Επισκέπτης
Αυτο δεν καταλαβαινουν...οτι για τυπους σαν και αυτον τα 37000 ειναι σαν να παιρνει απο το περιπτερο τσιχλες και καραμελες
τύπε δεν το χουν ζήσει γι αυτό...
ενώ εμείς...
Αυτο δεν καταλαβαινουν...οτι για τυπους σαν και αυτον τα 37000 ειναι σαν να παιρνει απο το περιπτερο τσιχλες και καραμελες
τύπε δεν το χουν ζήσει γι αυτό...
ενώ εμείς...
πάνε πιάσε τον Ρώσσο μαζί με τον Kosamf και ρωτήστε τον "Πόσα έδωσες για την Αλεξανδράκη,γιατί δεν βάζεις τιμές?"....
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομα κουβαρνταδες ( ) σ' αυτο τον τοπο...
Καλα παμε
στα αρχιδια μου και ο ρωσος,στα αρχιδια μου η αλεξανδρακη,και πιο πολυ στα αρχιδια μου εσυ.
μολις ειπα για τυρομπαστουνοβλαχους θιχτηκες;εχεις την μυγα φαινεται
Το προβλημα ειναι πως αυτος θελει να το παιξει Ρωσος (με ενα Ρ, βλακα αγραμματε), αλλα δεν του βγαινει
Κι απο το πολυ κομπλεξ, του εχει μεινει κουσουρι: Δεν αναγραφει τιμες
Σε φαση να νομιζουμε πως τους παιρνει δωρα, σπιτια, αμαξια κλπ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ελεος!
αφου ειναι φιδεμπορας ο τυπος,ολες του οι κριτικες ειναι μουφες.προχθες η εχθες ηταν,σε μια μερα πηρε δηθεν 2 σιτι τουρ.ωπα ρε γαμια!!!!!
αφου ολες του οι κριτικες ειναι μουφες,γιατι δεν γραφει οτι γαμησε και την αλεξανδρακη;
ο τυπος ειναι τελειως μαλακας.πρωτα την σκυλοβριζει,και μετα λεει οτι καλα εκανε ο αλλος που της τα εχωσε τα φραγκα.καλα ποσο μαλακας ειναι αυτος ο παπατζας ο παλερμο τελικα;
2 κομπλεξικοί αυνάνες είναι που την βρίσκουν με τις κριτικές μου!(άλλωστε δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο...)
από τέτοιους,όπως ξέρεις,γεμάτη η κοινωνία μας
διαδικτυακοί εφαψίες!!!!
ο ένας μάλιστα είναι και κλώνος κάποιου ηλιθίου(υποψιάζομαι ποιανού),αφού γράφτηκε πριν λίγους μήνες και "πρόλαβε" να δημιουργήσει προσωπικά μαζί μου....
ΥΓ να πεταξω 2-3 φώτο,να πάτε για ύπνο πιο έυκολα?
κάτι πελάτες μου πρώην φυλακισμένοι με είπαν ότι άμα δεν τραβούσαμε καμιά μαλακία,δεν μας έπαιρνε ύπνος τα βράδια στον Κορυδαλλό....
ειναι οταν κοιταζεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη...μαλακααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααδεν μπορώ να δίνω αξία σε σκουπίδια
ΥΓ οι ΄φωτο από πού έρχονται,από το Αγιο Πνέυμα?
για πες μας....
εκτος απο μαλακας εισαι και καχυποπτος.δεν ξερω για τον φιλο kosamf,αλλα εγω δεν ειμαι κλωνος κανενος.και εχεις δικιο,απο την πρωτη στιγμη που γραφτηκα,καταλαβα ποσο μαλακας εισαι.ειδικα η καχυποψια σου,αποδυκνειει ποσο ψυχακιας εισαι εκτος των αλλων.και σιγα σιγα,καταλαβαινουν ολοι ποσο μαλακας εισαι μουφατζη,παπατζα φιδεμπορα
υ.γ.ποιος σου ειπε οτι διαβαζουμε τις κριτικες σου και φτιαχνομαστε.τις διαβαζουμε για να γελαμε μαζι σου μαλακαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!
ειχες και στο παρελθον αλλους που επισης σε κοροϊδευαν,ε;μην ανησυχεις,ειναι επειδη εισαι μαλακας
εχει ρευμα λατρειας βλεπω ο σικελος.
εγω δεν ξερω απο τετοια μην με μπλεκετε.τον φάγανε οι "Αφροδίτες"
τύπε άμα έχεις 2 δις περιουσία, απ τον τόκο μόνο (με 5 %) βγάζεις 680.000 ευρώ τη μέρα.
Τι ακριβώς σας φαίνεται παράξενο;
Δεν ειναι τοσα αλλα δεν πειραζει
Δεν ειναι τοσα αλλα δεν πειραζει
Φετος η Μυκονος τα σπασε απο ΤΖΙΡΟΥΣ το ξερετε αυτο; ΚΑΙ η αιτια; Οπως λεει και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος σε συνεντευξη στο πρωτο θεμα φυγαν οι Προισταμενοι των πολεοδομιων του Ικα κλπ απο τις ξαπλώστρες της Ψαρρου και ηρθαν οι ξενοι οι οποιοι δεν ηταν εκει για να δειχθουν αλλα για να καταναλώσουν