Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.574
- Πόντοι
- 9.931
Οταν ο χορηγος-πελατης εχει αρχισει και σε βαριεται και εσυ για να τον κρατησεις «ζεστο» φωναζεις την Παναγιωταρου για τριολε!
μουναρα η δημητρανα γαμάς μέχρι θάνατο
Ξανθό PVC,ή Δήμητρα?μουναρα η δημητρα
δημητρα ξεκαθαραΞανθό PVC,ή Δήμητρα?
Και τί δεν θα έδινα γι’αυτό το τριολέ.
Οταν ο χορηγος-πελατης εχει αρχισει και σε βαριεται και εσυ για να τον κρατησεις «ζεστο» φωναζεις την Παναγιωταρου για τριολε!
δημητρα ξεκαθαρα
Ή να τα βρουν αυτες,να μπεις καταψυξη,να ανοιγουν να παρουν παγο για την Μπελβεντερε και να ξινιζουν τα μουτρα μολις σε βλεπουν. Το στορυ θα ειναι οτι πηγες διακοπες με το σκαφος ενος φιλου κι ακομα να γυρισειςακα βαθεια μεσα , γκαστρωμα και 2 και σπιτωμα και τις 2 τους , και να τις βλεπεις ολη μερα να πλακωνονται στο σπιτι
Να προσπαθουν με οτι μπορουν να σε κανουν να διωξεις η μια την άλλη
δημητρα ξεκαθαρα
δεν υπαρχει περιπτωση , αυτες ζουνε για να εχουν χαλινάρια αλλιως δεν εχει νοημα η ζωη τουςΉ να τα βρουν αυτες,να μπεις καταψυξη,να ανοιγουν να παρουν παγο για την Μπελβεντερε και να ξινιζουν τα μουτρα μολις σε βλεπουν. Το στορυ θα ειναι οτι πηγες διακοπες με το σκαφος ενος φιλου κι ακομα να γυρισεις
χαζομπεμπεκα αλλα κωλαρα η δημητρουλα
χαζομπεμπεκα αλλα κωλαρα η δημητρουλα
πρεπει να ηταν καγκουρο-νιατο εχει μια στραβοστομια ψιλοντεκαυλε αλλα δεν μασαμεκαι βρίσιμο πολυ τυπε μου
Αν δεν είχε κάψει κάρβουνο,θα ήταν πιο ψηλά πιστεύωχαζομπεμπεκα αλλα κωλαρα η δημητρουλα
εννοειται δεν μασάμε , ενα φεγγαρι μπαινοβγαινε εδω σε ενα γειτονικο μου σπιτι και την εβλεπα που και πουπρεπει να ηταν καγκουρο-νιατο εχει μια στραβοστομια ψιλοντεκαυλε αλλα δεν μασαμε
Ρε τον Κυριο @athinaios44 !!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται δεν μασάμε , ενα φεγγαρι μπαινοβγαινε εδω σε ενα γειτονικο μου σπιτι και την εβλεπα που και που
Κορμαρα η γκομενα
Ρε τον Κυριο @athinaios44 !!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω απο αυτα ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ μου ειμαι μνηστευμενος χρονιαΡε τον Κυριο @athinaios44 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτες ειναι καλυτερεςΕντάξει περι καυλας κολοκυθόπιτα αλλα η Αλεξανδρακη ειναι για γιατρό και χαπια.