Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Προσωπική άποψη εκφράζω για μένα η δημιουργία οικογένειας αξίζει αν πράγματι το θες εσύ ο ίδιος.Μπάρμπας και εγώ  :2funny: έπιασα τα 43 η γυναίκα μου 35 και κάτι.Παντρεύτηκα πέρυσι επειδή στα 3 χρόνια  γνωριμίας μαζί της πιστεύω οτι βρήκα τον άνθρωπο μου.Μέχρι τώρα όλα καλά.Ολα είναι σχετικά με τις ηλικίες μην πολυβαζετε ταμπέλες πχ γνωστός απο Ελλάδα την ιδια ηλικία με έμενα παντρεύτηκε στον 2ο του γάμο 25χρονη.Φιλος 50αρης παντρεύτηκε 2ηφορα 40αρα και έχει κ παιδάκι.Ξαδερφος μου 56αρης πηρε 40αρα ρωσιδα μιλφαρα και έκανε 2 αγορακια, και απο οτι μου εχει πει τον προσέχει.Να είμαστε καλά παιδιά να έχουμε υγεία και ότι θέλει ο καθένας ας κανει.Αλλοι παλι δεν θέλουν, και πολύ καλά κάνουν δικαίωμα τους.Η ζωη του καθενός είναι δικια του και ας την ζήσει οπως θέλει με η χωρίς την δημιουργία οικογενείας.

στα 40 εκανε δυο παιδακια? ειδικα ρωσιδα που πρεπει να το εχει καψει το μουνι της με τοσα χλμ που εχει γραψει? μεχρι τι ηλικια κανουν παιδια οι γυναικες?

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
στα 40 εκανε δυο παιδακια? ειδικα ρωσιδα που πρεπει να το εχει καψει το μουνι της με τοσα χλμ που εχει γραψει? μεχρι τι ηλικια κανουν παιδια οι γυναικες?
μάλλον ο εγκέφαλος σου είναι καμένος.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Δεν αντιλέγω αλλά τι εχουν παντρευτεί? Το κελεπουρι? Το πιπινι γάλακτος?
Μετα τα 40 αν παρεις πιπινι γαλακτος το πληρωνεις με διαφορους τροπους 1ον με χρημα και 2ον πρπει να εισαι συνεχεια ετοιμος για να την γαμας.40 + που εχουν παντρευτει με πιπινακια το πληρωνουν αγρια εκτος αν παρεις συνομιλικη μπαζο,αλλα αν γαμας μεχρι τοτε βιτιτες μπουρδελα κ.τ.λ. πως να παρεις το μπαζο ??

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙς ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Μετα τα 40 αν παρεις πιπινι γαλακτος το πληρωνεις με διαφορους τροπους 1ον με χρημα και 2ον πρπει να εισαι συνεχεια ετοιμος για να την γαμας.40 + που εχουν παντρευτει με πιπινακια το πληρωνουν αγρια εκτος αν παρεις συνομιλικη μπαζο,αλλα αν γαμας μεχρι τοτε βιτιτες μπουρδελα κ.τ.λ. πως να παρεις το μπαζο ??
Συμφωνώ.
Υπάρχει και η επιλογή να πάρεις συνομιλικη μουναρα! :rockon:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Συμφωνώ.
Υπάρχει και η επιλογή να πάρεις συνομιλικη μουναρα! :rockon:
Γενικως η μουναρα θελει φραγκα ,οκ αν εισαι παιδαρος ,αλλα με ελεεινιδες ολα να τα περιμενεις
αν παιζει το ματι της και ψαχνεται θα σου την κανει ,ειναι απλα μαθηματικα ,μπαινεις σε ενα μαγαζι και την κοιτανε 50 λιγουρια ε!δεν θα παιξει ??αστα να πανε ,οπως ειπα καπου χανεις καπου κερδιζεις δεν μπορεις να τα εχεις ολα  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γενικως η μουναρα θελει φραγκα ,οκ αν εισαι παιδαρος ,αλλα με ελεεινιδες ολα να τα περιμενεις
αν παιζει το ματι της και ψαχνεται θα σου την κανει ,ειναι απλα μαθηματικα ,μπαινεις σε ενα μαγαζι και την κοιτανε 50 λιγουρια ε!δεν θα παιξει ??αστα να πανε ,οπως ειπα καπου χανεις καπου κερδιζεις δεν μπορεις να τα εχεις ολα  
μην το λες οι γυναικες είναι ανωμαλες.
εχω δει ομορφες που δεν πανε στα λεφτα αλλα στον τυπο που λεει αστεια.

εμεις παμε στις ομορφες και για αυτές η ομορφια μπορει να είναι 1 από τα 117 κριτήρια που μπορει να της φτιαξει.

βρωμιαριδες μαλλιαδες, κατασκηνωτες, με μουναρες πιπινακια μαζι τους δεν εχει δει?
και όχι απαραίτητα ωραιοι αλλα και κατι χοντροι αξυριστοι..

keyfinas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Like
10
Πόντοι
1
μια συγκριση δεν μπορω μονο να ζυγισω του εξυπνου που χωρισε με παιδια που δινουν ευτυχια με τα χρονια κλπ κλπ και του εξυπνου που χωρισε χωρις παιδια και ζει ξένοιαστος
Καλή απορία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

εμεις παμε στις ομορφες και για αυτές η ομορφια μπορει να είναι 1 από τα 117 κριτήρια που μπορει να της φτιαξει.

βρωμιαριδες μαλλιαδες, κατασκηνωτες, με μουναρες πιπινακια μαζι τους δεν εχει δει?

Σε ηλικίες μέχρι 23 το πολύ,οι γκόμενες πηγαίνουν με ότι να'ναι.Γι'αυτό ένας που δεν έχει λεφτά,αλλά λέει αστεία ή είναι πολύ κοινωνικός,μπορεί να γαμάει και μουνάρες.Αλλά μετά τα 23-25 που οι γκόμενες αρχίζουν και ψάχνονται για γάμο,τότε το χρήμα και η επαγγελματική προοπτική είναι τα πρώτα τους κριτήρια.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Αξιζει να κάνεις οικογένεια αλλα το πρόβλημα είναι να βρεις την γυναίκα που να αξίζει να την εμπιστευτείς γιατι οι περισσότερες εκεί εξω είναι καργιόλες. Τρεφω πολύ μεγαλύτερο σεβασμο για τις εκδιδόμενες απο τις υπόλοιπες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σε ηλικίες μέχρι 23 το πολύ,οι γκόμενες πηγαίνουν με ότι να'ναι.Γι'αυτό ένας που δεν έχει λεφτά,αλλά λέει αστεία ή είναι πολύ κοινωνικός,μπορεί να γαμάει και μουνάρες.Αλλά μετά τα 23-25 που οι γκόμενες αρχίζουν και ψάχνονται για γάμο,τότε το χρήμα και η επαγγελματική προοπτική είναι τα πρώτα τους κριτήρια.

και σε χαλανε οι γκομενες κατω των 25?
ή όταν θα επιλεξεις συζυγο το κυριο κριτηριο σου είναι η ομορφια και θελεις μοντελο 35αρα πχ στα 40 σου?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Κοιτα, κατα γενικο κανονα, οι γυναικες ελκυονται απο αντρες που εχουν αυτοπεποιθηση. Φυσικα, με τα χρονια, καταλαβαινουν τη διαφορα μεταξυ του πολυ μπλα μπλα και της ικανοτητας (βλεπε δηθεν κομμουνιστες σε μεγαλυτερες ηλικιες).

Στη τελικη, μια γυναικα ειναι πιο ευτυχισμενη οταν εχει ενα αρσενικο διπλα της που προσπαθει να κανει/κτισει κατι στη ζωη του, ασχετα αν στο τελος το πετυχει ή οχι. Και φυσικα, ενας αντρας ειναι πιο ευτυχισμενος οταν η γυναικα του ασχολειται με τα παιδια τους και με εκεινον (και να προσεχει τον εαυτο της, φυσικα).

Π

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ή όταν θα επιλεξεις συζυγο το κυριο κριτηριο σου είναι η ομορφια και θελεις μοντελο 35αρα πχ στα 40 σου?

Εμένα δε με χαλάνε καθόλου,αλλά το θέμα είναι ότι προτιμάνε συνομηλίκους τους.Δεν μπορεί ένας που κοντεύει 35 να βγάλει εύκολα γκόμενα κάτω των 25.Τον θεωρούν μεγάλο.

Για σύζυγο,εννοείται ότι για μένα είναι σοβαρό κριτήριο και η εμφάνιση.Αν καταφέρεις να βρεις καμια ξένη που θα σε καυλώνει και στα 50 της,είσαι άρχοντας.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Πολλες οι σκεψεις και τα ερωτηματα στο κεφαλι μου σχετικα με τον γαμο,ουτε σε λογικη σειρα δεν μπορω να τα βαλω

Αρχικα απορω αν αξιζει να παντρευτει καποιος που θελει να γαμαει αβερτα περα-δωθε.Εγω δεν μπορω χωρις σεξ με πολλες γυναικες..αυτο με εξιταρει.Εχω γνωρισει παρα πολλες καλες κοπελες,τελευταια μια πολωνεζα που μαγειρευε-επλενε σε ειχε σαν θεο,εξυπνη και δεν γαμιοταν περα δωθε ποτε στην ζωη της.Ηθελε μαλιστα να γνωρισω τους δικους της και να το παμε σοβαρα..Πλησιαζω τα 30 αλλα σκεφτομαι εγω δεν ειμαι για τετοια.
Δηλαδη ειτε να κοψω το γαμησι με αλλες(θα ζησω μαρτυρικη ζωη) ειτε να το κανω στα κρυφα(θα νιωθω ασχημα γιατι δεν γουσταρω το  ψεμα)
Οποτε καταληγω οτι για εναν τυπο που εχει μαθει να γαμαει και να ειναι κυνηγος ο γαμος τον περιοριζει η τον κανει να κινειται στο σκοταδι

Απορω επισης αν καποιος παντρευτει..ξερει στα αληθεια τη γυναικα παιρνει??Με ποσους γαμηθηκε στις εποχες που ζουμε?Αν θα ειναι πιστη?(εχω γαμησει αρκετες παντρεμενες-γιατι μια μερα να μην το κανει και η δικια μου γυναικα με αλλον οταν γερασω??)
Παλια ηξερες οτι η γυναικα μεγαλωνε ετρωγε 2-3πουτσους max και γαμο..Τωρα συμφωνα με ερευνες 80% των παντρεμενων απαταει.Αξιζει λοιπον το ρισκο??

Απορω γιατι ο γαμος στην Δυση εχει ξεπεσει τοσο.Επειδη οι γυναικες πειρανε τα δικαιωματα του αντρα και απλα θελουν να γαμιουνται και να νιωθουν οτι ο αντρας δεν πρεπει να τους ασκει κανεναν ελενχο?Η επειδη βγαζουνε λεφτα και ολος ο ορισμος του γαμου ηταν απλα πιο παλια σε δυσκολες εποχες οι γυναικες(που βρισκανε δυσκολοτερα δουλεια) να επιζησουν διπλα σε αντρα που εργαζοταν ενω αυτες δεν μπορουσαν?Μηπως για αυτο σε μουσουλ΄μανικες χωρες παντρευονται πολυ περισσοτερο?Επειδη οι γυναικες εξαρτιονται τελειως απ εναν αντρα?

Απορω επισης σε ποια ηλικια πρεπει να παντρευτει καποιος?Δεν βλεπω ωριμοτητα ουτε σε μενα αλλα ουτε σε αντρες και γυναικες στα 30,ειμαι σιγουρος οτι οι σημερινοι 30ριδες ειναι πιο ανωριμοι απο οτι οι γονεις μας στα 25

Τελος απορω αν εχω χασει εγω και αλλοι τοσοι το ρομαντισμο με το ευκολο σεξ..Αν εχουμε παψει να βλεπουμε τον γαμο σαν κατι μαγεικο και ονειρικο και αν απλα καταληγει λογιστικη πραξη και πραξη ωστε να μην πεθανουμε μονοι.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Ο τύπος εννοεί, και συμφωνώ μαζί του, ότι αν είσαι εσύ 40 τι θα σου βρει ρε κακομοιρογλου να σου λιμπιστει το 25χρονο?
Επεισης υπάρχει και κόσμος που δεν μπορεί να κάνει χωριό με πιτσιρίκες, όπως για παράδειγμα εγώ! Τι να μου πει ρε τυπε η 25αρα? Έχω άγχος χρωστάω 2 μαθήματα στην σχολή?
Εγώ θα της πω χρωστάω 2 χιλιάρικα ΦΠΑ! Θες να ανταλλάξουμε?
:2funny:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Αλλαξαν οι καιροι... δεν ειναι οπως παλια που οι πιτσιρικες κυνηγαγαν τους μεγαλους!
Τι να λιμπιστι μια μουναρα 25αρα σα τα κρυα τα νερα απο το μπατιρι το 40αρη με τη καραφλα και τη κοιλαρα;;;

Τα νιατα του ; την ομορφια του;
Μονο αν εχει φραγκα...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Αρχιδια καπαμά, τυποι!
Παπαρια είναι όλα!

Όπως πολλα στην ζωη, ετσι είναι και ο γαμος!
Γενικως είναι καταδικη για καποιον νέο 25-35 ο οποιος φερει προσοντα (εμφανιση, κοινωνικη προβολη, οικονομικη ανεση κτλπ) τα οποια του εξασφαλιζουν μια πλουσια ερωτικη ζωη με πολλες διαφορετικες γυναικες!

Εάν εισαι νεος-υγιης-εμφανισημος-οικονομικα ανετος, ο κοσμος σου ανηκει! Τελος!
Ο,τι κι αν σου πουνε οι (ζηλοφθονοι) 'φιλοι' σου που 'θελουν το καλο σου', ο κοσμος σου ανηκει! Εχεις στα χερια σου όλα τα απαραίτητα για να περνας ωραια και χαλαρα, χωρις μιζέριες και καταπιεσεις.

Βεβαια, υπαρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις τωρα...Μπορουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να του εμφανιστεί απτο πουθενα μια γυναικα που όχι μονο μπορει να μας καυλωνει και σε βαθος χρονου, αλλα και να είναι καταπληκτικος ανθρωπος που ν αξιζει ν αναθεωρήσουμε?-δεν μπορούμε να το αποκλεισουμε ως ενδεχομενο, παρ ολο που οι πιθανότητες είναι μικρες!
Μπορούμε να ελπιζουμε, αλλα όχι και να κοροιδευομαστε.

Εχω μια φιλη 33 ετων, ομορφη και γλυκια, που χει το μικροβιο του γαμου! Ολες οι φιλες της είναι αρρωστες με τον γαμο, και οποτε τους βλεπω, είναι σα να μια σε meeting νιόπαντρων.
Κοπελες που κατά τ αλλα σερνουνε βαρια μουνακια, και θα τιμουσαν τον πουτσο ομορφα υπο άλλες συνθήκες, πηγαν χαμενες κανοντας τις γυναικουλες με κατι ευνουχους που ουτε ν αρθρωσουν τ ονομα τους δεν μπορουν μονοι τους.

Της εξηγουσα της φιλης πως δεν νοείται ευτυχια ζωντας σε τοσο επιφανειακες φούσκες. Συγκεκριμένα της ειπα πως 'πιστευεις πως ολοι αυτοι που παριστανουν τους συζυγους, δεν θα τους τρεχουνε τα σαλια αν δουνε στον δρομο κανα πιπινι προστυχο? Πως με το παραμικρο σκιρτησμα της κάθε ψωλιτσας θα ψαρωνανε σε σημειο που όχι μονο θα διέλυαν τον 'γαμο' τους, αλλα θα μεναν και με το πουλακι τους στο χερι?'

Αν παντρευτείς απλα και μονο για να παντρευτείς, (λογω πιεσεων και λανθάνουσας κρισης), δεν εχεις να περιμενεις και πολλα!
Αν παντρεύεσαι γιατι σου βγαζει καυλα η άλλη να κανεις οικογενεια μαζι της (θελεις τα παιδια της ρε παιδι μου), τοτε ισως ΚΑΤΙ γινεται!

Αν πας 40 και κοιτας να παντρευτείς καμμια 25αρα πιστεύοντας ότι θα σαι 'καβατζωμενος' τοτε θα πληρωσεις την μαλακια σου! Θα την γαμανε οι απλυτοι χιουμοριστες, και καλα θα κανουν.

Οσοι από εμας τρεφουν αυταπάτες πως 'αβγαλτη γυναικα=αμολυντη=κυρια', εκει είναι που θα πεσει το μαυρο δακρυ!
Μια αβγαλτη γυναικα θελει εμπειριες που δεν μπορει να της εξασφαλισει ο εγγαμος βιος. ΤΕΛΟΣ.

Προσωπικα θα ειχα πολύ καλυτερη πιστη σε μια γυναικα που εχει κανει τα ΑΠΕΙΡΑ από γαμησια/παρτουζες κλπ, παρα σε μια αβγαλτη χωριατοπουλα. Η εμπειρια μιλαει πιο ντομπρα πολλες φορες.

Κι εγω εχω παντρεμένους φιλους, και φιλες. Οι μεν κλαιγονται πιστεύοντας ότι αμα ηταν ελευθεροι πως θα γαμαγαν ο,τι κινειται. -παπαρια δηλαδή, καθως οι περισσοτεροι παντρευτηκαν απλα και μονο επειδή δεν σταυρωναν μουνοχειλο.
Οι παντρεμένες που ξερω, απλα ομορφυναν, και με καυλωνουν!

Μην σας ζαλιζω, ένα πραγμα εχω να πω:

Τι θελει ενας ανδρας από μια γυναικα? -το μουνι της!

Ποιος είναι πιο τυχερος?-ενας που γνωρισε μια ωραια γκομενα και την καρφωσε στα μπαμ και πηγε γι αλλα, η αυτος που την παντρευτηκε τελικα, επειδή αυτή τον αγαπησε?

Οι γυναικες πιστευουν πως διαλέγοντας εσενα για ανδρα τους, σου δινουν ο,τι καλυτερο εχουν. Και θα τσαντιστουν εάν δεν το εκτιμήσεις. Και στην συνεχεια, θα μιλησουν και απαξιωτικα για αυτόν που τις πηδηξε στο πρωτο ραντεβού και εγινε λουης.
Το θεμα είναι ότι ο 'λουης' πηρε ο,τι καλυτερο ειχαν να δωσουν!

Mounolepidas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Αρχιδια καπαμά, τυποι!
Παπαρια είναι όλα!

Όπως πολλα στην ζωη, ετσι είναι και ο γαμος!
Γενικως είναι καταδικη για καποιον νέο 25-35 ο οποιος φερει προσοντα (εμφανιση, κοινωνικη προβολη, οικονομικη ανεση κτλπ) τα οποια του εξασφαλιζουν μια πλουσια ερωτικη ζωη με πολλες διαφορετικες γυναικες!

Εάν εισαι νεος-υγιης-εμφανισημος-οικονομικα ανετος, ο κοσμος σου ανηκει! Τελος!
Ο,τι κι αν σου πουνε οι (ζηλοφθονοι) 'φιλοι' σου που 'θελουν το καλο σου', ο κοσμος σου ανηκει! Εχεις στα χερια σου όλα τα απαραίτητα για να περνας ωραια και χαλαρα, χωρις μιζέριες και καταπιεσεις.

Βεβαια, υπαρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις τωρα...Μπορουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να του εμφανιστεί απτο πουθενα μια γυναικα που όχι μονο μπορει να μας καυλωνει και σε βαθος χρονου, αλλα και να είναι καταπληκτικος ανθρωπος που ν αξιζει ν αναθεωρήσουμε?-δεν μπορούμε να το αποκλεισουμε ως ενδεχομενο, παρ ολο που οι πιθανότητες είναι μικρες!
Μπορούμε να ελπιζουμε, αλλα όχι και να κοροιδευομαστε.

Εχω μια φιλη 33 ετων, ομορφη και γλυκια, που χει το μικροβιο του γαμου! Ολες οι φιλες της είναι αρρωστες με τον γαμο, και οποτε τους βλεπω, είναι σα να μια σε meeting νιόπαντρων.
Κοπελες που κατά τ αλλα σερνουνε βαρια μουνακια, και θα τιμουσαν τον πουτσο ομορφα υπο άλλες συνθήκες, πηγαν χαμενες κανοντας τις γυναικουλες με κατι ευνουχους που ουτε ν αρθρωσουν τ ονομα τους δεν μπορουν μονοι τους.

Της εξηγουσα της φιλης πως δεν νοείται ευτυχια ζωντας σε τοσο επιφανειακες φούσκες. Συγκεκριμένα της ειπα πως 'πιστευεις πως ολοι αυτοι που παριστανουν τους συζυγους, δεν θα τους τρεχουνε τα σαλια αν δουνε στον δρομο κανα πιπινι προστυχο? Πως με το παραμικρο σκιρτησμα της κάθε ψωλιτσας θα ψαρωνανε σε σημειο που όχι μονο θα διέλυαν τον 'γαμο' τους, αλλα θα μεναν και με το πουλακι τους στο χερι?'

Αν παντρευτείς απλα και μονο για να παντρευτείς, (λογω πιεσεων και λανθάνουσας κρισης), δεν εχεις να περιμενεις και πολλα!
Αν παντρεύεσαι γιατι σου βγαζει καυλα η άλλη να κανεις οικογενεια μαζι της (θελεις τα παιδια της ρε παιδι μου), τοτε ισως ΚΑΤΙ γινεται!

Αν πας 40 και κοιτας να παντρευτείς καμμια 25αρα πιστεύοντας ότι θα σαι 'καβατζωμενος' τοτε θα πληρωσεις την μαλακια σου! Θα την γαμανε οι απλυτοι χιουμοριστες, και καλα θα κανουν.

Οσοι από εμας τρεφουν αυταπάτες πως 'αβγαλτη γυναικα=αμολυντη=κυρια', εκει είναι που θα πεσει το μαυρο δακρυ!
Μια αβγαλτη γυναικα θελει εμπειριες που δεν μπορει να της εξασφαλισει ο εγγαμος βιος. ΤΕΛΟΣ.

Προσωπικα θα ειχα πολύ καλυτερη πιστη σε μια γυναικα που εχει κανει τα ΑΠΕΙΡΑ από γαμησια/παρτουζες κλπ, παρα σε μια αβγαλτη χωριατοπουλα. Η εμπειρια μιλαει πιο ντομπρα πολλες φορες.

Κι εγω εχω παντρεμένους φιλους, και φιλες. Οι μεν κλαιγονται πιστεύοντας ότι αμα ηταν ελευθεροι πως θα γαμαγαν ο,τι κινειται. -παπαρια δηλαδή, καθως οι περισσοτεροι παντρευτηκαν απλα και μονο επειδή δεν σταυρωναν μουνοχειλο.
Οι παντρεμένες που ξερω, απλα ομορφυναν, και με καυλωνουν!

Μην σας ζαλιζω, ένα πραγμα εχω να πω:

Τι θελει ενας ανδρας από μια γυναικα? -το μουνι της!

Ποιος είναι πιο τυχερος?-ενας που γνωρισε μια ωραια γκομενα και την καρφωσε στα μπαμ και πηγε γι αλλα, η αυτος που την παντρευτηκε τελικα, επειδή αυτή τον αγαπησε?

Οι γυναικες πιστευουν πως διαλέγοντας εσενα για ανδρα τους, σου δινουν ο,τι καλυτερο εχουν. Και θα τσαντιστουν εάν δεν το εκτιμήσεις. Και στην συνεχεια, θα μιλησουν και απαξιωτικα για αυτόν που τις πηδηξε στο πρωτο ραντεβού και εγινε λουης.
Το θεμα είναι ότι ο 'λουης' πηρε ο,τι καλυτερο ειχαν να δωσουν!
Στην ζωή δεν είναι όλα ένας πούτσο και ένα μουνί. Ούτε και το πόσους πούτσους θα φάει η άλλη ή θα δώσεις εσύ. Είναι να τον θες από μικρός τον γάμο ή να θες να σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανούσια πράγματα...Για μερικούς η ζωή είναι κλαμπάκια και χαζογκόμενες, για μερικούς είναι η οικογένεια και μια βόλτα στο πάρκο όλοι μαζί. Κακά τα ψέμματα οι άνθρωποι είμαστε αχόρταγοι, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε έναν δρόμο αλλιώς θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό και όταν έρθει ο θάνατος θα έρθει ο λογαριασμός για τον καθένα ξεχωριστά.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216

εμ, καθ ότι οι γυναικες είναι πιο 'κοινωνικα' οντα από εμας, ενδιαφέρονται υπερβολικα πολύ για το τι λενε οι γυρω τους. Προκειμενου να μην χαρακτηριστουν 'βλαχες' η 'ανασφαλεις', προτιμουν να γαμηθουν με ο,τι πιο σαπιο υπαρχει γυρω τους πολλες φορες, μονο και μονο για να πιστεψουν ότι είναι 'περιπετειωδεις' υπαρξεις, 'ακομπλεξαριστες' και 'ελευθερα πνευματα'.

Παιζει αρκετα αυτό, καθως εχω υπαρξει αρκετα βρωμιάρης και χυμαδιο ως μικρος, και θυμαμαι τις γκομενες που μου καθόντουσαν. Τωρα που μεγαλωσα (37 πλεον) μπορω να το αναλυσω πιο καθαρα.
Ολες οι δηθεν 'εναλλακτικες' της εποχης, συνηθως πουλώντας μαγκια και τρελα με τα λεφτακια του μπαμπα από πισω.
Γνωριζα τυπισσα χυμαδιο σε κατι αντιπαρους να κανει τρακα τσιγαρα, και μετα εβλεπες την σπιταρωνα στην πολιτεια που ντρεποσουν να μπεις....
Όταν αρχισα να πλενομαι πιο εντατικα, να ξυριζομαι και να μοιαζω καπως με ανθρωπο αστικης ταξης, τοτε αρχισα να γνωρίζω πιο κυριλλε -φαινομενικα-τυπισσες.
άλλο δραμα από κει-εβλεπες την άλλη να μην εχει να φαει, και να πληρωνει δοσεις για a class μονο και μονο για να λεει ότι εχει μερσεντές.
Κατι υπαλληλογκομενες βλαχοψωνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom