Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
..μια μαλακια,δε ειναι κακο τύπε να το παραδεχτεις
tsipras-warns-merkel-the-whole-letter-impossible-for-greece-to-make-payments

Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι στέκονται στο Εξοχωτάτη
εγω στεκομαι στο οτι εφοσον δεν απευθυνονται στον φταιχτη καταντουν δυστυχως γραφικοί

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
"Στα περισσότερα δημοκρατικά κράτη ο αρχηγός του κράτους προσφωνείται ως Η Αυτού Εξοχότης"
wikipedia.

Σε κάθε επίσημη γραπτή επικοινωνία του Τσίπρα με την Merkel την αποκαλεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ "Αυτού Εξοχότης Καγκελάριο της Γερμανίας".

Τύπε ο Καγκελάριος είναι αρχηγός της κυβέρνησης. Αρχηγός του κράτους είναι ο Πρόεδρος.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
..μια μαλακια,δε ειναι κακο τύπε να το παραδεχτεις
tsipras-warns-merkel-the-whole-letter-impossible-for-greece-to-make-payments
εγω στεκομαι στο οτι εφοσον δεν απευθυνονται στον φταιχτη καταντουν δυστυχως γραφικοί
Είναι ανεπίσημη επιστολή από το γραφείο του πρωθυπουργού που την υπογράφει ως Αλέξης Τσίπρας.

Κατουραω μαλακες σαν εσένα κάθε μέρα τύπε  :hi:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Σε περίπτωση πολέμου της Ελλάδος με άλλη χώρα, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή στα μέλη του να μην πολεμήσουν.

Και λοιπόν?
Τι σημασία έχει αυτό?
Και κάθε Ελληνίδα μάνα (ναι, αυτή με τη ζακέτα) αν χρειαστεί να πάει ο γιόκας της να πολεμήσει δε θα θέλει να πάει. Και θα κάνει τα πάντα όλα (μέχρι και μέσον θα βάλει) για να μην πάει.
Αυτό σημαίνει ότι δε θα πάει?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Είναι ανεπίσημη επιστολή από το γραφείο του πρωθυπουργού που την υπογράφει ως Αλέξης Τσίπρας.
όπως και του τζημερου
Κατουραω μαλακες σαν εσένα κάθε μέρα τύπε  :hi:
καλα βρες επισημη αν υπάρχει για να μη κατουρας  μαλακιες κάθε μέρα :coffee:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
το ξυλοδαρμό σε γυαναίκα σε περιφερειακό συμβουλιο
ξυλοδαρμός δεν αποδείχθηκε ποτέ.το αντίθετο η "κυρια" ανακάλεσε.
Μια απόπειρα ήταν του κκε να αντεπιτεθεί γιατί του ξεκόλλησε τις παράνομα κολλημένες αφίσες

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
άντε γαμήσου ρε μαλάκα εσύ και το φασιστόνι το τζημερο που θα βάλεις στο στομά σου εναν δολοφονημένο και την χαρικαμένη μανα,  αν οι χρυσαυγητες ειναι 100 φορες φασίστες εσείς είστε 1000... Μουνοπανα τζημεροιδη φιδια γαμω το σπίτι σας

Τύπε μου, έχεις ακλόνητα επιχειρήματα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    196,8 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 02.jpg
    02.jpg
    205 KB · Εμφανίσεις: 73
  • 03.jpg
    03.jpg
    114 KB · Εμφανίσεις: 68

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Τύπε μου, έχεις ακλόνητα επιχειρήματα.
τύπε μου, δεν αναφέρω επιχειρήματα, βρίζω ένα φασιστοφιλελε που δε σέβεται έναν σφαγμένο και την χαροκαμένη μάνα του... μόνο έτσι μπορώ ν απαντήσω σε δαυτους...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ο Τζήμερος ο μέγας αντικρατιστής που βρίζει από το πρωί ως το βραδυ του ΔΥ, δικαιολογεί την ΝΟΜΙΜΗ επιλογή του Κουλη να διορίσει μετακλητή στη Βουλή την 80χρονη πρώην γραμματέα του Κ. Μητσοτάκη

Συνημμένα

• Screenshot_20170805-114718.PNG
    Screenshot_20170805-114718.PNG
    210,7 KB · Εμφανίσεις: 29

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
τύπε μου, δεν αναφέρω επιχειρήματα, βρίζω ένα φασιστοφιλελε που δε σέβεται έναν σφαγμένο και την χαροκαμένη μάνα του... μόνο έτσι μπορώ ν απαντήσω σε δαυτους...

Κάποιος που εχει αριστεροταλιμπανιστικες απόψεις ουτε δημοκράτης είναι ουτε και σέβεται τη δημοκρατία. Για εσενα μιλάμε. Ο Τζημερος μια χαρα δημοκράτης ειναι.

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Εσύ έπρεπε να αυτομαστιγωνεσαι καθε μερα και να φωνάζεις μετάνοια. Μετα να περνάει κάθε νέος άνεργος και να σε φτύνει που κατεστρεψες το μέλλον του.

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Οχι που ήθελα εγω να πιάσω κουβέντα με πασοκτζιδες...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ο Τζήμερος ο μέγας αντικρατιστής που βρίζει από το πρωί ως το βραδυ του ΔΥ, δικαιολογεί την ΝΟΜΙΜΗ επιλογή του Κουλη να διορίσει μετακλητή στη Βουλή την 80χρονη πρώην γραμματέα του Κ. Μητσοτάκη
αδοξο τέλος και για τον Τζημερο που παρακαλαει τον Κουλη να τον μαζεψει,κάνεις φιλελευθερος δε μπορει να πιάσει καν τον τρελοβελοπουλο με 1,2%

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
σταλινάκι

δείξε μας το βίντεο με τον Τζήμερο να γρονθοκοπεί τη μπαλού,

να στο δείξω εγω που το βρήκα

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Και λοιπόν?
Τι σημασία έχει αυτό?
Και κάθε Ελληνίδα μάνα (ναι, αυτή με τη ζακέτα) αν χρειαστεί να πάει ο γιόκας της να πολεμήσει δε θα θέλει να πάει. Και θα κάνει τα πάντα όλα (μέχρι και μέσον θα βάλει) για να μην πάει.
Αυτό σημαίνει ότι δε θα πάει?

Το παιδί της Ελληνίδας θα παει να πολεμήσει τον Τούρκο, το παιδί του ΚΚΕ όμως θα βρει την ευκαιρία να πολεμίσει τον εγχώριο καπιταλιστή. Ο ΚΚΕς δεν δέχεται εντολές απο την ηγεσία της χώρας αλλά μόνο απο τον γενικό γραμματέα του κόμματος.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
το εμετικό του αρθρο για την σφαγή των Καλαβρυτων

Το βρήκα εγώ το άρθρο για σένα, ντενεκέ.
Διάβασε το, και πες μου που διαφωνείς:

[size=14pt]
Καλάβρυτα 1943: Ένα ακόμα φρικιαστικό έγκλημα του ΕΛΑΣ[/size]

Το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου 1943 ο 5ος λόχος του 749 Συντάγματος της 117ης Μεραρχίας της Βέρμαχτ, με έδρα το Αίγιο, με 100 περίπου άνδρες και επικεφαλής τον Αυστριακό λοχαγό Χανς Σόμπερ (Schober) κινούνταν προς τα Καλάβρυτα. Ξαφνικά δέχεται επίθεση από ομάδα 350 ανταρτών του ΕΛΑΣ. Ο λόχος που αποτελούνταν κυρίως από βοηθητικούς εγκλωβίζεται στην απόκρημνη χαράδρα της Κερπινής. Τη νύχτα 15 περίπου Γερμανοί σπάζουν τον κλοιό και επιστρέφουν στο Αίγιο. Το πρωί οι υπόλοιποι παραδίνονται. Είχαν 4 νεκρούς και 3 τραυματίες. Ο ΕΛΑΣ είχε 6 νεκρούς.

Οι πάγιες διαταγές του αρχηγείου του ΕΛΑΣ ήταν οι αιχμάλωτοι να εκτελούνται επί τόπου. Έγκλημα πολέμου, σαφώς, αλλά πώς να εκτελέσεις 81 άτομα; Μεταφέρουν λοιπόν τους αιχμαλώτους οι Ελασίτες αρχικώς στα Καλάβρυτα. Τους γδύνουν, τους πλιατσικολογούν και τους διαπομπεύουν. Τους 3 τραυματίες, τους βάζουν σε ένα πρόχειρο νοσοκομείο του ΕΛΑΣ που λειτουργεί στο ξενοδοχείο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, δήθεν για να νοσηλευτούν. Στην πραγματικότητα τους παραδίνουν στην ΟΠΛΑ, την οργάνωση επαγγελματιών δολοφόνων του ΕΛΑΣ. Η ΟΠΛΑ τους βασανίζει και τους σκοτώνει χτυπώντας τους στο κεφάλι με γκασμά. Πετάει τα πτώματά τους σε ένα ξεροπήγαδο των Λιγνιτωρυχείων «Ξυδιάς», νοτίως των Καλαβρύτων.

