Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
η βανα το παιζει δασκαλα της κυριας γιατρε? :grin: :grin:

Αλλαξανε τα κολπα τωρα , τα καινουργια δεν τα ξερει η Βανα , η Βανουλα ειχε τον γερακο τον Βαρδ. που ηταν καψουρας μαζι της , της πηρε και το θεατρο να εχει να παιζει κανα εργο και μετα την πηρε η κατηφορα ...

Παντως τα λεφτα που ειχε δαγκωσει η Βανα , δυσκολα θα τα πιασει η μικρη ..

Αλλαξανε οι πελατες τωρα ....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Αλλαξανε τα κολπα τωρα , τα καινουργια δεν τα ξερει η Βανα , η Βανουλα ειχε τον γερακο τον Βαρδ. που ηταν καψουρας μαζι της , της πηρε και το θεατρο να εχει να παιζει κανα εργο και μετα την πηρε η κατηφορα ...

Παντως τα λεφτα που ειχε δαγκωσει η Βανα , δυσκολα θα τα πιασει η μικρη ..

Αλλαξανε οι πελατες τωρα ....
το ξερουμε ρε γιατρε ο κυρ θοδωρας στα χερια της ειχε μεινει!!!
την μεγαλυτερη χερια που εκανε και επαθα σοκ θυμαμαι τοτε ηταν στο γιαννακη τον παριο του πηρε για πλακα ενα 50αρικο μυρρια δρχμουλες σε μια βδομαδα μεσα :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
το ξερουμε ρε γιατρε ο κυρ θοδωρας στα χερια της ειχε μεινει!!!
την μεγαλυτερη χερια που εκανε και επαθα σοκ θυμαμαι τοτε ηταν στο γιαννακη τον παριο του πηρε για πλακα ενα 50αρικο μυρρια δρχμουλες σε μια βδομαδα μεσα :grin: :grin:

Επρεπε να δεις χερια που ειχε κανει σε εναν αλλο που ειχε και ξενυχταδικο που την νταουλιασε στο ξυλο και ετρεχε στους δικηγορους ....το σπιτακι στην Μυκονο πως το εκτισε νομιζεις απο τις βιντεοκασσετες ?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Επρεπε να δεις χερια που ειχε κανει σε εναν αλλο που ειχε και ξενυχταδικο που την νταουλιασε στο ξυλο και ετρεχε στους δικηγορους ....το σπιτακι στην Μυκονο πως το εκτισε νομιζεις απο τις βιντεοκασσετες ?
ε με τετοιο ονομα τι θα τον εκανε τον παλιο γερο :grin: :grin: :grin: :grin:
ακου λακη :grin: :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Συνημμένα

• 5r3v76g9δημητρα.jpg
    5r3v76g9δημητρα.jpg
    207,2 KB · Εμφανίσεις: 92

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Θεομουνο αλλα ο χαρακτηρας και ο τροπος που μιλαει ειναι για πολλες σφαλιαρες απο τις πιο σπαστικες μοντελες που βλεπεις στην Τηλεοραση ^_^

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:  αν ενδιαφέρετε κανείς για.. Βάνα νοικiάζετε ..η διπλανή της μαιζονέτα  :rolleyes: :rolleyes: ;) :2funny: :2funny: :zfuck:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
:rolleyes:  αν ενδιαφέρετε κανείς για.. Βάνα νοικiάζετε ..η διπλανή της μαιζονέτα  :rolleyes: :rolleyes: ;) :2funny: :2funny: :zfuck:

Τί να την κάνουμε τη Βάνα ρε τύπε; Έχουμε άλλη συνομήλική της μόνιμη. :cheesy:

Όχι πως τρελλαίνομαι και για Αλεξανδράκη δηλαδή η οποία μόνο για φωτογραφίες είναι. Αν μιλήσει σπάστηκες αμέσως!
Και μην μου πει κάποιος πως "Δεν την θέλω για φιλοσοφικές συζητήσεις, για άλλο την θέλω!" διότι και για να πηδήσεις δυο κουβέντες πρέπει να τις πεις. Κι αυτές θα είναι αρκετές για να σε ξενερώσει και να στην ρίξει.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τί να την κάνουμε τη Βάνα ρε τύπε; Έχουμε άλλη συνομίληκή της μόνιμη. :cheesy:

Όχι πως τρελλαίνομαι και για Αλεξανδράκη δηλαδή η οποία μόνο για φωτογραφίες είναι. Αν μιλήσει σπάστηκες αμέσως!
Και μην μου πει κάποιος πως "Δεν την θέλω για φιλοσοφικές συζητήσεις, για άλλο την θέλω!" διότι και για να πηδήσεις δυο κουβέντες πρέπει να τις πεις. Κι αυτές θα είναι αρκετές για να σε ξενερώσει και να στην ρίξει.

:rolleyes:...είπαμε ! λουτσος ..όχι Λάκης ! :rolleyes: ;) :cheesy:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Τσιμπουκλου τεραστια....και σωστη τσιμπουκλου!!!!!! :pipa2: