Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
....ΡΕ μαλακα φυστικα,γιατι βγαζεις μονος σου τα ματακια σου......ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΚΩΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΝΩΧΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΛΙΑΚΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ....Ειναι τα βασικα και αυτονοητα ...ΑΙΝΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΟΤΡΟΛ που ειχατε για υπουργο τον κυργιακο με μοναδικη του ασχολια 3χρονια -200 καθαριστριες και την καταργηση ουτε μιας σφραγιδας  στο ενεργητικο του....ΜΑΛΑΚΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ στηνατε στρατο απο επαγγελματικες συντεχνιες και παπαροτριφτουλες παλαμακηδες και τωρα σας φταιει ο ξυριζα....ΓΑΜΙΩΛΙΑ...Ο ΞΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ....Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΑΛΕΞΗ ΚΑΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ....

και πως θα το κάνει εφόσον από αυτές τις συντεχνίες στηρίχθηκε, χρηματοδοτήθηκε για να βγεί πρωθυπουργός... είδες τι γίνεται με το ωράριο των φαρμακείων με τα ΜΗΣΥΦΑ ??

είσαι πολύ βλάκας να μην καταλαβαίνεις ότι ο Αλέξης είναι γέννημα θρέμμα του συντεχνιακού κράτους από το οποίο στηρίχθηκε και στο οποίο βασίζεται για να συνεχίσει να υπάρχει...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
και πως θα το κάνει εφόσον από αυτές τις συντεχνίες στηρίχθηκε, χρηματοδοτήθηκε για να βγεί πρωθυπουργός... είδες τι γίνεται με το ωράριο των φαρμακείων με τα ΜΗΣΥΦΑ ??

είσαι πολύ βλάκας να μην καταλαβαίνεις ότι ο Αλέξης είναι γέννημα θρέμμα του συντεχνιακού κράτους από το οποίο στηρίχθηκε και στο οποίο βασίζεται για να συνεχίσει να υπάρχει...
δε με ενδιαφερει πως...με ενδιαφερει να το κανει ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.....ΕΧΕΙ φτασει ο κομπος στο χτενι ....δεν γυριζει πισω η δουλεια....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
....ΡΕ μαλακα φυστικα,γιατι βγαζεις μονος σου τα ματακια σου......ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΚΩΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΝΩΧΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΛΙΑΚΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ....Ειναι τα βασικα και αυτονοητα ...ΑΙΝΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΟΤΡΟΛ που ειχατε για υπουργο τον κυργιακο με μοναδικη του ασχολια 3χρονια -200 καθαριστριες και την καταργηση ουτε μιας σφραγιδας  στο ενεργητικο του....ΜΑΛΑΚΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ στηνατε στρατο απο επαγγελματικες συντεχνιες και παπαροτριφτουλες παλαμακηδες και τωρα σας φταιει ο ξυριζα....ΓΑΜΙΩΛΙΑ...Ο ΞΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ....Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΑΛΕΞΗ ΚΑΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ....

Βρε χολερικέ βλάκα, ποια νέμεση και ποια λεπίδα; Ποιος θα τα κάνει αυτά, ο Τσουκαλάς που κανόνισε ο ίδιος να πάρει 600.000 εφ' άπαξ, ο Μητρόπουλος με το ένα μύριο βεβαιωμένη και τελεσίδικη φοροδιαφυγή ή ο Κουτρούγκαλος του 12%;
Ο Σύριζα είναι το τελευταίο καταφύγιο όλων αυτών των παρασίτων που αναφέρει το άρθρο που το δημιούργησαν βεβαίως οι προηγούμενοι, αλλά μόλις είδαν πως δεν πάει άλλο και πρέπει να μαζέψουν το τέρας που είχαν φτιάξει αυτό βρήκε άλλον προστάτη-νταβατζή να το εκπροσωπεί και να δίνει μάχες υπέρ του και εναντίον κάθε παραγωγικής διαδικασίας, έστω και ιδέας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
Βρε χολερικέ βλάκα, ποια νέμεση και ποια λεπίδα; Ποιος θα τα κάνει αυτά, ο Τσουκαλάς που κανόνισε ο ίδιος να πάρει 600.000 εφ' άπαξ, ο Μητρόπουλος με το ένα μύριο βεβαιωμένη και τελεσίδικη φοροδιαφυγή ή ο Κουτρούγκαλος του 12%;
Ο Σύριζα είναι το τελευταίο καταφύγιο όλων αυτών των παρασίτων που αναφέρει το άρθρο που το δημιούργησαν βεβαίως οι προηγούμενοι, αλλά μόλις είδαν πως δεν πάει άλλο και πρέπει να μαζέψουν το τέρας που είχαν φτιάξει αυτό βρήκε άλλον προστάτη-νταβατζή να το εκπροσωπεί και να δίνει μάχες υπέρ του και εναντίον κάθε παραγωγικής διαδικασίας, έστω και ιδέας...
....ΙΣΑ ρε τζουτζη παλουλα.....χου σε λεω κοπρε...που παρακαλας να πεσει πεινα ,για να κανεις φτηνοτερα τα ψωνια σου σε ταναπου....που πιστευεις οτι αν εχεις 5φραγκα δικαιουσαι να χεζεις οπου γουσταρεις για παρτη σου...ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ....Οσο για τα νιμου που λαλεις, ουτε κολλητοι μου ειναι ουτε τους εχω σε καμια εκτιμηση....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ....ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
....ΙΣΑ ρε τζουτζη παλουλα.....χου σε λεω κοπρε...που παρακαλας να πεσει πεινα ,για να κανεις φτηνοτερα τα ψωνια σου σε ταναπου....που πιστευεις οτι αν εχεις 5φραγκα δικαιουσαι να χεζεις οπου γουσταρεις για παρτη σου...ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ....Οσο για τα νιμου που λαλεις, ουτε κολλητοι μου ειναι ουτε τους εχω σε καμια εκτιμηση....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ....ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ!

ωωωω ρε πλούτος επιχειρημάτων...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ρε κλόζερ δεν έχεις κλιματιστικό μου φαίνεται και σε βάρεσε η ζέστη...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Πολύ βαριά τζάμπα μαγκιά έπεσε ρε μόρτη.
Όταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα το ρίχνουμε στη μαγκιά;

Δεν πας στο διάολο λέω εγώ, τζάμπα μάγκα του πληκτρολογίου!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ακόμη ένας κουραδόμαγκας κατηγορίας παναγούλη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606

τη βλαχομαγκια την ξεκινησες εσυ ραμολι...μπηκες με φορα βριζοντας και αρχισες να παραθετεις ονοματα ως ταχα μου αδιασειστα επιχειρηματα....ανευ επιχειρηματων και τζαμπα μαγκας εισαι εσυ...δυο ποστ πισω ειναι φαση ,οποιος εχει ματια κρινει!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του δεν εισαι...ετσι για να καταλαβαινεις ποιος εισαι πραγματικα...

του σταθάκη ??? αυτός δεν έχει αρχίδια...

να έλεγες για τον Αλέκο μάλιστα...

ο στάθης είναι ένα χυδαίο υποκείμενο που πάτησε πάνω στους αγώνες και τα βάσανα του Αλέκου για να αναριχηθεί... ένα τίποτα είναι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
του σταθάκη ??? αυτός δεν έχει αρχίδια...

να έλεγες για τον Αλέκο μάλιστα...

ο στάθης είναι ένα χυδαίο υποκείμενο που πάτησε πάνω στους αγώνες και τα βάσανα του Αλέκου για να αναριχηθεί... ένα τίποτα είναι...
ασε την τρολια ρε....μονο τον αλεξανδρο μπορει να εννοουσα ..ο αλλος δεν υπαρχει καν!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ασε την τρολια ρε....μονο τον αλεξανδρο μπορει να εννοουσα ..ο αλλος δεν υπαρχει καν!

παναγούλης στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένας και αυτός είναι το απόβλητο ο Στάθης...

προφανώς ο ΑΛΕΚΟΣ δεν θα ήταν ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ ... (όπως δεν ήταν και με το ΠΑΣΟΚ)... γιατί πολύ απλά ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
παναγούλης στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένας και αυτός είναι το απόβλητο ο Στάθης...

προφανώς ο ΑΛΕΚΟΣ δεν θα ήταν ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ ... (όπως δεν ήταν και με το ΠΑΣΟΚ)... γιατί πολύ απλά ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
ΙΣΩΣ....τα κοπροσκυλα οι "δημοκρατες" που στηριζεις με μανια ομως, δεν μας αφησαν ποτε να το μαθουμε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΙΣΩΣ....τα κοπροσκυλα οι "δημοκρατες" που στηριζεις με μανια ομως, δεν μας αφησαν ποτε να το μαθουμε!

παίκτη μου εγώ δεν ξέρω τίποτε... ο Αλέκος ήταν φίλος μου (μπορώ να σου στείλω και φωτό μαζί του από εκδήλωση μεταχουντικά)...

δεν νομίζω πάντως ότι πήγε από χέρι... επειδή τον ήξερα στο λέω  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
παίκτη μου εγώ δεν ξέρω τίποτε... ο Αλέκος ήταν φίλος μου (μπορώ να σου στείλω και φωτό μαζί του από εκδήλωση μεταχουντικά)...

δεν νομίζω πάντως ότι πήγε από χέρι... επειδή τον ήξερα στο λέω  ;)
κατσε ενα λεπτακι γιατι βαραει το τρολ αλερτ ...να το κλεισω μισο λεπτο....

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τελικα ο τζιτζιμερος γιατι δεν κατεβηκε στις τελευταιες εκλογες??????παντος αν κατεβαινε το κομμα θα εκοβε πολλους ψηφους από το γιωργακη τον τζεφρεϋ χε χε χε ντέρμπι ουραγων θα ειχαμε

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
παντος στα δ.σ. τις περιφερειας αττικης πρεπει να τρωει πολύ φαπα ο τυπος από την ρενα την περιφεριαρχη.....χα χα χα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παντος στα δ.σ. τις περιφερειας αττικης πρεπει να τρωει πολύ φαπα ο τυπος από την ρενα την περιφεριαρχη.....χα χα χα

μάλλον πιπα κώλο την πηγαινει αλλά βλέπεις δεν έχει τα ΜΜΕ μαζί του...

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16

Είσαι μέσα στα Δ.Σ;
Αν ναι τότε θα ήξερες ότι του κλάνει μια μάντρα αρχίδια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom