Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
κανεις πολυ μεγαλο λαθος. φιλαρακι...η ολυμπιακη για να εχει υποστεγα σε ολα τα αεροδρομια του πλανητη,ειχες πληρωσει εσυ κι εγω.
Ποια υποστεγα φιλε?
κανεις πολυ μεγαλο λαθος. φιλαρακι...η ολυμπιακη για να εχει υποστεγα σε ολα τα αεροδρομια του πλανητη,ειχες πληρωσει εσυ κι εγω.
μαλλον το 60 επι ωναση οταν η θεια μου η χιπισσα ρενα βλαχοπουλου αφοπλισε με τρικλοποδια τον αεροπειρατη
η ολυμπιακη ειχε 1000 τεχνικους σε ξενα αεροδρομια τυπε.Ποια υποστεγα φιλε?
εχω κανει αρκετα ταξιδια.και με σουις και με ερ φρανς και αλιταλια και αμερικαν ερλαινς και μπριτις κτλ,γτ ρωτας;παίκτη μου πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ταξίδι με αεροπλάνο ??
η ολυμπιακη ειχε 1000 τεχνικους σε ξενα αεροδρομια τυπε.
εχω κανει αρκετα ταξιδια.και με σουις και με ερ φρανς και αλιταλια και αμερικαν ερλαινς και μπριτις κτλ,γτ ρωτας;
η ολυμπιακη ρε φιλε δεν κεκινησε το 2008...στο παρελθον εκανε πτησεις ν.υορκη,αυστραλια κτλ.Και τι κάνανε ρε μάστορα όλοι αυτοί αφού είχε πτητικό έργο της πλάκας?
Πληρωμένες διακοπές στην πλάτη των ηλιθίων που έσκαγαν εκατοντάδες εκατομύρια τον χρόνο για να καλύπτουν τους μισθούς των τεμπέληδων ...
φυσικα,απο οταν εγινε σταμος κομματικων στρατων εγινε μπουρδελο.σε αυτο δε διαφωνωγιατί η ολυμπιακή από το 83 και μετά ήταν για κλωτσιές... αγένεια, αδιαφορία, κάκιστη εξυπηρετηση, βρώμικα αεροπλάνα, απεργίες, καθυστερήσεις κλπ... ταξιδεύω από μικρός (το πρώτο ταξίδι το έκανα με DC-3 OA Αθήνα-Αλεξανδρούπολη) και έχω γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο... η Ολυμπιακή ήταν καλή εταιρεία μέχρι το 1982... μετά ήταν να την αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι...
και μην μου μιλήσεις για τις σημερινές εταιρείες τώρα που το όλο concept της αερομεταφοράς έχει αλλάξει...
η ολυμπιακη ρε φιλε δεν κεκινησε το 2008...στο παρελθον εκανε πτησεις ν.υορκη,αυστραλια κτλ.
ποτε δε θα μπορουσε να ειναι κερδοφορα με τετοιου ειδους διαχειρηση.η αξια της ομως ηταν πολυ μεγαλυτερηΚαι για πες μας πότε ήταν κερδοφόρα ?
ποτε δε θα μπορουσε να ειναι κερδοφορα με τετοιου ειδους διαχειρηση.η αξια της ομως ηταν πολυ μεγαλυτερη
πασοκ και νδ χρεωσαν την ολυμπιακη με 200000000 ευρω απο τις πτησεις τσαρτερ.ποσο πουληθηκε η ολυμπιακη;η εταιρεια ειχε τρελα λειτουργικα εξοδα επειδη ειχε πλεοναζων προσωπικο.ποιος χρειαζοταν κομματικους στρατους και διοριζε αβερτα;ειναι γενικοτητες αυτα και μπουρδες για αριστερους;οκ...Η γνωστή αρλούμπα περί ξεπουληματος .....
Άσε φίλε την έχω ακούσει ένα εκατομύριο φορές για χιλιάδες ξοφλημένα, τελειωμένα, κανιβαλισμένα κρατικά πτώματα.
Στοιχεία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, μπούρδες, γενικότητες και ιστορίες για άγριους, συγνώμη όχι για άγριους, για αριστερούς
η καλυτερη επιστολη που εχει γραφτει τα τελευταια 100 χρονιαΑπό την γνωστή ανοικτή επιστολή του λεγάμενου στην Α. Μερκελ
Η αρχή.
Εξοχότατη,
σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική...
Και το κλείσιμο
Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα..
Πηγή:
Εαν έχεις τέτοιους συμπατριώτες τι να τους κάνεις τους εχθρούς.