκαβλέτα!!!!Ισως και να παχυνε λιγο...καθολου δεν την χαλάει!!!!Αν τα πιασουμε...θα μας λυθει καθε απορία...οπως και αυτής!!!!

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
4.095
Πόντοι
726
Σε παλιότερη συνέντευξη αν δεν κάνω λάθος είχε δηλώσει ότι δεν έχει κάνει κάτι με γυναίκα ποτέ, τώρα για να ακουστεί λίγο στα κανάλια το γύρισε...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.896
Πόντοι
9.931

Το μοντέλο εξήγησε, πως ως παιδί είχε ερεθίσματα από αγόρια και από δραστηριότητες που χαρακτηρίζονται περισσότερο ως ανδρικές. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραδέχτηκε, ότι ένιωθε μπερδεμένη σε ό,τι αφορά στον σεξουαλικό της προσανατολισμό, καθώς μέχρι μία ηλικία δεν ένιωθε έλξη για άτομα διαφορετικού φύλου.

«Η πρώτη μου συντροφική σχέση ήταν με γυναίκα.Ο τρόπος που μεγάλωνα ήταν αρκετά λάθος. Όταν έκανα παρέα μόνο με τα αγόρια και το μόνο μου ενδιαφέρον ήταν τα μηχανάκια και τα συνεργεία κι έβλεπα, ότι τα αγόρια ήθελαν κορίτσια, εγώ τα αγόρια δεν μπορούσα να τα δω ερωτικά και αισθανόμουν ότι είμαστε ένα. Εκεί μπερδεύτηκα. Δεν μπορούσα να δω τα αγόρια ερωτικά, αυτό άλλαξε μετά τα 16 μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
965
Πόντοι
86
Το τοπ ελληνικό τσιμπούκι για ξεφτιλισμα και δυνατό γαμησι απ' όλες τις τρύπες. Έχει φύγει πολύ σπέρμα από τότε που βγήκε
Πραγματική τσόντα μέχρι και στη φωνη

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
965
Πόντοι
86
Η τύπισσα όσο μιλφώνει τόσο πιο ανθεκτικό και έμπειρο εργαλείο γίνεται στο θέμα κλαρινου

Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
965
Πόντοι
86
:alivedick::bigdick:

Συνημμένα

• dimitra-alexandraki-nude-tits-licking (1).jpg
    dimitra-alexandraki-nude-tits-licking (1).jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories