Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατι,εδωσες εσυ απαντηση που υπερασπιζεσαι τον"οι συλλογικες συμβασεις ειναι ξεπερασμενες και αντιπροοδευτικες κοινωνικα"?

Η το αλλο το μεγαλειωδες με τα στρατοπεδα εργασιας μεταναστων?

Πλακα κανουμε?

Αλλα ξεχασα,εσεις ειστε ολοι με την αξια σας και τη μαγκια σας,επομενως οσοι εχουν τον βασικο στα 4 κατοσταρικα δεν μπορει παρα να ειναι αναξιοι τενεκεδες ξεγανωτοι,σωστα.
σε τι δεν σου απάντησα;

γιατί δεν θυμάμαι να ρώτησεσ κάτι.
αντιθέτως δεν απαντάς ΠΟΤΕ εσύ.

όσο για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας ήμουνα ανέκαθεν κατά. Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο ο μηχανικός που δεν έχει δουλέψει ποτέ και δεν έχει την παραμικρή αξία θα πρέπει να έχει τον ίδιο μισθό με αυτόν που έχει γαμηθεί να δουλεύει και έχει μυαλό ξουράφι.

Ή για ποιο λόγο ο ναυτικός που τρώει τα πέλαγα να παίρνει το ίδιο με αυτόν που δουλεύει στο Σαλαμίνα πέραμα.

ο καθένας δουλεύει και φτιάχνει τη μοίρα του
αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου...πρόβλημά σου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
περιμένω την ερω΄τηση γιατί πρέπει να φύγω
κάνε λίγό γρήγορα πλζ

και επιπλέον πες μας και τι επαγγέλεσαι διαμαρτυρόμενε κηφήνα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
δεν απαντάς

απάντησέ μου πρώτα και μετά σου απαντάω εγώ ό,τι γουστάρεις.

αλλά για να δεις πως δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω: θα του έλεγα οκ και θα έψαχνα αλλού. Και θα έβρισκα αλλού. Αν δεν έβρισκα θα έκανα και δεύτερη δουλειά. Σε κάλυψα;
:2funny: :2funny: μεγαλη η χαρη σου...σιγα σιγα ερχεσαι στα λογια μου....τον τονο οταν λες δουλεια που τον βαζεις????στο Α? η στο ΕΙ?και τριτη δουλεια και τεταρτη και βαλε...δε βλεπεις δουλειες παντου ,χαμος!ΤΟ πακετο δεν ειναι οτι να ναι,ειναι μελετημενο σωστα....ΑΝΕΡΓΙΑ,ΠΟΛΥ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΥΦΕΣΗ,ΠΟΛΥ ΥΦΕΣΗ=δουλευεις για ψιχουλα τελικα!

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε σεις τώρα το είδα... το θέμα

Αυτός παιδιά είναι ΄κομματικός' του Μάνου εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον 6-7 που τον ξέρω εγώ. Μάλιστα ο Μάνος προσπαθούσε να τον αβαντάρει μέσω κάποιων ιατρικών συλλόγων για να του δίνουν δουλειές δουλειές φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο ορισμός του ΄ψωνισμένου αποτυχημένου' που τώρα βλέποντας ότι πάει για φαλημέντο (γιατί οι φαρμακευτικές κόψανε σχεδόν εντελώς τα budjet)προσπαθεί να 'γαντζωθεί' στην πολιτική... με τις οδηγίες του Μάνου... που αποσκοπεί βέβαια να πιάσει τους δυσαρεστημένους και θυμωμένους ψηφοφόρους της Ελλαδίτσας.

Μαύρο παιδιά... σε όλους αυτούς που προσπαθούν να καπηλευτούν την αγωνία του κόσμου.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εσυ τι αντιπαραθετεις απεναντι στον(δικος σου ο ορος)"ερυθρο απολυταρχισμο"?

Τον"οι πορειες μονο στο πεζοδρομιο αλλιως να επεμβαινει εισαγγελεας"?

Μεχρι και ο Προκοπης Δουκας ψιλοφρικαρισε με την παρτη του.

Ελεύθερη οικονομία ρυθμισμένη από ένα επιτελικό κράτος με περιορισμό του ανεξέλεγκτου στοιχηματικού παρασιτικού καπιταλισμού και κέντρο βάρους τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής.

Κατά τα άλλα, οι ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής στους δρόμους πρέπει περιοριστούν, είναι παράλογο 50 νοματέοι να κλείνουν την Σταδίου όποτε τους κάνει κέφι.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ρε σεις τώρα το είδα... το θέμα

Αυτός παιδιά είναι ΄κομματικός' του Μάνου εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον 6-7 που τον ξέρω εγώ. Μάλιστα ο Μάνος προσπαθούσε να τον αβαντάρει μέσω κάποιων ιατρικών συλλόγων για να του δίνουν δουλειές δουλειές φαρμακευτικές εταιρείες.
Ο ορισμός του ΄ψωνισμένου αποτυχημένου' που τώρα βλέποντας ότι πάει για φαλημέντο (γιατί οι φαρμακευτικές κόψανε σχεδόν εντελώς τα budjet)προσπαθεί να 'γαντζωθεί' στην πολιτική... με τις οδηγίες του Μάνου... που αποσκοπεί βέβαια να πιάσει τους δυσαρεστημένους και θυμωμένους ψηφοφόρους της Ελλαδίτσας.

Μαύρο παιδιά... σε όλους αυτούς που προσπαθούν να καπηλευτούν την αγωνία του κόσμου.

Insider information ... για πές κι άλλα, παίζει κανένα λίνκ με περισσότερες πληροφορίες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
δεν μου ειπες
1 κιλό πατατες = 1 κιλό χρυσός ??
τι να απαντησω  :think: ας πουμε πεινας και δεν βρισκεις τροφη πουθενα,πεθαινεις βασανιστικα απο πεινα....πως βαζεις το συμβολο πατατες>χρυσος η πατατες<χρυσος....η ερωτηση σου ειναι καθαρα οπτικη γωνια-σταση ζωης...πχ στα παπαρια μου ο χρυσος-

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: μεγαλη η χαρη σου...σιγα σιγα ερχεσαι στα λογια μου....τον τονο οταν λες δουλεια που τον βαζεις????στο Α? η στο ΕΙ?και τριτη δουλεια και τεταρτη και βαλε...δε βλεπεις δουλειες παντου ,χαμος!ΤΟ πακετο δεν ειναι οτι να ναι,ειναι μελετημενο σωστα....ΑΝΕΡΓΙΑ,ΠΟΛΥ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΥΦΕΣΗ,ΠΟΛΥ ΥΦΕΣΗ=δουλευεις για ψιχουλα τελικα!
προσωπικά έχω δικούς μου ανθρώπους που έχουνε χάσει τις δουλειές τους. Και έχω και άλλους που δουλεύουνε 2 δουλειές

δεν είπα πως είναι το καλύτερο περιβάλλον εργασίας αυτή τη στιγμή.
Αλλά αν η λογική σου είναι "παραδίνομαι και δεν παλεύω" για τη ζωή σου, τότε ναι, τράβα κλάψε.

σε όλα αυτά που λες δεν αντιλαμβάνομαι πού σε χαλάνε αυτά που λέει ο Τζήμερος.
Θέλει να έρθουνε επενδύσεις, να έρθουνε νέες θέσεις εργασίας, αυτό δεν είναι που θες κι εσύ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι να απαντησω  :think: ας πουμε πεινας και δεν βρισκεις τροφη πουθενα,πεθαινεις βασανιστικα απο πεινα....πως βαζεις το συμβολο πατατες>χρυσος η πατατες<χρυσος....η ερωτηση σου ειναι καθαρα οπτικη γωνια-σταση ζωης...πχ στα παπαρια μου ο χρυσος-
οκ
τότε να απαντήσεις στην αρχική ερώτηση και όχι στην κουτσουρεμένη. Δεν είχα βάλει μόνο αυτή την ισότητα

με το να πιάνεσαι σε λεξούλες για να αποφεύγεις να απαντήσεις δεν καταφέρνεις τίποτα.
είναι όλα τα είδη ίδια; είναι όλες οι εργασίες ίδιες;

αν πάλι θες να ζεις μόνο για να τρως και να κοιμάσαι, τράβα σε ένα ξερονήσι και μένε σε καλύβα. Δεν ανήκεις σε κοινωνία. Αν θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα, τότε πρέπει να βάλεις στη ζωή σου την έννοια του κέρδους.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
παντως θα κατεβουν στις εκλογες σαν συνασπισμος κομματων (Δημιουργια ξανα+Δραση)......κριμα ρε γαμωτο,θα χασουν το μπονους των 50 εδρων αν βγουν πρωτο κομμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Γιατι,εδωσες εσυ απαντηση που υπερασπιζεσαι τον"οι συλλογικες συμβασεις ειναι ξεπερασμενες και αντιπροοδευτικες κοινωνικα"?

Η το αλλο το μεγαλειωδες με τα στρατοπεδα εργασιας μεταναστων?

Πλακα κανουμε?

Αλλα ξεχασα,εσεις ειστε ολοι με την αξια σας και τη μαγκια σας,επομενως οσοι εχουν τον βασικο στα 4 κατοσταρικα δεν μπορει παρα να ειναι αναξιοι τενεκεδες ξεγανωτοι,σωστα.
γουονα μπι αφεντικα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, εγώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο...
πρέπει να φύγω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γουονα μπι αφεντικα!
α, μάλιστα, κάποιος που έχει δουλέψει στη ζωή του και δεν φοβάται ούτε τη δουλειά ούτε τον κόπο είναι κάποιος που θέλει να γίνει αφεντικό

τώρα καταλαβαίνω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
οκ
τότε να απαντήσεις στην αρχική ερώτηση και όχι στην κουτσουρεμένη. Δεν είχα βάλει μόνο αυτή την ισότητα

με το να πιάνεσαι σε λεξούλες για να αποφεύγεις να απαντήσεις δεν καταφέρνεις τίποτα.
είναι όλα τα είδη ίδια; είναι όλες οι εργασίες ίδιες;

αν πάλι θες να ζεις μόνο για να τρως και να κοιμάσαι, τράβα σε ένα ξερονήσι και μένε σε καλύβα. Δεν ανήκεις σε κοινωνία. Αν θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα, τότε πρέπει να βάλεις στη ζωή σου την έννοια του κέρδους.
δε μιλησα ποτε για ζωη σε ξερονησι,εσυ κουτσουρευεις γουνα μπι αφεντικο...ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΕΣΙΕ ΖΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
α, μάλιστα, κάποιος που έχει δουλέψει στη ζωή του και δεν φοβάται ούτε τη δουλειά ούτε τον κόπο είναι κάποιος που θέλει να γίνει αφεντικό

τώρα καταλαβαίνω
ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες.... :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Γουαν α μπι κύριος του εαυτού μου.

Μεγάλα ρίσκα, μεγάλη αμοιβή - μικρά ρίσκα, μικρή αμοιβή.

Δατς λάιφ.
και οι "δεν"...στον "καιαδα"?και μετα κλαιτε δηθεν για το ποσοστο των αβγων....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΥΦΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ :jerking: ΡΙΣΚΑ ΤΟΥΣ...ΡΙΣΠΕΚΤ! :rockon:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
και οι "δεν"...στον "καιαδα"?και μετα κλαιτε δηθεν για το ποσοστο των αβγων....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΥΦΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ :jerking: ΡΙΣΚΑ ΤΟΥΣ...ΡΙΣΠΕΚΤ! :rockon:

"Εἰς τὴν πολυπληθῆ κατηγορίαν τῶν βλακῶν προσάπτεται ἀσφαλῶς ἄδικος καὶ ἐπιστημονικῶς ἐσφαλμένη μομφή, ὅταν οὗτοι χαρακτηρίζονται εἴτε ὡς ἄχρηστοι καὶ περιττὸν βάρος τῆς κοινωνίας, εἴτε ὡς παρασιτικοί, ἐκφράζεται δὲ συχνὰ ἡ ἀνόητος, ὡς θὰ ἴδωμεν, εὐχὴ ὅπως οὗτοι ἐκλείψουν. Τὸ πρόβλημα τῶν βλακῶν δὲν εἶναι ἐν τούτοις ἁπλοῦν ὅταν ληφθῆ πρώτον ὕπ᾿ ὄψιν ἡ στερεὰ καὶ ἀπολύτως ἀναγκαία θέσις, ἣν οὗτοι ἐπαξίως κατέχουν ἐν τῷ κοινωνικῷ διαφορισμῶ. Οἱ βλᾶκες διαιροῦνται οὕτως εἰς δυὸ ὅλως ἀντιθέτους μεταξὺ τῶν «ὁμάδας», διεπομένας ὅμως ἀμφοτέρας ὑπὸ τοῦ αὐτοῦ νόμου, τοῦ διαφορισμοῦ Ἡ πρώτη ἐκ τούτων ὁμὰς καταλαμβάνει ὡς γνωστὸν τὰς ὑποδεεστέρας ἐν τῇ κοινωνίᾳ θέσεις, ἤτοι εὑρίσκεται εἰς τὰς κατωτάτας βαθμίδας τοῦ κοινωνικοῦ διαφορισμοῦ. Πόσον εὐεργετικὴ διὰ τὴν κοινωνίαν εἶναι ἡ ὁμὰς αὕτη εἶναι περιττὸν νὰ τονισθῆ, διότι ἄνευ αὐτῆς δὲν θὰ ὑπῆρχεν ἐκμετάλλευσις καὶ ἄνευ ἐκμεταλλεύσεως δὲν θὰ ὑπῆρχε πολιτισμός. Εἰς δὲ τὴν γλῶσσαν τοῦ κοινωνικοῦ διαφορισμοῦ: Ἄνευ αὐτῆς δὲν θὰ ὑπῆρχε διαφορισμός, διότι ἀντὶ τῆς ἀνισότητος, θὰ ὑπῆρχεν ἰσότης, ἔστω καὶ ἐκ τῶν ἄνω, δηλαδὴ θὰ ἦσαν ὅλοι εὐφυεῖς, ὅπερ ἀπὸ τῆς ἀπόψεως τοῦ διαφορισμοῦ τὸ αὐτό: ὡς νὰ ἦσαν ὅλοι βλᾶκες· διότι ὁ διαφορισμὸς ἀπαιτεῖ ρητῶς καὶ εὐφυεῖς καὶ βλάκας, περικοπτωμένων δὲ οἱονδήποτε ἐκ τῶν δυὸ τούτων σκελῶν του, αἴρεται ὁλόκληρος. Ἄνευ δέ, κατ᾿ ἀκολουθίαν, τοῦ διαφορισμοῦ, καθισταμένου δυνατοῦ μόνον διὰ τῆς σοβαρᾶς συμβολῆς τῶν βλακῶν, δὲν ὑπάρχει κοινωνία. Τοιαύτη λοιπὸν ἡ τεραστία κοινωνικὴ σημασία τῶν βλακῶν, ἥτις ἄλλως τε ὑπὸ πάντων ἀναγνωρίζεται, μολονότι μόνον εἰς τὸν κοινωνιολόγον εἶναι ἐπιστημονικῶς γνωστή."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom