Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
και μόλις αυτά τελειώσουν τι θα γίνει παίκτη μου?? ξέρω θα τελειώσει και ο σοσιαλισμός διότι ως γνωστόν ο σοσιαλισμός είναι καλό πράμα αλλά τελειώνει όταν τελειώσουν τα λεφτά των άλλων..

και μια ακόμη ερώτηση ... από που και ως που ρε τενεκέ ξεγάνωτε που σε μια πρόταση τεσσάρων λέξεων κάνεις πέντε ορθογραφικά λάθη έχεις την απαίτηση να έχεις τις ίδιες οικονομικές απολαβές και δυνατότητες με εμένα βρε ηλίθιε ???

ο χιποακι θα μπει στην ΔΕΗ εσυ κατσε στο Σεφιλντ mr ΜΑΛΑΚΑ του σαιτ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν ξερω, ζεις στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο??

Εχεις επιχειρηματα βλεπω.

ελλαδα,εσενα ποια ειναι τα επιχειρηματα σου?να αφησουν την ελλαδα να βγει απο ε.ε. οπως λεει ο τζημερος?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ελλαδα,εσενα ποια ειναι τα επιχειρηματα σου?να αφησουν την ελλαδα να βγει απο ε.ε. οπως λεει ο τζημερος?  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εμενα το επιχειρημα μου ειναι να αρχισουμε ΟΛΟΙ να ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ και να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. Να βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ δεν το εχει πει ΠΟΤΕ ο Τζημερος,

αλλα οταν βλεπεις Τζημερο αντι να ακους  :shit:  οπως γουσταρουν σε παραμυθιαζουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και μόλις αυτά τελειώσουν τι θα γίνει παίκτη μου?? ξέρω θα τελειώσει και ο σοσιαλισμός διότι ως γνωστόν ο σοσιαλισμός είναι καλό πράμα αλλά τελειώνει όταν τελειώσουν τα λεφτά των άλλων..

και μια ακόμη ερώτηση ... από που και ως που ρε τενεκέ ξεγάνωτε που σε μια πρόταση τεσσάρων λέξεων κάνεις πέντε ορθογραφικά λάθη έχεις την απαίτηση να έχεις τις ίδιες οικονομικές απολαβές και δυνατότητες με εμένα βρε ηλίθιε ???
Τι σε νοιαζει τι θελει ρε παπάρα?
Ο κοσμος ειναι απολυτα δικαιος. Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει. Σιγα μην παρει ποτέ οσα παιρνεις εσυ. Τι προβλημα εχεις που το θελει? Ας το θελει.

Επισκέπτης
Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν όσοι δεν έχουν ιδέα από το πως λειτουργεί ο κόσμος.

Ο πλούτος δεν είναι το πόσα χρήματα έχεις. Δεν είναι μια σταθερή ποσότητα. Όταν αγοράζεις κάτι δεν σημαίνει πως γίνεσαι λιγότερο πλούσιος.

Στις οικονομικά ελεύθερες κοινωνίες, ο πλούτος αυξάνεται.
Ποιος θα κρίνει τι ακριβώς σημαίνει κοινωνία ισότητας; Για εμένα δεν σημαίνει αυτό που λες εσύ. Γιατί να κάνουμε αυτό που εσύ θέλεις και όχι αυτό που θέλω εγώ;

Επειδή έχεις δίκιο; Έτσι απλά και δογματικά;

γιατι με κομμουνισμο η παραγωγη δεν αυξανετε και πλεον η παραγωγη δεν αυξανετε με την εργασια αλλα με την αναπτυξη της τεχνολογιας που την χρησιμοποιει η αστικη ταξη για την αυξηση του υπερκερδους της επισης μην ξεχνας οτι στα χρονια της κρισης το 1% του πλυθησμου ελενχει το 70% του πλουτου στην ελλαδα
επισης αμα με την σκληρη δουλεια καποιος γινοταν πλουσιος τοτε οι οικοδομοι 12ωροι εργατες θα ταν σημερα παμπλουτοι

οσο αφορα το δευτερο ερωτημα σου επισης ουτε θα κανουμε αυτο που λες εσυ ουτε αυτο που λεω η διαδικασια που γινοται ολα αυτα λεγονται εκλογες και στις τελευταιες εκλογες αναδειχτηκε ενα κομμα που σαν βαση ιδεολογιας εχει αποσπασματα του μαρξ

Επισκέπτης
Εχεις παει ποτε στην Κουβα??
Στη Β. Κορεα? Στη Ν. Κορεα?

Στο θεμα της δουλειας ουδεις αναντικαταστατος. Εχεις δικιο, τωρα που θα απολυσω τον οικονομικο διευθυντη μου, θα παρω εσενα με την αριθμητικη τεταρτης δημοτικου.

Ποιες κατηγοριες ανθρωπων εδωσαν εξετασεις για το δημοσιο τη δεκαετια του 80? του 90?

και που ξερεις οτι η αριθμητικη μου ειναι τεταρτης δημοτικου?????επισης ποιος σου ειπε οτι η β.κορεα εχει κομμουνισμο με βαση της θεωρειας του μαρξ???? ενα φασιστικο κομμα ειναι που ουδεμια σχεση εχει με την αριστερη ιδεολογια
επισης ονειρο ζωης μου ειναι να κανω ταξιδι στη κουβα και να μην τη δω σαν τουριτας αλλα να συμμετασχω στα υπαιθρια παρτι στις πλατειες της αβανας με ρουμι και να μεινω στα γραφικα σπιτακια η σε σκηνη

επισης δεν γνωριζω τον τροπο εισαγωγης στο δημοσιο τη δεκαετια του 80 και του 90 τοτε πασοκ και νδ κυβερνουσαν να πας να τους ρωτησεις

επισης με τον τζημερο θα ασχοληθουμε οταν μπει στη βουλη βαρεθηκαμε ποια με τοσους παρανοικους ας κατεβει σε εκλογες και τα ξαναλεμε με τον γλοιωδη τυπο που γλυφει τη μερκελ αντε στα πολλυ χαι να παρει κανα 2%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
και που ξερεις οτι η αριθμητικη μου ειναι τεταρτης δημοτικου?????επισης ποιος σου ειπε οτι η β.κορεα εχει κομμουνισμο με βαση της θεωρειας του μαρξ???? ενα φασιστικο κομμα ειναι που ουδεμια σχεση εχει με την αριστερη ιδεολογια
Αχου το.
Σου εχω νεα.
Αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η αριστερη ιδεολογια.

Επισκέπτης
Εμενα το επιχειρημα μου ειναι να αρχισουμε ΟΛΟΙ να ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ και να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. Να βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ δεν το εχει πει ΠΟΤΕ ο Τζημερος,

αλλα οταν βλεπεις Τζημερο αντι να ακους  :shit:  οπως γουσταρουν σε παραμυθιαζουν.

σε μια χωρα οπου η ανεργια πριν το μνημονιο ηταν στο 6% και με το μνημονιο της πολιτικης της μερκελ εφτασε στο 27%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
σε μια χωρα οπου η ανεργα πριν το μνημονιο ηταν στο 6% και με το μνημονιο της πολιτικης της μερκελ εφτασε στο 27%
Ποσο θα ηταν η ανεργια χωρις το μνημονιο? Κατω απο 60%?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
[size=10pt][size=10pt]"βαρεθηκαμε ποια με τοσους παρανοικους"[/size][/size]

...που κυβερνουν και διαλύουν τη χώρα :idiot:

πολλυ νεολαια βλεπω στο ακροατηριο"

περιμένουν τα 750 ευρω κατωτατο  που τους ταξατε  :cheesy:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

αλλα οταν βλεπεις Τζημερο αντι να ακους  :shit:  οπως γουσταρουν σε παραμυθιαζουν.

το μνημονιο δεν εφερε την ανεργια ρε τυπε απο 9% που ηταν το 2009 σε 25-30% που ειναι τωρα?  :jerking: :jerking: :jerking:
τι να δουλεψουν και πρασινα αλογα γραφεις

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
το μνημονιο δεν εφερε την ανεργια ρε τυπε απο 9% που ηταν το 2009 σε 25-30% που ειναι τωρα?  :jerking: :jerking: :jerking:
τι να δουλεψουν και πρασινα αλογα γραφεις

Όχι φυσικά ... την ανεργία στο 25-30% την έφερε η επιλογή των ΓΑΠ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να μετακυλήσουν το κόστος της λιτότητας από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την χρεωκοπία της χώρας.

Το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Όχι φυσικά ... την ανεργία στο 25-30% την έφερε η επιλογή των ΓΑΠ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να μετακυλήσουν το κόστος της λιτότητας από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την χρεωκοπία της χώρας.

Το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία του προβλήματος.

μεγαλη εξυπναδα ειπες τωρα  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom