Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
πρεπει να τρωει πολύ τσοκαρο μιλαμε ο τυπος....χα χα χα παντουφλα με τακουνι στο δοξα πατρι

τελικα στις εκλογες γιατι δεν κατεβηκε???????τοσα και τοσα νουμερα βαλαν υποψηφιοτητα τι θα πειραζε άλλο ένα?????

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
....ΡΕ μαλακα φυστικα,γιατι βγαζεις μονος σου τα ματακια σου......ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΚΩΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΝΩΧΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΛΙΑΚΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ....Ειναι τα βασικα και αυτονοητα ...ΑΙΝΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΟΤΡΟΛ που ειχατε για υπουργο τον κυργιακο με μοναδικη του ασχολια 3χρονια -200 καθαριστριες και την καταργηση ουτε μιας σφραγιδας  στο ενεργητικο του....ΜΑΛΑΚΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ στηνατε στρατο απο επαγγελματικες συντεχνιες και παπαροτριφτουλες παλαμακηδες και τωρα σας φταιει ο ξυριζα....ΓΑΜΙΩΛΙΑ...Ο ΞΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ....Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΑΛΕΞΗ ΚΑΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ....
δεν φτάνει που είσαι σκουπιδοτενεκές χωρίς πάτο, είσαι και ανυπόφορος μαλάκας... :blahblah1: :zombie:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το ερωτημα παντος παραμενει γιατι ο τζιτζιμερος-τζιτζιφιογκος δεν κατεβηκε στις εκλογες του ιανουαριου 2015????????

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
το ερωτημα παντος παραμενει γιατι ο τζιτζιμερος-τζιτζιφιογκος δεν κατεβηκε στις εκλογες του ιανουαριου 2015????????
γιατί τον στηρίζουν τα μεγαλοσυμφέροντα και οι μεγαλοκεφαλαιοκράτες της χώρας! ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τέτοιου είδους ερωτήματα απαντώνται μόνον σε μέλη τα οποία χειρίζονται στοιχειωδώς την ελληνικήν και δεν μας βγάζουν τα μάτια με τα ορθογραφικά τους λάθη και δεν μας ζαλίζουν το μυαλό με το ασύντακτο των γραπτών τους...

εντιτ... για να το πω απλούστερα μήπως τυχόν και το καταλάβεις με αγράμματους δεν κάνω διάλογο

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ο τζιτζιμερος παει σε στουντιο????? σε πορδελο???????

και αν παει το κανει με την συναινεση των μεγαλοσυμφεροντων?????χε χε χε

τελικα πλακα θα ειχε αν κατεβαινε στις εκλογες ισως να μην εβρισκε ουτε την δικη του ψηφο.....

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τέτοιου είδους ερωτήματα απαντώνται μόνον σε μέλη τα οποία χειρίζονται στοιχειωδώς την ελληνικήν και δεν μας βγάζουν τα μάτια με τα ορθογραφικά τους λάθη και δεν μας ζαλίζουν το μυαλό με το ασύντακτο των γραπτών τους...

εντιτ... για να το πω απλούστερα μήπως τυχόν και το καταλάβεις με αγράμματους δεν κάνω διάλογο

γραφ'την μου και ανορθογραφα την απαντηση θα την καταλαβω εγω.....γιατι ο τζιτζιμερος δεν καταβηκε στις εκλογες του 2015????

το ερωτημα του 1 εκ. δηναρίων χα χα χα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γραφ'την μου και ανορθογραφα την απαντηση θα την καταλαβω εγω.....γιατι ο τζιτζιμερος δεν καταβηκε στις εκλογες του 2015????

το ερωτημα του 1 εκ. δηναρίων χα χα χα

my position stands...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ελπιζω να είναι μεγαλυτερη από το 0,2% που πηρε ο τζιτζιμερος στις προ τετραετιας εκλογες χε χε χε

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ο τζιτζιμερος θα κατεβαινει  στις εκλογες κάθε 3 ολυμπιαδες (όχι σαν αυτή του σπανουλι) olympic games για αυτους που μιλουν καλα ελληνικα  κάθε 3 ολυμπιαδες λοιπον χε χε χε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
ελπιζω να είναι μεγαλυτερη από το 0,2% που πηρε ο τζιτζιμερος στις προ τετραετιας εκλογες χε χε χε

Τύπε μου το ότι ο Τσύριζας πήρε ένα ποσοστό 36% και ήταν πρώτο κόμμα του δίνει την δυνατότητα να κυβερνήσει αλλά φυσικά δεν αποδεικνύει πως ότι κάνει είναι σωστό κι ο Τσίπρας ο σύγχρονος Τρικούπης, διότι με την ίδια λογική και ο Μπέος βγήκε δήμαρχος στον Βόλο, είναι σοβαρός τύπος ο Μπέος λες εσύ;

Για να γυρίσουμε στον Τσίπρα, τον Μπαρούφα και τους λοιπούς του τσίρκου, όταν ολόκληρη η Ευρώπη γελάει με τις ανοησίες τους αλλά κάποιοι εγχώριοι χάφτηδες πιστεύουν τις μαλακίες που λένε θα μου επιτρέψεις να διαμορφώνω την άποψή μου ανεξαρτήτως του τί πιστεύουν οι πολλοί, ανάθεμα και καταλαβαίνουν...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τζιτζιμερε θεε
κανε και μπιντε          χα χα χα                  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Τύπε μου το ότι ο Τσύριζας πήρε ένα ποσοστό 36% και ήταν πρώτο κόμμα του δίνει την δυνατότητα να κυβερνήσει αλλά φυσικά δεν αποδεικνύει πως ότι κάνει είναι σωστό κι ο Τσίπρας ο σύγχρονος Τρικούπης, διότι με την ίδια λογική και ο Μπέος βγήκε δήμαρχος στον Βόλο, είναι σοβαρός τύπος ο Μπέος λες εσύ;

Για να γυρίσουμε στον Τσίπρα, τον Μπαρούφα και τους λοιπούς του τσίρκου, όταν ολόκληρη η Ευρώπη γελάει με τις ανοησίες τους αλλά κάποιοι εγχώριοι χάφτηδες πιστεύουν τις μαλακίες που λένε θα μου επιτρέψεις να διαμορφώνω την άποψή μου ανεξαρτήτως του τί πιστεύουν οι πολλοί, ανάθεμα και καταλαβαίνουν...

αν θελεις να εισαι με μνημομιοσκυλα μπορεις καλλιστα να επιλεξεις από μνημονιακους α' κατηγοριας  και όχι serie e όπως ο τζι-τζι

ακομα και ο τσυριζας εχει τέτοιους   ;) ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
αν θελεις να εισαι με μνημομιοσκυλα μπορεις καλλιστα να επιλεξεις από μνημονιακους α' κατηγοριας  και όχι serie e όπως ο τζι-τζι

ακομα και ο τσυριζας εχει τέτοιους   ;) ;)

Εσύ τύπε τί είσαι αριστεροπλατφορμόσκυλο; :)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Εσύ τύπε τί είσαι αριστεροπλατφορμόσκυλο; :)

παντος μνημονιοσκυλο δεν είμαι, εκει που ανηκω παντος είναι μονο serie-a  

υ.γ. πειτε στον τζι-τζι ότι εχει τζοκερ αυτην την εβοδμαδα 2 εκ. € αν του κατσει ισως βαλει υποψηφιοτητα πριν την ολυμπιαδα του 2020 χε χε χε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παντος μνημονιοσκυλο δεν είμαι, εκει που ανηκω παντος είναι μονο serie-a  

υ.γ. πειτε στον τζι-τζι ότι εχει τζοκερ αυτην την εβοδμαδα 2 εκ. € αν του κατσει ισως βαλει υποψηφιοτητα πριν την ολυμπιαδα του 2020 χε χε χε

εντάξει .. πήγαινε τώρα να παίξεις το πουλάκι σου κάπου αλλού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom