Νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
σιγουρα μαν;να σε πιστεψουμε;

Για την Αλεξανδράκη; Μην σου πω, ούτε τζάμπα!

Γενικά 1.500 δεν δίνω, αλλά αν για κάποια τα έδινα θα ήταν η άλλη Δήμητρα η Ματσούκα! Τουλάχιστον όπως την είχα δει πριν κάτι χρόνια στα μπουζούκια.
Και συνοδευόμουν από δύο πολύ όμορφες γυναίκες τότε, αλλά ο "αέρας" της Δημητρούλας σαν να τις είχε σβύσει όλες! Δηλαδή κι αυτές που συνόδευα οι ίδιες το είχαν παραδεχθεί...

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.859
Πόντοι
456
Δε πίνω καφέδες ρε
Κανένα καλό σουβλατζίδικο αν έχετε να προτείνετε μέσα
πλατεια κανιγγος,στον πεζοδρομο, σουβλακι η λειβαδια!το καλυτερο!αλλα μαζι μου μαλλον εχεις αναστολες στο να παμε!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δε πίνω καφέδες ρε
Κανένα καλό σουβλατζίδικο αν έχετε να προτείνετε μέσα

Ο "Φώτης" στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης.

Πες μου τώρα πως δεν ξέρεις ούτε που είναι η πλατεία της Αγίας Ειρήνης!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Γενικά 1.500 δεν δίνω, αλλά αν για κάποια τα έδινα θα ήταν η άλλη Δήμητρα η Ματσούκα! Τουλάχιστον όπως την είχα δει πριν κάτι χρόνια στα μπουζούκια.
Και συνοδευόμουν από δύο πολύ όμορφες γυναίκες τότε, αλλά ο "αέρας" της Δημητρούλας σαν να τις είχε σβύσει όλες! Δηλαδή κι αυτές που συνόδευα οι ίδιες το είχαν παραδεχθεί...

+1000000000000000000000000000

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

αν σου πω οτι κι αυτή μου τη σπάει όπως μιλάει??? όχι τόσο όσο η Δήμητρα αλλά κάτι μ'ενοχλεί
απο ηθοποιούς δαγκωτο Κορινθίου που είναι και άβαφη μια θεά!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αν σου πω οτι κι αυτή μου τη σπάει όπως μιλάει??? όχι τόσο όσο η Δήμητρα αλλά κάτι μ'ενοχλεί

Διαφωνώ...μιλάει χαμηλόφωνα και ήρεμα....όπως η Bellucci (όχι οτι τις συγκρίνω, για τον τρόπο ομιλίας λέω) και αυτό τις κάνει πιο μυστηριώδεις και πιο θηλυκές....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Αυτή ειλικρινά θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου!
Καλό γούστο έχεις στις γυναίκες, θα γινόσουν επιτυχημένη λεσβία! :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Διαφωνώ...μιλάει χαμηλόφωνα και ήρεμα....όπως η Bellucci (όχι οτι τις συγκρίνω, για τον τρόπο ομιλίας λέω) και αυτό τις κάνει πιο μυστηριώδεις και πιο θηλυκές....

Ας τη Μαριάννα να λέει!
Προφανώς την έχει ταυτίσει με τον ρόλο της στο "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" που υποδυόταν κάποια με I.Q. Αλεξανδράκη! :grin:

Αλλά και πάλι, όσο και να το έπαιζε χαζή, ο αισθησιασμός δεν κρυβόταν και ξεχείλιζε!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ας τη Μαριάννα να λέει!
Προφανώς την έχει ταυτίσει με τον ρόλο της στο "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" που υποδυόταν κάποια με I.Q. Αλεξανδράκη! :grin:

Αλλά και πάλι, όσο και να το έπαιζε χαζή, ο αισθησιασμός δεν κρυβόταν και ξεχείλιζε!

αυτό είναι πολύ πιθανό
αλλά απ'το λίγο που την έχω δει η ομιλία της δεν διέφερε και πολύ  :think:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ας τη Μαριάννα να λέει!

Εχθές λόγο καιρού αναβλήθηκε παράσταση με την Ματσούκα...παιδικό απωθημένο....πργματικά ήθελα να την δω από κοντά! :cheesy:
Τα υπόλοιπα στο thread της γιατί εδώ είναι της Αλεξανδράκη....εντάξει καλή γκόμενα, αλλά το βασικότερο για μένα είναι ο "αέρας" που λέμε...τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ναι αλλά το επιτηδευμένα απροκάλυπτο δημόσιο καμάκι είναι λίγο κουραστικό αν μη και κακόγουστο.
Κάνε το με π.μ., τουλάχιστον. Αλλά μετά δεν θα είναι "μαγκιά" να υποθέσω...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι αλλά το επιτηδευμένα απροκάλυπτο δημόσιο καμάκι είναι λίγο κουραστικό αν μη και κακόγουστο.
Κάνε το με π.μ., τουλάχιστον. Αλλά μετά δεν θα είναι "μαγκιά" να υποθέσω...

Έλα μου?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον τερμα το σπαμ εχει δικιο ο Ολλανδος.....τα υπολοιπα στο τσατ ή στο θρεντ της μαριαννας,οχι εδω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756

Τυπε αν εχεις προβλημα με τις μαλακιες που λεει η Αλεξανδρακη εχω να σου πω οτι και με την Ματσουκα το ιδιο προβλημα θα εχεις , απλα η Αλεξανδρακη κυνηγάει το μικροφωνο να πει την μαλακια της και η Ματσουκα το παιζει ντιβα και δεν μιλαει σε κανενα , οποτε γλυτωνουμε και τις μαλακιες που θα ακουγαμε.

Ιδιες μαλακιες με αλλο υφος θα ακους, αν τωρα το υφος που μιλαει λες και χυνει η Ματσουκα σε φτιαχνει τοτε παω πασο ..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε γιατρε παλι τα ιδια?

Δεν έχω τίποτα εναντίον σου προσωπικά παίχτη, απλά την γνώμη νου δεν μπορώ να μην την πω, θα σκάσω! :grin:

Τώρα θα μας βάλει χέρι κι ο γλους και θα έχει και δίκιο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom