Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
( Απλη διευκρινηση:
Λεω πως δεν μπορω να τη βγαλω για καφε, γιατι το κοντραστ εμφανισης ειναι τετοιο, ωστε θα 'νιωθα ασχημα! )

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Α ξεχασα να γραψω οτι ειναι και βλαχαδερο! :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
The story should be, κυκλοφορείς με Δούκισσα και ξενοπηδάς το μαγκάκι.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
[size=20pt]ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ 'ΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΑ-ΜΠΕΛΑ
ΦΕΡ' ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ, Η ΑλεξανδΡακΗ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ...[/size]

Συνημμένα

• 1010367_705477212829189_7500620378082685341_n.jpg
    1010367_705477212829189_7500620378082685341_n.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 61

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
τρομερο μουνι,τι να λεμε τωρα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
The story should be, κυκλοφορείς με Δούκισσα και ξενοπηδάς το μαγκάκι.

Μεγάλη κουβέντα τύπε! Βέβαια εγώ επειδή είμαι μεγάλος άνθρωπος και κορεσμένος και πλέον θεωρώ το σεξ μάλλον υπερεκτιμημένο αν είχα την Δούκισσα γκόμενα θα καθόμουν φρόνιμα. Και να μου την έπεφτε το πουτανί το άλλο (που λέει ο λόγος) θα απέφευγα να την πηδήσω.

Ενίοτε η χαρά του "φτυσίματος" μια γκόμενας που το έχει πάρει πολύ πάνω της είναι μεγαλύτερη απόλαυση από το να την πηδήσεις.
Το έχω κάνει (για πριν χρόνια μιλάμε) σε μία τύπισσα που είχε διαδώσει στον κύκλο μας πως "της την πέφτω ενώ αυτή δεν μου δίνει αφορμές", ενώ συνέχεια μου έκανε κουνήματα το τσουλάκι. Μέχρι που κάποια μέρα που την είχα πετύχει κάπου της προτείνω να πάμε σε ένα κλειστό σπίτι να δω πως είναι τα πράγματα εκεί και ήρθε μαζί μου σαν την κοτούλα. "Και τώρα τί κάνουμε;" σκέφτηκα επειδή αιφνιδιάστηκα, δεν περίμενα πως θα ερχόταν στο διαμέρισμα μέσα στο βράδυ μαζί μου ενώ ήταν προφανές γιατί της είχα πει να έρθει. Οπότε σκέφτομαι "Ένα πήδημα ακόμα θα είναι απλά ένα πήδημα ακόμα. Το φτύσιμο όμως στο τσουλάκι που σε διέβαλε πως την την έπεφτες χωρίς να σου δίνει αφορμή θα είναι απίστευτη ευχαρίστηση" οπότε της λέω "Μια χαρά τα βρίσκω όλα, πάμε να φύγουμε!" και έμεινε κάγκελο.
Το ακόμα ωραιότερο όμως ήταν πως βγαίνοντας από την έξοδο της πολυκατοικίας μας είδε κοινός γνωστός, από αυτούς που είχαν μείνει με την ιδέα πως της "παρενοχλούσα". Την επόμενη με πήρε τηλέφωνο και μου λέει. "Τελικά το γαμάς το τσουλάκι τόσον καιρό μωρή κουφάλα κι αυτή μας λέει πως την ενοχλείς!" "Μπα είχαμε πάει να δούμε πως είναι τα πράγματα στο διαμέρισμα" του απάντησα αλλά φυσικά δεν το πίστεψε, που ακριβώς αυτό ήθελα δηλαδή...

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
[size=20pt]ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ 'ΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΤΖΑΒΕΛΛΑ,
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΑ-ΜΠΕΛΑ
ΦΕΡ' ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ, Η ΑλεξανδΡακΗ ΠΡΩΤΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ...[/size]
o ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ του ΚΟΛΟΥ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: με την ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΧΤΡΑ :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μεγάλη κουβέντα τύπε! Βέβαια εγώ επειδή είμαι μεγάλος άνθρωπος και κορεσμένος και πλέον θεωρώ το σεξ μάλλον υπερεκτιμημένο αν είχα την Δούκισσα γκόμενα θα καθόμουν φρόνιμα. Και να μου την έπεφτε το πουτανί το άλλο (που λέει ο λόγος) θα απέφευγα να την πηδήσω.
Σύντροφε, και εγώ μεγάλος άνθρωπος είμαι, αλλά δεν είμαι κορεσμένος.

Άλλωστε οι γυναίκες είναι σαν τα λεφτά, ποτέ δεν έχεις αρκετά.

Κατά τα λοιπά, μπορεί να λες  ότι θα καθόσουν φρόνιμος με την Δούκισα, αλλά όπως λέει και ο μέγιστος Σίλβιο, δείξε μου μία μουνάρα να σου δείξω έναν τύπο που την έχει βαρεθεί.

:grin:

Επισκέπτης

Κατά τα λοιπά, μπορεί να λες  ότι θα καθόσουν φρόνιμος με την Δούκισα, αλλά όπως λέει και ο μέγιστος Σίλβιο, δείξε μου μία μουνάρα να σου δείξω έναν τύπο που την έχει βαρεθεί.

ηγετης  :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Στα σχεδόν 80 βέβαια, με το να "αρραβωνιάζεται" μάλλον γραφικός γίνεται...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Γενικά έχεις ένα πόιντ, αλλά σε τέτοιο συνδυασμό Νομικού ως γκόμενα - Αλεξανδράκη υποψήφια για ξεπέτα, επιμένω πως στην Αλεξανδράκη δεν θα της έκανα την χάρη να την πηδήσω για να λέει μετά "Με πήδησε ο γκόμενος της Δούκισσας", διότι ασφαλώς και θα το διέδιδε αυτό το τσουλί...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
σε αυτο συμφωνω αλλα δεν κρατας μονο αυτο απο ολη του την ζωη...

Όχι βέβαια! Και ψεύτης είναι όποιος λέει πως δεν τον ζηλεύει.
Απλά σε κάποια ηλικία πρέπει κανείς να το παραδέχεται πως μεγάλωσε, ιδίως αν θέλει να περνιέται για σοβαρός.
Ο Χέφνερ π.χ. που έχει σπιτώσει τρεις μουνίτσες και σαλιαρίζει μαζί τους (διότι σιγά να μην της πηδάει!) καλά κάνει διότι προμοτάρει την επιχείρησή του έτσι. Ο Σίλβιο όμως έχει υπάρξει πρωθυπουργός στη χώρα του και εξακολουθεί να είναι πολιτικός εν ενεργεία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom