Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
αυτο στοο τσακ το έσωσα :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 24

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
είναι και χαζή, αντί να σβήσει το ποστ, άφηνε το καθένα να γράφει ότι θέλει και τον μποκάριζε

Συνημμένα

• Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ειναι πουτανα πολυτελείας όμως.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Απο ολες ομως !!!!!!!1 Και ανοιγει και αλλες ......

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
την εχει τωρα ο θεμος.....το κοριστακι χανει αοπ ολες της τρυπες!!!!!!!!!!!!!!!!

ακόμα και από κωλότρυπα χάνει αυτή ... έκατσα και την είδα λίγο .... γενικά δεν βλέπω τον μαλάκα τον Αναστασιάδη και τον Περρή αλλά έκατσα να δω τι θα πει η δη-μητρα

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
την εχει τωρα ο θεμος.....το κοριστακι χανει αοπ ολες της τρυπες!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρακολούθησα ένα μικρό μέρος,γιατί η κοπέλα όταν ανοίγει το στόμα της,δεν αντέχεται... :S
Όσο θηλυκή και σέξυ δείχνει στις φωτογραφίες,με το που αρχίσει να μιλάει χάνει τελείως την θηλυκότητά της...
Λες και ακούς καμια αντρογυναίκα.Αν κιόλας δεν έχεις εικόνα και ακούς μόνο τη φωνή της,θα νομίζεις ότι μιλάει καμια θείτσα 50 χρονών... :S

Έλεγε χθες ότι "δεν μου αρέσουν οι αδύναμοι άντρες γιατί είμαι μια πολύ δυναμική γυναίκα και θα πρέπει ο άντρας που είναι δίπλα μου,να είναι δυναμικός...Αν δεν έχει την δύναμη να πει τέρμα,θα το πω εγώ".

Μετά είπε ότι "μπορεί να συγχωρέσει την απιστία,αν τον αγαπάει πολύ".

Αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο και όταν την ρώτησαν τι θα κάνει αν πάρει το πρωτάθλημα,είπε ότι "άντε να με σηκώσουν μαζί με το κύπελλο με μαγιό,όχι κάτι παραπάνω"...Και αν της είπαν πάρει το ντάμπλ?  "ε τότε με τα εσώρουχα είπε".

Μετά είπε ότι "πηγαίνει σε μοναστήρια,ένα στη Πετρούπολη και ένα άλλο στο Καπανδρίτι...έτσι έχω μάθει από μικρή είπε"... :priest: :priest: :priest:

Παραπάνω δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω...Η γυναίκα είναι μόνο να τη βλέπεις... :grin:.   Και να την  :zfuck: :fuck1: :fuck2: :pipa3: :2on1: βεβαίως,βεβαίως... :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
τιμη δεν ειπε και ανησυχω... :grin: :grin: :grin:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Το εχει καψει σχεδον εντελως ....και η φωνη της καπως ηταν !!!
Οτι να ειναι ......

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Παρακολούθησα ένα μικρό μέρος,γιατί η κοπέλα όταν ανοίγει το στόμα της,δεν αντέχεται... :S
Όσο θηλυκή και σέξυ δείχνει στις φωτογραφίες,με το που αρχίσει να μιλάει χάνει τελείως την θηλυκότητά της...
Λες και ακούς καμια αντρογυναίκα.Αν κιόλας δεν έχεις εικόνα και ακούς μόνο τη φωνή της,θα νομίζεις ότι μιλάει καμια θείτσα 50 χρονών... :S

Έλεγε χθες ότι "δεν μου αρέσουν οι αδύναμοι άντρες γιατί είμαι μια πολύ δυναμική γυναίκα και θα πρέπει ο άντρας που είναι δίπλα μου,να είναι δυναμικός...Αν δεν έχει την δύναμη να πει τέρμα,θα το πω εγώ".

Μετά είπε ότι "μπορεί να συγχωρέσει την απιστία,αν τον αγαπάει πολύ".

Αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο και όταν την ρώτησαν τι θα κάνει αν πάρει το πρωτάθλημα,είπε ότι "άντε να με σηκώσουν μαζί με το κύπελλο με μαγιό,όχι κάτι παραπάνω"...Και αν της είπαν πάρει το ντάμπλ?  "ε τότε με τα εσώρουχα είπε".

Μετά είπε ότι "πηγαίνει σε μοναστήρια,ένα στη Πετρούπολη και ένα άλλο στο Καπανδρίτι...έτσι έχω μάθει από μικρή είπε"... :priest: :priest: :priest:

Παραπάνω δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω...Η γυναίκα είναι μόνο να τη βλέπεις... :grin:.  Και να την  :zfuck: :fuck1: :fuck2: :pipa3: :2on1: βεβαίως,βεβαίως... :grin: :grin:
Έκανε πού έκανε τό κλασσικό σόου "μαγκάκι" ήτανε καί ή Δούκισσα εκεί πού ανέβασε πολύ τό κοντράστ σέ βάρος της Δημ. γιά παρουσία καί ποιότητα.  

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Καλα που βγαινει κ σε καμια εκπομπη να ακουει ο κοσμος τα ειδωλα του και να τα απομυθοποιει...ο,τι πιο ντεκαβλε ,τσιγγανομουνο κουραδομαγκακι κυκλοφορει στα νοτια ...για αυτο και μαζεψε τις μαπες της περυσι στην Παρο αλλα μυαλο ακομα δεν εβαλε...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έκανε πού έκανε τό κλασσικό σόου "μαγκάκι" ήτανε καί ή Δούκισσα εκεί πού ανέβασε πολύ τό κοντράστ σέ βάρος της Δημ. γιά παρουσία καί ποιότητα.  
Πολύ σωστά...Τουλάχιστον η Δούκισσα είναι άλλου επιπέδου,ξεχωρίζει με την ποιότητά της...
Λογικό αφού είναι Δούκισσα... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom