Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γιατί η ολυμπιακή από το 83 και μετά ήταν για κλωτσιές... αγένεια, αδιαφορία, κάκιστη εξυπηρετηση, βρώμικα αεροπλάνα, απεργίες, καθυστερήσεις κλπ... ταξιδεύω από μικρός (το πρώτο ταξίδι το έκανα με DC-3 OA Αθήνα-Αλεξανδρούπολη) και έχω γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο... η Ολυμπιακή ήταν καλή εταιρεία μέχρι το 1982... μετά ήταν να την αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι...

και μην μου μιλήσεις για τις σημερινές εταιρείες τώρα που το όλο concept της αερομεταφοράς έχει αλλάξει...

Παντως εγω γουσταρα Ολυμπιακη , με ολα τα στραβα της, και εχω ξενερωσει απιστευτα που δεν υπαρχει. Οπως γουσταρα και αεροδρομιο Ελληνικου :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
πασοκ και νδ χρεωσαν την ολυμπιακη με 200000000 ευρω απο τις πτησεις τσαρτερ.ποσο πουληθηκε η ολυμπιακη;η εταιρεια ειχε τρελα λειτουργικα εξοδα επειδη ειχε πλεοναζων προσωπικο.ποιος χρειαζοταν κομματικους στρατους και διοριζε αβερτα;ειναι γενικοτητες αυτα και μπουρδες για αριστερους;οκ...

Εσύ μου λες ποιος την διέλυσε, εγώ σε ρωτάω ποιος θα την αγόραζε και γιατί ?
Για τα σαράβαλα αεροπλάνα της?
Για την ανύπαρκτη θέση της στην διεθνή αγορά?
Για τον στρατό τεμπέληδων που πλήρωνε?
Για τα τεράστια χρέη της ?

Τι  νόημα έχει να αναλύεις τους λόγους που πέθανε? Το θέμα ήταν: είναι νεκρή ναι ή  όχι ?
Πουλήθηκε  στην ουσία το σήμα και ήταν κακή αγορά, το τίμημα ήταν υπερβολικό για το απαξιωμένο σήμα της Ολυμπιακής.
Το Ελληνικό κράτος έπιασε τον  Βγενόπουλο μαλάκα, έδωσε δεκάδες εκατομύρια για κάτι που δεν άξιζε ένα ευρώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Τι  νόημα έχει να αναλύεις τους λόγους που πέθανε? Το θέμα ήταν: είναι νεκρή ναι ή  όχι ?
Πουλήθηκε  στην ουσία το σήμα και ήταν κακή αγορά, το τίμημα ήταν υπερβολικό για το απαξιωμένο σήμα της Ολυμπιακής.
Το Ελληνικό κράτος έπιασε τον  Βγενόπουλο μαλάκα, έδωσε δεκάδες εκατομύρια για κάτι που δεν άξιζε ένα ευρώ.

Οντως ο Βγενοπουλος δεν αγορασε ουτε ενα αεροσκαφος της Ολυμπιακης. Δε νομιζω να ηταν σαραβαλα παντως τα αεροπλανα της.
Το θεμα ειναι οτι μερικα ρημαζουν ετσι στο Βενιζελος, συμπεριλαμβανομενων των 4 Α 340. Τα οποια ειναι ιδιοκτησια του κρατους και οχι της Ολυμπιακης

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
528
Πόντοι
96

θα την αγοραζε η εταιρη ελληνικη εταιρεια ωστε να γινει μονοπωλιο οπως και εγινε.η ολυμπιακη εγινε προβληματικη για συγκεκριμενους λογους και κανενας βγενοπουλος δεν πιαστηκε μαλακας.αν αυτη τη στιγμη νομιζεις οτι γλιτωσες κατι με την ιδιωτικοποιηση της σε ο,τι αφορα τους τεμπεληδες εισαι βαθια νυχτωμενος.εχω την τυχη ή την ατυχια,η μια απο τις δραστηριοτητες μου να ειναι κυλικειο σε δημοσια υπηρεσια ασχετη με την ολυμπιακη.οι πρωην υπαλληλοι της ολυμπιακης,μια χαρα "δουλευουν" εκει μεσα.το ιδιο συμβαινει και με τους πρωην εργαζομενους του καζινο της παρνηθας οι οποιοι "δουλευουν" κανονικα και με το νομο.η ιδιωτικοποιηση λοιπον δεν ειναι σωτηρια αν την κανουν τα λαμογια

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
528
Πόντοι
96
Oκ τυπε :grin: Και γενικα αν εχεις πληροφοριες για ΟΑ κλπ ( εχω ψαξει και εγω μερικα )
δε σου το λεω για να αποφυγω την ερωτηση.το λεω γτ μπορω να μαθω απο ατομα που δουλευαν εκει.ραφω στο παραπανω μνμ.αν δε σου απαντησω αυριο θα ειναι επειδη μπορει ο κοπριτης που μιλαω να εχει αδεια... :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
γιαυτό τον λόγο δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ... γιατί με το τελευταίο νομοσχέδιο με τις 100 δόσεις επιβράβευσε τον φοροφυγάδα που χρωστούσε τα μαλλιά της κεφαλής του στην εφορία σε σχέση με τον τίμιο φορολογούμενο που πλήρωνε κανονικά τις υποχρεώσεις του προς το κράτος..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
και έκανε μάγκες τους φοροκλέφτες... ωραία κυβέρνηση...

τουλάχιστον ο άλλος στην ρύθμιση που είχε κάνει είχε εξαιρέσει αυτούς που χρωστούσαν πάνω από 1.500.000 .... αυτος τους έβαλε και αυτούς μέσα... η χαρά του φοροκλέφτη...

βρε δεν γαμιέστε λέω γω...

δεν ξαναπληρώνω μέχρι την επόμενη ρύθμιση... να πάνε να γαμηθούνε... ο άλλος ο παπάρας ο leftins μας πρήζει τα αρχίδια για ισονομία ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ??

σωστος  :orchestra:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι η ελλαδα επισημως δεν πτωχευσε αν ειχε πτωχευσει τα πραγματα σημερα θα ηταν διαφορετικα και θα υπηρχε αναγεννηση

:2funny:

2012-12-20T235603Z_303221211_GM1E8CL0LQO01_RTRMADP_3_ARGENTINA_1.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εισαι τοσο χθεσινος και μαλακας οσο δε φανταζεσαι.ρε παπαρα,δεν εχεις καταλαβει οτι ο κοσμος φοβαται να χαλασει λεφτα και γι αυτο δεν αγορζαει το χωραφακι που κληρονομησες;που ζεις ρε φιλε;στο πακισταν;

στο Σεφιλντ ζει τυπε  :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Η αλλη Ελληνική εταιρεία έδινε λιγότερα από τον Βγενόπουλο και καλά έκανε. Τελικά αγόρασε από τον Βγενόπουλο με λιγότερα από έδωσε αυτός στο κράτος, άσε που εν το μεταξύ είχε κάνει και ένα σκασμό επενδύσεις. Ήταν λάθος και αποτυχία τεράστια που την αγόρασε.
Μάλλον δεν ξέρεις πως μονοπώλια δεν υπάρχουν , ήρθε η Ryan και τους πήδηξε αν δεν το έχεις καταλάβει. Για αυτό και δεν είχε καμία αξία η ολυμπιακή, χωρίς μονοπωλιακή θέση τι να αγοράσεις? Τα σάπια αρεπλανα που την επόμενη της εξαγοράς πήγαν για αποσυρση?

Το ότι συνεχίσαμε να πληρώνουμε τους τεμπέληδες είναι αισχος, είναι  άσχετο όμως  με το θέμα της δήθεν αξίας της Ολυμπιακής που συζητάμε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
528
Πόντοι
96
Η αλλη Ελληνική εταιρεία έδινε λιγότερα από τον Βγενόπουλο και καλά έκανε. Τελικά αγόρασε από τον Βγενόπουλο με λιγότερα από έδωσε αυτός στο κράτος, άσε που εν το μεταξύ είχε κάνει και ένα σκασμό επενδύσεις. Ήταν λάθος και αποτυχία τεράστια που την αγόρασε.
Μάλλον δεν ξέρεις πως μονοπώλια δεν υπάρχουν , ήρθε η Ryan και τους πήδηξε αν δεν το έχεις καταλάβει. Για αυτό και δεν είχε καμία αξία η ολυμπιακή, χωρίς μονοπωλιακή θέση τι να αγοράσεις? Τα σάπια αρεπλανα που την επόμενη της εξαγοράς πήγαν για αποσυρση?

Το ότι συνεχίσαμε να πληρώνουμε τους τεμπέληδες είναι αισχος, είναι  άσχετο όμως  με το θέμα της δήθεν αξίας της Ολυμπιακής που συζητάμε.
καθολου ασχετο οτι συνεχιζεις και πληρωνεις τεμπεληδες γτ η συζητηση περι ολυμπιακης προεκυψε υστερα απο αναφορα σε δηθεν ιδιωτικοποιησεις.εγω γενικα δεν ειμαι κατα των ιδιωτικοποιησεων αρκει να γινουν σωστα.στη χωρα μας δυστυχως,σωστα δεν εγινε τιποτα για συγκεκριμενους λογους.αν δεν κανω λαθος,το θεμα της ολυμπιακης-ετζιαν υπαρχει απο το 2005.δεν υπηρχε η ryan  στην ελλαδα τοτε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
καθολου ασχετο οτι συνεχιζεις και πληρωνεις τεμπεληδες γτ η συζητηση περι ολυμπιακης προεκυψε υστερα απο αναφορα σε δηθεν ιδιωτικοποιησεις.εγω γενικα δεν ειμαι κατα των ιδιωτικοποιησεων αρκει να γινουν σωστα.στη χωρα μας δυστυχως,σωστα δεν εγινε τιποτα για συγκεκριμενους λογους.αν δεν κανω λαθος,το θεμα της ολυμπιακης-ετζιαν υπαρχει απο το 2005.δεν υπηρχε η ryan  στην ελλαδα τοτε

Σε μια σωστή ιδιωτικοποίηση οι κηφήνες φευγουν από την πλάτη του κράτους, δεν διαφωνούμε σε αυτό.
Μας έλεγες ότι η ολυμπιακή άξιζε πολύ περισότερα, μποροεισ να μας πεις πόσα και πως θα βρισκόταν κάποιος να τα δώσει ή  επαναλαμβάνεις τις  γνωστές αρλούμπες των κρατικοδίαιτων κηφήνων που τις έλεγαν για συνεχίσουν ανενόχλητοι το φαγοπότι ?
Αν έχεις στοιχεία πες, αν όχι ας το κλείσουμε εδώ το θέμα.
Δεν υπήρξε η Ryan τότε αλλά είχαν ψηφιστεί οι Ευρωπαϊκού νόμοι που οδήγησαν στην απελευθέρωση και την Ryan ....
Όποιος την αγόραζε ήξερε ότι αυριο θα μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να του κάνει ανταγωνισμό, για αυτό και η Ολυμπιακή δεν άξιζε δεκάρα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
3.475
Δε γνωριζω το θεμα καλα, ΑΛΛΑ συμφωνω οτι: Μια εταιρια που βγαζει ζημιες επι 1,2....5...10 χρησεις ειναι τελειως γτπ, και πρεπει να πωλειται, εστω και 1 σεντ.

Ας αξιζει 5 ή 10 δισεκατομμυρια, λογιστικα.

Κι ας φροντισει ο νεος ιδιοκτητης να την εκκαθαρισει, ή να την φτιαξει και να την ξαναπουλησει, ή απλα να κοψει το λιπος (δωρεαν μεταφορες μανδαρινων κατα τις εκλογες, δωρεαν μεταφορες βυσματων, αχρειαστοι διορισμοι...), αφου δεν μπορουσε να κανει αυτη τη δουλεια το Δημοσιο.

Εφοσον η διαδικασια αποκρατικοποιησης ειναι διαφανης (σσ δεν ξερω κατα ποσον ηταν) και γινεται ενημερωση σε ολους τους μεγαλους παιχτες του εξωτερικου (δεν ξερω αν εγινε), τοτε καθε αλλη συζητηση ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δε γνωριζω το θεμα καλα, ΑΛΛΑ συμφωνω οτι: Μια εταιρια που βγαζει ζημιες επι 1,2....5...10 χρησεις ειναι τελειως γτπ, και πρεπει να πωλειται, εστω και 1 σεντ.

Ας αξιζει 5 ή 10 δισεκατομμυρια, λογιστικα.

Κι ας φροντισει ο νεος ιδιοκτητης να την εκκαθαρισει, ή να την φτιαξει και να την ξαναπουλησει, ή απλα να κοψει το λιπος (δωρεαν μεταφορες μανδαρινων κατα τις εκλογες, δωρεαν μεταφορες βυσματων, αχρειαστοι διορισμοι...), αφου δεν μπορουσε να κανει αυτη τη δουλεια το Δημοσιο.

Εφοσον η διαδικασια αποκρατικοποιησης ειναι διαφανης (σσ δεν ξερω κατα ποσον ηταν) και γινεται ενημερωση σε ολους τους μεγαλους παιχτες του εξωτερικου (δεν ξερω αν εγινε), τοτε καθε αλλη συζητηση ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ!

Και να μην έχουμε Εθνικό αερομεταφορέα ρε φίλε ?  :think:
Τώρα που δεν έχουμε πια εθνικό αερομεταφορέα ξυπνάω κάθε πρωί θλιμένος  :grin:
Θυμασε που μας πρίζανε για την  σημασία και το πόσο σημαντικό  ήταν να έχουμε "εθνικό αερομεταφορέα" ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:

Δεν μας λέγανε ότι ήταν σημαντικό αλλά μόνο για αυτούς, για να έχουν που να διορίζουν τους κηφήνες τους και μετά να τους βγάζουν στην σύνταξη στα 35 για να προσλαμβάνουν και άλλους. (το 35 δεν ήταν στην τύχη νούμερο, γνωστή μου βγήκε στα 35 στην σύνταξη στην ολυμπιακή)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom