Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
Καμένη εδω και πολυ καιρο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Πηδιόταν και με τον Χαγιατε;Θυμάμαι για ένα διάστημα κανανε μαζί βιντεάκια

@Gemini@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2019
Like
2.837
Πόντοι
441
al1.jpeg
al2.jpeg
al3.jpeg
al4.jpeg

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
808
Πόντοι
81
Πηδιόταν και με τον Χαγιατε;Θυμάμαι για ένα διάστημα κανανε μαζί βιντεάκια
Του την επεφτε στη ψυχρα παιζει να τον γουσταρε ,εκεινη την εποχη του εκανε τα ντονειτς , εκπληξη γενεθλιων , τον ειχε καλεσει στο σπιτι που εμενε με πισινα και του ειχε μαγειρεψει κι ολας μεχρι και στο ατελιε του κωστετσου τον ειχε παει για στρεαμ . Αλλα ο μιχαλης το επαιζε λιγο ιστορια και δεν εκανε κατι μεγαλη μαλακια που δεν το προχωρησε .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Του την επεφτε στη ψυχρα παιζει να τον γουσταρε ,εκεινη την εποχη του εκανε τα ντονειτς , εκπληξη γενεθλιων , τον ειχε καλεσει στο σπιτι που εμενε με πισινα και του ειχε μαγειρεψει κι ολας μεχρι και στο ατελιε του κωστετσου τον ειχε παει για στρεαμ . Αλλα ο μιχαλης το επαιζε λιγο ιστορια και δεν εκανε κατι μεγαλη μαλακια που δεν το προχωρησε .

Ναι ρε φίλε,μα θυμάμαι που του έκανε cock teasing στα stream,σαν να τον παρακαλούσε για πούτσα.

Θα μου πεις,όταν όλες αυτές έχουν κύκλο όλο το αδερφάτο,αν δουν καναν κανονικό,παίζει και να του ορμάνε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931
εγω τα κοιταω η αυτα με κοιτάνε????
Ωραιες βυζαρες! Το θέμα ειναι ομως οτι ειναι τοσο προβληματική γκόμενα που ακόμα και αν την έβλεπα στα τέσσερα πανω σε ενα κρεβάτι παίζει και να μην την πήδαγα!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
Ωραιες βυζαρες! Το θέμα ειναι ομως οτι ειναι τοσο προβληματική γκόμενα που ακόμα και αν την έβλεπα στα τέσσερα πανω σε ενα κρεβάτι παίζει και να μην την πήδαγα!!!
Τυπάρα , για φάσεις που κολώνεις , σου έχω έναν αναπληρωματικό .
Δεν το κάνω σε όποιον να'ναι , αλλά επειδή είσαι αδερφός αφού, να σε εξυπηρετήσω.
Πάνω από όλα άνθρωποι !

Zelda11

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
669
Πόντοι
81
Απωθημένο μεγάλο. Καυλα ακόμα και σήμερα. Ακριβώς ο τύπος γυναίκας που μ'αρεσει, μέχρι και οι εκφράσεις του προσώπου της. Και εννοείται ότι στο σεξ κάνει παπάδες, δε χρειάζεται να μου το πει κανένας αυτο. Και αυτοκαταστροφικη όπως εγώ. Θα πηδηχτει παντού, θα πιει τα πάντα, θα κάνει τα πάντα. Και σώμα αδύνατο, με κωλαράκι, χείλη πλατιά με αυτό το ύφος όταν έχει νεύρα που με τρελαίνει, μαγουλάκια. Η γκομενα είναι κορυφή. Τυχεροί όσοι την πήραν και της πήραν το μυαλό στο σεξ. Η δε Ντεντη ήταν η αγαπη μου, με εκείνη θα έκανα σχέση και παιδί. Αυτή δυστυχώς θα είναι για πάντα έτσι, αυτές οι γυναίκες έχουν τρελή ενέργεια. Είναι το ατού τους και η κατάρα τους μαζί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Απωθημένο μεγάλο. Καυλα ακόμα και σήμερα. Ακριβώς ο τύπος γυναίκας που μ'αρεσει, μέχρι και οι εκφράσεις του προσώπου της. Και εννοείται ότι στο σεξ κάνει παπάδες, δε χρειάζεται να μου το πει κανένας αυτο. Και αυτοκαταστροφικη όπως εγώ. Θα πηδηχτει παντού, θα πιει τα πάντα, θα κάνει τα πάντα. Και σώμα αδύνατο, με κωλαράκι, χείλη πλατιά με αυτό το ύφος όταν έχει νεύρα που με τρελαίνει, μαγουλάκια. Η γκομενα είναι κορυφή. Τυχεροί όσοι την πήραν και της πήραν το μυαλό στο σεξ. Η δε Ντεντη ήταν η αγαπη μου, με εκείνη θα έκανα σχέση και παιδί. Αυτή δυστυχώς θα είναι για πάντα έτσι, αυτές οι γυναίκες έχουν τρελή ενέργεια. Είναι το ατού τους και η κατάρα τους μαζί.

Αρκεί να πατάς mute όταν μιλάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom