Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
πάνε πιάσε τον Ρώσσο μαζί με τον Kosamf και ρωτήστε τον "Πόσα έδωσες για την Αλεξανδράκη,γιατί δεν βάζεις τιμές?".... :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:

Χαιρομαι που υπαρχουν ακομα κουβαρνταδες  (:jerking:  :jerking:  :jerking:) σ' αυτο τον τοπο...
Καλα παμε

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομα κουβαρνταδες  (:jerking:  :jerking:  :jerking:) σ' αυτο τον τοπο...
Καλα παμε

ο τυπος ειναι τελειως μαλακας.πρωτα την σκυλοβριζει,και μετα λεει οτι καλα εκανε ο αλλος που της τα εχωσε τα φραγκα.καλα ποσο μαλακας ειναι αυτος ο παπατζας ο παλερμο τελικα; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
στα αρχιδια μου και ο ρωσος,στα αρχιδια μου η αλεξανδρακη,και πιο πολυ στα αρχιδια μου εσυ.

μολις ειπα για τυρομπαστουνοβλαχους θιχτηκες;εχεις την μυγα φαινεται :jerking:

Το προβλημα ειναι πως αυτος θελει να το παιξει Ρωσος (με ενα Σ, βλακα αγραμματε), αλλα δεν του βγαινει
Κι απο το πολυ κομπλεξ, του εχει μεινει κουσουρι: Δεν αναγραφει τιμες
Σε φαση να νομιζουμε πως τους παιρνει δωρα, σπιτια, αμαξια κλπ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ελεος!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Το προβλημα ειναι πως αυτος θελει να το παιξει Ρωσος (με ενα Ρ, βλακα αγραμματε), αλλα δεν του βγαινει
Κι απο το πολυ κομπλεξ, του εχει μεινει κουσουρι: Δεν αναγραφει τιμες
Σε φαση να νομιζουμε πως τους παιρνει δωρα, σπιτια, αμαξια κλπ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ελεος!

αφου ειναι φιδεμπορας ο τυπος,ολες του οι κριτικες ειναι μουφες.προχθες η εχθες ηταν,σε μια μερα πηρε δηθεν 2 σιτι τουρ.ωπα ρε γαμια!!!!!

αφου ολες του οι κριτικες ειναι μουφες,γιατι δεν γραφει οτι γαμησε και την αλεξανδρακη;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αφου ειναι φιδεμπορας ο τυπος,ολες του οι κριτικες ειναι μουφες.προχθες η εχθες ηταν,σε μια μερα πηρε δηθεν 2 σιτι τουρ.ωπα ρε γαμια!!!!!

αφου ολες του οι κριτικες ειναι μουφες,γιατι δεν γραφει οτι γαμησε και την αλεξανδρακη;

Μη μιλας ετσι για τον Palermo, γιατι μπορει να βρεθεις σε κανα χαντακι...
Νυχτες, καζινο, χαρτονομισματα σε μαυρες σακουλες, βουλγαροι μαφιοζοι....
Ολη η ζωη σου ειναι ενα δικο του απογευμα  :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ο τυπος ειναι τελειως μαλακας.πρωτα την σκυλοβριζει,και μετα λεει οτι καλα εκανε ο αλλος που της τα εχωσε τα φραγκα.καλα ποσο μαλακας ειναι αυτος ο παπατζας ο παλερμο τελικα; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εχει ρευμα λατρειας βλεπω ο σικελος.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
2 κομπλεξικοί αυνάνες είναι που την βρίσκουν με τις κριτικές μου!(άλλωστε δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο...)

από τέτοιους,όπως ξέρεις,γεμάτη η κοινωνία μας

διαδικτυακοί εφαψίες!!!!

ο ένας μάλιστα είναι και κλώνος κάποιου ηλιθίου(υποψιάζομαι ποιανού),αφού γράφτηκε πριν λίγους μήνες και "πρόλαβε" να δημιουργήσει προσωπικά μαζί μου....

ΥΓ να πεταξω 2-3 φώτο,να πάτε για ύπνο πιο έυκολα?

κάτι πελάτες μου πρώην φυλακισμένοι με είπαν ότι άμα δεν τραβούσαμε καμιά μαλακία,δεν μας έπαιρνε ύπνος τα βράδια στον Κορυδαλλό....

εκτος απο μαλακας εισαι και καχυποπτος.δεν ξερω για τον φιλο kosamf,αλλα εγω δεν ειμαι κλωνος κανενος.και εχεις δικιο,απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκα,καταλαβα ποσο μαλακας εισαι.ειδικα η καχυποψια σου,αποδυκνειει ποσο ψυχακιας εισαι εκτος των αλλων.και σιγα σιγα,καταλαβαινουν ολοι ποσο μαλακας εισαι μουφατζη,παπατζα φιδεμπορα :pipa3: :pipa3: :pipa3:

υ.γ.ποιος σου ειπε οτι διαβαζουμε τις κριτικες σου και φτιαχνομαστε.τις διαβαζουμε για να γελαμε μαζι σου μαλακαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ειχες και στο παρελθον αλλους που επισης σε κοροϊδευαν,ε;μην ανησυχεις,ειναι επειδη εισαι μαλακας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
το μουνι ο δειλος,εσβησε το ποστ του αμεσως μολις πηρε την απαντηση μου η αδερφαρα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν μπορώ να δίνω αξία σε σκουπίδια

ΥΓ οι ΄φωτο από πού έρχονται,από το Αγιο Πνέυμα?

για πες μας....

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δεν μπορώ να δίνω αξία σε σκουπίδια

ΥΓ οι ΄φωτο από πού έρχονται,από το Αγιο Πνέυμα?

για πες μας....
ειναι οταν κοιταζεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη...μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
εκτος απο μαλακας εισαι και καχυποπτος.δεν ξερω για τον φιλο kosamf,αλλα εγω δεν ειμαι κλωνος κανενος.και εχεις δικιο,απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκα,καταλαβα ποσο μαλακας εισαι.ειδικα η καχυποψια σου,αποδυκνειει ποσο ψυχακιας εισαι εκτος των αλλων.και σιγα σιγα,καταλαβαινουν ολοι ποσο μαλακας εισαι μουφατζη,παπατζα φιδεμπορα :pipa3: :pipa3: :pipa3:

υ.γ.ποιος σου ειπε οτι διαβαζουμε τις κριτικες σου και φτιαχνομαστε.τις διαβαζουμε για να γελαμε μαζι σου μαλακαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

ειχες και στο παρελθον αλλους που επισης σε κοροϊδευαν,ε;μην ανησυχεις,ειναι επειδη εισαι μαλακας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ωραίος χώσε και αλλα μας τα έχει πρήξει

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Βασει του οτι εχεις εκφραστικα προβληματα, και του οτι εισαι ανορθογραφος, μπορω να συμπερανω πως ΔΕΝ εισαι δικηγορος
Αρα, οι "πελατες" σου με τις μαυρες σακουλες και τα γκανια, υπο ποία ακριβως ιδιοτητα ειναι... πελατες σου?
Τους πουλας τιποτα σκονες? Ή τους σπρωχνεις τιποτα σιτιτουρια? (ΛΕΩ τωρα..)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τον φάγανε οι "Αφροδίτες"
εγω δεν ξερω απο τετοια μην με μπλεκετε.
assets_LARGE_t_11762_53765860.JPG

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
τύπε άμα έχεις 2 δις περιουσία, απ τον τόκο μόνο (με 5 %) βγάζεις 680.000 ευρώ τη μέρα.
Τι ακριβώς σας φαίνεται παράξενο;

Δεν ειναι τοσα αλλα δεν πειραζει

Φετος η Μυκονος τα σπασε απο ΤΖΙΡΟΥΣ το ξερετε αυτο; ΚΑΙ η αιτια; Οπως λεει και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος σε συνεντευξη στο πρωτο θεμα  φυγαν οι Προισταμενοι των πολεοδομιων  του Ικα κλπ απο τις ξαπλώστρες της Ψαρρου και ηρθαν οι ξενοι οι οποιοι δεν ηταν εκει για να δειχθουν αλλα για να καταναλώσουν

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δεν ειναι τοσα αλλα δεν πειραζει

Φετος η Μυκονος τα σπασε απο ΤΖΙΡΟΥΣ το ξερετε αυτο; ΚΑΙ η αιτια; Οπως λεει και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος σε συνεντευξη στο πρωτο θεμα  φυγαν οι Προισταμενοι των πολεοδομιων  του Ικα κλπ απο τις ξαπλώστρες της Ψαρρου και ηρθαν οι ξενοι οι οποιοι δεν ηταν εκει για να δειχθουν αλλα για να καταναλώσουν

από τζίρους δεν ξέρω αλλά από κόσμο πολύ κάτω από πέρυσι...εκτός και αν ανέβηκε κατακόρυφα ο τζίρος το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου που πήγε ο Κρανίδης στο Νάμος και τα καιγε...

για να μην πω για τα μπουγέλα με σαμπάνιες που παίζανε στα Ματογιάννια...70 φιάλες πήγε το μαλλί (όχι για να μην λέτε μόνο για Ρώσσους)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom