kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
σιγα την κατεστραμενη χωρα,προσεξετε μην πεθανετε απο το κρυο και την πεινα
ποιοι την κατεστρεψαν τοτε?
και μόλις αυτά τελειώσουν τι θα γίνει παίκτη μου?? ξέρω θα τελειώσει και ο σοσιαλισμός διότι ως γνωστόν ο σοσιαλισμός είναι καλό πράμα αλλά τελειώνει όταν τελειώσουν τα λεφτά των άλλων..
και μια ακόμη ερώτηση ... από που και ως που ρε τενεκέ ξεγάνωτε που σε μια πρόταση τεσσάρων λέξεων κάνεις πέντε ορθογραφικά λάθη έχεις την απαίτηση να έχεις τις ίδιες οικονομικές απολαβές και δυνατότητες με εμένα βρε ηλίθιε ???
Δεν ξερω, ζεις στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο??
Εχεις επιχειρηματα βλεπω.
ελλαδα,εσενα ποια ειναι τα επιχειρηματα σου?να αφησουν την ελλαδα να βγει απο ε.ε. οπως λεει ο τζημερος?
Τι σε νοιαζει τι θελει ρε παπάρα?και μόλις αυτά τελειώσουν τι θα γίνει παίκτη μου?? ξέρω θα τελειώσει και ο σοσιαλισμός διότι ως γνωστόν ο σοσιαλισμός είναι καλό πράμα αλλά τελειώνει όταν τελειώσουν τα λεφτά των άλλων..
και μια ακόμη ερώτηση ... από που και ως που ρε τενεκέ ξεγάνωτε που σε μια πρόταση τεσσάρων λέξεων κάνεις πέντε ορθογραφικά λάθη έχεις την απαίτηση να έχεις τις ίδιες οικονομικές απολαβές και δυνατότητες με εμένα βρε ηλίθιε ???
ο χιποακι θα μπει στην ΔΕΗ εσυ κατσε στο Σεφιλντ mr ΜΑΛΑΚΑ του σαιτ
Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν όσοι δεν έχουν ιδέα από το πως λειτουργεί ο κόσμος.
Ο πλούτος δεν είναι το πόσα χρήματα έχεις. Δεν είναι μια σταθερή ποσότητα. Όταν αγοράζεις κάτι δεν σημαίνει πως γίνεσαι λιγότερο πλούσιος.
Στις οικονομικά ελεύθερες κοινωνίες, ο πλούτος αυξάνεται.
Ποιος θα κρίνει τι ακριβώς σημαίνει κοινωνία ισότητας; Για εμένα δεν σημαίνει αυτό που λες εσύ. Γιατί να κάνουμε αυτό που εσύ θέλεις και όχι αυτό που θέλω εγώ;
Επειδή έχεις δίκιο; Έτσι απλά και δογματικά;
Εχεις παει ποτε στην Κουβα??
Στη Β. Κορεα? Στη Ν. Κορεα?
Στο θεμα της δουλειας ουδεις αναντικαταστατος. Εχεις δικιο, τωρα που θα απολυσω τον οικονομικο διευθυντη μου, θα παρω εσενα με την αριθμητικη τεταρτης δημοτικου.
Ποιες κατηγοριες ανθρωπων εδωσαν εξετασεις για το δημοσιο τη δεκαετια του 80? του 90?
Αχου το.και που ξερεις οτι η αριθμητικη μου ειναι τεταρτης δημοτικου?????επισης ποιος σου ειπε οτι η β.κορεα εχει κομμουνισμο με βαση της θεωρειας του μαρξ???? ενα φασιστικο κομμα ειναι που ουδεμια σχεση εχει με την αριστερη ιδεολογια
Εμενα το επιχειρημα μου ειναι να αρχισουμε ΟΛΟΙ να ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ και να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. Να βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ δεν το εχει πει ΠΟΤΕ ο Τζημερος,
αλλα οταν βλεπεις Τζημερο αντι να ακους οπως γουσταρουν σε παραμυθιαζουν.
Ποσο θα ηταν η ανεργια χωρις το μνημονιο? Κατω απο 60%?σε μια χωρα οπου η ανεργα πριν το μνημονιο ηταν στο 6% και με το μνημονιο της πολιτικης της μερκελ εφτασε στο 27%
Εμενα το επιχειρημα μου ειναι να αρχισουμε ΟΛΟΙ να ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ και να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ. Να βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ δεν το εχει πει ΠΟΤΕ ο Τζημερος,
αλλα οταν βλεπεις Τζημερο αντι να ακους οπως γουσταρουν σε παραμυθιαζουν.
πολυ νεολαια βλεπω στο ακροατηριο
το μνημονιο δεν εφερε την ανεργια ρε τυπε απο 9% που ηταν το 2009 σε 25-30% που ειναι τωρα?
τι να δουλεψουν και πρασινα αλογα γραφεις
Όχι φυσικά ... την ανεργία στο 25-30% την έφερε η επιλογή των ΓΑΠ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ να μετακυλήσουν το κόστος της λιτότητας από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα σε συνδυασμό με την χρεωκοπία της χώρας.
Το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία του προβλήματος.
μεγαλη εξυπναδα ειπες τωρα
Η πραγματικότητα είναι ... δεν είναι ζήτημα άποψης.