alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι ποσοστα τύπε, σε τι?και χαιδεμα στον ωμο και κουκλα μου θα ελεγες σιγουρα με ποσοστα θα δουλευες.
Τι ποσοστα τύπε, σε τι?και χαιδεμα στον ωμο και κουκλα μου θα ελεγες σιγουρα με ποσοστα θα δουλευες.
επικερδες επαγγελμα αλλα δεν θα εφταναν ουτε για καφε να την βγαλεις.τυπε κι εγω θα πηγαινα να ζητιανεψω εξω απο το σπιτι της,αλλα δεν θα την παντρευομουνα κι ολας
επικερδες επαγγελμα αλλα δεν θα εφταναν ουτε για καφε να την βγαλεις.
ξερω γω λέω ποσοστα επι της διατροφης. τα διαζυγια ειναι φιξ τιμη?Τι ποσοστα τύπε, σε τι?
Ε ναι ρε τύπε, φιξ και προκαταβολικα.ξερω γω λέω ποσοστα επι της διατροφης. τα διαζυγια ειναι φιξ τιμη?
ειμαι υγειεστατος. μαλλον.Ελα διπλα,εχει κινηση η κλινικη
σαν τον μελλον συζυγο της αλεξανδρακη δλδ.Ε ναι ρε τύπε, φιξ και προκαταβολικα.
Θα τρεχω εγω μετα το δικαστηριο να ζηταω αμοιβές ή ποσοστα?
Γαμησε τα μετα.
"Πρωτα η αμοιβή και μετά μπαίνουμε στο ακροατηριο". Οποιος παραβιαζει αυτον τον βασικο κανονα, καταληγει στα φαναρια
Ναι,εσυ θα επιβλεπεις τους ασθενεις.Αντε να βαλεις και κανενα φωτιστικο στον κεντρικο διαδρομοειμαι υγειεστατος. μαλλον.
θα ειναι η πρωτη στο κοσμο που θα μεινει έγκυος απο το κωλοΠροηγείται πρώτα το παιδί ώστε να εξασφαλίσει μια καλή διατροφή, οπότε διαζύγιο σε 2 εως 4 χρονια μετα το γάμο.
παλι με ακολουθουν στην μοδαΝόβα ανύπαντρη
Παναγιώταρου ζωντοχήρα
Παπαβασιλείου ανύπαντρη
Μαλέσκου ανύπαντρη
Καινούριου ανύπαντρη
Τούνη ανύπαντρη
Αλεξανδράκη(ς) εις γάμου κοινωνία ... στην Ελλάδα τραβιέται το μελαχρινό για οικογένεια
Πέταξες δαχτυλίδι στην Πιλιπίνο ?παλι με ακολουθουν στην μοδα
Ξέρουμε τον τύπο που παντρεύεται; Για μπούλης μου κάνει με τέτοιο αφράτο χεράκι.
Ξερει καποιος ποιο μοντελο ROLEX ειναι αυτο?
Παντρεύεται και η Δήμητρα! Απο τι βλεπω στη φωτο εναν φτωχο με χρυσο Ρολεξ
Tattoo είναι αυτό;Μοιάζει λίγο με το βαλκανικό χέρι του αρχηγού
Yellow Gold με Oyster κούμπωμα συνήθως είναι ένα από αυτάΞερει καποιος ποιο μοντελο ROLEX ειναι αυτο?
πως φαινεται οτι συναναστρεφεσαι με πλουσιους π.χ. εμενα τον ΝΙΠΛΑΡΟ και καποιους πιο φτωχους απο εμας?Yellow Gold με Oyster κούμπωμα συνήθως είναι ένα από αυτά
Yacht - Master II
Sky - Dweller
Submariner Date
Cosmograph Daytona