Αρχιδια καπαμά, τυποι!
Παπαρια είναι όλα!
Όπως πολλα στην ζωη, ετσι είναι και ο γαμος!
Γενικως είναι καταδικη για καποιον νέο 25-35 ο οποιος φερει προσοντα (εμφανιση, κοινωνικη προβολη, οικονομικη ανεση κτλπ) τα οποια του εξασφαλιζουν μια πλουσια ερωτικη ζωη με πολλες διαφορετικες γυναικες!
Εάν εισαι νεος-υγιης-εμφανισημος-οικονομικα ανετος, ο κοσμος σου ανηκει! Τελος!
Ο,τι κι αν σου πουνε οι (ζηλοφθονοι) 'φιλοι' σου που 'θελουν το καλο σου', ο κοσμος σου ανηκει! Εχεις στα χερια σου όλα τα απαραίτητα για να περνας ωραια και χαλαρα, χωρις μιζέριες και καταπιεσεις.
Βεβαια, υπαρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις τωρα...Μπορουμε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο να του εμφανιστεί απτο πουθενα μια γυναικα που όχι μονο μπορει να μας καυλωνει και σε βαθος χρονου, αλλα και να είναι καταπληκτικος ανθρωπος που ν αξιζει ν αναθεωρήσουμε?-δεν μπορούμε να το αποκλεισουμε ως ενδεχομενο, παρ ολο που οι πιθανότητες είναι μικρες!
Μπορούμε να ελπιζουμε, αλλα όχι και να κοροιδευομαστε.
Εχω μια φιλη 33 ετων, ομορφη και γλυκια, που χει το μικροβιο του γαμου! Ολες οι φιλες της είναι αρρωστες με τον γαμο, και οποτε τους βλεπω, είναι σα να μια σε meeting νιόπαντρων.
Κοπελες που κατά τ αλλα σερνουνε βαρια μουνακια, και θα τιμουσαν τον πουτσο ομορφα υπο άλλες συνθήκες, πηγαν χαμενες κανοντας τις γυναικουλες με κατι ευνουχους που ουτε ν αρθρωσουν τ ονομα τους δεν μπορουν μονοι τους.
Της εξηγουσα της φιλης πως δεν νοείται ευτυχια ζωντας σε τοσο επιφανειακες φούσκες. Συγκεκριμένα της ειπα πως 'πιστευεις πως ολοι αυτοι που παριστανουν τους συζυγους, δεν θα τους τρεχουνε τα σαλια αν δουνε στον δρομο κανα πιπινι προστυχο? Πως με το παραμικρο σκιρτησμα της κάθε ψωλιτσας θα ψαρωνανε σε σημειο που όχι μονο θα διέλυαν τον 'γαμο' τους, αλλα θα μεναν και με το πουλακι τους στο χερι?'
Αν παντρευτείς απλα και μονο για να παντρευτείς, (λογω πιεσεων και λανθάνουσας κρισης), δεν εχεις να περιμενεις και πολλα!
Αν παντρεύεσαι γιατι σου βγαζει καυλα η άλλη να κανεις οικογενεια μαζι της (θελεις τα παιδια της ρε παιδι μου), τοτε ισως ΚΑΤΙ γινεται!
Αν πας 40 και κοιτας να παντρευτείς καμμια 25αρα πιστεύοντας ότι θα σαι 'καβατζωμενος' τοτε θα πληρωσεις την μαλακια σου! Θα την γαμανε οι απλυτοι χιουμοριστες, και καλα θα κανουν.
Οσοι από εμας τρεφουν αυταπάτες πως 'αβγαλτη γυναικα=αμολυντη=κυρια', εκει είναι που θα πεσει το μαυρο δακρυ!
Μια αβγαλτη γυναικα θελει εμπειριες που δεν μπορει να της εξασφαλισει ο εγγαμος βιος. ΤΕΛΟΣ.
Προσωπικα θα ειχα πολύ καλυτερη πιστη σε μια γυναικα που εχει κανει τα ΑΠΕΙΡΑ από γαμησια/παρτουζες κλπ, παρα σε μια αβγαλτη χωριατοπουλα. Η εμπειρια μιλαει πιο ντομπρα πολλες φορες.
Κι εγω εχω παντρεμένους φιλους, και φιλες. Οι μεν κλαιγονται πιστεύοντας ότι αμα ηταν ελευθεροι πως θα γαμαγαν ο,τι κινειται. -παπαρια δηλαδή, καθως οι περισσοτεροι παντρευτηκαν απλα και μονο επειδή δεν σταυρωναν μουνοχειλο.
Οι παντρεμένες που ξερω, απλα ομορφυναν, και με καυλωνουν!
Μην σας ζαλιζω, ένα πραγμα εχω να πω:
Τι θελει ενας ανδρας από μια γυναικα? -το μουνι της!
Ποιος είναι πιο τυχερος?-ενας που γνωρισε μια ωραια γκομενα και την καρφωσε στα μπαμ και πηγε γι αλλα, η αυτος που την παντρευτηκε τελικα, επειδή αυτή τον αγαπησε?
Οι γυναικες πιστευουν πως διαλέγοντας εσενα για ανδρα τους, σου δινουν ο,τι καλυτερο εχουν. Και θα τσαντιστουν εάν δεν το εκτιμήσεις. Και στην συνεχεια, θα μιλησουν και απαξιωτικα για αυτόν που τις πηδηξε στο πρωτο ραντεβού και εγινε λουης.
Το θεμα είναι ότι ο 'λουης' πηρε ο,τι καλυτερο ειχαν να δωσουν!