Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
θελω μοντελο τραγουδιστρια , σκεφτομαι να κανω ενα καλεσμα σπιτι και να την φωναξω για να τραγουδησει , ακαπελα  :pipa1:

Δεν τις μπορω τις Ρωσσιδες ρε κοουτς , η Γλυφαδα εχει γινει σαν την Μοσχα ..μονο ρωσσιδια βλεπεις στην γυρα ...τα βαριεται το ματι σου μετα απο λιγο
ελα ρε γιατρε σαν τα ρωσσιδια δεν εχει μην ασχολειστε μ αυτα τα κομοδινα :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
το ξανθο πρεπει να ειναι η αλεξανδρα λοιζου (αλλη αποφοιτη του harvard και αυτη) :-/
click

θελω μοντελο τραγουδιστρια , σκεφτομαι να κανω ενα καλεσμα σπιτι και να την φωναξω για να τραγουδησει , ακαπελα  :pipa1:
elton john, και αυτός δίνει κωλαράκι!  :grin:

Δεν τις μπορω τις Ρωσσιδες ρε κοουτς , η Γλυφαδα εχει γινει σαν την Μοσχα ..μονο ρωσσιδια βλεπεις στην γυρα ...τα βαριεται το ματι σου μετα απο λιγο
Τρελές βλαχάρες!

images

Επισκέπτης
Επαναλαμβάνω, οί φωτογραφίες τους στόν Πανταζή είναι τρελό Βαλκανιζατέρ. Ρουμανο-Αλβανο-Σερβο κατάσταση. :dancing:
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2014/03/31/lepa_alexa1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ρε φίλε, δεν διαφωνούμε.
Δεν είναι μουνάρες ;;
Με το ξανθό πως αντιδρά η χωλή σου ;;;
Εμένα γίνεται κάτι μεταξύ μπετόβεργας και ράγας τρένου.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Ρε φίλε, δεν διαφωνούμε.
Δεν είναι μουνάρες ;;
Με το ξανθό πως αντιδρά η χωλή σου ;;;
Εμένα γίνεται κάτι μεταξύ μπετόβεργας και ράγας τρένου.

Είναι καβλιτζέκια φυσικά όπως πολλά, αλλά τό κασέ είναι μόνο γιά τή ρεκλάμα. Κυριλέ γκόμενες ΔΕΝ είναι. Έχουμε πάρει Ρουμανάκια καί αλβανιδάκια αντιστοίχου. Εγώ είμαι τής λαϊκής πτέρυγας έτσι καί αλλιώς, τό δήθεν μού είναι ντεκαβλέ. Δέν γουστάρω φρού φρού ράλλυ χρηματιστήριο μουνιού. Αλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Άμα ό άλλος φτιάνεται μέ σταριλίκι καί έχει τήν κασούμπα τσολιάδες στ' αρχίδια του θά γίνουμε; Καλώς τραβάει γιά Ντουμπάι. :rockon:

Υ.Γ. Τό ξανθό νά τό δούμε καί όρθιο πρώτα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.984
Πόντοι
3.475

ΧΥΣΤΕ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !

ΧΥΣΤΕ....

icemax_926_3951dcd3a0206d1d677e9fd29f8ca817.jpg

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.984
Πόντοι
3.475

Ή αλλιως: "Δειξε μου τη (milf) φιλη σου, να σου πω ποια εισαι"

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
ΧΥΣΤΕ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !

ΧΥΣΤΕ....

icemax_926_3951dcd3a0206d1d677e9fd29f8ca817.jpg

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Εκεί είναι γκάβλα. :bigdick:

Καί εδώ. :rockon:

icemax_926_89042beb8ffd40e7148ff4372ac440d4.jpg

Αλλά...

http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/alexandra_loizou_bikini_s_beach_kanoni_tv_03.jpg[/img[/URL]]

Τό τυρί τό είδαμε, τήν φάκα δέν είδαμε. :S Άρα μιλάνε τά λούσα, ή φωτογένεια καί ό πλαστικός. Ουσία μέτρια επιεικώς.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kamarinia.gr/sites/default/files/imagecache/article_main/article/2012_08/alexandra%20loizou%204.jpg[/img[/URL]]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.984
Πόντοι
3.475

Βασικα, η Ταρια δεν θα προλαβαινε να μου βαρεσει μαλακια, γτ θα εχυνα ανοιγοντας το φερμουαρ.

Οριακα θα καταφερνα να τη γαμησω μετα απο εναν λιτρο βρωμικη τσικουδια, 70% vol...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Βασικα, η Ταρια δεν θα προλαβαινε να μου βαρεσει μαλακια, γτ θα εχυνα ανοιγοντας το φερμουαρ.

Οριακα θα καταφερνα να τη γαμησω μετα απο εναν λιτρο βρωμικη τσικουδια, 70% vol...

:2funny: :2funny: :2funny:

Ρέ ακούσατε, μπαί δέ γουέι πού λένε στό χωριό, ότι ό Ψάλτης έχει πέσει στήν πείνα λένε μέ τήν κρίση καί κάτι τέτοια; Πού νά τόν πάρουνε αυτές κανά τηλεφωνάκι νά τού πάνε κανά ψιλό έ; Παλιά.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τι ρουφοκαβλέτα που είναι η Τάρια ... θα της τον έδινα μέχρι να μαραθεί ο πούτσος μου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.799
Πόντοι
5.006
Να σου πω οτι μεχρι την τελευταια στιγμη τοτε το σκεφτομουν σοβαρα αλλα τελικα θεωρησα οτι ειναι καθαρη τρελλα ολη αυτη σκεψη  . Προτιμω με το αντιτιμο αυτο , να τα δωσω σε 15-20 κοριτσια (ισως και παραπανω) διαφορετικα μεσα στον χρονο  παρα σε 1 κοριτσι και για 1,5 ωρα (το ελαχιστο) . Η αληθεια επισης ειναι οτι οταν εμαθα τις ταριφες ορισμενων κοριτσιων ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ . Για 1.5 ωρα "εργασια" τους , καποιοι απο μας θελουν μηνες για να τα μαζεψουν ισως και χρονια . Η ξεφτιλα σε ολο το μεγαλειο !
παντως η μεγαλη ελληνιδα πορνοσταρ (ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμαι ;) ) ,οταν ηταν στις δοξες της, εφαγε 5.000 ευρωπουλα για μια νυχτα απο επαρχιωτη κλαρινογαμπρο....
αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου να δινονται τετοια ποσα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom