Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πολύ κακή εντύπωση κάνει το τελεσίγραφο του Τζήμερου για Βαλλιανάτο. Μετά λέμε για κάτι καινούργιο στην πολιτική, νέα ήθη κλπ. Τρίχες.  :jerking:
ο Βαλλιανάτος ήταν το ένα από τα δύο μεγάλα μελανά σημεία του Μάνου.
Πρέπει να είναι τυφλός κανείς για να το προσπεράσει.

Η δήλωσή του σαφώς και είναι σκληρή, αλλά από την άλλη ο συγκεκριμένος είναι προφανώς μύγα στο γάλα και πρέπει να πεταχτεί. Μαλακιες αβρότητες και ηξεις αφίξεις δεν θα΄ήταν σωστά κατά τη γνώμη μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλτατε Lastmoican, έχεις καταντήσει γραφικός κινδυνολόγος

Βρε μαλαξ, ποιός θα παρει τα σπίτια;;;;;;

και ποίος να  :fuck2: την γυναίκα σου;;;;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think:
εγώ δεν είπα πως αυτός είναι ο κίνδυνος
έχετε τσακωθεί με το διάβασμα;;

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πολυ μαλακασ μου φενεται ρε παιδια κ αυτοσ ο τζημερωσ δεν τον παω μια βλακασ ανθροπωσ ο τυποσ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοιτα,δεν μου αρεσει να μου χρεωνουν κατι που επανειλημμενα αρνηθηκα,και οχι με κενο τροπο.

Λοιπον,ΔΕΝ ειμαι ανθρωπιστης,οχι με την εννοια που αποδιδεις εσυ τουλαχιστον.Το τι και πως δεν σε αφορα.

Κατα τα αλλα ευχομαι σε σενα και στον σεντρινο να γινουν τιποτε κονεξιες με Ινδιες και τα ρεστα που περιεγραψε ο Σεβαλιε,ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΕΡΑ.

Μετα,δηλαδη καμποσο μετα,και μαλλον πολυ μετα,μπορει και να το συζητησουμε το πραμα,θα δειξει.
αυτό υπάρχει ούτως ή άλλως στην εταιρία που δουλεύω.
ο καθένας παλεύει με τα όπλα του.

εσύ ακόμα να μου πεις πού και αν δουλεύεις.
όσο για τους Ινδούς, εσύ λες πως πρέπει να παίρνουνε όλοι τα ίδια.
Οπότε για ποιο λόγο δεν θες να παίρνεις τα ίδια με ένα Ινδο εσύ;

τι παραπάνω έχεις εσύ; Αλλά ξέχασα, εσύ δεν έχεις τίποτα και δεν δουλεύεις. Απλά θες να στα στάζουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οχι αλλά μαλώνω συνέχεια με μαλάκες
εγώ σου είπα από την αρχή πως με αριστερό δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

δεν έχει καμία απολύτως λογική η θέση της αριστεράς από όπου και να το πιάσεις.
Η λογική πως θα πρέπει να έχεις διαρκώς την νταντά το κράτος είνα ιεντελώς ηλίθια. Εγώ έχω μάθει πως μεγαλώνοντας αποκτώ ευθύνες. Το ΚΚΕ λέει πως μεγαλώνοντας αποκτάς μόνο δικαιώματα.

Ε, σόρρυ, δεν το έχω. Προφανώς δεν έχεις παιδιά. Αλλιώς στα παιδιά σου θα έβλεπες πως δεν θα έδινες ό,τι νάναι όποτε νάναι, αλλά με σύνεση και σκέψη. Τις λυρίτσες σου τις καβάτζωσες και δεν τις δίνεις αλλού. Γιατί; Κοινοκτημοσύνη δεν θέλει η αριστερά; Να μην υπάρχει "πλουτοκρατία". Ε, γιατί τις δέχτηκες τις λυρίτσες; Πώς βγήκανε αυτές; Δεν βγήκανε με συσσώρευση κέρδους;

Είναι ωραίο να αποστηθίζεις ατάκες. Και εύκολο να τις πετάς. να μιλήσετε φυσιολογικά σαν άνθρωποι μπορείτε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολυ μαλακασ μου φενεται ρε παιδια κ αυτοσ ο τζημερωσ δεν τον παω μια βλακασ ανθροπωσ ο τυποσ.
δικαίωμά σου

ο καθένας κάποιους πάει και κάποιους άλλους όχι. Εγώ θέλω να ακούσω μία σοβαρή θέση που να κολλάει σε αυτά που βλέπω λογικά.
Αν εσένα δεν σου κολλάει, μην τον ψηφίσεις - δική σου η ψήφος.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τη να ψηφισω ρε φιλε ενα αποβλητο τησ δεξιασ εινε ο τυποσ τον ειδα σημερα το πρωι το ατομο φενεται δεν ξερει που παν τα 5 απο πολιτικη,,εντελωσ στα χαμενα εινε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τη να ψηφισω ρε φιλε ενα αποβλητο τησ δεξιασ εινε ο τυποσ τον ειδα σημερα το πρωι το ατομο φενεται δεν ξερει που παν τα 5 απο πολιτικη,,εντελωσ στα χαμενα εινε.
θα τον εβγαλαν πριν το ξενερωμα τυπε γιαυτο ελεγε ασυναρτησιες :rolleyes:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τις λυρίτσες σου τις καβάτζωσες και δεν τις δίνεις αλλού. Γιατί; Κοινοκτημοσύνη δεν θέλει η αριστερά; Να μην υπάρχει "πλουτοκρατία". Ε, γιατί τις δέχτηκες τις λυρίτσες; Πώς βγήκανε αυτές; Δεν βγήκανε με συσσώρευση κέρδους;

Lastmoican, αρχίζεις να τείνεις προς τη γραφικότητα.
Άλλο πράγμα να διαφωνείς -κατά τη γνώμη μου σωστά- με κάποιες από τις λύσεις που πρεσβεύουν τα αριστερά κόμματα για το σήμερα, και άλλο να κρίνεις αριστερούς γιατί λειτουργούν "καπιταλιστικά" σε μια καπιταλιστική οικονομία.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ε τι να λεμε ρε φιλε τωρα σε πειθει αυτο το ατομω κ στο λεει ενασ μαλακασ γιατι μαλακασ ειμε κ γω που ωσ το 2009 ψηφιζε νδ ......αλλα τωρα τερμα στα καργιολια συριζα με χειλια κ μακαρι να βγει ο αλεξησ ασ δουμε κ εναν αλλον επιτελουσ.....ειδα κ το σαμαρα με τη ντορα χτεσ μαζι κ ξερασα μωρε μπραβω αρχεσ που εχουν η καραγκιοζηδεσ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άλλο πράγμα να διαφωνείς -κατά τη γνώμη μου σωστά- με κάποιες από τις λύσεις που πρεσβεύουν τα αριστερά κόμματα για το σήμερα, και άλλο να κρίνεις αριστερούς γιατί λειτουργούν "καπιταλιστικά" σε μια καπιταλιστική οικονομία.
προφανώς και υπερβάλω. Αλλά δεν μπορώ να συνδιαλαγώ με άλλο τρόπο. Τους μιλάς φυσιολογικά και εκείνοι σου πετάνε τσιτάτα.

ε, βαριέμαι κι εγώ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Bεβαια. Αν και καποιον που ΔΕΝ ειναι αριστερος τον κατακρινουν που δεν λειτουργει αριστερα σε μια καπιταλιστικη οικονομια. Οι ιδιοι ωστοσο που ΕΙΝΑΙ δικαιολογουνται να λειτουργουν καπιταλιστικα :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε, τώρα τι να σου πω

σου λέω να μην τον ψηφίσεις κι εσύ μου λες τα ίδια

τι να κάνω δηλαδή; να κάνω και κακά μου; τράβα ψόφα όποιον θές
καουμποϊλίκι σου είναι

αν πάλι δεν μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά, δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι άλλο όμως. Τι στο διάολο εδώ μέσα. κανείς δεν έχει μάθει γραμματική, συντακτικό και ορθογραφία;
Τα μάτια μας γμτ...

ή όλοι πια είναι αλβανοί επαναπατρίζοντες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Bεβαια. Αν και καποιον που ΔΕΝ ειναι αριστερος τον κατακρινουν που δεν λειτουργει αριστερα σε μια καπιταλιστικη οικονομια. Οι ιδιοι ωστοσο που ΕΙΝΑΙ δικαιολογουνται να λειτουργουν καπιταλιστικα :grin:
άστους
μας λένε για Ινδούς κλπ.
Δεν λένε όμως για το πόσο καπιταλιστική είναι η μάνα του κομμουνισμού, η Ρωσία.
Μόνο τσιτάτα
εκτός πραγματικότητας

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ρε αιντε γαμησου ρε μωρφωμενε κατι τετια αποβλητα σαν εσενα κατεστρεψαν την ελλαδα ρε βλακα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε αιντε γαμησου ρε μωρφωμενε κατι τετια αποβλητα σαν εσενα κατεστρεψαν την ελλαδα ρε βλακα.
μάλιστα
η δική μου ορθογραφία κατέστρεψε την Ελλάδα της δικής σου ανορθογραφίας

οκ....σεβαστή η άποψή σου
και εμπεριστατωμένη αν μη τι άλλο

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ρε αντε βουλοστω ρε βλακουλη φλωρε που θα μου πεισ εσυ κ τη θα γραφω εδω μεσα ρε ηλιθιε.αι φακ αρχιδακι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε αντε βουλοστω ρε βλακουλη φλωρε που θα μου πεισ εσυ κ τη θα γραφω εδω μεσα ρε ηλιθιε.αι φακ αρχιδακι.
αντιθέτως
εγώ σου λέω να γράψεις ό,τι γουστάρει η καρδιά σου
ελεύθερη χώρα έχουμε

ακόμα και ο γούγλης πάντως έχει καλύτερη ορθογραφία από εσένα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εγώ σου είπα από την αρχή πως με αριστερό δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

δεν έχει καμία απολύτως λογική η θέση της αριστεράς από όπου και να το πιάσεις.
Η λογική πως θα πρέπει να έχεις διαρκώς την νταντά το κράτος είνα ιεντελώς ηλίθια. Εγώ έχω μάθει πως μεγαλώνοντας αποκτώ ευθύνες. Το ΚΚΕ λέει πως μεγαλώνοντας αποκτάς μόνο δικαιώματα.

Ε, σόρρυ, δεν το έχω. Προφανώς δεν έχεις παιδιά. Αλλιώς στα παιδιά σου θα έβλεπες πως δεν θα έδινες ό,τι νάναι όποτε νάναι, αλλά με σύνεση και σκέψη. Τις λυρίτσες σου τις καβάτζωσες και δεν τις δίνεις αλλού. Γιατί; Κοινοκτημοσύνη δεν θέλει η αριστερά; Να μην υπάρχει "πλουτοκρατία". Ε, γιατί τις δέχτηκες τις λυρίτσες; Πώς βγήκανε αυτές; Δεν βγήκανε με συσσώρευση κέρδους;

Είναι ωραίο να αποστηθίζεις ατάκες. Και εύκολο να τις πετάς. να μιλήσετε φυσιολογικά σαν άνθρωποι μπορείτε;

Ειμαι πολύτεκνος μάγκα μου, έχασες

Εσύ δεν έχεις μεγαλώσει και πιπιλας την ίδια καραμέλα που σου έδωσαν όταν εισουνα στο νηπιαγωγείο.

Εμαθα να αντιμετοπίζω την ζωή και μαλίστα σε πολύ δυσκολες καταστάσεις.
Εμαθα να μην με ταιζουν κουτοχορτο και να λέω ευχαριστώ.

όντος, δεν τον έχεις τον διάλογο.

Πρώτον, γιατί υποτιμάς τον συνδιαλεγόμενο σου, ως δειγμα του μικροαστικού σου
Δευτερον, γιατί εισαι υπεροπτης, ως αλλος αυτοφωτιζόμενος παντογνωστης
Τρίτον, γιατί δεν ακους αφού εχεις ρητινες στα αυτιά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom