alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Και η Μαριαννα σου την σπαει?Θες να μας πεις κάτι συγκεκριμμενο ή απλά να μας δείξεις πόση χολή μπορείς να χύσεις από ζήλεια?
Και η Μαριαννα σου την σπαει?Θες να μας πεις κάτι συγκεκριμμενο ή απλά να μας δείξεις πόση χολή μπορείς να χύσεις από ζήλεια?
Θες να μας πεις κάτι συγκεκριμμενο ή απλά να μας δείξεις πόση χολή μπορείς να χύσεις από ζήλεια?
Μα καλα, δεν υπαρχει ενας σοβαρος παραγωγος να κανει αυτην την κοπελα πορνοσταρ?
Ολο κατι ξοαννα βλεπω να βαζουν να παιζουν.
Η Caprice στο μεσον ειναι μεγαλη καύλα.
Η Caprice στο μεσον ειναι μεγαλη καύλα.
Αλλά επιμενω οτι η Δημητρα ειναι τούμπανο.
μόνο ζηλιάρα δεν μπορεί να με πει κανείς εμένα γλυκιά μου
λατρευω τις ωραίες γυναίκες είναι η δουλειά μου άλλωστε
και μονο που πιανει στα δαχτυλα της την δημητρα η μαριαννα-μαριλιτα ειναι ιεροσυλια τυπε :SΦαινεται.
και μονο που πιανει στα δαχτυλα της την δημητρα η μαριαννα-μαριλιτα ειναι ιεροσυλια τυπε :S
τελικα οι ελλεεινιδες εχουν φτασει στο κατωτατο επιπεδο βρωμιας
Πόσες μεινανε?Τυπε εχει αλητεψει πολυ η κοινωνια τελευταια :S
δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν τελικα
θα πηξει ο μορτης στο μεγαλο πευκο τυπεΠόσες μεινανε?
Μωρο, οι παντες σχολιαζονται εδω μεσα.Αχ....αχ....αχ....
Να μη πιάσω στο στόμα μου τη Δήμητρα...
Τη Δήμητρα τη θεωρώ πανέμορφη και σωματάρα, αν καταλάβατε το αντίθετο απ'αυτό που έγραψα δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Και δεν νομίζω άλλωστε με αυτό που έγραψα να διαφωνεί κανείς αλλά επειδή το έγραψα εγώ έπρεπε να σχολιαστεί τοιουτοτρόπως,
αυτά τα ολίγα ;)
Μωρο, οι παντες σχολιαζονται εδω μεσα.
Αν νομιζεις οτι εχεις καποιο προνομιο να σχολιαζεσαι, νομιζω οτι πρεπει να ξεκαβαλησεις το καλαμακι.
Πόσες μεινανε?
θα πηξει ο μορτης στο μεγαλο πευκο τυπε
Εξακολουθω να μην βλεπω καποιον ιδιαιτερο τροπο με τον οποιο σχολιαζονται τα λεγομενα σου.είπα οτι σχολιάζομαι με αυτό το τρόπο
ίσως το "τοιουτοτρόπως" να σε μπέρδεψε
αν κάποιος άλλος άντρας αντι για γυναίκα έλεγε οτι ο τύπος δίπλα της στο βίντεο είναι μπάζο και μάλλον έχει μεγάλη "καρδιά" μάλλον θα συμφωνούσαν αντι να πουν οτι "απαπαπα ντροπή ζηλεύεις τη Δημητρούλα και τα λες αυτά!"
είπα οτι σχολιάζομαι με αυτό το τρόπο
ίσως το "τοιουτοτρόπως" να σε μπέρδεψε
αν κάποιος άλλος άντρας αντι για γυναίκα έλεγε οτι ο τύπος δίπλα της στο βίντεο είναι μπάζο και μάλλον έχει μεγάλη "καρδιά" μάλλον θα συμφωνούσαν αντι να πουν οτι "απαπαπα ντροπή ζηλεύεις τη Δημητρούλα και τα λες αυτά!"
Βασικά ο τύπος δίπλα της δεν είναι μπάζο , είναι απλά ένας συνηθισμένος τύπος. Το αν έχει μεγάλη καρδιά , η μεγάλη πούτσα , ή μεγάλο πορτοφόλι , εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις μιας και δεν πρόκειτε να σε κοιτάξει ποτέ. Προφανώς και το ότι σου αρέσει εμφανησιακά η Τρούλα δεν αναιρεί το γεγονώς ότι τρως τα λύσσακά σου με την πάρτη της.