Επισκέπτης
Τα ποδια που ειναι σαν του παππου στα 75 του, τα προσεξες;Φίλε άσε τους κοιλιακούς και κάνε κάνα δικέφαλο γιατί είσαι πεσμένος...
Τα ποδια που ειναι σαν του παππου στα 75 του, τα προσεξες;Φίλε άσε τους κοιλιακούς και κάνε κάνα δικέφαλο γιατί είσαι πεσμένος...
πες μου μόνο οτι και σε αυτήν την photo προσέχεις το κομποσκοίνιΦίλε άσε τους κοιλιακούς και κάνε κάνα δικέφαλο γιατί είσαι πεσμένος...
Λούτσε ξεφτιλίστηκες!Τα ποδια που ειναι σαν του παππου στα 75 του, τα προσεξες;
πες μου μόνο οτι και σε αυτήν την photo προσέχεις το κομποσκοίνι
Πολύ γουστάρω αυτήν την γκόμενα και ειδικά τώρα που είδα ότι είναι και της εκκλησίας
Πολύ γουστάρω αυτήν την γκόμενα και ειδικά τώρα που είδα ότι είναι και της εκκλησίας
i am working out .... gattte .....iam tryingΛούτσε την ξεφτιλίσες! ; D
για να μου πλενει και τα χεσμενα βρακια μου θα ειναι καλη;
εχει αρχισει να χαλαει παντως
αυτα εννοω τυπε και τα ψευτικα νυχια του γερακιου ;) ελεος τι μαλακιες τατου ειναι αυτα που εχει κανει;τυπε το μονο ασχημο που βλεπω επανω της,ειναι τα τατουαζ.κατα τα αλλα,η δημητρα ειναι για τον πουτσο.κυριολεκτικα ομως,πουτσοτροφη!
Ολες οι πουτανες της εκκλησιας ειναι,εχεις δει μπουρδελο χωρις καντηλι και εικονισματακια?Πολύ γουστάρω αυτήν την γκόμενα και ειδικά τώρα που είδα ότι είναι και της εκκλησίας
Ολες οι πουτανες της εκκλησιας ειναι,εχεις δει μπουρδελο χωρις καντηλι και εικονισματακια?
http://[URL unfurl="true"]www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/FWTIES-ANABEI-H-DHMHTRA-ALEKSANDRAKH/ArticleImage_113267-jpg.xpng?p=113267[/img[/URL]]
[/quote]
εχει μια φινατσα το δημητρακη που δύσκολα το βρίσκεις σε Ελληνίδα ;) ;)