Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
περπαταγα σε κεντρικο δρομο με την γυναικα μου και μου λεει "δες τι ωραια περπατάνε μαζι εκεινοι οι γεροι ετσι θελω να ειμαστε και εγω".
εσεις δεν θελετε να ειστε σαν τον πουτανιαρη γερο που στα 70 του μπαινει στο δωματιο με την 20αρα ρουμανα?

ο γαμος είναι για την γυναικα ξυπνηστε, αμυνθείτε, επανασταση, ψηλα το κεφαλι, και το πανω και το κατω, θα σας σηκώνεται με 50-60-70 χρονο συζυγο? καλυτερα να βυζαίνετε πουτανακια γαλακτος ακομη και να μην σας σηκώνεται στα γεραματα.

παντρεμενος εισαι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
μην μου λες τετοια και βλεπω τα 30 να ρχονται

Μην ανησυχεις,η φθιση δεν εχει τον ιδιο ρυθμο.
Αλλο π.χ.30-35,αλλο 35-40

Επισης μετραει πως ζεις.
Αν εισαι 30,καπνιζεις αρειμανιως 15 χρονια και εχει ΔΣΜ 30 εισαι σε χειροτερη μοιρα απο καποιον 35ρη αθλητικο τυπο.

Ολες οι μαλακιες που κανουμε καταγραφονται γενετικα και περνανε στο βρεφος

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Μην ανησυχεις,η φθιση δεν εχει τον ιδιο ρυθμο.
Αλλο π.χ.30-35,αλλο 35-40

Επισης μετραει πως ζεις.
Αν εισαι 30,καπνιζεις αρειμανιως 15 χρονια και εχει ΔΣΜ 30 εισαι σε χειροτερη μοιρα απο καποιον 35ρη αθλητικο τυπο.

Ολες οι μαλακιες που κανουμε καταγραφονται γενετικα και περνανε στο βρεφος

αυτο το οτι καταγραφονται γενετικα δεν πρεπει να ισχυει δηλαδη θα εχει προβλημα το παιδι μου επειδη εγω πινω?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
αυτο το οτι καταγραφονται γενετικα δεν πρεπει να ισχυει δηλαδη θα εχει προβλημα το παιδι μου επειδη εγω πινω?

Οτι κανεις στη ζωη σου,γραφει.
Καποιες απο αυτες τις πληροφοριες περνανε και στο παιδι.

Ακομη και καποιες συνηθειες περνανε στο παιδι.
Αυτα δεν τα εχω βγαλει απο το κεφαλι μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
α για αυτο τα λες αυτα πουλακι μου τηνε χεις φρεσκια την μαλακια σου. ποσα χρονια γαμος? εκανες παιδια?
τρισιμιση ΜΗΝΕΣ γαμος, χωρισα 14/10/2016 και η ελληνικη γραφειοκρατια ακομη δεν μου εχει δωσει το χαρτι.
χωρις παιδια.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
τρισιμιση ΜΗΝΕΣ γαμος, χωρισα 14/10/2016 και η ελληνικη γραφειοκρατια ακομη δεν μου εχει δωσει το χαρτι.
χωρις παιδια.

τρισιμιση μηνες τι σοι γαμος ηταν αυτος? γιατι χωρισατε? η σωστοτερα γιατι παντρευτηκατε?

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Οτι κανεις στη ζωη σου,γραφει.
Καποιες απο αυτες τις πληροφοριες περνανε και στο παιδι.

Ακομη και καποιες συνηθειες περνανε στο παιδι.
Αυτα δεν τα εχω βγαλει απο το κεφαλι μου.

φιλε αυτο δεν παιζει ειδικα εκει που λες για συνηθειες

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
χωρις παιδια.
τυπε τι εγινε και χωρισατε τοσο γρηγορα???

για πες αληθειες!

Επισκέπτης
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε τι εγινε και χωρισατε τοσο γρηγορα???

για πες αληθειες!
πολύ γκρινια και πολύ ζηλεια.
πριν το γαμο ελεγε ότι δεν θα αλλαζε την ζωη μου, απλα θα παντρευόμασταν και θα καναμε οικογενεια.
μετα το γαμο ειπε όλα αλλαξαν τωρα ειμαστε παντρεμένοι, θα τα συζητάμε όλα, δεν θελω να πας εκει , δεν θελω να μιλας σε εκεινη, δεν δεν δεν ενώ εγω από την άλλη δεν της ζηταγα να κανει κατι ή όχι .
ακομη και τιποτα να μην εκανα εψαχνε να βρει κατι για να με πρηξει.
πχ την μια μερα, γιατι εφερες ντοματες από τον μπακαλη είναι ακριβος.
την άλλη γιατι εφερες βοτκα για να καλοπιασεις την κουμπαρα που παρεπιπτοντως την εχω δει 5 φορες και πινει μονο ουίσκι και είναι 2 κατηγοριες κατω από την γυναικα μου.
αυριο της λεω δεν θα φερω τιποτα δεν θα κανω τιποτα να δουμε με τι θα γκρινιαξεις με την αναπνοή μου?
Ε ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ αναστεναξα (ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ), αρα κατι εχω , αρα κατι της κρυβω , αρα αρα αρα αποφασισμενη να με πρηξει δηλαδή ακομη και χωρις αφορμή.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
πριν το γαμο ελεγε ότι δεν θα αλλαζε την ζωη μου, απλα θα παντρευόμασταν και θα καναμε οικογενεια.
μετα το γαμο ειπε όλα αλλαξαν τωρα ειμαστε παντρεμένοι, θα τα συζητάμε όλα, δεν θελω να πας εκει , δεν θελω να μιλας σε εκεινη, δεν δεν δεν ενώ εγω από την άλλη δεν της ζηταγα να κανει κατι ή όχι .
την άλλη γιατι εφερες βοτκα για να καλοπιασεις την κουμπαρα που παρεπιπτοντως την εχω δει 5 φορες και πινει μονο ουίσκι και είναι 2 κατηγοριες κατω από την γυναικα μου.
αυριο της λεω δεν θα φερω τιποτα δεν θα κανω τιποτα να δουμε με τι θα γκρινιαξεις με την αναπνοή μου?
Ε ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ αναστεναξα (ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ), αρα κατι εχω , αρα κατι της κρυβω , αρα αρα αρα αποφασισμενη να με πρηξει δηλαδή ακομη και χωρις αφορμή.

ποσο καιρο την ηξερες τυπε??? συζησατε καθολου μαζι??

και...τι δουλεια κανεις???  και αυτη τι δουλεια κανει??

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ενταξει,επειδη σου ετυχε εσενα τετοια,δεν ειναι λογος να μην κανει οικογενεια ο κοσμος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
τυπε μολις γαμησες παντρευτηκες....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποσο καιρο την ηξερες τυπε??? συζησατε καθολου μαζι??

και...τι δουλεια κανεις???
τυπικα την ηξερα 2 χρονια, μοιραζόμασταν το ιδιο γραφειο, καθηγητες και οι δυο.
πρακτικα το πρωτο χρονο βγηακαμε 2 φορες για καφε και τον δευτερο με πηρε τηλεφωνο στο ασχετο και αρχισαμε να βγαινουμε, ενώ είχαμε 10 μηνες να ειδωθουμε επειδή αλλαξα σχολειο, ηξερα ότι δεν στεκει καλα αλλα περιμενα τρέλα σε αλλα πραγματα, πριν το γαμο να τσκωνεσαι μια φορα τον μηνα και στο τελος κάθε μερα ΧΩΡΙΣ λογο. ηθελε να παρει το πανω χερι? να σκισει τον γατο? να πατησει ποδι? νομιζε πως εδεσε τον γαιδαρο? δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανε. με το που χωρισαμε παντως ηρεμησε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε μολις γαμησες παντρευτηκες....
κοιτα εχω κανει σχεση και με πραγματικη τρελη με χαρτια και επιδομα από το κρατος και κάθε βδομαδα τρελογιατρο, ηξερα ότι μπορουσα να χειριστω καταστασεις. 28 σχεσεις μετρησα πριν το γαμο ειτε μιας μερας ειτε 5, 7, 3 ετων δεν ημουν χθεσινος. αυτή όμως πριν το γαμο εκρυβε πολλες ιδιοτροπίες ελεγε ναι ετσι θα είναι και μετα το γαμο και μετα πηγε να μου επιβαλει στρατιωτικο νομο. αντωνακης όμως εγω σαν τον κωνσταντινου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφήστε τον οφιουχο ρε, μαθετε από τοι περναει άλλος για να μην τα περασετε και εσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom