redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ναι, ενώ αλλιώς θα άφηνε εποχή.
Ναι, ενώ αλλιώς θα άφηνε εποχή.
δεν έχει τέρμα αυτός ο κατήφορος..τυπε ειναι οπως με την ελενα παπαβασιλειου που η τελευταια της σχεση ηταν με ενα εμπορο κρεατων.η επομενη της σχεση με ποιον θα ειναι;με κανεναν κουλουρα απο την ομονοια; :S
Η επανάσταση ξεκίνησε!!!!τυπε η νεα αστικη ταξη στην ελλαδα θα ειναι οι κουλουρτζηδες και οι λαχειοπωλες.βαρια βιομηχανια
οι γκομενες θα παρακαλανε να κανουν σχεση με ζητιανους απο τον ηλεκτρικο
με τον αχαχουχα..τυπε ειναι οπως με την ελενα παπαβασιλειου που η τελευταια της σχεση ηταν με ενα εμπορο κρεατων.[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]η επομενη της σχεση με ποιον θα ειναι;[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]με κανεναν κουλουρα απο την ομονοια; :S
και ο ντιε καλος ειναι....αλλα ειναι μονο γι αυτες που ξερουν... ;)δεν μπορώ να πω πως έχω προτίμηση στους ποδοσφαιριστές, συνήθως είναι κοντοί και χαζοί
αλλά έχουν ωραία σώματα είναι η αλήθεια
ο Τζαβέλλας μ'αρέσει
θα ηθελες ομως να σε πηδαει κ σενα ποδοσφαιριστης
Εχει κανει πολλή ηλιοθεραπεια αυτοςΔεν έχω ιδέα ποιός είναι αυτός
φημες τον θελουν να εχει 3 ποδια...Δεν έχω ιδέα ποιός είναι αυτός
και ο ντιε καλος ειναι....αλλα ειναι μονο γι αυτες που ξερουν... ;)
φημες τον θελουν να εχει 3 ποδια...
δεν είναι κακό να είναι χαζοί..άλλωστε πού θα βρουν οι ¨μοντέλες" πιο χαζούς ανθρώπους από αυτές? φυσικά στο ποδόσφαιρο! Επιπλέον λόγω προετοιμασίας, συχνών ταξιδιών κτλ μπορούν ταυτόχρονα οι κοπέλες να κάνουν τη ζωή τους..δεν μπορώ να πω πως έχω προτίμηση στους ποδοσφαιριστές, συνήθως είναι κοντοί και χαζοί
ο Τζαβέλλας μ'αρέσει
παντως φιλαρακι μου ποδοσφαιριστης, μου ελεγε πως στις ντουζιερες δεν πλησιαζαν τον ντιε ουτε για πλακα...επίσης γνωστό και το "σκηνικό" με το πουτσοσκάμπιλο του βιειρά στον ανελκά αν θυμάμαι καλά
δεν είναι κακό να είναι χαζοί..άλλωστε πού θα βρουν οι ¨μοντέλες" πιο χαζούς ανθρώπους από αυτές? φυσικά στο ποδόσφαιρο! Επιπλέον λόγω προετοιμασίας, συχνών ταξιδιών κτλ μπορούν ταυτόχρονα οι κοπέλες να κάνουν τη ζωή τους..
τζαβελλαςδεν μπορώ να πω πως έχω προτίμηση στους ποδοσφαιριστές, συνήθως είναι κοντοί και χαζοί
ο Τζαβέλλας μ'αρέσει
τεραστιο χασμα μεταξυ ανδρων και γυναικων οσον αφορα τους ποδοσφαιριστες....ο Σαμαράς δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ
οι άλλοι καλοί είναι αλλά Τζαβέλλας πιο καλός
και έχει κορμάρα!
αλλά νομίζω κι αυτός κοντός :-
τζαβελλας
στις περισσοτερες σας αρεσει Νικοπολιδης, Τζορβας, Σαμαρας
Εχει κανει πολλή ηλιοθεραπεια αυτος
τζαβελλας
στις περισσοτερες σας αρεσει Νικοπολιδης, Τζορβας, Σαμαρας
ο Σαμαράς δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ
οι άλλοι καλοί είναι αλλά Τζαβέλλας πιο καλός
και έχει κορμάρα!
αλλά νομίζω κι αυτός κοντός :-
Aυτον? Στον Πανιωνιο επαιζε περσι και φετος ανηκε στον Τύρναβο.Μια ξαδέρφη μου είναι παντρεμένη με έναν Όμο αλλά ούτε καν θυμάμαι που παίζει αυτός κι αν είναι πλέον σε κάποια ομάδα, νομίζω δεν είναι πλέον..