Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μα καλα, δεν υπαρχει ενας σοβαρος παραγωγος να κανει αυτην την κοπελα πορνοσταρ?
Ολο κατι ξοαννα βλεπω να βαζουν να παιζουν.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Θες να μας πεις κάτι συγκεκριμμενο ή απλά να μας δείξεις πόση χολή μπορείς να χύσεις από ζήλεια?

μόνο ζηλιάρα δεν μπορεί να με πει κανείς εμένα γλυκιά μου
λατρευω τις ωραίες γυναίκες είναι η δουλειά μου άλλωστε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.314
Πόντοι
1.686
Μα καλα, δεν υπαρχει ενας σοβαρος παραγωγος να κανει αυτην την κοπελα πορνοσταρ?
Ολο κατι ξοαννα βλεπω να βαζουν να παιζουν.

zzwuxkWck2.jpg

vmcenO4SPa.jpg

steZFN3OUI.jpg

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
Μην ξαναπει κανεις ξοανο τη μικρη μου Caprice
Θα τον παρει ο γερο-διαολος  >:(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και μονο που πιανει στα δαχτυλα της την δημητρα η μαριαννα-μαριλιτα ειναι ιεροσυλια τυπε :S
τελικα οι ελλεεινιδες εχουν φτασει στο κατωτατο επιπεδο βρωμιας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και μονο που πιανει στα δαχτυλα της την δημητρα η μαριαννα-μαριλιτα ειναι ιεροσυλια τυπε :S
τελικα οι ελλεεινιδες εχουν φτασει στο κατωτατο επιπεδο βρωμιας

Τυπε εχει αλητεψει πολυ η κοινωνια τελευταια  :S
δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν τελικα  :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Αχ....αχ....αχ....
Να μη πιάσω στο στόμα μου τη Δήμητρα...
Τη Δήμητρα τη θεωρώ πανέμορφη και σωματάρα, αν καταλάβατε το αντίθετο απ'αυτό που έγραψα δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Και δεν νομίζω άλλωστε με αυτό που έγραψα να διαφωνεί κανείς αλλά επειδή το έγραψα εγώ έπρεπε να σχολιαστεί τοιουτοτρόπως,
αυτά τα ολίγα  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αχ....αχ....αχ....
Να μη πιάσω στο στόμα μου τη Δήμητρα...
Τη Δήμητρα τη θεωρώ πανέμορφη και σωματάρα, αν καταλάβατε το αντίθετο απ'αυτό που έγραψα δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Και δεν νομίζω άλλωστε με αυτό που έγραψα να διαφωνεί κανείς αλλά επειδή το έγραψα εγώ έπρεπε να σχολιαστεί τοιουτοτρόπως,
αυτά τα ολίγα  ;)
Μωρο, οι παντες σχολιαζονται εδω μεσα.
Αν νομιζεις οτι εχεις καποιο προνομιο να σχολιαζεσαι, νομιζω οτι πρεπει να ξεκαβαλησεις το καλαμακι.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μωρο, οι παντες σχολιαζονται εδω μεσα.
Αν νομιζεις οτι εχεις καποιο προνομιο να σχολιαζεσαι, νομιζω οτι πρεπει να ξεκαβαλησεις το καλαμακι.

είπα οτι σχολιάζομαι με αυτό το τρόπο
ίσως το "τοιουτοτρόπως" να σε μπέρδεψε  :P
αν κάποιος άλλος άντρας αντι για γυναίκα έλεγε οτι ο τύπος δίπλα της στο βίντεο είναι μπάζο και μάλλον έχει μεγάλη "καρδιά" μάλλον θα συμφωνούσαν αντι να πουν οτι "απαπαπα ντροπή ζηλεύεις τη Δημητρούλα και τα λες αυτά!"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αν κάποιος άλλος άντρας αντι για γυναίκα έλεγε οτι ο τύπος δίπλα της στο βίντεο είναι μπάζο και μάλλον έχει μεγάλη "καρδιά" μάλλον θα συμφωνούσαν αντι να πουν οτι "απαπαπα ντροπή ζηλεύεις τη Δημητρούλα και τα λες αυτά!"
Εξακολουθω να μην βλεπω καποιον ιδιαιτερο τροπο με τον οποιο σχολιαζονται τα λεγομενα σου.
Απολυτως συνηθισμενος.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Βασικά ο τύπος δίπλα της δεν είναι μπάζο , είναι απλά ένας συνηθισμένος τύπος. Το αν έχει μεγάλη καρδιά , η μεγάλη πούτσα , ή μεγάλο πορτοφόλι , εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις μιας και δεν πρόκειτε να σε κοιτάξει ποτέ. Προφανώς και το ότι σου αρέσει εμφανησιακά η Τρούλα  δεν αναιρεί το γεγονώς ότι τρως τα λύσσακά σου με την πάρτη της.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Βασικά ο τύπος δίπλα της δεν είναι μπάζο , είναι απλά ένας συνηθισμένος τύπος. Το αν έχει μεγάλη καρδιά , η μεγάλη πούτσα , ή μεγάλο πορτοφόλι , εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις μιας και δεν πρόκειτε να σε κοιτάξει ποτέ. Προφανώς και το ότι σου αρέσει εμφανησιακά η Τρούλα  δεν αναιρεί το γεγονώς ότι τρως τα λύσσακά σου με την πάρτη της.

όχι φυσικά και δεν θα το ξέρω ποτέ υποθετικά μίλησα
όπως κι εσύ δεν θα ξέρεις ποτέ αν όντως τρόγω τα λυσσακά μου με την πάρτη της  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom