Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.011
- Πόντοι
- 9.931
ω ναιΈχει πολύ προστυχιά επάνω της αυτή η γυναικά
how much?
τα πολλά κυβικά πάντα είναι ακριβά ;)την ίδια απορία έχω
how much?
Kάτι για 500 έχει πάρει το αυτί μου, αλλά προσωπικά ούτε για την Σάσα Γρέυ δεν έδινα τόσα. Όμως επειδή κάποιος από εδώ μέσα ενδιαφέρθηκε σύντομα (αύριο) του υποσχέθηκα να έχω νέα.
Μην με ρωτήσετε για πόσες ώρες, τι προσφέρει κλπ. ΔΕΝ ξέρω είπαμε. Αυτός που ενδιαφέρεται αν την πάρει τελικά σας λέει αν θέλει...
λιγα λες κατα την γνωμη μου, αλλη πολυ λιγοτερο γνωστη εχει ταριφα 700 και επιλογη πελατωνKάτι για 500 έχει πάρει το αυτί μου, αλλά προσωπικά ούτε για την Σάσα Γρέυ δεν έδινα τόσα. Όμως επειδή κάποιος από εδώ μέσα ενδιαφέρθηκε σύντομα (αύριο) του υποσχέθηκα να έχω νέα.
Μην με ρωτήσετε για πόσες ώρες, τι προσφέρει κλπ. ΔΕΝ ξέρω είπαμε. Αυτός που ενδιαφέρεται αν την πάρει τελικά σας λέει αν θέλει...
με 500 ευρω πας Χονγκ Κονγκ.Kάτι για 500 έχει πάρει το αυτί μου, αλλά προσωπικά ούτε για την Σάσα Γρέυ δεν έδινα τόσα. Όμως επειδή κάποιος από εδώ μέσα ενδιαφέρθηκε σύντομα (αύριο) του υποσχέθηκα να έχω νέα.
ναι αλλα δεν γαμας...με 500 ευρω πας Χονγκ Κονγκ.
για πολλα γαμησια...
Kάτι για 500 έχει πάρει το αυτί μου, αλλά προσωπικά ούτε για την Σάσα Γρέυ δεν έδινα τόσα. Όμως επειδή κάποιος από εδώ μέσα ενδιαφέρθηκε σύντομα (αύριο) του υποσχέθηκα να έχω νέα.