Το γεγονός μαθεύεται στα Καλάβρυτα. Για να αποσείσουν το άγος οι Καλαβρυτινοί ανασύρουν τις σορούς των Γερμανών από το πηγάδι και τις θάβουν χριστιανικά στο νεκροταφείο.

Την άλλη μέρα, 18 Οκτωβρίου, ο ΕΛΑΣ μετακινεί τούς 78 εναπομείναντες αιχμαλώτους στα Μαζέικα. Οι Γερμανοί μαθαίνουν τα καθέκαστα και ζητούν την απελευθέρωσή τους. Τις διαπραγματεύσεις αναλαμβάνει ομάδα επιφανών Καλαβρυτινών με επικεφαλής τον αρχιμανδρίτη Κωνστάντιο Χρόνη (μετέπειτα Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως). Ματαίως προσπαθούν να πείσουν την ηγεσία του ΕΛΑΣ να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους. Οι Γερμανοί είχαν δεχθεί να απελευθερώσουν ακόμα και κρατούμενους κομμουνιστές για ανταλλαγή. Προειδοποιούσαν όμως ότι αν πάθαιναν κάτι οι αιχμάλωτοι, για κάθε νεκρό Γερμανό θα σκότωναν 50 κατοίκους της περιοχής. Ο ΕΛΑΣ προφανώς ήθελε το ίδιο. Οι εκτελέσεις αμάχων Ελλήνων σε αντίποινα των δικών του εγκλημάτων ανάγκαζαν χιλιάδες ανθρώπους να βγαίνουν στο βουνό για να γλυτώσουν από την οργή των Γερμανών ή από τις σφαγές Ελλήνων που ο ίδιος ο ΕΛΑΣ διέπραττε συστηματικά, παγιώνοντας την εξουσία του και παίρνοντας θέση μάχης για την κατάληψη της Ελλάδας και την προσάρτησή της στο κομμουνιστικό στρατόπεδο, μετά τη διαφαινόμενη ήττα του Άξονα.

Έτσι στις 7 Δεκεμβρίου 1943 ο ΕΛΑΣ μεταφέρει τους 78 Γερμανούς αιχμαλώτους στη θέση Μαγείρου του Χελμού. Τους εκτελεί και πετάει τα πτώματά τους σ’ ένα βάραθρο 80 μέτρων.

Οι Γερμανοί το μαθαίνουν. Μαθαίνουν και για την τύχη των 3 τραυματιών. Στις 10 Δεκεμβρίου 1943 κάνουν εκταφή των σορών τους και νεκροψία. Διαπιστώνουν τον φριχτό τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν.

Τη συνέχεια την ξέρουμε. Όλα τα χρόνια της αριστερής ιδεολογικής τρομοκρατίας η εξιστόρηση της σφαγής των Καλαβρύτων άρχιζε από δω. Κανένας δεν αναφερόταν στο πριν. Όμως η τραγωδία των Καλαβρύτων είχε προπαρασκευαστική ομάδα. Κι αυτή λεγόταν ΕΛΑΣ. Κανέναν αντιστασιακό χαρακτήρα δεν έχει η δολοφονία 81 αιχμαλώτων. Είναι ειδεχθές έγκλημα από μόνη της. Είναι ειδεχθέστερο όταν είσαι απολύτως βέβαιος ότι θα προκαλέσει τα αντίποινα που προκάλεσε.

