Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.859
- Πόντοι
- 9.931
Καμένη εδω και πολυ καιρο.
Ε κάντε ένα καλό ρε και περάστε το βίντεοΤο έχει ο @RETRO
Άλλο στριμ και άλλο πηδιοτανΠηδιόταν και με τον Χαγιατε;Θυμάμαι για ένα διάστημα κανανε μαζί βιντεάκια
Άλλο στριμ και άλλο πηδιοταν
Έχει πει ο ίδιος σε stream με λίγους viewers, οτι δεν έχουν κάνει κάτι.Πηδιόταν και με τον Χαγιατε;Θυμάμαι για ένα διάστημα κανανε μαζί βιντεάκια
Έχει πει ο ίδιος σε stream με λίγους viewers, οτι δεν έχουν κάνει κάτι.
Ναι είχε κάνει κάποια donate τότε στην καραντίνα, μετά δεν ξανά ασχολήθηκε.Τους έσκαγε όμως 500αρια εάν θυμάμαι καλά
Του την επεφτε στη ψυχρα παιζει να τον γουσταρε ,εκεινη την εποχη του εκανε τα ντονειτς , εκπληξη γενεθλιων , τον ειχε καλεσει στο σπιτι που εμενε με πισινα και του ειχε μαγειρεψει κι ολας μεχρι και στο ατελιε του κωστετσου τον ειχε παει για στρεαμ . Αλλα ο μιχαλης το επαιζε λιγο ιστορια και δεν εκανε κατι μεγαλη μαλακια που δεν το προχωρησε .Πηδιόταν και με τον Χαγιατε;Θυμάμαι για ένα διάστημα κανανε μαζί βιντεάκια
Tηλεορασεις ειναι και είναι έγχρωμοι;Παιζεις βρωμικα.Εγχρωμους να λες για να ειμαστε πολιτικαλ κορεκτ
Του την επεφτε στη ψυχρα παιζει να τον γουσταρε ,εκεινη την εποχη του εκανε τα ντονειτς , εκπληξη γενεθλιων , τον ειχε καλεσει στο σπιτι που εμενε με πισινα και του ειχε μαγειρεψει κι ολας μεχρι και στο ατελιε του κωστετσου τον ειχε παει για στρεαμ . Αλλα ο μιχαλης το επαιζε λιγο ιστορια και δεν εκανε κατι μεγαλη μαλακια που δεν το προχωρησε .
Ωραιες βυζαρες! Το θέμα ειναι ομως οτι ειναι τοσο προβληματική γκόμενα που ακόμα και αν την έβλεπα στα τέσσερα πανω σε ενα κρεβάτι παίζει και να μην την πήδαγα!!!εγω τα κοιταω η αυτα με κοιτάνε????
Βυζααακια!εγω τα κοιταω η αυτα με κοιτάνε????
Τυπάρα , για φάσεις που κολώνεις , σου έχω έναν αναπληρωματικό .Ωραιες βυζαρες! Το θέμα ειναι ομως οτι ειναι τοσο προβληματική γκόμενα που ακόμα και αν την έβλεπα στα τέσσερα πανω σε ενα κρεβάτι παίζει και να μην την πήδαγα!!!
Απωθημένο μεγάλο. Καυλα ακόμα και σήμερα. Ακριβώς ο τύπος γυναίκας που μ'αρεσει, μέχρι και οι εκφράσεις του προσώπου της. Και εννοείται ότι στο σεξ κάνει παπάδες, δε χρειάζεται να μου το πει κανένας αυτο. Και αυτοκαταστροφικη όπως εγώ. Θα πηδηχτει παντού, θα πιει τα πάντα, θα κάνει τα πάντα. Και σώμα αδύνατο, με κωλαράκι, χείλη πλατιά με αυτό το ύφος όταν έχει νεύρα που με τρελαίνει, μαγουλάκια. Η γκομενα είναι κορυφή. Τυχεροί όσοι την πήραν και της πήραν το μυαλό στο σεξ. Η δε Ντεντη ήταν η αγαπη μου, με εκείνη θα έκανα σχέση και παιδί. Αυτή δυστυχώς θα είναι για πάντα έτσι, αυτές οι γυναίκες έχουν τρελή ενέργεια. Είναι το ατού τους και η κατάρα τους μαζί.