Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.957
- Πόντοι
- 9.931
Εχει εξαφανιστεί το μουνετο απο τα σοσιαλ, ξέρουμε τι συμβαίνει;; Υποθετω οτι θα εχει μπλέξει με κανα μεγα-χορηγο και θα ζει τον ερωτα της
Εχει εξαφανιστεί το μουνετο απο τα σοσιαλ, ξέρουμε τι συμβαίνει;; Υποθετω οτι θα εχει μπλέξει με κανα μεγα-χορηγο και θα ζει τον ερωτα της
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
ποιος πουστης την εχυσε μεσα στη μουναρα της γαμω το....
ελα ντε...μονο για μοστρα ειναι ο λιμενεργατης που να κανεις σπιτι με αυτο το νευροσπασμαΠόσο μαλακας πρέπει να είσαι για να γκαστρωνεις την χιλιοχυμενη Αλεξανδράκη
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Όταν λέτε αρχηγός εννοείτε εκείνο το μαιμουδελι που παίζει βιντεοπαιχνίδια και του έφερνε ο μπαμπάς του φαγητό να φάει; Αν η Δημητρούλα γκαστρώθηκε από εκείνο το αίσχος, ορκίζομαι εδώ και τώρα θα γίνω ένας νέος Σαντμαν.
ποιος ειναι αυτος ρε τυποι ο βιντεπαιχνιδας?
ποιος πουστης την εχυσε μεσα στη μουναρα της γαμω το....
Λογικά αυτός
βρε ηλιθιοι καθυστερημενοι , θελετε ταχα μου να λεγεστε και ενηλικες με νοηση !Εχει εξαφανιστεί το μουνετο απο τα σοσιαλ, ξέρουμε τι συμβαίνει;; Υποθετω οτι θα εχει μπλέξει με κανα μεγα-χορηγο και θα ζει τον ερωτα της
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Όταν λέτε αρχηγός εννοείτε εκείνο το μαιμουδελι που παίζει βιντεοπαιχνίδια και του έφερνε ο μπαμπάς του φαγητό να φάει; Αν η Δημητρούλα γκαστρώθηκε από εκείνο το αίσχος, ορκίζομαι εδώ και τώρα θα γίνω ένας νέος Σαντμαν.
Ο μπαμπάς σας
Αυτός ο Μηλιωνης τι είναι ?
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
ωπα ρε τύπε αφου ο κμαν ειναι εξωτερικο ποτε προλαβε;
Γκαστρώθηκε ...
Αρχηγός μου μυρίζει
Παπαπαπαπαπαπαπ
ωπα ρε τύπε αφου ο κμαν ειναι εξωτερικο ποτε προλαβε;
Θα κεράσεις ουίσκι και μουνι στο χιλτον; Τι θα γίνει, μας έχεις ένα χρόνο και περιμένουμε. Τράβα μπες απ’ το παλιό προφίλ, μετά την αναβάθμιση του σάιτ όλοι οι διαγραμμένοι λογαριασμοί είναι ξανά ενεργοί. Άντε πάσα μου.