You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 489K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mounolepidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Μάγκες εγώ του χρόνου παντρεύομαι...Τώρα αν αξίζει θα δείξει το αποτέλεσμα...Πάντως τα μπουρδέλα δεν βλέπω να τα κόβω
Ελπίζω μόνο να μην αρπάξει κανένα παράσημο η γυναίκα, γιατί μου αρέσουν λίγο τα κασκαντεριλίκια
Ελπίζω μόνο να μην αρπάξει κανένα παράσημο η γυναίκα, γιατί μου αρέσουν λίγο τα κασκαντεριλίκια
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ας κολλήσει ρε μαγκα σιγά τι σε νοιαζει ? Σκασιλα σου.Μάγκες εγώ του χρόνου παντρεύομαι...Τώρα αν αξίζει θα δείξει το αποτέλεσμα...Πάντως τα μπουρδέλα δεν βλέπω να τα κόβω
Mounolepidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Θα με φάνε οι τύψεις τύπισσα :'(ας κολλήσει ρε μαγκα σιγά τι σε νοιαζει ? Σκασιλα σου.
Mounolepidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τελευταία που μπαίνω στο chaturbate και αυτή με έχει φάει να σου πω την αλήθειαη μαλακια θα σε φαει
Mounolepidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παντρεμένος τύπε μου?φαινετε..
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 7.216
Αν ένας άντρας δεν παντρευτεί ως τα 40 μετά το χάσε το τρένο...εν τελει μαγκες μου, κρινοντας απτα γραφομενα, πολύ απλα νομιζω πως ολοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στα εξης:
1) πως ΚΑΝΕΝΑΣ ανδρας σε ηλικια 30-40, που βρίσκεται σε καλη φαση (εμφανισιακά, επαγγελματικα, οικονομικα, κλπ) δεν ενδιαφέρεται να παντρευτεί. Το γιατι εχει αναλυθει απειρες φορες από πολλους συναγωνιστες εδώ.
2) Οι περισσοτεροι σ αυτές τις ηλικιες που παντρεύονται, είναι ειτε γιατι (όπως σωστα ειπωθηκε) δεν το χουν με τις γυναικες, ειτε γιατι δεχθηκαν πιεσεις απτον κοινωνικο τους περιγυρο.
3) Πως η πλειοψηφια αυτων που παντρευτηκαν χαντακωθηκαν οικειοθελως με μπαζα γυναικες, ζωντας μεσα στην μιζερια και τον φθονο για τους ελευθερους.
Ας μην εχουμε αυταπάτες ότι η γυναίκες ανεξαρτητου ηλικίας είναι ελλεϊνηδες ενώ ο 40+ άντρας είναι κελεπουρι.
Εκτός αυτού σε τέτοιες ηλικίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρεις ότι έχει περισσέψει....
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Μετα τα 40 εισαι γερος! Μπαρμπας! Τελος!
Μην ακουω μαλακιες για νεους κλπ... νεος εισαι βαρια ως τα 35...
υπάρχουν άντρες που έχουν περάσει τα 40 και έχουν παντρευτεί ,,,, και είναι μια χαρά ,,,,, πάντως για να σκεφτείς για γάμο χρειάζεται πολύ ωριμότητα , που πολλοί από μας δεν την έχουν για αυτό καλύτερα μονοί..........
οπα ρε μαγγα ....Μετα τα 40 εισαι γερος! Μπαρμπας! Τελος!
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 7.216
Δεν αντιλέγω αλλά τι εχουν παντρευτεί? Το κελεπουρι? Το πιπινι γάλακτος?υπάρχουν άντρες που έχουν περάσει τα 40 και έχουν παντρευτεί ,,,, και είναι μια χαρά ,,,,, πάντως για να σκεφτείς για γάμο χρειάζεται πολύ ωριμότητα , που πολλοί από μας δεν την έχουν για αυτό καλύτερα μονοί..........
Εσυ τσι μπουκοφσκι πόσων χρονών είσαι;Μετα τα 40 εισαι γερος! Μπαρμπας! Τελος!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πετυχημένοι γαμοι είναι 10%
το άλλο 45% υποφερει
και άλλο ένα 45% φερεται εξυπνα και το διαλυει.
το θεμα είναι να μην εισαι στο 45% που καθεται και υποφερει.
αν εισαι στο 10% που πετυχε εισαι κωλοφαρδος.
αν εισαι στο 45% που το διαλυσε εισαι εξυπνος.
τωρα αν εχεις προλαβει να κανεις παιδια εισαι μεν εξυπνος αλλα και ατυχος και το πληρωνεις στην υπολοιπη ζωη, αν δε εχεις κανει παιδια παλι εχεις πληρωσει ένα καρο λεφτα για γαμο και διαζυγιο αλλα τουλάχιστον ξεμπέρδεψες.
μια συγκριση δεν μπορω μονο να ζυγισω του εξυπνου που χωρισε με παιδια που δινουν ευτυχια με τα χρονια κλπ κλπ και του εξυπνου που χωρισε χωρις παιδια και ζει ξένοιαστος, γιατι και εγω ακομη δεν ξερω αν μετα από χρονια μου λειπουν τα παιδια που δεν εκανα (γαμο και διαζυγιο εκανα)
το άλλο 45% υποφερει
και άλλο ένα 45% φερεται εξυπνα και το διαλυει.
το θεμα είναι να μην εισαι στο 45% που καθεται και υποφερει.
αν εισαι στο 10% που πετυχε εισαι κωλοφαρδος.
αν εισαι στο 45% που το διαλυσε εισαι εξυπνος.
τωρα αν εχεις προλαβει να κανεις παιδια εισαι μεν εξυπνος αλλα και ατυχος και το πληρωνεις στην υπολοιπη ζωη, αν δε εχεις κανει παιδια παλι εχεις πληρωσει ένα καρο λεφτα για γαμο και διαζυγιο αλλα τουλάχιστον ξεμπέρδεψες.
μια συγκριση δεν μπορω μονο να ζυγισω του εξυπνου που χωρισε με παιδια που δινουν ευτυχια με τα χρονια κλπ κλπ και του εξυπνου που χωρισε χωρις παιδια και ζει ξένοιαστος, γιατι και εγω ακομη δεν ξερω αν μετα από χρονια μου λειπουν τα παιδια που δεν εκανα (γαμο και διαζυγιο εκανα)
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εσυ τσι μπουκοφσκι πόσων χρονών είσαι;
41 τυπε...
Επισκέπτης
και δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στα 41 σου απ'το να φτιάχνεις κλώνους σ'ένα μπουρδελοσάιτ;41 τυπε...
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
και δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στα 41 σου απ'το να φτιάχνεις κλώνους σ'ένα μπουρδελοσάιτ;
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Ποιους κλωνους ρε;;;
Προσωπική άποψη εκφράζω για μένα η δημιουργία οικογένειας αξίζει αν πράγματι το θες εσύ ο ίδιος.Μπάρμπας και εγώ έπιασα τα 43 η γυναίκα μου 35 και κάτι.Παντρεύτηκα πέρυσι επειδή στα 3 χρόνια γνωριμίας μαζί της πιστεύω οτι βρήκα τον άνθρωπο μου.Μέχρι τώρα όλα καλά.Ολα είναι σχετικά με τις ηλικίες μην πολυβαζετε ταμπέλες πχ γνωστός απο Ελλάδα την ιδια ηλικία με έμενα παντρεύτηκε στον 2ο του γάμο 25χρονη.Φιλος 50αρης παντρεύτηκε 2ηφορα 40αρα και έχει κ παιδάκι.Ξαδερφος μου 56αρης πηρε 40αρα ρωσιδα μιλφαρα και έκανε 2 αγορακια, και απο οτι μου εχει πει τον προσέχει.Να είμαστε καλά παιδιά να έχουμε υγεία και ότι θέλει ο καθένας ας κανει.Αλλοι παλι δεν θέλουν, και πολύ καλά κάνουν δικαίωμα τους.Η ζωη του καθενός είναι δικια του και ας την ζήσει οπως θέλει με η χωρίς την δημιουργία οικογενείας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20