Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 456
νοοτροπια νταλικερη παλαιας κοπηςΑυτή η γυναίκα όσο εντυπωσιακή είναι τόσο με ξενερώνει όταν ανοίγει το στόμα της . Πολύ ένταση πολύ ντεκαβλε φωνή.
νοοτροπια νταλικερη παλαιας κοπηςΑυτή η γυναίκα όσο εντυπωσιακή είναι τόσο με ξενερώνει όταν ανοίγει το στόμα της . Πολύ ένταση πολύ ντεκαβλε φωνή.
Αυτή η γυναίκα όσο εντυπωσιακή είναι τόσο με ξενερώνει όταν ανοίγει το στόμα της . Πολύ ένταση πολύ ντεκαβλε φωνή.
Και πάλι καύλα είναι
Εγινε χαμος σημερα με τον Ζουγκλα και την Αλεξανδρακη.Απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Το αποκαλυπτικό μήνυμα από αστυνομική πηγή προς τη «Ζούγκλα» - Zougla
Πληροφορίες της «Ζούγκλας» αναφέρουν πως το γνωστό...www.zougla.gr
Γιατί ρε κοπέλα μου δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό εδώ..........Σε 10 λεπτά θα ήμουν στο δωμάτιό σου να σε σπατουλάρω.......
Ο Ζούγκλας το έγραψε τυπε.Δεν έκανε καμία απόπειρα. Πού τα βλέπετε αυτά;
Βγηκε και το διεψευσεΟ Ζούγκλας το έγραψε τυπε.
Η τύπισσα είναι ήδη ξεχασμένη στα 32 της δεν μπορεί να το χωνέψει και το παίζει drama queen
Και τώρα κονόμησε και το παίζει φίρμααπο τα 15 της έτρωγε τις ψωλές σαν πατατάκια, δεν άφησε επιχειρηματία στην αθηνα που να μην την έχει ξεκωλιασει.....
Βγηκε και το διεψευσε
Μαλακες το μωρό βάρεσε πιρακια
Δεν της έχει πει πως έχει νημα στο bou να ανέβει λίγο;
Στο μεταξυ το περιστικο όντως έγινε λενε
Απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Το αποκαλυπτικό μήνυμα από αστυνομική πηγή προς τη «Ζούγκλα» - Zougla
Πληροφορίες της «Ζούγκλας» αναφέρουν πως το γνωστό...www.zougla.gr
Γιατί ρε κοπέλα μου δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό εδώ..........Σε 10 λεπτά θα ήμουν στο δωμάτιό σου να σε σπατουλάρω.......