ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.759
- Πόντοι
- 216
Φανταζομαι δε θα σε πλησιαζε ανθρωπος απο τη μποχα...
μονο κατι 'εναλλακτικες' γκομενες, τυπε, η αληθεια είναι...
Φανταζομαι δε θα σε πλησιαζε ανθρωπος απο τη μποχα...
μονο κατι 'εναλλακτικες' γκομενες, τυπε, η αληθεια είναι...
Σα τη στριτ αρτιστ που ερωτευτηκε ο τυπος στο αλλο θρεντ;;;
Απορω επισης σε ποια ηλικια πρεπει να παντρευτει καποιος?Δεν βλεπω ωριμοτητα ουτε σε μενα αλλα ουτε σε αντρες και γυναικες στα 30,ειμαι σιγουρος οτι οι σημερινοι 30ριδες ειναι πιο ανωριμοι απο οτι οι γονεις μας στα 25
ναι ετσι χιπισσες με 'καλλιτεχνικες ανησυχιες'...γενικα δεν τις πολυγουσταρα ομως, και ελεγαν ολες τις ιδιες παπαριες-κ απορουσα τι κανω λαθος και δεν μου καθόντουσαν πιο 'κανονικες΄γυναικες!
Όταν η μπανιερα πηρε μπρος, και τα σαπουνια/ελαια (αιθερια και μη) ερεαν σαν καταρράκτες, αλλαξαν όλα τυπε!
Λάθος κάνεις,υπάρχουν και ώριμοι στα 30+ που θέλουν να κάνουν οικογένεια,αλλά δεν βρίσκουν γυναίκα.Και όταν λέω δεν βρίσκουν γυναίκα,δεν εννοώ ότι δεν βρίσκουν την κατάλληλη,αλλά δεν μπορούν να κάνουν ούτε γνωριμία.
Γενικως είναι καταδικη για καποιον νέο 25-35 ο οποιος φερει προσοντα (εμφανιση, κοινωνικη προβολη, οικονομικη ανεση κτλπ) τα οποια του εξασφαλιζουν μια πλουσια ερωτικη ζωη με πολλες διαφορετικες γυναικες!
Εάν εισαι νεος-υγιης-εμφανισημος-οικονομικα ανετος, ο κοσμος σου ανηκει! Τελος!
Ο,τι κι αν σου πουνε οι (ζηλοφθονοι) 'φιλοι' σου που 'θελουν το καλο σου', ο κοσμος σου ανηκει! Εχεις στα χερια σου όλα τα απαραίτητα για να περνας ωραια και χαλαρα, χωρις μιζέριες και καταπιεσεις.
Προσωπική άποψη εκφράζω για μένα η δημιουργία οικογένειας αξίζει αν πράγματι το θες εσύ ο ίδιος.Μπάρμπας και εγώ έπιασα τα 43 η γυναίκα μου 35 και κάτι.Παντρεύτηκα πέρυσι επειδή στα 3 χρόνια γνωριμίας μαζί της πιστεύω οτι βρήκα τον άνθρωπο μου.Μέχρι τώρα όλα καλά.Ολα είναι σχετικά με τις ηλικίες μην πολυβαζετε ταμπέλες πχ γνωστός απο Ελλάδα την ιδια ηλικία με έμενα παντρεύτηκε στον 2ο του γάμο 25χρονη.Φιλος 50αρης παντρεύτηκε 2ηφορα 40αρα και έχει κ παιδάκι.Ξαδερφος μου 56αρης πηρε 40αρα ρωσιδα μιλφαρα και έκανε 2 αγορακια, και απο οτι μου εχει πει τον προσέχει.Να είμαστε καλά παιδιά να έχουμε υγεία και ότι θέλει ο καθένας ας κανει.Αλλοι παλι δεν θέλουν, και πολύ καλά κάνουν δικαίωμα τους.Η ζωη του καθενός είναι δικια του και ας την ζήσει οπως θέλει με η χωρίς την δημιουργία οικογενείας.
Οχι,δεν ειναι ολα σχετικα..
Ρωτα κανεναν γιατρο που δεν μασαει τα λογια του,για ενδεχομενη εγκυμοσυνη στις ηλικιες που αναφερεις και τα ξαναλεμε.
Και δεν εννοω μονο την ηλικια της γυναικας,αλλά και του αντρα.
Ο δυτικος πολιτισμος με τον ψευτοφεμινισμο εκανε τις γυναικες να θεωρουν εαυτόν "πιτσιρικα" στα 30 και τον καθε μπουλη να ζει αιωνια εφηβεια μεχρι τα 40.
Δεν ειναι ετσι τυποι..
Η τεχνολογια προχωρησε,αλλά η ανθρωπινη βιολογια εχει τους δικους της κανονες.
Και εμεις σαν αντρες προτου ονειρευτουμε 25χρονες στα 40,ας διαβασουμε λιγο για την ποιοτητα,κινητικοτητα του σπερματος,ας κανουμε κανά σπερμοδιαγραμμα..
φιλε αυτο εγραψα κι εγω και ο αλλος με εβρισε
Ειπαμε,αιωνιοι εφηβοι στο μυαλο,στο σωμα ας μην αναφερθω καλυτερα.
Δεν φτανει που διατρεφομαστε/ζουμε χειροτερα απο οτι οι γονεις μας στην ιδια ηλικια,εμεις θελουμε και να κανουμε παιδια +15 χρονια απο την ηλικια που μας εκαναν αυτοι.
Οσο για τη 40αρα Ρωσιδα,τα λογια ειναι περιττα..
Απο το κατω-κατω ραφι..
επειδη φαινεται το εχεις ψαξει μεχρι τι ηλικια μπορει να κανει παιδια η γυναικα? και μεχρι ποια ο αντρας? μιλαμε για καλες πιθανοτητες οχι το θαυμα
Απολυτοι αριθμοι δεν υπαρχουν μιας και παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.
Γενετικη προδιαθεση,τροπος ζωης,κ.λ.π.
Χοντρικα θα πω οτι μετα τα 30 αρχιζει και για τα δυο φυλα η φθινουσα πορεια.
Η γυναικα και η κατασταση της μητρα της συγκεκριμενα παιζει μεγαλο ρολο,
αλλά φυσικα και η κατασταση του σπερματος του αντρα.
Και οι κινδυνοι που ελλοχευουν δεν ειναι μονο μια δυσκολη συλληψη ή δυσκολη γεννα,αλλά να μη γεννηθει το βρεφος με προβληματα.
λοιπον για να τελειώνουμε.
δεν αξιζει.
ακομη και να πετυχεις καλη γυναικα και να κανεις καλα παιδια θα σου τρωνε το 100% του χρονου σου.
αν δεν είναι καλο κατι από τα παραπανω δυσκολα (γαμος) εως και καθολου(παιδια) δεν διορθώνεται.
σαν ρεμαλι ζεις ξενοιαστα και ότι χαρεις, γκομενες , ανηψια , ταξίδια, κερδος είναι.
καλυτερα να ρισκάρεις να το χτυπας στα 50-60-70το θεμα ειναι φιλε οτι σκεφτομαστε ετσι που ειμαστε μικροι αλλα μην φτασουμε τα πενητντα και χυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο που μειναμε ατεκνοι και μαγκουφηδες
Προσωπική άποψη εκφράζω για μένα η δημιουργία οικογένειας αξίζει αν πράγματι το θες εσύ ο ίδιος.Μπάρμπας και εγώ έπιασα τα 43 η γυναίκα μου 35 και κάτι.Παντρεύτηκα πέρυσι επειδή στα 3 χρόνια γνωριμίας μαζί της πιστεύω οτι βρήκα τον άνθρωπο μου.Μέχρι τώρα όλα καλά.Ολα είναι σχετικά με τις ηλικίες μην πολυβαζετε ταμπέλες πχ γνωστός απο Ελλάδα την ιδια ηλικία με έμενα παντρεύτηκε στον 2ο του γάμο 25χρονη.Φιλος 50αρης παντρεύτηκε 2ηφορα 40αρα και έχει κ παιδάκι.Ξαδερφος μου 56αρης πηρε 40αρα ρωσιδα μιλφαρα και έκανε 2 αγορακια, και απο οτι μου εχει πει τον προσέχει.Να είμαστε καλά παιδιά να έχουμε υγεία και ότι θέλει ο καθένας ας κανει.Αλλοι παλι δεν θέλουν, και πολύ καλά κάνουν δικαίωμα τους.Η ζωη του καθενός είναι δικια του και ας την ζήσει οπως θέλει με η χωρίς την δημιουργία οικογενείας.