Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι εννοείς χαΐρια? Είδαμε και τα χαΐρια της Σοβιετίας της Ελλάδος τόσα χρόνια.

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΕ Σ ΕΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΟΥΒΑ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ? ΜΟΥ ΛΕΣ?
Να ξεκαθαρισω πρωτα ότι ΔΕΝ είμαι αριστερος.
Σοβιετια της Ελλαδας; τι εννοεις; Φιλελευθερη πολιτικη δεν εχουμε 40 χρονια τωρα;;

Οσο για τους "δύσμοιρους" περιεργο που επιλεγουν το 99,9% του πλανιτη και όχι το 0,1%...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Σοβιετια της Ελλαδας; τι εννοεις; Φιλελευθερη πολιτικη δεν εχουμε 40 χρονια τωρα;;

Οσο για τους "δύσμοιρους" περιεργο που επιλεγουν το 99,9% του πλανιτη και όχι το 0,1%...

Βλαχάντερ γελάω με το: Φιλελευθερη πολιτικη δεν εχουμε 40 χρονια τωρα;;

Και σου απαντάω φίλε μου με όλο το σεβασμό καθότι δεν σε γνωρίζω: Δεν είχαμε φιλελευθερη πολιτική ποτέ στην Ελλάδα. Όλα ήταν ελεγχ'ομενα και κατευθυνόμενα από το κρλατος, μια ζωή προστατεύανε εις βάρος σου και εις βάρος μου συντεχνίες. Γραφειοκρατία παντού. Εμπόδια παντού. Υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Υπάρχουν τοπικές - εθνικές οικονομικές μαφίες ακόμα, τα λεγόμενα Καρτέλ κλπ. Έχουμε συγκεκριμένους επιχειρηματίες που ευνοουνται... Φιλελευθερισμός είναι όλα αυτά να μην υπάρχουν αγαπητέ μου φίλε.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΠΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Επισκέπτης
Από wikipedia

Κοινωνικός φιλελευθερισμός ή σοσιαλφιλελευθερισμός (αγγλ.: social liberalism) είναι η πολιτική πεποίθηση ότι ο οικονομικός φιλελευθερισμός πρέπει να περιλαμβάνει κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και ο ανάλογος πολιτικός χώρος. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός επιδιώκει να εξισορροπήσει την ατομική ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη, μέσω ήπιας κρατικής παρέμβασης στην κοινωνία και στην οικονομία.

Και σου απαντάω φίλε μου με όλο το σεβασμό καθότι δεν σε γνωρίζω: Δεν είχαμε φιλελευθερη πολιτική ποτέ στην Ελλάδα. Όλα ήταν ελεγχ'ομενα και κατευθυνόμενα από το κρλατος, μια ζωή προστατεύανε εις βάρος σου και εις βάρος μου συντεχνίες. Γραφειοκρατία παντού. Εμπόδια παντού. Υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Υπάρχουν τοπικές - εθνικές οικονομικές μαφίες ακόμα, τα λεγόμενα Καρτέλ κλπ. Έχουμε συγκεκριμένους επιχειρηματίες που ευνοουνται... Φιλελευθερισμός είναι όλα αυτά να μην υπάρχουν αγαπητέ μου φίλε.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΠΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ειδες που είναι και καλα ιδεολογιες για να τσιμπαει το ποπολο;

Δεν μου ειπες μια πραγματικα κοινωνικα φιλελευθερη χωρα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Ειδες που είναι και καλα ιδεολογιες για να τσιμπαει το ποπολο;

Δεν μου ειπες μια πραγματικα κοινωνικα φιλελευθερη χωρα...

Άλλα λεω άλλα λες.

Σου είπα δεν είμαι υπερ του καθαρόαιμου ατομικισμού. Εσύ πας εκεί τη κουβέντα γιατί δε βολευει. Καλημέρα. Δεν ασχολούμαι άλλο. Καλή Κυριακή σου εύχομαι.

Επισκέπτης
Άλλα λεω άλλα λες.

Σου είπα δεν είμαι υπερ του καθαρόαιμου ατομικισμού. Εσύ πας εκεί τη κουβέντα γιατί δε βολευει. Καλημέρα. Δεν ασχολούμαι άλλο. Καλή Κυριακή σου εύχομαι.
Δεν ασχολείσαι άλλο γιατι πέφτεις σε τοιχο.
Το μεγαλυτερο πρόβλημα του ΝΕΟφιλελευθερισμου και ΟΧΙ "κοινωνικου" φιλελευθερισμου όπως θελεις να τον αποκαλεις είναι ο εγωισμος και η αρνηση.
Είναι αδυνατο για έναν νεοφιλελευθερο να παραδεχτει ότι σφαλει σε καποια πραγματα... Του λες ότι ολος ο πλανήτης είναι φιλελεύθερος και σκατα και σου λεει εγω δεν είμαι υπερ του καθαροαιμου ατομικισμου... Τις ατελειες της ιδεολογιας του τις προσαπτει σε αλλους.. Φταιει το κρατος (που βεβαια εμεις ειμαστε αλλα δεν πειραζει) του φταινε οι αριστεροι, οι ακροδεξιοι, οι εξωγήινοι αλλα ποτε η ιδια η φιλοσοφια του...
Καλη Κυριακη και σε σενα!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε ειναι πολυ σκληρος ο φιλελευθερισμος εδώ   :2funny:www.naftemporiki.gr/story/982458/kakourgimatiki-dioksi-ston-obi-gia-mi-perikopi-misthon-epidomaton]
Κακουργηματική δίωξη στον ΟΒΙ για μη περικοπή μισθών - επιδομάτων[/url]
τύπε εσυ δεν εχεις προβλημα με τον φιλελευθερισμο,εισαι μικρος ακομα για τέτοια βασανα,εσυ προς το παρον εχεις προβλημα γιατι κατέρευσε και η Οθωμανικη αυτοκρατορία και το Εσσδ  και δε λες να το χωνέψεις,ο Τζημερος και άλλες τέτοιες φωνές αυτο προσπαθουν να πουν

Δεν είναι ο Άνταμ Σμιθ. Να βρει πρώτα δημιουργική ιθύνουσα τάξη σε ανεξάρτητη Ελλάδα να εμπιστευτεί και μετά να τα λέει. Σαμπάνιες στον χωριάτη προτείνει. Όσο για το λινκ, αυτό που είπα αρχικά λέει. Δλδ δεν είναι κοινωνική κίνηση εδώ ο ΝΦ, νόμος είναι. Παγάκια σε Εσκιμώους φέρνει ο Τζή. Και αναρωτιέστε γιατί δεν πουλάει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Φυσικά και έχουμε. Από το 1995. Αλλά και προτεκτοράτο είμαστε. Από το 1825.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ο Τζημερος κάνει ενα βασικό λάθος που η ΔΡΑΣΗ το κατάλαβε και συνεργάζεται με το Ποτάμι.

Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ετοιμη για ένα φιλελευθερο κόμμα.

Θα έπρεπε να επιδιώξει συνεργασία με ΠΟΤΑΜΙ ή ΝΔ, ώστε να δυναμώσουν οι φιλελευθερες φωνές στη βουλή.

Δυστυχώς ο κόσμος θα ψηφίσει λαοπλάνους του ΣΥΡΙΖΑ, δραχμοφιλους του ΛΑΕ - ΕΠΑΜ, κουμουνιστές ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΛΚΚΕ - ΟΔΚΕ, ψεκασμένους ΑΝΕΛ, φραπεδοκινητους Λεβεντηδες αλλά όχι φιλελευθερα κόμματα σαν την Δημιουργια Ξανα - Δράση.

Ο Λεβέντης φιλελεύθερος είναι. Μείωση κράτους μόνο λέει. Η διαφορά του με τον Τζήμερο είναι ότι ο Λεβέντης παίζει φυσιογνωμικά και να ήταν στα εγκαίνια του NYSE στα τέλη του 18ου αιώνα. :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαινω γιατι παιζετε με τις λεξεις, τις εννοιες και τις ταμπελες και δεν ασχολειστε με την ουσια. Αυτο που εκφραζει ο Τζημερος ειναι η ΛΟΓΙΚΗ και η ΠΡΟΟΔΟΣ και δεν εχει να κανει με ιδεοληψιες και ταμπου. Μειωση του αχανους κρατους, διαλυση των συντεχνιων, ανταποδοτικοτητα υπηρεσιων, αμοιβες βαση ικανοτητας και προσφορας, απλοποιηση των διαδικασιων, σταθερο και φτηνοτερο φορολογικο περιβαλλον και δημιουργια ενος τοπιου φιλικου προς την εργασια και την επιχειρηματικοτητα. Και πολλα αλλα που ειναι ξεκαθαρα στις θεσεις που ειναι στο site της Δημιουργιας.

Ουτε "φιλελευθερισμος" ουτε "νεοφιλελευθερισμος" ουτε "κοινωνικος φιλελευθερισμος", αυτες ειναι ταμπελες που μπερδευουν.

ΛΟΓΙΚΗ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ειναι τα δυο βασικα πρωτα στοιχεια.

Αλλα ο Τζημερος απευθυνεται στους λιγους και ειναι εναντιος στους πολλους γι αυτο δεν εχει επιδραση.

Αν δεν ταξει "αυξησεις μισθων και συνταξεων", "νεες προσληψεις", "παταξη της φοροδιαφυγης" δεν εχει ελπιδα σε αυτο το ΚΩΛΟκρατος με αυτους τους ΚΩΛΟψηφοφορους.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αλλα ο Τζημερος απευθυνεται στους λιγους και ειναι εναντιος στους πολλους γι αυτο δεν εχει επιδραση.

Τώρα μάλιστα. Σωστό. Απευθύνει ελιτισμό σε μια διάσημα νεόπτωχη πλέον χώρα. Τι έχεις; Έσπασα το πόδι μου. Κακώς, είναι που είχες μείνει αγύμναστος. Και τώρα πως να το φτιάξουμε γρήγορα; Σήκω αμέσως και τρέξε Μαραθώνιο να δυναμώσεις. :grin: Νεορομαντικός είναι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν καταλαβαινω γιατι παιζετε με τις λεξεις, τις εννοιες και τις ταμπελες και δεν ασχολειστε με την ουσια. Αυτο που εκφραζει ο Τζημερος ειναι η ΛΟΓΙΚΗ και η ΠΡΟΟΔΟΣ και δεν εχει να κανει με ιδεοληψιες και ταμπου. Μειωση του αχανους κρατους, διαλυση των συντεχνιων, ανταποδοτικοτητα υπηρεσιων, αμοιβες βαση ικανοτητας και προσφορας, απλοποιηση των διαδικασιων, σταθερο και φτηνοτερο φορολογικο περιβαλλον και δημιουργια ενος τοπιου φιλικου προς την εργασια και την επιχειρηματικοτητα. Και πολλα αλλα που ειναι ξεκαθαρα στις θεσεις που ειναι στο site της Δημιουργιας.

Ουτε "φιλελευθερισμος" ουτε "νεοφιλελευθερισμος" ουτε "κοινωνικος φιλελευθερισμος", αυτες ειναι ταμπελες που μπερδευουν.

Αν δεν ταξει "αυξησεις μισθων και συνταξεων", "νεες προσληψεις", "παταξη της φοροδιαφυγης" δεν εχει ελπιδα σε αυτο το ΚΩΛΟκρατος με αυτους τους ΚΩΛΟψηφοφορους.
Τον Τζημερο τον θεωρω σοβαρο με θεσεις και ουσια.Προτασεις και δημιουργια,φτανουν οι παρλαπιπες.Τον εντασσω στο στυλ Στεφανου Μανου.Ειχα ακουσει οτι ο Μανος ειχε προτεινει πριν το 1980 να θεσπιστει νομος που να επιτρεπει τις οικοδομες μεχρι 5οροφους.Η λογικη του ηταν οτι πρεπει να μην υπαρχει το αισθημα της ασφυξιας και οτι ολοι πρεπει να εχουν θεα στην Ακροπολη απο οποιο σημειο κι αν βρισκονται.Τελικα αυτο δε περασε ποτε με το αντεπιχειρημα οτι καλο ειναι να υπαρξουν μεγαλες πολυκατοικιες ουτως ωστε να μην υπαρξει στο μελλον επεκταση του οικοδομικου ιστου προς τη περιφερεια αλλα να μεινουν χωροι πρασινου,ανασας και αναψυχης.Το ποσο εγινε αυτο τα επομενα 40 χρονια το ειδαμε ολοι.Πεντελη,Παρνηθα,Υμητος,τα σπιτια καβαλανε πλεον κορυφογραμμες.Η οπως βλεπουμε πολυκατοικιες του 1960 με διαμερισμα οροφου 100τμ να εχει μπαλκονια ισα για να χωρεσει ανθρωπος ορθιος.Και για θεση σταθμευσης στο ισογειο ουτε σκεψη,καταστηματα παντου.50 χρονια μετα παντου ξενοικιαστα.Τι να το κανω να δυνει λυσεις για τωρα,ο σκοπος ειναι να βλεπει μακροπροθεσμα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα μάλιστα. Σωστό. Απευθύνει ελιτισμό σε μια διάσημα νεόπτωχη πλέον χώρα. Τι έχεις; Έσπασα το πόδι μου. Κακώς, είναι που είχες μείνει αγύμναστος. Και τώρα πως να το φτιάξουμε γρήγορα; Σήκω αμέσως και τρέξε Μαραθώνιο να δυναμώσεις. :grin: Νεορομαντικός είναι.

Απευθυνει δουλεια και παραγωγη σε ενα λαο συνηδειτοποιημενο τεμπελη και λαμογιο. Σε ενα λαο που κυριο μελημα του ειναι το ατομικο συμφερον και η προστασια της τσεπης ΤΟΥ και των δικαιωματων ΤΟΥ παραγνωριζοντας τις υποχρεωσεις ΤΟΥ. Δες ΠΩΣ και ΠΟΙΟΥΣ ψηφιζει αυτος ο λαος.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Αυτά είναι η βάση της ζωής. Δεν είναι ιδεολογία. Η κάθε κοινωνία τα προσεγγίζει ανάλογα με τις δυνατότητες και τα υλικά που έχει. Από την ζωή βγήκαν τα συστήματα. Αν είχαμε δυναμική θα γίνονταν από μόνα τους. Πρώτα έχεις σφριγηλό καπιταλισμό και μετά συζητάς πως να δουλεύει. Ο Σμιθ τον ανέλυσε δεν τον φαντάστηκε. Ήταν εκεί ήδη γιατί η χώρα του στην εποχή του ήταν αυτοκρατορία σε τεχνολογική ανάπτυξη. Ο Στάλιν ανέπτυξε βιομηχανικά την ΕΣΣΔ σε 35 χρόνια όσο η Δύση σε 150 χρόνια. O Χίτλερ ανέταξε την Γερμανία σε 7 χρόνια. Φιλελεύθεροι ήταν;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Να προσθέσω πως και κομμουνισμό δεν είχαμε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά εχουμε κομμουνιστικά - σταλινικά κόμματα με κάποια ποσοστά, βλέπε ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΛΚΚΕ κλπ.

Αντιθέτως τα δύο φιλελευθερα κόμματα έχουν σχεδον μηδενική απήχηση.

Η εξηγηση είναι απλή και έχει να κάνει με το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών οι αριστεροί σχηματισμοί σαρώνουν....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε ειναι ελιτισμός να μη πληρωνεις υπεραριθμούς και νεοσυνταξουχους? :grin:
Και να μην υπήρχε ο Τζημερος αυτές οι ιδέες θα έπρεπε να ακουστουν για το εδω μορφωμα της Μεσογείου.Δε σου λέει να τρεξεις με σπασμενο πόδι αλλα οτι επιμενεις να τρεξεις σε μαραθωνιο οντας 150 κιλα και εχοντας κανει 3 μπαιπας.Μαλλον θα τα φτυσεις αν συνεχισεις ετσι. Αυτα που βλέπεις στα εργα με τον μαικλ νταγκλας και τη γουολ στρητ ειναι πολυ μακρια και οταν αναφερεις τη θατσερ ακομα και αν δεν εχεις ακουσει για το πανηγυρι του γουελφερ στέιτ θα επρεπε να αναρωτηθεις γιατι σκοτωνονται οι αραπάδες καθημερινα  να πάνε στο κακό φιλελευθερο νησι.
Ο Τζημερος ειναι απλα μια φωνη πριν τη συγκρουση με το παγοβουνο που γλυτωσες τον Ιουλιο αλλα χωρις να ειμαι απαισιοδοξος τελικα δε θα αποφυγεις να ζησεις αυτο που εζησε το γκρεμισμενο Μπλόκ το 90

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Απευθυνει δουλεια και παραγωγη σε ενα λαο συνηδειτοποιημενο τεμπελη και λαμογιο. Σε ενα λαο που κυριο μελημα του ειναι το ατομικο συμφερον και η προστασια της τσεπης ΤΟΥ και των δικαιωματων ΤΟΥ παραγνωριζοντας τις υποχρεωσεις ΤΟΥ. Δες ΠΩΣ και ΠΟΙΟΥΣ ψηφιζει αυτος ο λαος.

Όλοι οι λαοί σαν μάζα ίδιοι είναι. Η διαφορά είναι στην παγκόσμια θέση της χώρας και στις εκάστοτε ιθύνουσες κλίκες. Αυτοί κατευθύνουν και διαμορφώνουν. Μέθυσοι και πειρατές ήταν λαϊκά οι Άγγλοι την εποχή του Σμιθ. Αλλά υπήρχε και Τζον Λοκ και Τσαρλς Βατ και εταιρία Δυτικών Ινδιών. Όλα αυτά που περιγράφεις είναι στην ουσία ιστορικά γνωρίσματα της αμόρφωτης Ελληνικής οικονομικής ελίτ που προέρχεται από κοτζαμπάσηδες & μαυραγορίτες σε αντιπαράθεση με άλλες ελίτ. Και φορτώνει επικοινωνιακά την αποτυχία στο λαό που διέφθειρε η ίδια για να κρυφτεί να την εμπιστεύονται ξανά οι οι ξένοι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Όλοι οι λαοί σαν μάζα ίδιοι είναι. Η διαφορά είναι στην παγκόσμια θέση της χώρας και στις εκάστοτε ιθύνουσες κλίκες. Αυτοί κατευθύνουν και διαμορφώνουν. Μέθυσοι και πειρατές ήταν λαϊκά οι Άγγλοι την εποχή του Σμιθ. Αλλά υπήρχε και Τζον Λοκ και Τσαρλς Βατ και εταιρία Δυτικών Ινδιών. Όλα αυτά που περιγράφεις είναι στην ουσία ιστορικά γνωρίσματα της αμόρφωτης Ελληνικής οικονομικής ελίτ που προέρχεται από κοτζαμπάσηδες & μαυραγορίτες σε αντιπαράθεση με άλλες ελίτ. Και φορτώνει επικοινωνιακά την αποτυχία στο λαό που διέφθειρε η ίδια για να κρυφτεί να την εμπιστεύονται ξανά οι οι ξένοι.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε ειναι ελιτισμός να μη πληρωνεις υπεραριθμούς και νεοσυνταξουχους? :grin:
Και να μην υπήρχε ο Τζημερος αυτές οι ιδέες θα έπρεπε να ακουστουν για το εδω μορφωμα της Μεσογείου.Δε σου λέει να τρεξεις με σπασμενο πόδι αλλα οτι επιμενεις να τρεξεις σε μαραθωνιο οντας 150 κιλα και εχοντας κανει 3 μπαιπας.Μαλλον θα τα φτυσεις αν συνεχισεις ετσι. Αυτα που βλέπεις στα εργα με τον μαικλ νταγκλας και τη γουολ στρητ ειναι πολυ μακρια και οταν αναφερεις τη θατσερ ακομα και αν δεν εχεις ακουσει για το πανηγυρι του γουελφερ στέιτ θα επρεπε να αναρωτηθεις γιατι σκοτωνονται οι αραπάδες καθημερινα  να πάνε στο κακό φιλελευθερο νησι.
Ο Τζημερος ειναι απλα μια φωνη πριν τη συγκρουση με το παγοβουνο που γλυτωσες τον Ιουλιο αλλα χωρις να ειμαι απαισιοδοξος τελικα δε θα αποφυγεις να ζησεις αυτο που εζησε το γκρεμισμενο Μπλόκ το 90

Ελιτισμός είναι να λες ότι πρέπει να διαλύσεις τα πάντα για να διευκολυνθούν δέκα που μπορούν και αυτόματα θα φτιαχτούν όλοι. Έχω ζήσει μετανάστης με πρωθυπουργό Θάτσερ. Εσύ δεν ξέρω. Και στη Ρώμη εκεί θέλανε να πάνε οι κατακτημένοι. Αφού εκεί πήγαινε και το περίσσευμα τους.

Άλλο τα αυτονόητα άλλο ποιους στήνονται να εξυπηρετούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom