kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
εντάξει .. πήγαινε τώρα να παίξεις το πουλάκι σου κάπου αλλού...
να εχω μαζι μου και φωτο του προεδρου??????χε χε χε
εντάξει .. πήγαινε τώρα να παίξεις το πουλάκι σου κάπου αλλού...
παντος μνημονιοσκυλο δεν είμαι, εκει που ανηκω παντος είναι μονο serie-a
υ.γ. πειτε στον τζι-τζι ότι εχει τζοκερ αυτην την εβοδμαδα 2 εκ. € αν του κατσει ισως βαλει υποψηφιοτητα πριν την ολυμπιαδα του 2020 χε χε χε
τελικα απντησεις για τα καυτα ερωτήματα που αφορουν το κομμα δεν παιρνω από κανεναν σας.....ο τζιτζι θα δοση το παρων στις επομενες εκλογες το 2019???????
να εχω μαζι μου και φωτο του προεδρου??????χε χε χε
τέτοιου είδους ερωτήματα απαντώνται μόνον σε μέλη τα οποία χειρίζονται στοιχειωδώς την ελληνικήν και δεν μας βγάζουν τα μάτια με τα ορθογραφικά τους λάθη και δεν μας ζαλίζουν το μυαλό με το ασύντακτο των γραπτών τους...
εντιτ... για να το πω απλούστερα μήπως τυχόν και το καταλάβεις με αγράμματους δεν κάνω διάλογο
με οτι καυλώνεις παίκτη μου... σου χαλάμε χατήρι..?? ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο μην ξανακυλίσεις
ΕΜΕΙΣ χαιρόμαστε που το κόμμα που έφτιαξε ο Τζήμερος, η "Δημιουργία Ξανά" κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές.
Γιατί έτσι θα έχουμε κάτι να ψηφίσουμε.
αλλος ενας τυχοδιωκτης μαζι με τον ψυχακια
Έχεις εν μέρει δίκιο, του το έχω πει του Τζήμερου αυτό που λες! Ναι έτσι είναι.
Καλά αυτό με το πραξικόπημα είναι αστείο που λένε έχω διαβάσει όλη την απολογία. Και η υπόθεση νομίζω μπήκε αρχείο πλέον.
Η κατάσταση με τους αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ και τους ΛΑ.Ε πλέον έχει και είχε ξεφύγει. Έχουμε εγκλωβιστεί πολύ άσχημα.
Καθόλου τυχοδιώκτης. Τυχοδιώκτες είναι τα άτομα που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΛΑΕ. Άέργοι όλοι και τεμπελόσκυλα που το παίζουν επαναστάτες εκ του ασφαλούς.
Απλά ο Τζήμερος τα λέει έξω από τα δόντια και αυτό δεν είναι ωραίο επικοινωνιακά.
Εσείς θέλετε και έχετε μάθει χάιδεμα όπως σας έχουν μάθει.