Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Σε μια σωστή ιδιωτικοποίηση οι κηφήνες φευγουν από την πλάτη του κράτους, δεν διαφωνούμε σε αυτό.
Μας έλεγες ότι η ολυμπιακή άξιζε πολύ περισότερα, μποροεισ να μας πεις πόσα και πως θα βρισκόταν κάποιος να τα δώσει ή  επαναλαμβάνεις τις  γνωστές αρλούμπες των κρατικοδίαιτων κηφήνων που τις έλεγαν για συνεχίσουν ανενόχλητοι το φαγοπότι ?
Αν έχεις στοιχεία πες, αν όχι ας το κλείσουμε εδώ το θέμα.
Δεν υπήρξε η Ryan τότε αλλά είχαν ψηφιστεί οι Ευρωπαϊκού νόμοι που οδήγησαν στην απελευθέρωση και την Ryan ....
Όποιος την αγόραζε ήξερε ότι αυριο θα μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να του κάνει ανταγωνισμό, για αυτό και η Ολυμπιακή δεν άξιζε δεκάρα.
ας μεινουμε στο οτι λεω αρλουμπες χωρις στοιχεια.μπορεις να μου πεις ποσα δρομολογια κανει ημερησιως η ανταγωνιστικη ryan air;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ας μεινουμε στο οτι λεω αρλουμπες χωρις στοιχεια.μπορεις να μου πεις ποσα δρομολογια κανει ημερησιως η ανταγωνιστικη ryan air;

Φίλε έχεις στοιχεία ότι ήταν ξεπούλημα ναι ή  όχι ?
Το κούρασες ....
Δεν ξέρω, πες μας εσύ

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Δε γνωριζω το θεμα καλα, ΑΛΛΑ συμφωνω οτι: Μια εταιρια που βγαζει ζημιες επι 1,2....5...10 χρησεις ειναι τελειως γτπ, και πρεπει να πωλειται, εστω και 1 σεντ.

Ας αξιζει 5 ή 10 δισεκατομμυρια, λογιστικα.

Κι ας φροντισει ο νεος ιδιοκτητης να την εκκαθαρισει, ή να την φτιαξει και να την ξαναπουλησει, ή απλα να κοψει το λιπος (δωρεαν μεταφορες μανδαρινων κατα τις εκλογες, δωρεαν μεταφορες βυσματων, αχρειαστοι διορισμοι...), αφου δεν μπορουσε να κανει αυτη τη δουλεια το Δημοσιο.

Εφοσον η διαδικασια αποκρατικοποιησης ειναι διαφανης (σσ δεν ξερω κατα ποσον ηταν) και γινεται ενημερωση σε ολους τους μεγαλους παιχτες του εξωτερικου (δεν ξερω αν εγινε), τοτε καθε αλλη συζητηση ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ!
μα το βασικο προβλημα στην ελλαδα ειναι η διαφανεια.γι αυτο ενω ειναι σωστο το μετρο των ιδιωτικοποιησεων,δεν πρεπει να γινει :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Φίλε έχεις στοιχεία ότι ήταν ξεπούλημα ναι ή  όχι ?
Το κούρασες ....
Δεν ξέρω, πες μας εσύ
στοιχεια δεν εχουν οι δικαστες οταν πανε  τυποι σαν το βενιζελο να δικασθουν.θες να τα εχω εγω;μπορω να κανω μια εκτιμηση για τις προθεσεις των διαχειριστων.μεχρι εκει...εσυ συνεχιζεις να πιστευεις οτι η ryan ειναι ανταγωνιστικη;μπες στο σαιτ της να δεις ποσες πτησεις κανει την ημερα στην ελλαδα και σε ποσα αεροδρομια ειναι εδω ολο το χρονο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
στοιχεια δεν εχουν οι δικαστες οταν πανε  τυποι σαν το βενιζελο να δικασθουν.θες να τα εχω εγω;μπορω να κανω μια εκτιμηση για τις προθεσεις των διαχειριστων.μεχρι εκει...εσυ συνεχιζεις να πιστευεις οτι η ryan ειναι ανταγωνιστικη;μπες στο σαιτ της να δεις ποσες πτησεις κανει την ημερα στην ελλαδα και σε ποσα αεροδρομια ειναι εδω ολο το χρονο

