Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη
τα ποσοστα είναι από κοινωνιολόγους και ψυχολόγους.
10% ευτυχισμένοι από το γαμο τους.
οι υπολοιποι ή χωριζουν ή υποφερουν. παλιοτερα κυριως υπεφεραν οσο περνουν τα χρονια και κυριως στην δυση χωριζουν.

Επισκέπτης
τα ποσοστα είναι από κοινωνιολόγους και ψυχολόγους.
10% ευτυχισμένοι από το γαμο τους.
οι υπολοιποι ή χωριζουν ή υποφερουν. παλιοτερα κυριως υπεφεραν οσο περνουν τα χρονια και κυριως στην δυση χωριζουν.
απο που αυτο το ποσοστο ?

γενικοτερα μπορω να σου βρω και εγω μεγαλυτερα ποσοστα ανθρωπων που ειναι δυστυχισμενοι απο την ζωη τους και ας μην ειναι παντρεμενοι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σε διαφορα βιβλια και αρθρα κατσε να βρω ένα και θα σου ποσταρω σε λιγο

Επισκέπτης
σε διαφορα βιβλια και αρθρα κατσε να βρω ένα και θα σου ποσταρω σε λιγο
δεν χρειαζεται

απλα σου εξηγω οτι και εγω μπορω να βρω αλλα τοσα που γραφουν οτι οι παντρεμενοι ειναι πιο ευτυχισμενοι κτλ

υ.γ. δεν ειμαι παντρεμενος  :grin:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
τυπικα την ηξερα 2 χρονια, μοιραζόμασταν το ιδιο γραφειο, καθηγητες και οι δυο.
πρακτικα το πρωτο χρονο βγηακαμε 2 φορες για καφε και τον δευτερο με πηρε τηλεφωνο στο ασχετο και αρχισαμε να βγαινουμε, ενώ είχαμε 10 μηνες να ειδωθουμε επειδή αλλαξα σχολειο, ηξερα ότι δεν στεκει καλα αλλα περιμενα τρέλα σε αλλα πραγματα, πριν το γαμο να τσκωνεσαι μια φορα τον μηνα και στο τελος κάθε μερα ΧΩΡΙΣ λογο. ηθελε να παρει το πανω χερι? να σκισει τον γατο? να πατησει ποδι? νομιζε πως εδεσε τον γαιδαρο? δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε. με το που χωρισαμε παντως ηρεμησε.

δηλαδη παντρευτηκες μεσα σε εναν χρονο? και ενω ηξερες πως δεν στεκει και πολυ καλα? φιλε δεν σου φταιει ουτε η γυναικα σουθ ουτε ο γαμος ως θεσμος αλλα το ξερο σου κεφαλι και οι λαθος σου επιλογες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν χρειαζεται

απλα σου εξηγω οτι και εγω μπορω να βρω αλλα τοσα που γραφουν οτι οι παντρεμενοι ειναι πιο ευτυχισμενοι κτλ

υ.γ. δεν ειμαι παντρεμενος  :grin:
για αυτό τα λες. αηντε παντρεψου να γελασουμε. αν εισαι στους 10 θα εισαι τυχερος αν εισαι στους 90 θα λες καλα μου τα  λεγαν

Επισκέπτης
να το πρωτο που μου εβγαλε το γοογλε
5-10-20% λεει ο ψυχίατρος.

τετοια μπορουμε να βρισκουμε διαφορα στο ιντερνετ

δεν εχει νοημα

Επισκέπτης
για αυτό τα λες. αηντε παντρεψου να γελασουμε. αν εισαι στους 10 θα εισαι τυχερος αν εισαι στους 90 θα λες καλα μου τα  λεγαν
εαν βρω καποια που να ταιριαξω θα το κανω

το τι θα βγει δεν μπορω να το ξερω σιγουρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δηλαδη παντρευτηκες μεσα σε εναν χρονο? και ενω ηξερες πως δεν στεκει και πολύ καλα? φιλε δεν σου φταιει ουτε η γυναικα σουθ ουτε ο γαμος ως θεσμος αλλα το ξερο σου κεφαλι και οι λαθος σου επιλογες
δεν ηταν λαθος επιλογή
ηταν επιτυχημένος γαμος
όπως και το διαζυγιο ηταν εξισου επιτυχημενο.
ενας καλος γαμος δεν σημαινει ότι δεν πρεπει να εχει τελος όταν παιρνει ασχημη τροπη

αποτυχημένοι είναι αυτοι που καθονται παντρεμένοι και υποφερουν.
εγω το ευχαριστηθηκα και αν ξαναζουσα παλι θα το ξαναεκανα. δεν ξες ποσες εμπειριες ζεις.
για δοκιμη καλος είναι ο γαμος απλα, όταν διαπιστώνεις ότι εισαι στο 90% των περιπτώσεων λυξτο να εισαι καλα και να μην υποφερεις.

τωρα και την πειρα κερδισα και πολλα αλλα που δεν ειχα πριν παντρευτω. διαβασε τι γραφουν και προηγούμενοι, αν φτανεις τα 40 και δεν εχεις παντρευτεί λενε οι γκομενες ή γκεη εισαι ή προβληματικος, εγω πχ ετσι ξεφυγα από αυτές τις ρετσινιες και τωρα με αντιμετωπιζουν ως πιο εμπειρο και "εγγυημενο" οι γκομενες. και πολλα αλλα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο γαμος ειναι  σοβαρο ενχειρημα η θα σου βγει η δεν θα σου  βγει 

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
δεν ηταν λαθος επιλογή
ηταν επιτυχημένος γαμος
όπως και το διαζυγιο ηταν εξισου επιτυχημενο.
ενας καλος γαμος δεν σημαινει ότι δεν πρεπει να εχει τελος όταν παιρνει ασχημη τροπη

αποτυχημένοι είναι αυτοι που καθονται παντρεμένοι και υποφερουν.
εγω το ευχαριστηθηκα και αν ξαναζουσα παλι θα το ξαναεκανα. δεν ξες ποσες εμπειριες ζεις.
για δοκιμη καλος είναι ο γαμος απλα, όταν διαπιστώνεις ότι εισαι στο 90% των περιπτώσεων λυξτο να εισαι καλα και να μην υποφερεις.

τωρα και την πειρα κερδισα και πολλα αλλα που δεν ειχα πριν παντρευτω. διαβασε τι γραφουν και προηγούμενοι, αν φτανεις τα 40 και δεν εχεις παντρευτεί λενε οι γκομενες ή γκεη εισαι ή προβληματικος, εγω πχ ετσι ξεφυγα από αυτές τις ρετσινιες και τωρα με αντιμετωπιζουν ως πιο εμπειρο και "εγγυημενο" οι γκομενες. και πολλα αλλα...

ρε φιλε 3 μηνες παντρευτηκες τι πειρα κερδισες? και τι εγγυημενο λες αν πεις σε γκκομενα πως εμεινες παντρεμενεος 3 μηνες θα σε περασουν για ποιο προβληματικο απο το αν δεν ειχες παντρευτει καθολου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε φιλε 3 μηνες παντρευτηκες τι πειρα κερδισες? και τι εγγυημενο λες αν πεις σε γκκομενα πως εμεινες παντρεμενεος 3 μηνες θα σε περασουν για ποιο προβληματικο απο το αν δεν ειχες παντρευτει καθολου
μεγα λαθος.
πρωτον τωρα κανενας συγγενης δεν μου κανει τον εμπειρο πρηζοντας με να παντρευτω να νοικοκυρευτώ κλπ.
δευτερον με το που χωρισα αρχισαν να με συστηνουν και να μου κάθονται γκομενες.

οσο με ηξεραν ελευθερο δεν μου ελεγαν αντε να βγουμε να σε γνωρισω σε μια φιλη μου για χρονια. μονο τον πρωτο μηνα που χωρισα μου εφεραν στο πιατο 2 και μου πεταξαν κουβεντα να με βγαλουν άλλες 2 φιλες. που ηταν αυτές οι 2 οσο ημουν ελευθερος και μου τις εμφανισαν τωρα που χωρισα?

δηλαδή η κυρα κουλα και η συναδελφισα μου ελεγαν αντε βρε μεγάλωσες βρες μια αλλα τιποτα. από μερους μου επρεπε να βγω για κυνηγι μονος. τωρα τι της επιασε που χωρησα? καταλαβαν ότι τωρα είμαι διαθεσιμος για γαμους αρα καλος κλπ???

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
μεγα λαθος.
πρωτον τωρα κανενας συγγενης δεν μου κανει τον εμπειρο πρηζοντας με να παντρευτω να νοικοκυρευτώ κλπ.
δευτερον με το που χωρισα αρχισαν να με συστηνουν και να μου κάθονται γκομενες.

οσο με ηξεραν ελευθερο δεν μου ελεγαν αντε να βγουμε να σε γνωρισω σε μια φιλη μου για χρονια. μονο τον πρωτο μηνα που χωρισα μου εφεραν στο πιατο 2 και μου πεταξαν κουβεντα να με βγαλουν άλλες 2 φιλες. που ηταν αυτές οι 2 οσο ημουν ελευθερος και μου τις εμφανισαν τωρα που χωρισα?

δηλαδή η κυρα κουλα και η συναδελφισα μου ελεγαν αντε βρε μεγάλωσες βρες μια αλλα τιποτα. από μερους μου επρεπε να βγω για κυνηγι μονος. τωρα τι της επιασε που χωρησα? καταλαβαν ότι τωρα είμαι διαθεσιμος για γαμους αρα καλος κλπ???

αν ισχυουν αυτα που λες οι γυναικες και η κονωνια μας γενικα ειναι για δεσιμο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ένας από τους λόγους που παραδοσιακά ωθούσαν τους άντρες στο γάμο ήταν η απρόσκοπτη πρόσβαση στο σεξ. Στις μέρες μας όμως η πρόσβαση στο σεξ είναι εύκολη. Μάλιστα, όσον αφορά τους άντρες, όσο περισσότερο μεγαλώνουν τόσο πιο εύκολη γίνεται για αυτούς η πρόσβαση στο σεξ. Οι ελεύθερες γυναίκες που έχουν περάσει τα 35 αρχίζουν να πέφτουν στην κυριολεξία στα πόδια τους και συγχρόνως μπαίνουν στο παιχνίδι και οι μικρότερες. Επίσης, ένας εργένης γύρω στα 40, την εποχή δηλαδή που η πλειοψηφία του «ανταγωνισμού» έχει ήδη βγει εκτός αγοράς, ξεκινά να είναι εξαιρετικά επιθυμητός. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που αν σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα μόνες, αρχίζουν να στιγματίζονται, ο άντρας εργένης αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
56 ο φιλος 40 η ρωσιδα και κανανε και δυο παιδια ρε μπας και του την γκαστρωσε κανας ξαδερφος ιγκορ του δικου σου?
Δεν παιζει μια αυτο γιατι ο ξαδερφος ειναι γατα (δεν μπορω να πω πολλα ...γιατι ο κοσμος ειναι μικρος) και για την ακριβεια 42 αυτη οταν την παντρευτηκε.Δεν ειναι καμια μπαροβια κυρια για οικογενεια, ψηλη 1.80 γυναικα, αλλα για μενα χανει στο προσωπο αρκετα.Απο οτι εχω μαθει απο ξαδερφες λεει τα καλυτερα λογια του μαγειρευει,σιδερωνει,φροντιζει τα παιδακια κλπ..Μαγκες καλα να περνατε αυριο ερχεται το ιπικο και φευγουμε για ολιγοημερες διακοπες σε νησι και μετα πισω HK.Τις καλυτερες ευχες μου για ολους.  :rockon:

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Δεν παιζει μια αυτο γιατι ο ξαδερφος ειναι γατα (δεν μπορω να πω πολλα ...γιατι ο κοσμος ειναι μικρος) και για την ακριβεια 42 αυτη οταν την παντρευτηκε.Δεν ειναι καμια μπαροβια κυρια για οικογενεια, ψηλη 1.80 γυναικα, αλλα για μενα χανει στο προσωπο αρκετα.Απο οτι εχω μαθει απο ξαδερφες λεει τα καλυτερα λογια του μαγειρευει,σιδερωνει,φροντιζει τα παιδακια κλπ..Μαγκες καλα να περνατε αυριο ερχεται το ιπικο και φευγουμε για ολιγοημερες διακοπες σε νησι και μετα πισω HK.Τις καλυτερες ευχες μου για ολους.  :rockon:

τι ειναι το ΗΚ χονκ κονκ? οσον για τον ξαδερφο τις γατες με πεταλα να φοβασαι και τα εξυπνα πουλια που απο την μυτη πιανονται

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Ένας από τους λόγους που παραδοσιακά ωθούσαν τους άντρες στο γάμο ήταν η απρόσκοπτη πρόσβαση στο σεξ. Στις μέρες μας όμως η πρόσβαση στο σεξ είναι εύκολη. Μάλιστα, όσον αφορά τους άντρες, όσο περισσότερο μεγαλώνουν τόσο πιο εύκολη γίνεται για αυτούς η πρόσβαση στο σεξ. Οι ελεύθερες γυναίκες που έχουν περάσει τα 35 αρχίζουν να πέφτουν στην κυριολεξία στα πόδια τους και συγχρόνως μπαίνουν στο παιχνίδι και οι μικρότερες. Επίσης, ένας εργένης γύρω στα 40, την εποχή δηλαδή που η πλειοψηφία του «ανταγωνισμού» έχει ήδη βγει εκτός αγοράς, ξεκινά να είναι εξαιρετικά επιθυμητός. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που αν σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα μόνες, αρχίζουν να στιγματίζονται, ο άντρας εργένης αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή.

δεν νομιζω πως καποιος παντρευεται για το σεξ με τοσες πουτανες τριγυρω. την συντροφικοτητα ψαχνουν ολοι η να ικανοποιησουν την μαμα που θελει να δει εγγονια

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 27

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216

Πως τα αιτιολογεις τα παραπανω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom