ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές.Πολύ σωστό. Με αφορμή αυτό θέλω να γράψω κάτι και όποιος θέλει ας το διαβάσει.
Τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο σε ένα γάμο. Ωστόσο, υπό μία εντελώς ρεαλιστική άποψη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σύντροφο αν δεν είσαι οικονομικά ασφαλής - πολλώ δε μάλλον για να κάνεις και οικογένεια.
Δεν λέω για να είσαι πλούσιος αλλά αν είσαι κοντά στα 35 πχ ή κοντά στα 40 και είσαι χωρίς σοβαρή περιουσία και με μοναδικό εισόδημα κάτι 700άρια και 800άρια ευρώ (και αν) του κλώτσου και του μπάτσου - τότε εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις μια οικογένεια - ειδικά αν δεν έχεις δικό σου σπίτι ή κάποιο παράλληλο παθητικό εισόδημα. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ θα είναι και για εσένα και για την οικογένειά σου. Επίσης, έχουν αλλάξει οι εποχές. Καμία κοπέλα δεν θα κάτσει να κάνει υπομονή μαζί σου αν τα βρει σκούρα στα οικονομικά.... Καμία όμως.
ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ και ψάχνουν μια κάποιου είδους ασφάλεια και σταθερότητα. Και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν. Ωστόσο όμως περάσαν οι καλές εποχές. Πλέον λίγοι (αλλά όχι πολύ λίγοι) έχουν την δυνατότητα να κάνουν οικογένεια (Μιλάω οικονομικά). Και όταν λέω οικονομικά δεν εννοώ να σπουδάσεις τα παιδιά σου σε πανάκριβα κολλέγια κλπ. Εννοώ να τους παρέχεις βασικά εφόδια. Αν είσαι μια στο καρφί μαι στο πέταλο με δουλειές του κώλου και ανά τακτά διαστήματα άνεργος πχ τι οικογένεια να κάνεις; Εδώ ούτε μπουρδέλο δεν μπορείς να πας...
Προσωπικά, θεωρώ πως πρέπει να έχουν μεγάλο βάρος στη συνείδησή τους, όσοι ΜΠΟΡΟΥΝ αλλά δεν κάνουν οικογένεια γιατί δεν θέλουν να ξεβολευτουν...
Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από το να έχεις οικογένεια και παιδιά ή παιδί. Δεν το έχω ζήσει προσωπικά και μάλλον δεν θα το ζήσω, καθώς ούτε οι οικονομικές συνθήκες μου το επιτρέπουν ούτε καν οι συγκυρίες.
ΥΓ. Φυσικά φταίω και εγώ για την όποια κατάντια μου - ωστόσο αυτό δεν είναι το θέμα μας. Καλημέρα σε όλους!
Δεν υπάρχει πατρικό ένστικτό, ούτε αντρικό βιολογικό ρολόϊ.
Είναι κάτι που προπαγανδίζουν παρατρεχάμενοί της γυναίκας με λύσσα, για να μην αναλαμβάνει όλα τα βάρη της ανατροφής του παιδιού μόνη της.
Με το που μπει η κουλούρα, ο άντρας έχει βάλει μια θηλιά στο λαιμό και προχωράει όσο του επιτρέψει η γυναίκα.
Δεν ξέρω γιατί αποκαλείς κατάντια το γεγονός ότι είσαι μόνος σου.
Κατάντια είναι οι ομηρικές μάχες του ζευγαριού πίσω από κλειστές πόρτες, η συνεχής κλάψα της γυναίκας, οι απαιτήσεις, οι υπερβολές, το κέρατο.
Δεν είναι καθόλου πρόθυμη την εποχή που ζεις η γυναίκα να δουλέψει για να κρατήσει γάμο, ίσως ένα 5% και πολύ λέω, και άντε ψάξε βρες το αν το επιθυμείς. Τουναντίον, άπειροι οι πρόθυμοι δουλευταράδες που θέλουν να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επί της ουσίας. Η δημιουργία οικογένειας είναι μια παρωχημένη κατάσταση που έχει προ πολλού ξεπεραστεί και αυτό αφορά όλους - φραγκάτους και μη.