Φτάσαμε κάπου .... Δεν ξέρεις αλλά λες ..... Αριστερός μάλλον ....
Κανείς εκτίμηση βασισμένη στις προκαταλήψεις σου φίλε.
Δεν έχουν στοιχεία και οι δικαστές ..... αυτό τώρα το λες επιχείρημα ?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
οχι φιλε,κανω εκτιμηση επειδη βλεπω πραγματα που ισως εσυ δε βλεπεις.οχι γτ ειμαι πιο εξυπνος απο εσενα αλλα επειδη λογω της δραστηριοτητας που ειπα πριν ειμαι μεσα στα σκατα και βλεπω πως λειτουργει αυτο το μπουρδελο που λεγεται κρατος.αν σου πω για παραδειγμα οτι υπαλληλοι του δημοσιου εκαναν επιτηδες λαθος τη δουλεια τους  ακριβως για να μην εχουν δουλεια εσυ επειδη πιθανο να μην το ζεις,να ζητας στοιχεια.αυτα τα στοιχεια δυστυχως αδυνατω να σου τα δωσω...δεν εχει να κανει ουτε με αριστερα ουτε με δεξια

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
δες μια τα πμ σου

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ΑντιΚρατισμός

Όταν το κράτος σου απαγορεύει να δουλεύεις όποτε θέλεις και όπως θέλεις είναι δυνάστης.

Όταν το κράτος σε τιμωρεί με τον φόρο όταν δουλεύεις είναι δυνάστης.

Όταν το κράτος σε εξαναγκάζει να δουλεύεις περισσότερο για να το πληρώνεις είναι δυνάστης.

Το κράτος για το Άτομο μπορεί να γίνει ο χειρότερος δυνάστης.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Και να μην έχουμε Εθνικό αερομεταφορέα ρε φίλε ?  :think:
Τώρα που δεν έχουμε πια εθνικό αερομεταφορέα ξυπνάω κάθε πρωί θλιμένος  :grin:
Θυμασε που μας πρίζανε για την  σημασία και το πόσο σημαντικό  ήταν να έχουμε "εθνικό αερομεταφορέα" ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:

Δεν μας λέγανε ότι ήταν σημαντικό αλλά μόνο για αυτούς, για να έχουν που να διορίζουν τους κηφήνες τους και μετά να τους βγάζουν στην σύνταξη στα 35 για να προσλαμβάνουν και άλλους. (το 35 δεν ήταν στην τύχη νούμερο, γνωστή μου βγήκε στα 35 στην σύνταξη στην ολυμπιακή)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ΑντιΚρατισμός

Όταν το κράτος σου απαγορεύει να δουλεύεις όποτε θέλεις και όπως θέλεις είναι δυνάστης.

Όταν το κράτος σε εξαναγκάζει να δουλεύεις περισσότερο για να το πληρώνεις είναι δυνάστης.

Το κράτος μπορεί να γίνει και έχει γίνει ο χειρότερος δυνάστης.
Μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος θέλει μεγαλύτερο κράτος.
Το μόνο που ακούς είναι "που είναι το κράτος".

Στην ιστορία της ανθρωπότητας, όλα τα κράτη και όλοι αυτοί που είχαν εξουσία ήταν δυνάστες, απλά δεν θέλουμε να το χωνέψουμε.

Επισκέπτης
ΑντιΚρατισμός

οταν ομως υπαρχει μικροτερο κρατος τοτε μεγαλωνει και ισχυροποιειτε η αστικη ταξη με αποτελεσμα ο πλουτος να μαζευετε στους λιγους που γινοντε μια αρχουσα ταξη δηλαδη η μπουρζουαζια. Η μπουρζουαζια σαν ολιγαρχια εχει αποτελεσμα να γινετε δυναστης εναντια στο προλεταριατο οπου εχει σαν αποτελεσμα και να αμοιβεσε λιγοτερο και να εργαζεσε περισσοτερο και να μην ζεις αξιοπρεπως και να εκμεταλευετε η μπουρζουαζια το προλεταριατο με καθε τροπο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οταν ομως υπαρχει μικροτερο κρατος τοτε μεγαλωνει και ισχυροποιειτε η αστικη ταξη με αποτελεσμα ο πλουτος να μαζευετε στους λιγους που γινοντε μια αρχουσα ταξη δηλαδη η μπουρζουαζια. Η μπουρζουαζια σαν ολιγαρχια εχει αποτελεσμα να γινετε δυναστης εναντια στο προλεταριατο οπου εχει σαν αποτελεσμα και να αμοιβεσε λιγοτερο και να εργαζεσε περισσοτερο και να μην ζεις αξιοπρεπως και να εκμεταλευετε η μπουρζουαζια το προλεταριατο με καθε τροπο

βρε στόκε που μας έμαθες και την μπουρζουαζία (που ανάθεμα αν ξέρεις τι είναι τούτο)... βρε κρετίνε με την ηλίθα μαρξιστική καραμέλλα...

πως διάολο θα κερδίζει η περίφημη άρχουσα τάξη και από που θα βγάζει τα περίφημα υπερκέρδη της αν ο περίφημος εργαζόμενος λαός δεν αμείβεται καλά ώστε να καταναλώνει ??? πως θα βγάλει κέρδος το κεφάλαιο αν ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει τα προιόντα του ??

αυτό δεν μπορείς βρε στόκε να το σκεφτείς ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όταν διαβάζω αυτά που γράφει ο leftins θυμάμαι το 1982 σε μια μάζωξη πασόκων που ένας φορτηγατζής απόφοιτος β! δημοτικού (και αυτό με τέσσερα χρόνια σε κάθε τάξη για να τα μάθει καλά) έκανε ανάλυση σχετικά με το προτσές του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού....

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
μα ο λογος που δε μπορουν να ιδιωτικοποιηθουν ειναι ακριβως το οτι βρισκομαστε στην ελλαδα.στην ελλαδα δηλαδη των μπομπολαιων και αλλων 5 οικογενειων.καλυτερα στο δημοσιο και σκατα παρα σε αυτους

Ρε φίλε στο δημόσιο θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Δεν με ενδιαφέρει ποιοι αγοράζουν, αρκεί τους υπαλλήλους να μην τους πληρώνω εγώ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απο τις τελευταιες 10 σελιδες μου εχουν δημιουργηθει οι εξης αποριες:

Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ο Τζημερος ειναι ΛΑΜΟΓΙΟ??? Περα απο τους υπολοιπους χαρακτηρισμους, το συγκεκριμενο ρωταω.
Επισης, πως ακριβως στις τελευταιες εκλογες "στηριζε το ποταμι του Σταυρακη"????
Και τελος, απο που κι ως που το να χαρακτηριζει ανικανους ολους τους προηγουμενους σημαινει οτι τους δινει συγχωροχαρτι??

Ετσι για να καταλαβω και γω ο αδαης.

Επιστολη στη Μερκελ:

Ενα κειμενο το οποιο απεδωσε 100% την Ελληνικη πραγματικοτητα, την κατασταση που επικρατει και τις σκεψεις ενος πολιτη για τα τεκταινομενα στη χωρα, λοιδορηθηκε και προπαγανδιστηκε οσο δεν παιρνει αλλο βασιζομενο σε μια λεξη, το "εξοχοτατη", το "sehr geehrte", το οποιο για τους μη γερμανομαθεις ειναι ο τιτλος τιμης με τον οποιο απευθυνεσαι οταν στελνεις επιστολη σε ενα σημαντικο προσωπο. Για την ακριβεια, ουτε "εξοχοτατη" σημαινει αλλα αυτο βολεψε. Τελος παντων, ηταν μια επιστολη 1500 περιπου λεξεων, μπορει και παραπανω, αλλα εμεις κολλησαμε στη μια, στη ΜΙΑ. Ολα τα αλλα θαφτηκαν απο τη ΜΙΑ λεξη. Μακαρι να αλλαξουν δραματικα τα πραγματα στην Ελλαδα ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και να μη λενε ολοι συντομα οτι λενε σημερα για τον Λεβεντη.

Υποθεση Ολυμπιακη:

Το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα Ελληνικης δημοσιας υπηρεσιας. Επρεπε να κλεισει απο την πρωτη μερα που μπηκε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ μεσα, αλλα δε βολευε, κανεις δεν ειχε το σθενος,πουλησαν και το συναισθημα του "εθνικου αερομεταφορεα" και εδεσε το γλυκο. Οπως σημερα πουλανε αντιστοιχα τη "δημοσια τηλεοραση", την Ελληνικη Ραδιοφωνια Τηλεοραση. Μια εταιρεια που ειχε βολεψει τον καθε πικραμενο ψηφοφορο, τα κομματα που ταξιδευαν τζαμπα και εφερναν τους στρατους ψηφοφορων απο ολη τη γη τζαμπα και ολοι ηταν ευχαριστημενοι. Ολοι?? Εκτος απο αυτους που αντιλαμβανοταν οτι ολα αυτα τα πληρωνε (ή θα τα πληρωνε μια μερα) ο ιδιος. Και φυσικα μεσα σε ολους που βολευτηκαν, ο κλασσικος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μεσος Ελληνας που εβλεπε την Ολυμπιακη (και την καθε Ολυμπιακη) γη της (επαγγελματικης του) επαγγελιας και της πλουσιοπαροχης εξασφαλισης του ως τα βαθια γεραματα. Ειδα προσωπικα ατομο ενω κυκλοφορουσαν και οι τελευταιες πληροφοριες περι κλεισιματος, να τρεχει να προλαβει να βολεψει το παιδι του σε μια θεση στην ΟΑ και ρωτωντας τον "τι θα απογινει το παιδι αν σε 6 μηνες-1 χρονο κλεισει" που ηταν πλεον σιγουρο, η απαντηση που πηρα ηταν "ελα μωρε, ας μπει μεσα και μετα βλεπουμε, δε θα τους αφησουν ετσι, θα ξεσηκωθουν τα σωματεια".........

Ηταν μεγαλη ευκαιρια η ΟΑ να δειξει το δρομο πως μπορει να εξυγιανθει και αποσυμφοριστει μια δημοσια επιχειρηση, αλλα κανεις δεν το ηθελε αυτο.

Επισκέπτης
βρε στόκε που μας έμαθες και την μπουρζουαζία (που ανάθεμα αν ξέρεις τι είναι τούτο)... βρε κρετίνε με την ηλίθα μαρξιστική καραμέλλα...

πως διάολο θα κερδίζει η περίφημη άρχουσα τάξη και από που θα βγάζει τα περίφημα υπερκέρδη της αν ο περίφημος εργαζόμενος λαός δεν αμείβεται καλά ώστε να καταναλώνει ??? πως θα βγάλει κέρδος το κεφάλαιο αν ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει τα προιόντα του ??

αυτό δεν μπορείς βρε στόκε να το σκεφτείς ??

1ον  εγω ξερω για την μπουρζουαζια εσυ αν δεν ξερεις γκουγλ ιτ επισης θα σου προτεινα να διαβασεις αυτο για αρχη

2ον ο περιφημος εργαζομενος λαος πλεον δεν αμοιβειτε καλα στις μερες μας ειτε υποαμοιβετε για λιγες ωρες εργασιας ειτε αμοιβετε με πολλυ χαμηλο μισθο και μαντεψε πλεον μια μεγαλη μεριδα του εργαζομενου πλυθησμου της χωρας ειναι στην ανεργια οχι κατ επιλογη αλλα λογο επιλογης της αρχουσας ταξης

3ον με ενα μοντελο ισοτητας οπου ολοι θα εχουμε ιδιες σχεδον ισες οικονομικες δυνατοτητες και ενα σοβαρο κρατος προνοιας οπου πρεπει να το χρηματοδοτει η μπουρζουαζια απο τα υπερκερδη που ηδη εχει εισπραξει απο χρονια πριν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1ον  εγω ξερω για την μπουρζουαζια εσυ αν δεν ξερεις γκουγλ ιτ επισης θα σου προτεινα να διαβασεις αυτο για αρχη

2ον ο περιφημος εργαζομενος λαος πλεον δεν αμοιβειτε καλα στις μερες μας ειτε υποαμοιβετε για λιγες ωρες εργασιας ειτε αμοιβετε με πολλυ χαμηλο μισθο και μαντεψε πλεον μια μεγαλη μεριδα του εργαζομενου πλυθησμου της χωρας ειναι στην ανεργια οχι κατ επιλογη αλλα λογο επιλογης της αρχουσας ταξης

3ον με ενα μοντελο ισοτητας οπου ολοι θα εχουμε ιδιες σχεδον ισες οικονομικες δυνατοτητες και ενα σοβαρο κρατος προνοιας οπου πρεπει να το χρηματοδοτει η μπουρζουαζια απο τα υπερκερδη που ηδη εχει εισπραξει απο χρονια πριν

και μόλις αυτά τελειώσουν τι θα γίνει παίκτη μου?? ξέρω θα τελειώσει και ο σοσιαλισμός διότι ως γνωστόν ο σοσιαλισμός είναι καλό πράμα αλλά τελειώνει όταν τελειώσουν τα λεφτά των άλλων..

και μια ακόμη ερώτηση ... από που και ως που ρε τενεκέ ξεγάνωτε που σε μια πρόταση τεσσάρων λέξεων κάνεις πέντε ορθογραφικά λάθη έχεις την απαίτηση να έχεις τις ίδιες οικονομικές απολαβές και δυνατότητες με εμένα βρε ηλίθιε ???

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Πιο γελοίος και γραφικός από τον Τζήμερο κανείς..Με 1% στις εκλογές και όλη την ώρα τι ποστάρει στο facebook και twitter να πει τη βλακεία του..Έτσι να ναι στο προσκήνιο ότι κι αν γίνει..Από μαλάκες χορτάσαμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιο γελοίος και γραφικός από τον Τζήμερο κανείς..Με 1% στις εκλογές και όλη την ώρα τι ποστάρει στο facebook και twitter να πει τη βλακεία του..Έτσι να ναι στο προσκήνιο ότι κι αν γίνει..Από μαλάκες χορτάσαμε

ενταξει λοιπόν φάε τους φωστήρες της σημερινής κυβέρνησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom