Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μωρή ξοφλημένη καταπιόλα, γιατί δεν κάνεις κόμμα με τις φιλενάδες σου τον Μεμά και τη Ντανιέλα να μας σώσετε; 99% θα πάρετε από τους πάκηδες. :fuck2: :2funny:

Δεν μπορούμε δυστυχώς να τα βάλουμε μαζί σου, τον κώλο-μύθο στο Πακιστάν.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μιλάς για την συνέντευξη του μεγαλειότατου; Εκεί που έλεγε όλο "εγώ αυτό", "εγώ εκείνο";
Άσε, μέχρι και τα πρωινάδικα τον πήραν στο ψιλό.

Εντάξει ρε συ, εφόσον τον αποδοκίμασαν τα πρωινάδικα μαλάκας θα 'ναι.

Να σου πώ ένα μυστικό? Άνθρωποι χωρίς τεράστιο ΕΓΩ και υπερβολικές φιλοδοξίες ΟΥΤΕ κόμματα ιδρύουν, ούτε στον πολιτικό στίβο κατεβαίνουν - αντίθετα κάθονται μπροστά σε πληκτρολόγια όπως εγώ ή εσύ και σχολιάζουν ανέξοδα πράξεις και δράσεις άλλων. Συχνά δε με τον πατροπαράδοτο ελληνικό τρόπο (να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, όλοι ίδιοι είναι, ξέρεις ποιός είμαι 'γω ρε κτλ)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακομα και το όναμα αυτου του κομματος "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" μου κάνει σε διαφημιστικο σλόγκαν.

Κανένα ιδεολογικο στιγμα- καμια προέλευση - κανένα πολιτικο μήνυμα

Κατι σε σερβιέτα απαλή και μοσχομυριστη, μου κάνει.

Ενας διαφημμιστης σερβιετων (μουνοπανων κοινός) θα μπορουσε να σκεφτει κατι τέτοιο.

Την ωρα που η πατριδα μας στενάζει από τους ξενους "φιλουε-εταιρους" δανειστες μας, ερχεται καποιος απο το πουθενα (χωρις κανενα πολιτικο παρελθων) άρα αλώβητος, να προτινει λύσεις.

Με "ακραιο" μετριοπαθή πολιτικό λόγο, άρα μη διαπραγματευτικο προσπαθει να μας πεισει οτι θα πρεπει να θησιαστουμε για να μην στεναχωρισουμε τους ξενους

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ακομα και το όναμα αυτου του κομματος "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" μου κάνει σε διαφημιστικο σλόγκαν.

Κανένα ιδεολογικο στιγμα- καμια προέλευση - κανένα πολιτικο μήνυμα

Κατι σε σερβιέτα απαλή και μοσχομυριστη, μου κάνει.

Ενας διαφημμιστης σερβιετων (μουνοπανων κοινός) θα μπορουσε να σκεφτει κατι τέτοιο.

Την ωρα που η πετριδα μας στενάζει από τους ξενους "φιλουε-εταιρους" δανειστες μας, ερχεται καποιος απο το πουθενα (χωρις κανενα πολιτικο παρελθων) άρα αλώβητος, να προτινει λύσεις.

Με "ακραιο" μετριοπαθή πολιτικό λόγο, άρα μη διαπραγματευτικο προσπαθει να μας πεισει οτι θα πρεπει να θησιαστουμε για να μην στεναχωρισουμε τους ξενους

Η διατύπωση του αίτηματος της επανόδου της κοινής λογικής και του ρεαλισμού στην πολιτική σκηνή και την κοινωνική λειτουργία (χωρίς "ναι μεν, αλλά") είναι η πλέον επαναστατική και πατριωτική πράξη στις μέρες μας ...

Επισκέπτης
Μωρή ξοφλημένη καταπιόλα, γιατί δεν κάνεις κόμμα με τις φιλενάδες σου τον Μεμά και τη Ντανιέλα να μας σώσετε; 99% θα πάρετε από τους πάκηδες. :fuck2: :2funny:

μωρή βρωμιάρα τολμάς και μιλάς εσύ η πράσινη πόρνη για πάκηδες??? :pipa1: :fuck1: :2on1: :2funny:

Συνημμένα

• PASOKPakisXL.jpg
    PASOKPakisXL.jpg
    80,5 KB · Εμφανίσεις: 28

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ο Τζήμερος είναι ψωνάρα και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου οποιαδήποτε ψήφος στο κόμμα του είναι χαμένη ψήφος. Εντάξει ο λαός στις εκλογές της 6ης Μάη τιμώρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και καλά έκανε, αλλά στις προσεχείς εκλογές κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ και δεν χωράει χαλαρή ψήφος! Η μόνη ψήφος ευθύνης είναι στη ΝΔ προκειμένου να αποτρέψει την νεοκομμουνιστική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ...και για όποιον νομίζει ότι αυτά είναι αντικομμουνιστικές υστερίες δεν έχει πάρα να δεί ποιες είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του!!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΕΑΜΟΒΟΥΡΓΑΡΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Επισκέπτης
Μιλάς για την συνέντευξη του μεγαλειότατου; Εκεί που έλεγε όλο "εγώ αυτό", "εγώ εκείνο";
Άσε, μέχρι και τα πρωινάδικα τον πήραν στο ψιλό.

ο Τζήμερος είναι ψωνάρα και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου οποιαδήποτε ψήφος στο κόμμα του είναι χαμένη ψήφος. Εντάξει ο λαός στις εκλογές της 6ης Μάη τιμώρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και καλά έκανε, αλλά στις προσεχείς εκλογές κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ και δεν χωράει χαλαρή ψήφος! Η μόνη ψήφος ευθύνης είναι στη ΝΔ προκειμένου να αποτρέψει την νεοκομμουνιστική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ...και για όποιον νομίζει ότι αυτά είναι αντικομμουνιστικές υστερίες δεν έχει πάρα να δεί ποιες είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΕΑΜΟΒΟΥΡΓΑΡΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Δεν είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα μια κυβέρηση ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν περισσότερο επιζήμια εθνικά από μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.

Ο Αντωνάκης δε είναι αμετανόητος, τελευταίο παράδειγμα: Ορισμός ώς συντονιστή εκλογικού αγώνα βορείου Ελλάδας του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ... Τι να πεί κανείς ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα μια κυβέρηση ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν περισσότερο επιζήμια εθνικά από μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.

Ο Αντωνάκης δε είναι αμετανόητος, τελευταίο παράδειγμα: Ορισμός ώς συντονιστή εκλογικού αγώνα βορείου Ελλάδας του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ... Τι να πεί κανείς ...

Ο πολιτικός σου λόγος ειναι τοσο πολυ αποστειρωμένος και επιτηδευμένος, τοσο παράξενα - μυστηρια μετριωπαθής (λες και δεν συμβενει τιποτα γυρω σου) που φυσικά

ΔΕΝ πείθεις κανέναν.

Μπορει οι πολιτικοί και τα κομματα να χρειάζονται διαφημιστες

αλλά

Η πολιτική (ως πραξη) δεν χρειάζεται διαφημιστες.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο πολιτικός σου λόγος ειναι τοσο πολυ αποστειρωμένος και επιτηδευμένος, τοσο παράξενα - μυστηρια μετριωπαθής (λες και δεν συμβενει τιποτα γυρω σου) που φυσικά ΔΕΝ πείθεις κανέναν.

Μπορει οι πολιτικοί και τα κομματα να χρειάζονται διαφημιστες

αλλά

Η πολιτική (ως πραξη) δεν χρειάζεται διαφημιστες.

Δεν με ενδιαφέρει "να πείσω" τον οποιονδήποτε. Τα ανοιχτά ιντερνετικά φόρουμ είναι το αντίστοιχο ενός καφενέ, μιας ποδοσφαιρικής εξέδρας ή ενός αμφιθεάτρου. Ο καθένας μας μπαίνει, κάθεται λίγο και λέει την μαλακία του.

Δυστυχώς αυτό που χρειάζεται "διαφήμιση" είναι ο ορθολογισμός και η πραγματιστική προσέγγιση στα προβλήματα - κάτι που από καιρό δεν "πουλάει" στα μέρη μας.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Η τουρκολατρεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη...  :jerking:

Τύπε, ο ποντικούλης δεν εργάζεται.

Εδώ θα συμφωνήσω με τον κατσικαρέα  :zfuck:
δουλεύει "εθελοντικά" στο ιντιμιντια  :grin:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με ενδιαφέρει "να πείσω" τον οποιονδήποτε. Τα ανοιχτά ιντερνετικά φόρουμ είναι το αντίστοιχο ενός καφενέ, μιας ποδοσφαιρικής εξέδρας ή ενός αμφιθεάτρου. Ο καθένας μας μπαίνει, κάθεται λίγο και λέει την μαλακία του.

Δυστυχώς αυτό που χρειάζεται "διαφήμιση" είναι ο ορθολογισμός και η πραγματιστική προσέγγιση στα προβλήματα - κάτι που από καιρό δεν "πουλάνε" στα μέρη μας.

Καλή η παρομοίοση του καφενέ.

όμως αν ως λαικός άνθρωπος, έμπενες ΄σενα καφενε ή ποδοσφαιρική εξεδρα ή έστω ενος "ζωντανου" αμφιθεάτρου, θα ήξερες ότι η "μετριοπάθια" δεν έχει καμία θέση σε "καυτα πάθη ή προβλήματα"

Δεν γνωριζω κανένα καφενέ που η συζήτηση να γίνεται με μετριοπάθεια και ήσυχία.

Μονο στα νεκροταφεια έχει ησυχία

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Καλή η παρομοίοση του καφενέ.

όμως αν ως λαικός άνθρωπος, έμπενες ΄σενα καφενε ή ποδοσφαιρική εξεδρα ή έστω ενος "ζωντανου" αμφιθεάτρου, θα ήξερες ότι η "μετριοπάθια" δεν έχει καμία θέση σε "καυτα πάθη ή προβλήματα"

Δεν γνωριζω κανένα καφενέ που η συζήτηση να γίνεται με μετριοπάθεια και ήσυχία.

Μονο στα νεκροταφεια έχει ησυχία

Όπως θα ήξερα επίσης ότι οι κραυγές και τα γιούργια ΔΕΝ παράγουν λύσεις - ειδικά όταν ο χρόνος εξαντλείται και το "τέλος" πλησιάζει απειλητικά.

Όλοι πάντως έχουμε περάσει από την φάση του χουλιγκάνου, απλά λόγω γήρατος ή/και χαρακτήρα, κάποια στιγμή βλέπουμε ότι ΜΟΝΟΝ αυτό δεν αρκεί - αντίθετα κάποιες φορές βλάπτει.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι γενικώς εναντίον ΟΥΤΕ των ακραίων πολιτικών επιλογών (πχ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χ.Α.) ούτε των βίαιων δράσεων (μπούκες, φάπες κτλ), απλά στην φάση που βρίσκεται πολιτικά η χώρα ΔΕΝ είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Επισκέπτης

προφανώς δεν μπήκες στο κόπο να δείς ποιες είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ούτε το πρόγραμμά του! :uglystupid:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Όπως θα ήξερα επίσης ότι οι κραυγές και τα γιούργια ΔΕΝ παράγουν λύσεις - ειδικά όταν ο χρόνος εξαντλείται και το "τέλος" πλησιάζει απειλητικά.

Όλοι πάντως έχουμε περάσει από την φάση του χουλιγκάνου, απλά λόγω γήρατος ή/και χαρακτήρα, κάποια στιγμή βλέπουμε ότι ΜΟΝΟΝ αυτό δεν αρκεί - αντίθετα κάποιες φορές βλάπτει.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι γενικώς εναντίον ΟΥΤΕ των ακραίων πολιτικών επιλογών (πχ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χ.Α.) ούτε των βίαιων δράσεων (μπούκες, φάπες κτλ), απλά στην φάση που βρίσκεται πολιτικά η χώρα ΔΕΝ είναι αυτό που χρειαζόμαστε.

Κινδυνολογείς επιδεικτικά

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
προφανώς δεν μπήκες στο κόπο να δείς ποιες είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ούτε το πρόγραμμά του! :uglystupid:

Έχω εικόνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ώς κυβέρνηση ή θα κάνει στροφή 180 μοιρών και θα διασπαστεί ή θα πέσει εντός 6μήνου και η ηγεσία του θα οδηγηθεί στις κρεμάλες.

Αντίθετα μια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. θα οδηγήσει προοδευτικά την χώρα στην εξαθλίωση και τον όλεθρο με εξαιρετικά περιορισμένες κοινωνικές αντιδράσεις (όπως μέχρι σήμερα) και το ίδιο τελικό αποτέλεσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom