neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εχω την εντυπωση οτι το ξερω αυτο το μαγαζιΚορίτσια για πείτε πόσο κάνει η τσαντούλα που κρατάει η σκληρά εργαζόμενη κυρία;
εχω την εντυπωση οτι το ξερω αυτο το μαγαζιΚορίτσια για πείτε πόσο κάνει η τσαντούλα που κρατάει η σκληρά εργαζόμενη κυρία;
Μπορεί να ξέρει και ο Ταράτσας...περίμενε λίγο!Κορίτσια για πείτε πόσο κάνει η τσαντούλα που κρατάει η σκληρά εργαζόμενη κυρία;
Όλες οι επίδοξες βιζιτούδες κάνουν ένα περασματάκι από κει...εχω την εντυπωση οτι το ξερω αυτο το μαγαζι
ντροπή σου.Μπορεί να ξέρει και ο Ταράτσας...περίμενε λίγο!
Μπορεί να ξέρει και ο Ταράτσας...περίμενε λίγο!
Φτηνουλιάρα...δεν πάνε καλά οι δουλειές!227 ευρώ
Φτηνουλιάρα...δεν πάνε καλά οι δουλειές!
Τί λες ρε μαλάκα5.227 ευρώ
Διομήδη καλύφθηκες?Είναι λουις βιτον αλλά δεν ξέρω αν ειναι η αυθεντική, πρέπει να δω την ετικέτα μέσα!
Ρεζίλη με έκανεΔιομήδη καλύφθηκες?
Να τον κάνεις παρέα!Θα μάθεις πολύ ωραία και χρήσιμα αντρικά πράγματα!Ρεζίλη με έκανε
Μάλιστα, εκαλύφθην.
θέλω να μου μάθει ποια είναι η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης για το μπικίνιΝα τον κάνεις παρέα!Θα μάθεις πολύ ωραία και χρήσιμα αντρικά πράγματα!
Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις εσύ!Ταράτσα έχεις πολύ δουλειά...θέλω να μου μάθει ποια είναι η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης για το μπικίνι
Εχεις δίκιο.Να τον κάνεις παρέα!Θα μάθεις πολύ ωραία και χρήσιμα αντρικά πράγματα!
θέλω να μου μάθει ποια είναι η πιο ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης για το μπικίνι
Να τον κάνεις παρέα!Θα μάθεις πολύ ωραία και χρήσιμα αντρικά πράγματα!
Ρεζίλη με έκανε
Μάλιστα, εκαλύφθην.
ταράτσα μην ξαναπας στο πουστονήσι
δώσε μια τελευταία ευκαιρία στην κωλοτρυπίδα σου
Να έρθουμε στο άλλο να μιλήσουμε για υδραυλικούς για να είμαστε εντός θέματος?έχετε γαμήσει όλα τα ωραία νήματα με το ασταμάτητο σπαμ σας ρε γιωτάδες
Πάρε να παίξεις και άφησε μας ήσυχους.έχετε γαμήσει όλα τα ωραία νήματα με το ασταμάτητο σπαμ σας ρε γιωτάδες
χρόνια τώραγαμιεσαι
μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο πορνίδιοΠάρε να παίξεις και άφησε μας ήσυχους.