ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κοπελιά στο thread σου..Εδω είναι για ΠΙΠΙΝΙΑ.....mister den nomizo miss mporei!!!!eseis tha hasete!!!!ego hestika perastiki eimai !!!! !!!!!!
Κοπελιά στο thread σου..Εδω είναι για ΠΙΠΙΝΙΑ.....mister den nomizo miss mporei!!!!eseis tha hasete!!!!ego hestika perastiki eimai !!!! !!!!!!
Τον ΜΠούλο θα πάρεις!δεν με βολεβει !!!!!!!!! τι δεν καταλαβενεισ ????!!! δεν σοθ αρεσει μην διαβαζεισ!!!!φιλε grafo opws goustaro!!!!!!!
Χρόνια πολλά βρε Δημητρούλα και αν είπαμε και καμια κουβέντα παραπάνω,ψωμί και αλάτι βρε
μισς πιπα μπορει εχεις καποια προσωνταmister den nomizo miss mporei!!!!eseis tha hasete!!!!ego hestika perastiki eimai !!!! !!!!!!
κατι για σαραντα χιλιαδες ακουσα με καποιον ρωσο στην Μυκονο τζαμπα δηλαδηΩχ,ωχ,ωχ!!!!Και αυτή είναι,για πολλά...... !!!!!!!
Επειδή δεν ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί,έχω μιά πρόταση!
Εεε.....δέχομαι και να με πληρώσει!!!
οχι οχι..απλα αυτος την καψουρευτηκε και τις εκανε δωρα αξιας 40000κατι για σαραντα χιλιαδες ακουσα με καποιον ρωσο στην Μυκονο τζαμπα δηλαδη
τα εδωσε λεει γιατι την ειδε στο δρομο και του αρεσεοχι οχι..απλα αυτος την καψουρευτηκε και τις εκανε δωρα αξιας 40000
Επειδη ξερω πολυ καλα την νοοτροπια τον ρωσον ειμαι σιγουρος οτι ειναι φωτια η Δημητρα
[/quote διαφορετικα δεν μπορουσες να καταλαβεις οτι ειναι φωτια???το ρωσο περιμενες??
μην ξαναγράψεις στις προστατευόμενες.Και την δική μου απάντηση έσβησε,η οποία ήταν γραμμένη στα Ελληνικά.Πως μπορούμε να μάθουμε,τι έχει γίνει,έτσι ώστε να μην επαναληφθεί?