Κι επειδή πάλι θα βρεθούν τα σκουπίδια του πληρωμένου οχετού που ονομάζεται αριστερή δημοσιογραφία για να χύσουν τη χολή τους, θα το ξαναπώ να το εμπεδώσουν: δεν δικαιολογώ καμμία βαρβαρότητα. Ο φόνος αμάχων ως αντίποινα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Η σφαγή των κατοίκων των Καλαβρύτων από τους ΝΑΖΙ είναι ΕΓΚΛΗΜΑ με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Αλλά σ΄αυτό συμφωνούμε όλοι. Και το λέμε κάθε χρονιά τέτοιες μέρες. Σ΄ αυτό που μένει να συμφωνήσουμε είναι ότι και οι πράξεις του ΕΛΑΣ που προηγήθηκαν ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ με κεφαλαία όλα τα γράμματα. Γιατί πολύ λίγους έχω ακούσει μέχρι τώρα να το υποστηρίζουν δημοσίως.

Και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου κλείνω με την προσωπική μου άποψη, την οποία έχω ξαναγράψει: Δεν εξισώνω το έγκλημα των Ναζί με το έγκλημα του ΕΛΑΣ. Το δεύτερο το θεωρώ χειρότερο. Διότι οι Ναζί σκότωναν εχθρούς. Οι κομμουνιστές σκότωναν ή οδηγούσαν με τις πράξεις τους στον τόπο του μαρτυρίου Έλληνες.

Το ΚΚΕ όχι μόνο δεν μετάνοιωσε για τα εγκλήματά του, αλλά ετοιμάζεται να κάνει ακριβώς το ίδιο, αν του δώσει την ευκαιρία μια έκρυθμη κατάσταση όπως – χτύπα ξύλο – ένας πόλεμος.  Στο site του  στην ενότητα «ταυτότητα» γράφει ΣΗΜΕΡΑ τα εξής ανατριχιαστικά:

- Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση. Το ΚΚΕ καθοδηγείται από την επαναστατική κοσμοθεωρία του μαρξισμού - λενινισμού.

- Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΓΧΩΡΙΑΣ και ξένης.

Από τους Ναζί έχουμε απαλλαγεί. Από τους κομμουνιστές πότε;

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είχε 28000 άντάρτες.

Οί γερμανοί είχαν 4000 άπώλειες συμπεριλαμβανομένων καί άπωλειών άπό άρώστειες καί άτυχήματα.

Οί κομμουνιστές-άντάρτες σκοτώνανε Έλληνες πατριώτες (πρώτος γύρος 1941-1944) μέ ένα σκοπό μόνο.

Τήν δημιουργία λαικής σοσιαλιστικής δημοκρατίας κάποια μέρα.

Μετά τήν άπελευθέρωση τό ΚΚΕ πολέμησε τήν νόμιμη Έλληνική κυβέρνηση τόν Δεκέμβριο 1944 (δεύτερος γύρος).

Τό 1946-1949 είχαμε τόν τρίτο γύρο πού έληξε τόν Αύγουστο 1949 μέ τήν συντριβή τών κόκκινων στόν Γράμμο-Βίτσι.

Άπό τό 1950 μέχρι τό 2015 (τέταρτος γύρος) τά παιδιά καί τά έγγόνια τών κόκκινων κατσαπλιάδων πολέμισαν μέ είρηνικό τρόπο καί κατάφεραν νά έλέγχουν τήν άκαδημαϊκή ζωή, τά ΜΜΕ καί τήν δικαστική έξουσία καί νά κάνουν καθημερινή καί πολύ πετυχημένη πλύση έγκεφάλου στόν μέσο Έλληνα.

Τό 2015 κατάφεραν μετά άπό δεκαετίας σκληρής δουλειάς (χιλιάδες μολότωφ, 17Ν, ΕΛΑ κλπ κλπ), νά καταλάβουν τήν έξουσία τήν όποίαν διατηρούν άκόμα μέ όλέθρια άποτελέσματα γιά τό ΕΘΝΟΣ τών Έλλήνων, τά χειρότερα τών όποίων δέν έχουμε δεί άκόμα.

Αύτά μέ λίγα λόγια.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οί γερμανοί είχαν 4000 άπώλειες συμπεριλαμβανομένων καί άπωλειών άπό άρώστειες καί άτυχήματα.

Δεν τα ξέρεις καλά τα νούμερα.

ΜΟΝΟ στο νεκροταφείο στο νομό Χανίων (μάχη της Κρήτης) υπάρχουν 4.465 τάφοι (έχω πάει).
Στο Διόνυσο (Ραπεντόζα) υπάρχουν 9.973 τάφοι.

Και αυτοί (περίπου 15.000) δεν είναι όλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom