Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι κοινή κάθοδος δύο κομμάτων στις εκλογές δεν σημαίνει ότι τα κόμματα ταυτίζονται. Εξακολουθούν να είναι ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κόμματα. Χωρίς πολιτικούς η Δημιουργία, ξανά!, - με έναν μόνο πολιτικό η Δράση. Ποιο όνειρο χάθηκε και γιατί; Ποιος "μολύνθηκε" και γιατί; Εμείς συνεχίζουμε με τους στόχους μας και το όραμά μας και η Δράση συνεχίζει με το δικό της. Είναι κακό να θέλουμε να εξασφαλίσουμε το 3% για να μπούμε στη Βουλή; Ωραία, θα μπορούσαμε να το πετύχουμε μόνοι μας - θα μπορούσαμε όμως και να μην το πετύχουμε. Πού είναι το πρόβλημα αν αθροίσουμε δυνάμεις και μετά "χωρίσουμε τα τσανάκια μας"; Θα μου πείτε: κατεβαίνεις από κοινού για να χωρίσεις μετά; Η απάντηση είναι "θα δούμε". Κι εμείς διαφωνούμε με κάποιες θέσεις της Δράσης κι εκείνοι με κάποιες δικές μας. Θεωρητικά θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και με τους οικολόγους για να αθροίσουμε ψήφους - (δεν αποκλείεται να το κάνουμε). Στην επόμενη Βουλή θα είναι πολύτιμοι όσοι πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και προτιμούμε να έχουμε συμμάχους στις ψηφοφορίες, αλλά και στην πίεση για υλοποίηση τους, στελέχη της Δράσης κι όχι Χρυσαυγίτες ή Τσιπραίους. Διαφωνεί κανένας με το σκεπτικό;

το σκεπτικο του περι της κοινης καθοδου στις εκλογες ειναι λογικοτατο!
εγω συμφωνω

Φυσικά και είναι λογικό και αποδεκτό.
Και ο Σαμαράς ουσιαστικά κάτι αντίστοιχο κάνει συνεργαζόμενος με την Ντόρα, αλλά με μία διαφορά.
Επειδή ελπίζει για πρώτο κόμμα και για να έχει το bonus των 50 εδρών σε αυτή την περίπτωση , αναγκαστικά διαλύθηκε το κόμμα της Ντόρας. Στην περίπτωση όμως Τζήμερου-Μάνου δεν υπάρχει λόγος να διαλυθεί το ένα από τα 2 συνεργαζόμενα κόμματα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Βαλλιανατος θα ειναι στο επικρατείας της ΔΞ;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ώς μελλοντικός ψηφοφόρος του ΔΞ έχω να δηλώσω ότι τα σχόλια σας με πληγώνουν βαθύτατα ... :(

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ώς μελλοντικός ψηφοφόρος του ΔΞ έχω να δηλώσω ότι τα σχόλια σας με πληγώνουν βαθύτατα ... :(

Εχεις χρόνο ν αλλάξεις την επιλογή σου, εως 17/6

Αν και σε κόβω έμμισθο προμότορα, ξέρεις προπαγανδιστή με την ώρα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εχεις χρόνο ν αλλάξεις την επιλογή σου, εως 17/6

Αν και σε κόβω έμμισθο προμότορα, ξέρεις προπαγανδιστή με την ώρα

Το κόμμα είναι ακόμα φτωχό, δέν έχει δυνατότητα για τέτοια έξοδα ... κάτι χαρτιά () μου υπογράφει ο πρέοδρας και μου λέει "τα βρίσκουμε από τις 18" ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το κόμμα είναι ακόμα φτωχό, δέν έχει δυνατότητα για τέτοια έξοδα ... κάτι χαρτιά () μου υπογράφει ο πρέοδρας και μου λέει "τα βρίσκουμε από τις 18" ...

Χμμμμμμμμμμ κατάλαβα

και εσύ σαν τον Πετράκη από το ΛΑΟΣ εισαι.

Αγνός ιδεολόγος με υποσχεση διορισμού.

Θέλεις να γινεις και πλούσιος σαν τον Νιάρχο, χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Τελικά μάλλον εισαι δροσερο αγοράκι

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι κοινή κάθοδος δύο κομμάτων στις εκλογές δεν σημαίνει ότι τα κόμματα ταυτίζονται. Εξακολουθούν να είναι ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ κόμματα. Χωρίς πολιτικούς η Δημιουργία, ξανά!, - με έναν μόνο πολιτικό η Δράση. Ποιο όνειρο χάθηκε και γιατί; Ποιος "μολύνθηκε" και γιατί; Εμείς συνεχίζουμε με τους στόχους μας και το όραμά μας και η Δράση συνεχίζει με το δικό της. Είναι κακό να θέλουμε να εξασφαλίσουμε το 3% για να μπούμε στη Βουλή; Ωραία, θα μπορούσαμε να το πετύχουμε μόνοι μας - θα μπορούσαμε όμως και να μην το πετύχουμε. Πού είναι το πρόβλημα αν αθροίσουμε δυνάμεις και μετά "χωρίσουμε τα τσανάκια μας"; Θα μου πείτε: κατεβαίνεις από κοινού για να χωρίσεις μετά; Η απάντηση είναι "θα δούμε". Κι εμείς διαφωνούμε με κάποιες θέσεις της Δράσης κι εκείνοι με κάποιες δικές μας. Θεωρητικά θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και με τους οικολόγους για να αθροίσουμε ψήφους - (δεν αποκλείεται να το κάνουμε). Στην επόμενη Βουλή θα είναι πολύτιμοι όσοι πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και προτιμούμε να έχουμε συμμάχους στις ψηφοφορίες, αλλά και στην πίεση για υλοποίηση τους, στελέχη της Δράσης κι όχι Χρυσαυγίτες ή Τσιπραίους. Διαφωνεί κανένας με το σκεπτικό;

το σκεπτικο του περι της κοινης καθοδου στις εκλογες ειναι λογικοτατο!
εγω συμφωνω
ΡΕ συ ματριξ....ασε τα πολιτικα.....ΤΙ ΒΥΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ :o :o :o :o :o :o :rockon: :rockon: :rockon: :o :o

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τζήμερος σε Μάνο: "Αν δεν διώξεις τον Βαλλιανάτο,φεύγω εγώ!"

Δημοσίευσηαπό Εθνικοφιλελευθερος » Χθες, 9:14 pm
Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι ο φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός χώρος λίγο μετά την ανακοίνωση του «γάμου» μεταξύ του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου, καθώς ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» δεν επιθυμεί την παρουσία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο νέο πολιτικό σχηματισμό.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ώρες από την ανακοίνωση της συμπόρευσης των δύο κομμάτων και φαίνεται πως οι διεργασίες στο εσωτερικό της «Δράσης» και της «Δημιουργίας, Ξανά!» είναι πυρετώδεις. Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε μέσω του facebook ότι δεν επιθυμεί την συμπόρευση του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, απειλώντας ότι αν το θέμα δεν επιλυθεί άμεσα η συνολική συνεργασία θα ακυρωθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζήμερος έγραψε τα εξής:

«ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε μέσω facebook, λέγοντας πως «δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ τις αξίες μου στη ζωή! ...και δεν θα το κάνω τώρα!».

[move]Πούστηδες και παλικάρια .. γίνανε μαλλιά κουβάρια.[/move]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όμως.............................

Nα ένα ακόμη "αρσενικό" που θα κατεβει με τον Τζημέρο.

Ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης γνωστοποίησε πως προσχώρησε στο κόμμα του Στέφανου Μάνου, το οποίο καταπώς φαίνεται θα συνεργαστεί στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου με τη “Δημιουργία Ξανά”.

Όπως δήλωσε, μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης:
«Ετούτη την κρίσιμη ώρα για τη χώρα μας είναι αναγκαίο να ακουστεί η φωνή της λογικής και της ευθύνης. Καλώ όλους τους φιλελεύθερους πολίτες να στηρίξουν με πίστη και ενθουσιασμό την συνεργασία της ‘Δράσης’ με τη ‘Δημιουργία Ξανά’.
Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια ούτε των επαγγελματιών διαχειριστών της εξουσίας ούτε των μαθητευόμενων μάγων. Αποτελούμε το θεματοφύλακα των μεταρρυθμίσεων και τον καταλύτη εξελίξεων που με κάθε κυβέρνηση είναι απαραίτητες για να οδηγηθούμε σε έξοδο από την κρίση και σε βιώσιμη ανάπτυξη».
Το μόνο ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι αν ο αναπτυξιολόγος στο επάγγελμα, Νίκος Γεωργιάδης θα κατέβει και ως υποψήφιος στις εκλογές...Kι αν ναι, σε ποιο νομό.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Βαλιανα μενα φίλο του απο τον στρατό

Συνημμένα

• βαλλιανατος.jpg
    βαλλιανατος.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 22

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
"Παραμένω με Μάνο και Τζήμερο"

Ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γ. Βαλιανάτος, μιλώντας στο zougla radio και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, διέψευσε κατηγορηματικά την αποπομπή του από το μέτωπο ΔΡΑΣΗ-Φιλελεύθερη Συμμαχία, κατόπιν αιτήματος του Θάνου Τζήμερου.

Ο κ. Βαλιανάτος δηλώνει παρών στο νέο πολιτικό σχηματισμό, διαψεύδει την κόντρα με τον αρχηγό του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνο Τζήμερο και βέβαια τονίζει ότι τα βρήκαν με τον Μάνο, μέχρι βεβαίως να τα «ξαναχάσουν».

Επίσης ξεκαθάρισε ότι σήμερα το απόγευμα θα συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου, στηρίζοντας το νέο φιλελεύθερο συνδυασμό.

Το χρονικό μιας ανολοκλήρωτης ρήξης

Τα τελευταία 24ωρα και ιδιαίτερα από τη στιγμή της αναγγελίας του πολιτικού γάμου μεταξύ «ΔΡΑΣΗΣ» και της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» φούντωσαν τα σενάρια που έφεραν τον κ. Βαλιανάτο εκτός του πολιτικού σχηματισμού. Ο Θάνος Τζήμερος, αν και φιλελεύθερος, απαίτησε την αποπομπή του Γρηγόρη Βαλιανάτου από το σχήμα, ο οποίος -σημειωτέον- συνεργαζόταν με την ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου, ως επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Λίγο πριν αλλάξουν τα στέφανα ο κ. Μάνος φαίνεται ότι υποχώρησε, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του νέου συνεργάτη Θ. Τζήμερου, αναγκάζοντας τον κ. Βαλιανάτο να αναζητήσει μια νέα «φιλελεύθερη» στέγη.

Από την πλευρά της η Φιλελεύθερη Συμμαχία που εκπροσωπείται από τον Γρηγόρη Βαλιανάτο εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Να υπερασπιστούμε τον κάθε Γρηγόρη Βαλιανάτο» στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ. Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.Το νέο «ήθος» και ο νέος «πολιτικός πολιτισμός», απ' ό,τι φαίνεται, είναι εδώ.

Η πρόταση αυτή δεν ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε 'Γρηγόρη Βαλλιανάτου', του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας. Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».

Στις 16:30 η επίσημη ανακοίνωση

Με μια μικρή αναβολή, θα ξεκινήσει η κοινή συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Μάνου και Τζήμερου, οι οποίοι θα ανακοινώσουν την κοινή κάθοδο, με ενιαίο ψηφοδέλτιο των πολιτικών παρατάξεων «Δράση» και «Δημιουργία Ξανά», στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πολυ προχειρα ο καπιταλισμος λεει"τοσους θελω με τοση αμοιβη και τοσους με τοση αμοιβη".

Και να πα να γαμηθεις και εσυ και τα πτυχια σου και εγω και τα ρισκα μου αν περισσευουμε ακομη  και  για την παρακατι τοση αμοιβη.

Πειτε μας τωρα ΠΑΠΑΡΕΣ οτι ολοι αυτοι που ηρθαν στην Ελλαδα απο τις Σοβιετιες ηταν αναξιοι και ρεμπεσκεδες...πτυχιο οικονομικων ειχε η Κουνεβα και καθαριζε σκαλες,για να μη μιλησουμε για τα μπουρδελα τωρα.

Ηταν ολοι τους αναξιοι και αναξιες?Μηπως δεν ρισκαρανε οταν πηγαν σε ξενο τοπο?

Βλακες.
Ετοιμη θεση.Αυτο ζητησες,αυτο πηρες,εχουμε προγραμμα,λενε,και θελουμε τετραετια.

Δεν σου αρεσει για τον α-β-γ λογο?Κανενα προβλημα.

σου είπα μάλιστα να απαντήσεις γρήγορα αλλά φυσικά εσύ προτίμησες να μην απαντήσεις καθόλου

η γενίκευση φυσικά και δεν είναι ούτε δημοκρατική μέθοδος ούτε και δείχνει άνθρωπο με κριτική σκέψη.

Ρώτησα τι δουλειά κάνεις - πολύ απλό. Γιατί αν δεν δουλεύεις (εκ πεποιθήσεως μάλιστα) τότε σόρρυ αλλά λες μαλακίες.
Αν πάλι δουλεύεις, θεωρείς πως κάποιος που έχει κάνει τα μισά από εσένα πρέπει να παίρνει τα ΙΔΙΑ με εσένα. Με ποια λογική; Προφανώς αν εσύ έχεις τα λιγότερα προσόντα αυτό σε συμφέρει. Αν έχεις όμως τα περισσότερα, γιατί να το θες;

ξέρω ξέρω, είναι ανθρωπιστικό το θέμα. Μάλιστα. Και τότε ποιος ο λόγος να μορφώνεσαι παραπάνω; Ποιος ο λόγος να δουλεύεις παραπάνω ώρες; Ποιος ο λόγος να κάνεις την οποιαδήποτε προσπάθεια για το κάτι παραπάνω;

Τελευταίο... μιλάς για το οτι το καπιταλιστικό σύστημα δίνει δουλειά σε όσους χρειάζεται και στους λοιπούς όχι.
Μάλιστα. Είσαι λοιπόν της άποψης της κοινοκτημοσύνης. Εγώ λοιπόν λέω το εξής. Γιατί μόνο στα χρήματα; Η έννοια του κέρδους υπάρχει σε όλα τα πράγματα. Ας πούμε στις γυναίκες. Αυτός που κάνει καλύτερο καμάκι ή πηδάει καλύτερα παίρνει τη μουνάρα και ο μαλάκας που δεν ξέρει να μιλάει ή που ντύνεται χάλια ή που δεν έχει να φάει ή που είναι άσχημος παίρνει από τα 3 τα δύο.

Λοιπόν, ξέρω κάτι πάκια που δεν έχουνε γυναίκα να γαμήσουνε και αναγκαστικά γαμιούνται μεταξύ τους. Θα βάλεις τη γυναίκα σου να κάνουνε κι αυτοί κανά σεφτέ; Μη βιαστείς να απαντήσεις. Είναι ανθρωπιστικό το θέμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτός παιδιά είναι ΄κομματικός' του Μάνου εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον 6-7 που τον ξέρω εγώ. Μάλιστα ο Μάνος προσπαθούσε να τον αβαντάρει μέσω κάποιων ιατρικών συλλόγων για να του δίνουν δουλειές φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο ορισμός του ΄ψωνισμένου αποτυχημένου' που τώρα βλέποντας ότι πάει για φαλημέντο (γιατί οι φαρμακευτικές κόψανε σχεδόν εντελώς τα budjet)προσπαθεί να 'γαντζωθεί' στην πολιτική... με τις οδηγίες του Μάνου... που αποσκοπεί βέβαια να πιάσει τους δυσαρεστημένους και θυμωμένους ψηφοφόρους της Ελλαδίτσας.

Ρε σεις... είσαστε σε ένα topic που κάποιοι ζητάνε πληροφορίες για το συγκεκριμένο λαμόγιο... και εσείς ανταλλάσετε μεταξύ σας κατεβατά μηνυμάτων προσωπικών ιδεολογικών προσεγγίσεων. Άντε 'στε πουθενά αλλού για να μάθει και κανένας άνθρωπος την αλήθεια για το τσιράκι του Μάνου!
Χωρίς παρεξήγηση.
απόδειξη υπάρχει; λινκ, κάτι;
να μάθουμε βρε παιδί μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα λες ....παω να πλακωσω τους αφου γιαννακοπουλους(ΠΧ) η τον μαρινακη(πχ) στις φαπες γιατι δεν τα βρισκουμε με το καλο και θελει να με απολυσει αν δεν γουσταρω....τα θελετε και τα λετε????γραφετε...
α, οκ
επομένως με το ζόρι να σε πάρει στ δουλειά του θέλει δεν θέλει.
γαμάτο.
και ο Χ Αλβανός (βάλε ό,τι νοματαίο θες εδώ- δεν το λέω υποτιμητικά ) θέλει με το ζόρι να του δώσεις τη γυναίκα σου και το σπίτι σου, γιατί δεν τα δίνεις;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδή ο εργάτης που θα πάει στο εργοστάσιο να δουλέψει, ή η γραμματέας σ’ ένα γραφείο, ή η πωλήτρια σ’ ένα κατάστημα, έχει την παραμικρή ισχύ να διαπραγματευτεί κατά μόνας με τον εργοδότη;
έχει όταν είναι καλός στη δουλειά του.

Αν η δουλειά είναι εντάσεως εργασίας (ας πούμε σε ένα εργοστάσιο στην παραγωγή) τότε προφανώς και δεν έχει.

Και αυτό λοιπόν λέω εγώ.
Είναι άλλο να θέλουνε να κάνουνε ένα σύλλογο ας πούμε εργαζομένων στη Χ βιομηχανία προκειμένου να διαπραγματεύονται όλοι μαζί κάποια πράγματα.

Και άλλο να διώχνει ένα κόμμα τη βιομηχανία από μία χώρα και μετά να τη λέει και από πάνω που έφυγε και δεν έκατσε να δίνει λεφτά στους αέργους.

Κλασική περίπτωση είναι τα ναυπηγεία.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
και ο Χ Αλβανός (βάλε ό,τι νοματαίο θες εδώ- δεν το λέω υποτιμητικά ) θέλει με το ζόρι να του δώσεις τη γυναίκα σου και το σπίτι σου, γιατί δεν τα δίνεις;

Φίλτατε Lastmoican, έχεις καταντήσει γραφικός κινδυνολόγος

Βρε μαλαξ, ποιός θα παρει τα σπίτια;;;;;;

και ποίος να  :fuck2: την γυναίκα σου;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα το δουμε αυτο,προσωπικα το θεωρω το ολιγοτερο δυσκολο παντως.Εσυ φαινεται να αγνοεις οτι η ατομικη διαπραγματευση ειναι μια μαλακια και μιση που στελνει την κοινωνια(που δεν ειναι απλα η αθροιση των ατομισμων)κανα 150αρι χρονια και βαλε πισω.
ααααα, ΘΑ το δούμε

θυμάμαι κι έναν άλλο που έλεγε ΘΑ

Επισκέπτης
Είναι ανθρωπιστικό το θέμα.
Κοιτα,δεν μου αρεσει να μου χρεωνουν κατι που επανειλημμενα αρνηθηκα,και οχι με κενο τροπο.

Λοιπον,ΔΕΝ ειμαι ανθρωπιστης,οχι με την εννοια που αποδιδεις εσυ τουλαχιστον.Το τι και πως δεν σε αφορα.

Κατα τα αλλα ευχομαι σε σενα και στον σεντρινο να γινουν τιποτε κονεξιες με Ινδιες και τα ρεστα που περιεγραψε ο Σεβαλιε,ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΕΡΑ.

Μετα,δηλαδη καμποσο μετα,και μαλλον πολυ μετα,μπορει και να το συζητησουμε το πραμα,θα δειξει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - Επίσημη τοποθέτηση από Θανο Τζημερο για την συνεργασία με την Δράση του Σ.Μάνου:

αυτό πάντως ήταν πέναλτι γκολ

"ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ
Διαφωνούμε με τη συμμετοχή του καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και με όποια άλλη κατεύθυνση θέλετε. Εκτιμούμε το χιούμορ του, την ευρυμάθειά του, τον θεωρούμε πετυχημένο ως ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων – αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζουμε το θέμα να διευθετηθεί μέχρι αύριο. Θα ενημερωθείτε. Αν δεν διευθετηθεί, η συνολική συνεργασία ακυρώνεται."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom