Στην Χιλή υπάρχουν και εκατομμύρια οικογένειες που δεν έχουν πρόσβαση στο αγαθό του νερού. ;)
σωπα μεγαλε - και στην ελλαδα αυτοκτονουνε χιλιαδες (ειδικα τους τελευταιους μηνες με την αριστερη κυβερνηση)
Στην Χιλή υπάρχουν και εκατομμύρια οικογένειες που δεν έχουν πρόσβαση στο αγαθό του νερού. ;)
εχεις την εντυπωση ότι θα μπορουσε να σταθει φιλελευθερισμος χωρις σπαταλη;
Φυσικα και δεν ξερω καμια χωρα που να μην είναι χρεωμενη όπως επισης δεν ξερω και καμια χωρα με κοινωνικο φιλελευθερισμο στην πραξη.
Το να μου λεει ο άλλος ότι θα ξεχωρισει σε ποιους θα δωσει επιδωματα δεν είναι κοινωνικος φιλελευθερισμος είναι ένα βημα πριν το αουσβιτς...
Οσο το κρατος ελεγχεται από κομματα και τα κομματα από επιχειρηματιες η σπαταλη είναι επιβεβλημενη για να μην τα χασεις όλα. Ειπαμε ο πλουτος είναι μοιρασμένος σε 10 χερια, αν δεν θες τον οχλο εναντιον σου πρεπει να μοιρασεις χρημα τουλάχιστον για τα βασικα. Αν θες να εχεις και πελατακια κανεις και τα στραβα ματια στα λαμογια... Στην τελικη, δικα σου λεφτα μοιραζεις; αυριο αυξανεις το φπα στα τσιγαρα και τα ξαναμαζεύεις.
Αυτό είναι αδερφε το φιλελευθερο μοντελο στην πραξη και όχι αυτό που διαβαζεις στα βιβλια.
φιλελευθερη πολιτικη δεν ασκει ΚΑΙ η Ελλαδα ακομα και τους τελευταίους μηνες με την αριστερη κυβερνηση;;;σωπα μεγαλε - και στην ελλαδα αυτοκτονουνε χιλιαδες (ειδικα τους τελευταιους μηνες με την αριστερη κυβερνηση)
σωπα μεγαλε - και στην ελλαδα αυτοκτονουνε χιλιαδες (ειδικα τους τελευταιους μηνες με την αριστερη κυβερνηση)
διαβασε 2 σειρες πιο κατω...συνεχισε λοιπον να δινεις επιδοματα σε τυφλους ταξιτζηδες και διαφορες πλουσιες πολυτεκνες αλλα μενεγακη και να τα στερεις απο οσους τα εχουν πραγματικα αναγκη
εχεις την εντυπωση ότι θα μπορουσε να σταθει φιλελευθερισμος χωρις σπαταλη;
Φυσικα και δεν ξερω καμια χωρα που να μην είναι χρεωμενη όπως επισης δεν ξερω και καμια χωρα με κοινωνικο φιλελευθερισμο στην πραξη.
Το να μου λεει ο άλλος ότι θα ξεχωρισει σε ποιους θα δωσει επιδωματα δεν είναι κοινωνικος φιλελευθερισμος είναι ένα βημα πριν το αουσβιτς...
Οσο το κρατος ελεγχεται από κομματα και τα κομματα από επιχειρηματιες η σπαταλη είναι επιβεβλημενη για να μην τα χασεις όλα. Ειπαμε ο πλουτος είναι μοιρασμένος σε 10 χερια, αν δεν θες τον οχλο εναντιον σου πρεπει να μοιρασεις χρημα τουλάχιστον για τα βασικα. Αν θες να εχεις και πελατακια κανεις και τα στραβα ματια στα λαμογια... Στην τελικη, δικα σου λεφτα μοιραζεις; αυριο αυξανεις το φπα στα τσιγαρα και τα ξαναμαζεύεις.
Αυτό είναι αδερφε το φιλελευθερο μοντελο στην πραξη και όχι αυτό που διαβαζεις στα βιβλια.
δεν μου ειπες όμως ότι στη μια περιπτωση το φιλελευθερο μοντελο αρχισε από τον Πινοσετ και στην άλλη κανουν εκλογες με ένα ψηφοδελτιοσου ειπα χιλη και σιγκαπουρη - χωρες με φιλελευθερο οικονομικο μοντελο και μειωση του ποσοστου των φτωχων - αν αυτο δεν δειχνει κοινωνικο προσωπο τοτε τι ψαχνεις ? το μαγικο ραβδακι που θα μετατρεψει το μπαγκλαντες σε ελβετια ?
φιλελευθερη πολιτικη δεν ασκει ΚΑΙ η Ελλαδα ακομα και τους τελευταίους μηνες με την αριστερη κυβερνηση;;;
Εν πρώτοις, δεν σας λοιδόρησα. (Πράγμα πιό έυκολο από την εξεύρεση επιχειρημάτων).
Και εν δευτέροις, η αυτοκτονία ακόμα και κάτω από δυσμενείς και πιεστικές κοινωνικές συνθήκες, είναι μια αυτόβουλη πράξη. Η έλλειψη νερού, όχι, (μεγάλε).
διαβασε 2 σειρες πιο κατω...
όλα αυτά όμως δεν γινονται στην κουβα στην φιλελευθερη ευρωπη γινονται...διαβασα για την επιβεβλημενη σπαταλη (να τρωνε δηλαδη τους φορους μας οι κομματικα διαπλεκομενοι ή η νομενκλατουρα) χαχαχα
δεν μου ειπες όμως ότι στη μια περιπτωση το φιλελευθερο μοντελο αρχισε από τον Πινοσετ και στην άλλη κανουν εκλογες με ένα ψηφοδελτιο
η λοιδορια παει στα εκατομμυρια (χαχαχα) οπως και στις χιλιαδες αυτοκτονιες στην ελλαδα
παντου στον κοσμο υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν προσβαση σε νερο (ακομα και στην ελλαδα) - βρες καποιο αλλο επιχειρημα
Ωραια μεσα τοτε να το εφαρμοσουμε κ εδώτο εχω πει δυστυχως με πινοσετ στη χιλη και με τον "φιλευσπλαχνο" δικτατορα στη σιγκαπουρη
οπως ειπα και για το δημοψηφισμα στη χιλη (μετα τη φυγη του πινοσετ) που οι χιλιανοι διαλεξαν το ιδιο οικονομικο μοντελο
όλα αυτά όμως δεν γινονται στην κουβα στην φιλελευθερη ευρωπη γινονται...
Δεν έχουν πρόσβαση επειδή το νερό είναι ιδιωτικό και τους απαγορεύεται ή για άλλον λόγο;
Ωραια μεσα τοτε να το εφαρμοσουμε κ εδώ
ελα ντε. Ακου εκει απαιτησεις φιλε μου...η προσβαση στο νερο δεν απαγορευεται πουθενα στον κοσμο
τωρα αν θες να στο φερνουν και στην πορτα σου δωρεαν, φιλτραρισμενο και χλωριομενο - ε αυτο ειναι αλλο πραγμα
Ο στρατοςκαι για πες μας λοιπον απο τους υποψηφιους ποιος προτεινει ενα τετοιο μοντελο ?
το εχω πει δυστυχως με πινοσετ στη χιλη και με τον "φιλευσπλαχνο" δικτατορα στη σιγκαπουρη
οπως ειπα και για το δημοψηφισμα στη χιλη (μετα τη φυγη του πινοσετ) που οι χιλιανοι διαλεξαν το ιδιο οικονομικο μοντελο