sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
μα το βλέπεις
πάνω που πήγατε ν'αλλάξετε θέμα, το γύρισες σ'εμένα
Εγω για να αποθεωσω την Αλεξανδρακη μπηκα
μα το βλέπεις
πάνω που πήγατε ν'αλλάξετε θέμα, το γύρισες σ'εμένα
Εγω για να αποθεωσω την Αλεξανδρακη μπηκα
τότε γιατί ασχολείσαι ακόμη μ'εμένα?
ορίστε
μη παρασύρεσαι
Εγω παντως σε θεωρω πιο ωραια και πιο γαμευσιμη απο την Αλεξανδρακη.lol εδώ έχουν βάλει φωτο της Αννούλας σε άρθρο της Δήμητρας
Εγω παντως σε θεωρω πιο ωραια και πιο γαμευσιμη απο την Αλεξανδρακη.
Mόνικα Σερβα.Μονικα Σερβα ή Μαριαννα;
Mόνικα Σερβα.
Δηλαδη αν σου αρεσει η Μονικα δεν εισαι πιρφορος????Κατι τρεχει εδω.
Ο Μορτης προγκαει τα τρολλς και ο χασοδικης δεν ειναι πιρφορος... μενει να αναστραφουν οι πολοι
Δηλαδη αν σου αρεσει η Μονικα δεν εισαι πιρφορος????
Αυτό το μουνί πάντως είναι γι'ατελείωτο γλύψιμο.Με την προϋπόθεση ότι δε θα βρωμάει σαν ψαροκασέλα αφημένη στον ήλιο
σου λειψανε τα πουστριλικια και φανηκες πασχαλιατικα???έχεις πετύχει πολλά μουνιά που να βρωμάνε έτσι? :S :S :S
έχεις πετύχει πολλά μουνιά που να βρωμάνε έτσι? :S :S :S
Αρκετά.Κι εννοείται ότι πήρα τη μύτη και το στόμα μου από εκεί το ταχύτερο δυνατόν...Δυστυχώς κάποιες,γκομενάρες κατά τα άλλα,την περιοχή αυτή δεν τη φροντίζουν...Αν είναι όμως ευωδιαστό μουνάκι,απολαμβάνει την περιποίηση μου για πολύ ώρα!
ο θηλυκος τραμουντανα.....και που τις πέτυχες αυτές τις ... γκομενάρες?
επαγγελματίες ή μη?
είμαι πραγματικά περίεργη
ο θηλυκος τραμουντανα.....
ακου βρε χαζουλα εδω υπαρχουν ανθρωποι που γαμανε ΠΟΛΥ καλυτερες γκομενες απο εσενα....
εσυ δεν?
Κοπέλες της διπλανής πόρτας.Κοπέλα που έβγαινα ένα διάστημα,όταν ήρθε η ώρα για σεξ,το διαπίστωσα.Πρέπει να το κατάλαβε,δεν της το είπα ευθέως,την επόμενη φορά ήταν άψογη.Σε πόρνες δε γλύφω.Όχι ότι δεν κινδυνεύω από τις άλλες αλλά στατιστικά είναι πιο πιθανό να αρπάξεις κάτι από μια πόρνη παρά από μια άλλη κοπέλα.