Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και μόλις αυτά τελειώσουν τι θα γίνει παίκτη μου?? ξέρω θα τελειώσει και ο σοσιαλισμός διότι ως γνωστόν ο σοσιαλισμός είναι καλό πράμα αλλά τελειώνει όταν τελειώσουν τα λεφτά των άλλων..

και μια ακόμη ερώτηση ... από που και ως που ρε τενεκέ ξεγάνωτε που σε μια πρόταση τεσσάρων λέξεων κάνεις πέντε ορθογραφικά λάθη έχεις την απαίτηση να έχεις τις ίδιες οικονομικές απολαβές και δυνατότητες με εμένα βρε ηλίθιε ???

μολις τελειωσουν τα χρηματα της μπουρζουαζιας ηδη το προλεταριατο θα παραγει για τον εαυτο του και μεσω της παραγωγης θα χρηατοδοτει το κοινωνικο κρατος των αναγκων

οσο αφορα τη δευτερη σου ερωτηση δεν γνωριζα οτι βρισκομαι σε διαγωνισμο ορθογραφιας?????σε μια κοινωνια ισοτητας ομως θα πρεπει να γινετε εξομαλυνση των οικονομικων απολαβων αν δεν γινεται μεσω της εργασιας πρεπει να γινεται μεσω των φορων

Επισκέπτης
Πιο γελοίος και γραφικός από τον Τζήμερο κανείς..Με 1% στις εκλογές και όλη την ώρα τι ποστάρει στο facebook και twitter να πει τη βλακεία του..Έτσι να ναι στο προσκήνιο ότι κι αν γίνει..Από μαλάκες χορτάσαμε

ποιο 1% εδω ουτε τις εκλογες δεν κατεβηκε και μας τα προιζε και δεν κατεβηκε ασε που ο γελοιος στηριζει το μπομπολοκομμα (ακα ποταμι) απ εξω απεξω ρε ουστ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μολις τελειωσουν αυτα ηδη ττο προλεταριατο θα παραγει για τον εαυτο του και μεσω της παραγωγης θα χρηατοδοτει το κοινωνικο κρατος των αναγκων

οσο αφορα τη δευτερη σου ερωτηση δεν γνωριζα οτι βρισκομαι σε διαγωνισμο ορθογραφιας?????σε μια κοινωνια ισοτητας ομως θα πρεπει να γινετε εξομαλυνση των οικονομικων απολαβων αν δεν γινεται μεσω της εργασιας πρεπει να γινεται μεσω των φορων

όπως στην σοβιετία να πούμε ?? ή στην Κούβα??

και από που και ως που ρε τενεκέ είμαστε ίσα και όμοια για να αμειφθούμε ίσα και όμοια ?? την δουλειά σου μπορώ να την κάνω την δουλειά μου δεν μπορείς να την κάνεις ...

και που είσαι ... από την ορθογραφία σου κρίνεται το μορφωτικό σου επίπεδο και οι ικανότητες σου για την δουλειά που μας λες ότι κάνεις και ότι θέλεις να κάνεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μολις τελειωσουν τα χρηματα της μπουρζουαζιας ηδη το προλεταριατο θα παραγει για τον εαυτο του και μεσω της παραγωγης θα χρηατοδοτει το κοινωνικο κρατος των αναγκων

και που είσαι τενεκέ ξεγάνωτε.... για να μην αμολήσεις πάλι καμμιά παπαριά του τύπου "ίσες ευκαιρίες" και τίποτε συναφείς μπουρδολογίες και εγώ το δημοτικό και το γυμνασιο της γειτονιάς μου τελείωσα και μάλιστα στην εποχή μου ήμασταν και 36 άτομα στην τάξη ... και φυσικά για φροντιστήριο ούτε σκέψη...

αει λοιπόν σάλτα να παίξεις με τα μαρξιστικά σου κουκλάκια που θέλεις και ισότητα αμοιβών άχρηστο βλήμα...

Επισκέπτης
όπως στην σοβιετία να πούμε ?? ή στην Κούβα??

και από που και ως που ρε τενεκέ είμαστε ίσα και όμοια για να αμειφθούμε ίσα και όμοια ?? την δουλειά σου μπορώ να την κάνω την δουλειά μου δεν μπορείς να την κάνεις ...

και που είσαι ... από την ορθογραφία σου κρίνεται το μορφωτικό σου επίπεδο και οι ικανότητες σου για την δουλειά που μας λες ότι κάνεις και ότι θέλεις να κάνεις...

η σοβιετια ξεπουληθηκε απο μεσα τη δεκαετια του 80 η κουβα με τοσο πολεμο εξωτερικα και ομως αντεξε
επισης στο θεμα δουλειας να ξερεις ουδεις αναντικαταστατος
επισης να ξερεις υπαρχουν κατηγοριες ανθρωπων που δινουν γραπτες εξετασεις

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
ενταξει λοιπόν φάε τους φωστήρες της σημερινής κυβέρνησης

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσω έναν μαλάκα που όταν έπιασε το λιμενικό 1 τόνο ηρωίνης εκείνος έγραφε στο facebook να μην την καταστρέψουν οι αρχές αλλά να τη δώσουν δωρεάν στους ναρκομανείς!!Όπως επίσης όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τους Ισλαμοφασίστες του ISIS εκείνος πρότεινε τη χρήση πυρηνικών!Μα είναι δυνατόν κάποιος που θέλει να λέγεται πολιτικός και να διεκδικεί θέση στη βουλη;;Τέτοιες μαλακίες ούτε 15χρονα δεν λένε

Επισκέπτης
και που είσαι τενεκέ ξεγάνωτε.... για να μην αμολήσεις πάλι καμμιά παπαριά του τύπου "ίσες ευκαιρίες" και τίποτε συναφείς μπουρδολογίες και εγώ το δημοτικό και το γυμνασιο της γειτονιάς μου τελείωσα και μάλιστα στην εποχή μου ήμασταν και 36 άτομα στην τάξη ... και φυσικά για φροντιστήριο ούτε σκέψη...

αει λοιπόν σάλτα να παίξεις με τα μαρξιστικά σου κουκλάκια που θέλεις και ισότητα αμοιβών άχρηστο βλήμα...

βριζεις χωρις να σε βριζω??? γιατι χανεις την υπομονη σου δεν αντεχεις και πολυ α και που σαι σε περιπτωση που δεν στα χουν πει
συριζα ανελ κυβερνηση ο τζημερο ουτε που κατεβηκε στις εκλογες μιας και θα παιρνε τον πουλο

επισης σε ενα ιδανικο κοινωνικο κρατος προτεραιοτητα πρεπει να δινεται παντα στην παιδεια  και την υγεια των πολιτων

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν όσοι δεν έχουν ιδέα από το πως λειτουργεί ο κόσμος.

Ο πλούτος δεν είναι το πόσα χρήματα έχεις. Δεν είναι μια σταθερή ποσότητα. Όταν αγοράζεις κάτι δεν σημαίνει πως γίνεσαι λιγότερο πλούσιος.

Στις οικονομικά ελεύθερες κοινωνίες, ο πλούτος αυξάνεται.

Ποιος θα κρίνει τι ακριβώς σημαίνει κοινωνία ισότητας; Για εμένα δεν σημαίνει αυτό που λες εσύ. Γιατί να κάνουμε αυτό που εσύ θέλεις και όχι αυτό που θέλω εγώ;

Επειδή έχεις δίκιο; Έτσι απλά και δογματικά;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ποιο 1% εδω ουτε τις εκλογες δεν κατεβηκε και μας τα προιζε και δεν κατεβηκε ασε που ο γελοιος στηριζει το μπομπολοκομμα (ακα ποταμι) απ εξω απεξω ρε ουστ

Θα μου απαντησεις ποτε και πως στηριζει το ποταμι?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
η σοβιετια ξεπουληθηκε απο μεσα τη δεκαετια του 80 η κουβα με τοσο πολεμο εξωτερικα και ομως αντεξε
επισης στο θεμα δουλειας να ξερεις ουδεις αναντικαταστατος
επισης να ξερεις υπαρχουν κατηγοριες ανθρωπων που δινουν γραπτες εξετασεις

Εχεις παει ποτε στην Κουβα??
Στη Β. Κορεα? Στη Ν. Κορεα?

Στο θεμα της δουλειας ουδεις αναντικαταστατος. Εχεις δικιο, τωρα που θα απολυσω τον οικονομικο διευθυντη μου, θα παρω εσενα με την αριθμητικη τεταρτης δημοτικου.

Ποιες κατηγοριες ανθρωπων εδωσαν εξετασεις για το δημοσιο τη δεκαετια του 80? του 90?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εχεις παει ποτε στην Κουβα??
Στη Β. Κορεα? Στη Ν. Κορεα?

Στο θεμα της δουλειας ουδεις αναντικαταστατος. Εχεις δικιο, τωρα που θα απολυσω τον οικονομικο διευθυντη μου, θα παρω εσενα με την αριθμητικη τεταρτης δημοτικου.

Ποιες κατηγοριες ανθρωπων εδωσαν εξετασεις για το δημοσιο τη δεκαετια του 80? του 90?

ε τοτε σκασε και πληρωνε τους νταβατζηδες γιδι  :2on1: :2on1:  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
βρε στόκε που μας έμαθες και την μπουρζουαζία (που ανάθεμα αν ξέρεις τι είναι τούτο)... βρε κρετίνε με την ηλίθα μαρξιστική καραμέλλα...

πως διάολο θα κερδίζει η περίφημη άρχουσα τάξη και από που θα βγάζει τα περίφημα υπερκέρδη της αν ο περίφημος εργαζόμενος λαός δεν αμείβεται καλά ώστε να καταναλώνει ??? πως θα βγάλει κέρδος το κεφάλαιο αν ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει τα προιόντα του ??

αυτό δεν μπορείς βρε στόκε να το σκεφτείς ??

βουλωστο ρε τρομπα μην φας καμια μπουφλα και φτασεις Μαντσεστερ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
10 οικογενειες ειναι, κατεστρεψαν την χωρα και τους πληρωνω εγω. Μαλιστα. Με επεισες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
10 οικογενειες ειναι, κατεστρεψαν την χωρα και τους πληρωνω εγω. Μαλιστα. Με επεισες.

σιγα την κατεστραμενη χωρα,προσεξετε μην πεθανετε απο το κρυο και την πεινα   :2funny:

ποιοι την κατεστρεψαν τοτε?  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom