Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην το παίρνεις προσωπικά αλλά εσυ και ο τραμουντανα τύπε,
είστε παραδείγματα παραγωγικότητας και εργατικότητας.
Παλιότερα ήταν κι ο περσόνα, αλλά τώρα τελευταία το κοψε  :grin:
από τις 24 ώρες τις 8 γράφετε στο φόρουμ.
Δεν είναι να απορείς που ο Ιδ τομέας στην Ελλάδα,
σε πολύ μεγάλο κομμάτι
είναι εξίσου γ.τ.π. με τον δημόσιο....
α, ναι;
ώστε ξέρεις και πόσες ώρες γράφω και ποιες;
μάλιστα, για πες μου λοιπόν την προηγούμενη εδομάδα πότε και πόσο έγραψα.

το τι δουλειά κάνω το έχω πει τουλάχιστον 10 φορές.
μέχρι και λινκ έχω δώσει εδώ μέσα σε ανθρώπους που έχουνε ζητήσει τη βοήθειά μου σε πμ.

Αντιθέτως τη δική σου εργασία δεν τη μάθαμε ακόμα. Ωστόσο πρέπει να είμαστε σίγουροι πως δουλεύεις σκληρότερα από εμάς και φυσικά δεν έχεις καμία κομματική αγκύλωση - απλά βλέπεις μπροστά, διαβάζεις το μέλλον και ξέρεις τα πάντα για την πολιτική.

Χόμους φιλοσόφικους είναι τελικά όλοι οι ΔΥ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Aσε μας βρε Lastmoican

που βρήκατε μια καραμέλα των ΔΥ και την πιπιλάτε ολή μέρα.

Νταξ,  φταινε και αυτοί

αλλά ειναι μέρος του λαού μας

Θα ερθουν τα ξενα λαμογια να μας δωσουν λύσεις;;;;

όταν εχεις προβλημα με την οικογενεια σου, καλεις τον κουμπάρο να στο λύσει;;;;;
προφανώς και έχεις πρόβλημα στο διάβασμα.
Αλλά ας το πάρουμε όπως λες εσύ.
Το πρόβλημα είναι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι λοιπόν κατεσένα; Γιατί αυτοί απολύονται καθημερινά. Αντιθέτως οι Δημόσιοι υπάλληλοι - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΛΑΜΟΓΙΕΣ - δεν έχουνε πειραχτεί στο ελάχιστο. Αντιθέτως κάνουνε και τους καμποσους.

Δεν έχω την τάση να τα ισοπεδώνω όλα, αντιθέτως. Γιαυτό και είμαι σαφής σε αυτό που έγραψα - και δεν διάβασες. Να φύγουνε τα σκουλήκια και να μείνουνε οι σωστοί. Κανονικά οι ΔΥ εφόσον είναι δουλευταράδες δεν θα έπρεπε να φοβούνται, έτσι δεν είναι;

Δεν αμφισβητώ πως εσύ μπορεί να είσαι πύραυλος στη δουλειά σου, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητείς εσύ πως δεν υπάρχουνε ΔΥ που δεν έχουνε λόγο υπάρξης σε οποιοδήποτε φορέα εργασίας.
Με ποια λογική θα ανεχτώ να τον πληρώνω αυτόν τον μαλάκα;

Ούτε για νούμερα μίλησα ούτε για τίποτα. Από το να κόβουνε 30% του μισθού σε όλους του δημοσίους υπαλλήλους, καλύτερα να έδιωχναν το 30% που απλά κάνει τις διαδικασίες πιο δύσκολες, τα τσεπώνει, δεν σουλεύει κλπ.

το δημόσιο είναι το πρόβλημα, αυτό πρέπει να φτιάξεις για να γίνεις ανταγωνιστικός. Ο ιδιωτικός φορέας δεν λειτουργεί πουθενά από μόνος του. Αν φτιάξεις το δημόσιο, παρασέρνεις και φτιάχνεις και τα προβλήματα του Ιδιωτικού.

με απλά λόγια. Αν δεν τα παίρνει ο ένας, δεν έχει λόγο να τα δίνει ο άλλος. Και αν η διαδικασία δουλεύει σωστά, δεν υπάρχει λόγος να λαδώνεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη από το ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ που έχεις στο μυαλό σου - δυστυχώς.

Και το ερώτημα είναι απλό: Tι ψηφίζεις για να κάνεις την χώρα σου καλύτερη ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ?
:offtopic: αλλα εχεις δικιο εδω!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
Λόγω χαρακτήρα, κάτι σε Γιάννης Λάτσης θα μου ταίριαζε περισσότερο  :rockon: Εσένα?
OK...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 10,000,000 λατσηδες(που σου ταιριαζει)...ΠΟΙΟΣ στον πουτσο θα δουλευε 12ωρο με 300ε μισθο? :think:ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ τοσο ευκολα ΡΕ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ -'ΓΙΝΕ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΑΤΣΗΣ',το λαικο παιδι με την ταπεινη καταγωγη που δουλεψε νυχθημερον ακουραστα ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....και με πιθανοτητες 999,999 στις 1,000,000 να μεινεις με το καυλι στο χερι!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ-ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρωτα υπαρχει περιθωριο να κοψουν ορισμενες σπαταλες που υπαρχουν. Πχ στα νοσοκομεια, στους εξοπλισμους, στα πανεπιστημια κλπ κλπ.

Μετα πληρωνουν κατι χαραμοφαηδες, συμβουλους , η για κατι διπλωματικες αποστολες για κατι αχρηστα γραφεια του ΕΟΤ κλπ.
  Για κατι ακριβα ταξιδια κλπ. Υστερα παρανομα επιδοματα και συνταξεις που δινουνε . Και μετα παμε να δουμε απο το υπαλληλικο προσωπικο τι γινεται, τι κανει ο καθενας, ποσο πληρωνεται, τι χρειαζεται κλπ.
Φιντέλε, ένα απλό παράδειγμα, γιατί το δημόσιο έχει πολλά πλοκάμια.

Μπαίνει ο αρχηγός του ΑΤΑ στις 14:50 στο στρατόπεδο. Υπόψην, πως απλά και μόνο για να ανέβει το ελικόπτερο για 10λεπτά δρόμο είναι κόστος 4 χιλιάρικα. Αυτός έκανε για την καύλα του δρόμο Λάρισα Αθήνα. Μπάινει λοιπόν και λέει με τη μία: έχουμε άσκηση εισβολής τουρκικής (έτσι του καύλωσε) από 10 αεροσκάφη.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να σηκωθούν τουλάχιστον 5 ελικόπτερα δικά μας και να κάνουνε βόλτα.
Εκείνη την ώρα υπάρχουνε 2 διαθέσιμα και φυσικά όχι έτοιμα. Δεν γαμιέται. Έλα να τους βάλεις όλους μέσα στο στρατόπεδο. Μηχανικούς, σμηναγούς, πιλότους κλπ κλπ. πάνω που όλοι ήταν να φύγουνε. Έλα να βάλεις και τα πούλμαν και τα υπηρεσιακά να τους γυρνάνε μέσα. (έξτρα έξοδα). Έλα να τα σηκώσεις και όλα πάνω.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΥΛΑ του χάλασε μίνιμουν 150,000 ευρώ των φορολογούμενων. Χωρίς να δίνει εξηγήσεις. Οκ, να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι, αλλά μία λογική.

Ε, αυτόν τον είχανε και καλεσμένο και του λέγανε και τι καλός που είναι. Είναι αυτός που τοποθέτησε φεύγοντας ο ΓΑΠ. Αξιοκρατικά φυσικά - απλά οι προηγούμενοί του βγήκανε σε σύνταξη πρόωρα.

Αυτός, αφού μανούριασε μια μονάδα για πλάκα, αφού χαλασε τσάμπα λεφτουδάκια, μετά πήγε στο εστιατόριο των εξιωματικών και ζήτησε ψαράκια...

Γιατί κουράστηκε και έπρεπε να ξεκουραστεί.

Όχι ρε συ, το δημόσιο δεν θέλει φτιάξιμο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
OK...ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 10,000,000 λατσηδες(που σου ταιριαζει)...ΠΟΙΟΣ στον πουτσο θα δουλευε 12ωρο με 300ε μισθο? :think:ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ τοσο ευκολα ΡΕ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ -'ΓΙΝΕ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΑΤΣΗΣ',το λαικο παιδι με την ταπεινη καταγωγη που δουλεψε νυχθημερον ακουραστα ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....και με πιθανοτητες 999,999 στις 1,000,000 να μεινεις με το καυλι στο χερι!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ-ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ!
άλλο να θέλει να γίνει κάποιος Λάτσης και να δουλεύει με αυτό το όνειρο και άλλονα νομίζει πως θα γίνει με το να ψηφίσει ένα κόμμα

έχεις μεγάλη σύγχυση στο μυαλό σου

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αντιθέτως τη δική σου εργασία δεν τη μάθαμε ακόμα.

Δεν προβάλω τον εαυτο ως υπόδειγμα εργατικότητας.
Αυτο-απασχολούμενος είμαι και δουλεύω όσο μπορώ λιγότερο.
ϊσα ισα να βγαίνουν τα έξοδα  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν προβάλω τον εαυτο ως υπόδειγμα εργατικότητας.
Αυτο-απασχολούμενος είμαι και δουλεύω όσο μπορώ λιγότερο.
ϊσα ισα να βγαίνουν τα έξοδα  :grin:
το τι κάνει ο καθένας στη δουλειά του δεν με αφορά. Αλλά όταν απορρίπτει κάτι μετά βδελυγμού και λέει κιόλας πως είναι επιζήμιο και λοιδωρεί τον άλλον, τότε θέλω να μαθαίνω ποιος είναι και τι κάνει.

Κοινώς δεν σε κρίνω για την επιλογή σου όποια και να είναι

Αλλά το να λέω πως πρέπει να φτιάξει το δημόσιο για να φτιαχτεί και το υπόλοιπο οικοδόμημα δεν είναι λάθος. Και όποιος θεωρεί πως το να κάνουμε 10,000,000 ΔΥ θα σώσει τη χώρα (μέχρι και αυτό το ακούσαμε) έχει παντελή μεσάνυχτα από εφαρμοσμένα μαθηματικά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
άλλο να θέλει να γίνει κάποιος Λάτσης και να δουλεύει με αυτό το όνειρο και άλλονα νομίζει πως θα γίνει με το να ψηφίσει ένα κόμμα

έχεις μεγάλη σύγχυση στο μυαλό σου
εισαι μεγαλη φιγουρα δικε μου.....η τρικυμια ειναι στο δικο σου κρανιο...ΟΙ ξεπερασμενες νεο φιλελευθερες αμπελοφιλοσοφιες του κλαιν μαιν τζιβανου ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚ.ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ...στο ξαναγραφω...η οικονομια των ΗΠΑ εγινε μπουρδελο με τετοιες λογικες ΝΑΙ Η ΟΥ ?....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ(ξανα?) τεραστιων οικονομικων μονοπΩλιων ΝΑΙ η ΟΥ?Καθισταται ο καθε αυτοαπασχολουμενος ,μικροεπιχειρηματιας,υπαλληλος, ερμαιο αυτων ΝΑΙ η ΟΥ?ΔΕΝ παιζει κανενα ρολο για μενα αν το μονοπωλιο που εκβιαζει ειναι δημοσιο η ιδιωτικο...το θεμα ειναι οτι εχει τη δυναμη να το κανει!
Τωρα αν εισαι καποιος που εχει τοσο μεγαλη οικ.δυναμη η τοσο μεγαλα οικ.συμφεροντα προφανως και εχεις συμφερον να στηριζεις τις ιδεες αυτες,απο την αλλη ομως δεν θα ηξερες, ουτε θα εγραφες στο καφενειο μπου.κομ, λογικα παντα,τις δηλητηριωδεις αυτες παπαριες σου!
ΜΑΛΛΟΝ εισαι λοιπον και συ ενα τυπακι που του χουν σπασει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τα παπαρια στο υπαναπτικτο ελλ.δημοσιο σοβιετικου τυπου,ενω παλευεις να τα φερεις βολτα ΜΟΝΟΣ σου ,που ονειρευεται καποια στιγμη ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να γαμησει και αυτος....ΣΟΡΡΥ ΜΑΝ δεν παει ετσι...νιασου για την ταξη σου οχι για την παρτη σου...ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2-ΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ειδα το σαιτ τους.ειδα και μερικες συνεντευξεις του προεδρου τους στο youtube και μπορω να πω οτι σε μερικα πραγματα τους βρισκω σωστους και τα λενε καλα.αλλα δεν μου αρεσε ολο αυτο το γιαπικο στυλακι που εχουν ολα τα στελεχη τους,αλλα σχεση με τα αλλα κομματα και τα κοπροσκυλα που εχουν ειναι χιλιες φορες καλυτεροι.αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τους ψηφισω λογο οτι κανανε συνεργασια με το αρχιπουσταριο βαλιανατο.εκει πιστευω οτι ειναι που θα χασουν και πολυ κοσμο.
γιαυτο λοιπον ξανα χρυση αυγη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι μεγαλη φιγουρα δικε μου.....η τρικυμια ειναι στο δικο σου κρανιο...ΟΙ ξεπερασμενες νεο φιλελευθερες αμπελοφιλοσοφιες του κλαιν μαιν τζιβανου ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚ.ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ...στο ξαναγραφω...η οικονομια των ΗΠΑ εγινε μπουρδελο με τετοιες λογικες ΝΑΙ Η ΟΥ ?....ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ(ξανα?) τεραστιων οικονομικων μονοπΩλιων ΝΑΙ η ΟΥ?Καθισταται ο καθε αυτοαπασχολουμενος ,μικροεπιχειρηματιας,υπαλληλος, ερμαιο αυτων ΝΑΙ η ΟΥ?ΔΕΝ παιζει κανενα ρολο για μενα αν το μονοπωλιο που εκβιαζει ειναι δημοσιο η ιδιωτικο...το θεμα ειναι οτι εχει τη δυναμη να το κανει!
Τωρα αν εισαι καποιος που εχει τοσο μεγαλη οικ.δυναμη η τοσο μεγαλα οικ.συμφεροντα προφανως και εχεις συμφερον να στηριζεις τις ιδεες αυτες,απο την αλλη ομως δεν θα ηξερες, ουτε θα εγραφες στο καφενειο μπου.κομ, λογικα παντα,τις δηλητηριωδεις αυτες παπαριες σου!
ΜΑΛΛΟΝ εισαι λοιπον και συ ενα τυπακι που του χουν σπασει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τα παπαρια στο υπαναπτικτο ελλ.δημοσιο σοβιετικου τυπου,ενω παλευεις να τα φερεις βολτα ΜΟΝΟΣ σου ,που ονειρευεται καποια στιγμη ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να γαμησει και αυτος....ΣΟΡΡΥ ΜΑΝ δεν παει ετσι...νιασου για την ταξη σου οχι για την παρτη σου...ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2-ΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
δεν μου ειπες
1 κιλό πατατες = 1 κιλό χρυσός ??

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Εναλλακτικές?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και πες μου κιόλας....ποιος είναι αυτός που θα τα κάνει όλα αυτά που λες; Γιατί φαντάζομαι κάποιον θα έχεις στο νου σου....να δούμε τελος πάντων ποιος είναι ο σωτήρας μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειδα το σαιτ τους.ειδα και μερικες συνεντευξεις του προεδρου τους στο youtube και μπορω να πω οτι σε μερικα πραγματα τους βρισκω σωστους και τα λενε καλα.αλλα δεν μου αρεσε ολο αυτο το γιαπικο στυλακι που εχουν ολα τα στελεχη τους,αλλα σχεση με τα αλλα κομματα και τα κοπροσκυλα που εχουν ειναι χιλιες φορες καλυτεροι.αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να τους ψηφισω λογο οτι κανανε συνεργασια με το αρχιπουσταριο βαλιανατο.εκει πιστευω οτι ειναι που θα χασουν και πολυ κοσμο.
γιαυτο λοιπον ξανα χρυση αυγη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
η οποία ΧΑ εχει πρόγραμμα και θέσεις, έτσι?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
η οποία ΧΑ εχει πρόγραμμα και θέσεις, έτσι?
η χρυση εχει θεσεις, και πανω απο ολα ειναι σταθερη.
το πασοκ και η νδ που ψηφιζες τοσα χρονια τηρουσαν κατα γραμμα το προγραμμα τους?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
α, και πες μου κιόλας....ποιος είναι αυτός που θα τα κάνει όλα αυτά που λες; Γιατί φαντάζομαι κάποιον θα έχεις στο νου σου....να δούμε τελος πάντων ποιος είναι ο σωτήρας μας.
ποιον ρωτας?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.398
Πόντοι
2.606
δεν μου ειπες
1 κιλό πατατες = 1 κιλό χρυσός ??
δε με λες...με 25% επισημη ανεργια και τα εξοδα διαβιωσης να τρεχουν,ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και σου λεγα τα μισα η τιποτα,τι θα λεγες?
-θα με εγραφες στα @@ και θα εφευγες-το ταλεντο σου αλλωστε δεν χωραει εκπτωσεις-και θα το επαιζες γουιλσμιθ στο Pursuit of Happyness (προπαγανδα αμερικαν ντριμ)
-θα ζουσες με τα μισα και μετα με τα αλλα μισα και μετα με τα μισα των μισων και μετα θα εκανες και μια πιπα ,αλλα θα εχεις το ονειρο σου να γινεις λατσης καποτε-και τοτε να δειτε πιπες που θα  μου κανετε---
ΚΑΙ ΓΩ ΤΖΙΒΑΝΟ λεω να ψηφισω,ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η χρυση εχει θεσεις, και πανω απο ολα ειναι σταθερη.
το πασοκ και η νδ που ψηφιζες τοσα χρονια τηρουσαν κατα γραμμα το προγραμμα τους?
ποιος σου είπε πως ψήφιζα αυτούς;

αλλά για την υπόθεση εργασίας ας πούμε πως το είχα κάνει. Η απάντηση είναι οχι στο ερώτημά σου, γιαυτό και θα έπρεπε να φάνε μαύρο.

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, στο θρεντ της Δημιουργίας ξανά δεν είσαι; Πού ανέφερα στο ποστ μου εγώ για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να μου απαντήσεις αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom