Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα λεφτα δεν ειναι το προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις..το θεμα ειναι να σαι γνωστος γνωστου.

εκτος αν νομιζεις πως αν της στειλω εγω ενα ινμποξ στο φεισμπουκ "καβλα 2Κ αποψε 11 σπιτι μου",θα ρθει.
ενας τυπος εδω δεν ειχε γραψει οτι την ειχε γαμησει? :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενας τυπος εδω δεν ειχε γραψει οτι την ειχε γαμησει? :think:
Για ολες τις διασημες,ολοι εχουν πει οτι εχουν εναν φιλο που την γαμησε,η τους την πασερνε ξερω γω
αλλα ηταν λαρτζ αυτοι και δεν την ηθελαν.Ενας να εχει βγει και να πει οτι γαμησε ο ιδιος την ταδε,δεν υπαρχει. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για ολες τις διασημες,ολοι εχουν πει οτι εχουν εναν φιλο που την γαμησε,η τους την πασερνε ξερω ξω
αλλα ηταν λαρτζ αυτοι και δεν την ηθελαν.Ενας να εχει βγει και να πει οτι γαμησε ο ιδιος την ταδε,δεν υπαρχει. :grin:
οχι αυτος ειχε γραψει οτι την ειχε γαμησει ο ιδιος τυπε
αλλα δεν εδινε παραπανω πληροφοριες
μοναχοφαηδες τι να πεις :-

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αν ειναι να μιλησουμε σοβαρα,η μαριαννα εχει σοβαρα θεματα αυτοπεποιθησης.

σιγουρα δεν ειναι μουναρα,καμια μουναρα εξαλλου δε θα ψαρευε κοπλιμεντα στο μπουρδελα..

γαμησιμη απο την αλλη ειναι..απο κει και περα αν εκτος απο την επιβεβαιωση παιρνει και τιποτα αλλο απο αυτο δεν το γνωριζω προσωπικα.

Πολύ σωστός τύπε!

Αλλά όχι και πως κακοπέφτει δηλαδή η Μαριάνα σε διάφορους μπαζοφονιάδες που πηδάνε κάτι απίστευτες ξεδοντιάρες μιλφς με πατσοκοίλια και τις πληρώνουν κι όλας, αντί να ζητάνε "ψυχική οδύνη"! :)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
καμια μουναρα εξαλλου δε θα ψαρευε κοπλιμεντα στο μπουρδελα..

που ζείτε? αυτό το σαιτ είναι το τελευταίο μέρος να ψαρέψεις κομπλιμέντα!  :uglystupid:
αν θέλω να τονώσω το ηθικό μου θα ανεβάσω μια ξεκωλιάρικη φωτο στο fb που εκεί αμέσως θα μαζέψω ένα κάρο likes, σχόλια, μηνύματα και friend requests
εδώ οι περισσότεροι τα χώνουν

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
που ζείτε? αυτό το σαιτ είναι το τελευταίο μέρος να ψαρέψεις κομπλιμέντα!  :uglystupid:
αν θέλω να τονώσω το ηθικό μου θα ανεβάσω μια ξεκωλιάρικη φωτο στο fb που εκεί αμέσως θα μαζέψω ένα κάρο likes, σχόλια, μηνύματα και friend requests
ΚΑΙ αυτο ειναι η καυλα σου

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

την περιπτωση να σαι λιγο μαζοχα κ να την βρισκεις με τα μπινελικια την εχεις σκεφτει? :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ΚΑΙ αυτο ειναι η καυλα σου

όχι αστέρι μου
να μου τα χώσει ο άντρας ο πρόστυχος, ο σωστός, για κάποιον υπαρκτό λόγο και να ΄χει και δίκιο ναι γουστάρω
το να μου τα χώνουν μερικοί, που δεν με ξέρουν καν και άλλη δουλειά δεν έχουν, απ'το να με βρίζουν, κάτι που μόνο αντρίκιο δεν είναι, ε αυτό είναι αστείο.  :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
όχι αστέρι μου
να μου τα χώσει ο άντρας ο πρόστυχος, ο σωστός, για κάποιον υπαρκτό λόγο και να ΄χει και δίκιο ναι γουστάρω
το να μου τα χώνουν μερικοί, που δεν με ξέρουν καν και άλλη δουλειά δεν έχουν, απ'το να με βρίζουν, κάτι που μόνο αντρίκιο δεν είναι, ε αυτό είναι αστείο.  :P
προκαλεις ηλιαχτιδα μου,
σου αρεσουν τα μπινελικια τα αδικα

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
όχι αστέρι μου

οντως με καλυψες :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
προκαλεις ηλιαχτιδα μου,
σου αρεσουν τα μπινελικια τα αδικα

"είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, έχεις μεγάλα αφτιά, έχεις μεγάλα αφτιά, έχεις μεγάλα αφτιά, έχεις μεγάλα αφτιά, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, "

Λες και είμαστε γυμνάσιο που τα αγοράκια λέγανε τέτοιες βλακείες για να προσβάλουν επειδή δεν μπορούσανε να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο!
Ναι πάρα πολύ καυλωτικό...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
η ουσια ειναι οτι παραδεχτηκε οτι γουσταρει να τα ακουει μπινελικια της :grin: τα υπολοιπα ειναι ψιλα γραμματα :grin:

Όλες η γυναίκες τα γουστάρουν
Αλλά μπινελίκι απο μπινελίκι διαφέρει
Και παίζει και ρόλο απο που προέρχεται

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
"είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, έχεις μεγάλα αφτιά, έχεις μεγάλα αφτιά, έχεις μεγάλα αφτιά, έχεις μεγάλα αφτιά, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, είσαι μπάζο, "

Λες και είμαστε γυμνάσιο που τα αγοράκια λέγανε τέτοιες βλακείες για να προσβάλουν επειδή δεν μπορούσανε να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο!
Ναι πάρα πολύ καυλωτικό...

Mαριαννακι σου το εγραψα και στο αλλο αλλα επειδη εισαι πολυ απασχολημενη δεν το ειδες για να μου απαντησεις
Θελεις 2 ευρω να μου παρεις πι - πα ?  :boobies:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
908796.jpg

[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/fwto-h-kayth-kalhnyxta-ths-dhmhtras-alexandrak/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom