Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Οσοι παντρευονται ειναι πυρφοροι τιποτα παραπανω.. απο πυρφοριασει βαζουν στεφανι.. καρατσεκαρισμενο

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Οσοι παντρευονται ειναι πυρφοροι τιποτα παραπανω.. απο πυρφοριασει βαζουν στεφανι.. καρατσεκαρισμενο

ε καλα τωρα τους επιασες ολους εναν εναν και τους καρατσεκαρες. στα μπορδελα να δεις αγαπουλιδες και πυρφορους

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Πως τα αιτιολογεις τα παραπανω;
Οτι οι αντρες ειναι διαχρονικοι. Σε αντιθεση με τις γυναικες, που τυγχανει να
εχουν ημερομηνια ληξης' τις πιεζει ο χρονος, και βιαζονται να προλαβουν τα παντα..

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ναι ειναι πολυ διαχρονικοι...
Εχεις δει κατι μπαρμπαδες 40-45-50 με τα πατσοκοιλια τα γεροντοπαχα και τη καραφλα που μου ντυνονται και σα τηνειτζερ;;;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
ολα αυτα περι εμφανισης, δηλαδη κοιλια,καραφλα,κτλπ.. αφορουν ολες τις ηλικιες..
Δεν ειναι προνομιο των 40+.., αποκλειστικα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ένας από τους λόγους που παραδοσιακά ωθούσαν τους άντρες στο γάμο ήταν η απρόσκοπτη πρόσβαση στο σεξ. Στις μέρες μας όμως η πρόσβαση στο σεξ είναι εύκολη. Μάλιστα, όσον αφορά τους άντρες, όσο περισσότερο μεγαλώνουν τόσο πιο εύκολη γίνεται για αυτούς η πρόσβαση στο σεξ. Οι ελεύθερες γυναίκες που έχουν περάσει τα 35 αρχίζουν να πέφτουν στην κυριολεξία στα πόδια τους και συγχρόνως μπαίνουν στο παιχνίδι και οι μικρότερες. Επίσης, ένας εργένης γύρω στα 40, την εποχή δηλαδή που η πλειοψηφία του «ανταγωνισμού» έχει ήδη βγει εκτός αγοράς, ξεκινά να είναι εξαιρετικά επιθυμητός. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που αν σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα μόνες, αρχίζουν να στιγματίζονται, ο άντρας εργένης αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή.

Τί λες ρε φίλε;Από που κι ως που είναι εύκολη η πρόσβαση στο σεξ όσο μεγαλώνεις;Εκτός εαν εννοείς να είσαι ανώτερο στέλεχος σε καμια εταιρεία και να πηδιούνται μαζί σου λόγω της θέσης σου.

Οι ελεύθερες γυναίκες ανω των 35,όπως και όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα δηλαδή,μπορούν να πηδηχτούν με όσους θέλουν.Η προσφορά για πούτσα είναι άφθονη για όλες.Σιγά μην πέφτουν στα πόδια κανενός.Εδώ ακόμα και με πιτσιρικάδες 18-25 μπορούν να πηδιούνται πανεύκολα.Έχεις δει 35αρη-40αρη να μπορεί κι αυτός τόσο εύκολα να βρει μικρότερη χωρίς να του ζητάει κάποιο αντάλλαγμα;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ενα σχετικο αρθρο γραμμενο απο γυναικα..

Ο Φρόυντ έλεγε ότι, αναζητώντας έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άντρα, μια νέα γυναίκα αναζητά στην πραγματικότητα ένα ομοίωμα του πατέρα της που να κρίνει κατάλληλο για τα δικά της παιδιά. Τι λέει, όμως, η λαϊκή σοφία;
Ο σαραντάρης μπορεί να σε αποκωδικοποιήσει.
Έχει ήδη αρκετή εμπειρία απο γυναίκες για να αντιληφθεί άμεσα ποιές κινήσεις και ποιά λόγια θα σε κάνουν να νιώσεις αρκετά ασφαλής ώστε να είσαι πάντα ο εαυτός σου δίπλα του.
Ο σαραντάρης αφήνεται να γοητευτεί απο σένα.
Πέρα απ΄το προφανές προτέρημα της φρέσκιας σιλουέτας σου, ο σαραντάρης βρίσκει ικανοποίηση και στην αισιοδοξία και την ενέργεια που χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας σου επειδή έτσι νιώθει νεότερος, αλλά και σοφότερος. Ικανοποιώντας τον, λοιπόν, νιώθεις και εσύ ικανοποίηση.
Ο σαραντάρης τολμά να κολακέψει τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Έιναι, πλέον, αρκετά “άντρας” για να εκτιμήσει το μυαλό μιας γυναίκας, έστω και 15 χρόνια νεότερης. Έχοντας ήδη χτίσει τη ζωή του, έχει ξεπεράσει οποιοδήποτε σύμπλεγμα σχετικά με το ποιός είναι ο “εγκέφαλος” σε μια σχέση και σου δίνει μεγαλύτερο περιθώριο ειλικρινούς έκφρασης απ'ότι ένας τριαντάρης, για τον οποίον φοβάσαι μήπως πτοηθεί αν διαπιστώσει οτι είσαι πιο έξυπνη απο εκείνον.
Ο σαραντάρης ξέρει να περιμένει.
Εκεί που ο νεότερος εγκαταλείπει πρόωρα την προσπάθεια να σε κατακτήσει εξαιτίας του φόβου της απόρριψης, ο σαραντάρης σέβεται και αποδέχεται αμαχητί την ανάγκη σου να προστατέψεις τον εαυτό σου, γκρεμίζοντας, έτσι, τις άμυνες σου άμεσα και αποτελεσματικά.
Ο σαραντάρης ξέρει τι θέλει και έχει την αυτοπεποίθηση να το διεκδικήσει. Με άλλα λόγια δεν έχει την ανάγκη της επιβεβαίωσης απο μια γυναίκα. Αυτό καθιστά το ενδιαφέρον του για σένα γνήσιο και γυμνό απο προσδοκίες.
Ο σαραντάρης εμπνέει θαυμασμό. Ένας ώριμος άντρας είναι πιο ικανός να εξιτάρει μια γυναίκα με τις γνώσεις και τους προβληματισμούς του απο ένα παιδαρέλι, το οποίο εκείνη μπορεί εύκολα να χειραγωγήσει κατα πως την βολεύει. Επιπλέον, ο σαραντάρης έχει ήδη μάθει να φροντίζει τον εαυτό του, ώστε να μη χρειάζεται να κάνεις τη μαμά του, ούτε να νιώθεις μόνη στην προσπάθεια να ανταποκριθείς στα κριτήρια του σχετικά με έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.
Τελικά, το πιο ερεθιστικό πράγμα για μια γυναίκα που αμφισβητείται καθημερινά λόγω του φύλου και την ηλικίας της, είναι να μπορεί να κρατήσει δίπλα της έναν άντρα με εμπειρίες και άποψη. Πλάι στην ακέραιη φιγούρα του σαραντάρη η εικοσπεντάρα νιώθει οτι εκπληρώνει τον κοινωνικό της ρόλο ως το “ασθενές φύλο,” χωρίς να νιώθει ούτε στιγμή υποτιμημένη ή υποταγμένη. Για μια εικοσπεντάρα μετράει περισσότερο να ακούσει “αν ήμουν μαζί σου δεν θα βαριόμουν ποτέ” απο έναν σαραντάρη απ'ότι απ΄οποιονδήποτε άλλον...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
και γιατι ολος αυτος ο κοπος? για να εχεις στα τελειωματα σου διπλα σου παιδια και γυναικα? εχετε δει τους παππούδες στα νοσοκομεια? διωχνουν τσατισμένοι την γυναικα τους, δεν ακουν τις συμβουλες των παιδιων τους, αλλα αμα τους χαμογελασει καμμια νοσοκομα ξεμωραίνονται και την ακουν και θελουν και παιχνιδι, ο ανθρωπος δεν αλλαζει.
θα θυσιασω εγω τα καλυτερα πρωτα χρονια της ζωης μου για να εχω ΙΣΩΣ στα χειροτερα τελευταια ΙΣΩΣ καλυτερη συντροφια από μια πολύ νεαροτερη νοσοκομα. τι λετε ρε? για κοροϊδα ψάχνετε? μια φορα ζουμε.
Ετσι ειναι φιλε,τι νομιζουμε οτι τα παιδια και η γυναικα θα σε κοιτανε στα τελευταια σου??ναι καλα!!αν δεν τους χωσεις λεφτα η δεν τους γραψεις την περιουσια σου ,τα λεφτα σου, τον πουλο απλα,πειτε μου ποιος γερος στα 70 του με οικογενεια και παιδια μπορει να τα φαει σε μουνακια (επι πληρωμη )??απαντηση- ΚΑΝΕΙΣ.Ενω ο ελευθερος τα κανει οτι γουσταρει ,και στην μια και στην αλλη περιπτωση θα πληρωσεις εαν εχεις παιδια στα παιδια σου εαν δεν εχεις στις νοσοκομες,κ.τ.λ.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κρατατε λεφτα για τα γεραματα σας!
Τι νομιζετε οτι θα γαματε μεχρι τα 60-70;;;;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
πολύ γκρινια και πολύ ζηλεια.
πριν το γαμο ελεγε ότι δεν θα αλλαζε την ζωη μου, απλα θα παντρευόμασταν και θα καναμε οικογενεια.
μετα το γαμο ειπε όλα αλλαξαν τωρα ειμαστε παντρεμένοι, θα τα συζητάμε όλα, δεν θελω να πας εκει , δεν θελω να μιλας σε εκεινη, δεν δεν δεν ενώ εγω από την άλλη δεν της ζηταγα να κανει κατι ή όχι .
ακομη και τιποτα να μην εκανα εψαχνε να βρει κατι για να με πρηξει.
πχ την μια μερα, γιατι εφερες ντοματες από τον μπακαλη είναι ακριβος.
την άλλη γιατι εφερες βοτκα για να καλοπιασεις την κουμπαρα που παρεπιπτοντως την εχω δει 5 φορες και πινει μονο ουίσκι και είναι 2 κατηγοριες κατω από την γυναικα μου.
αυριο της λεω δεν θα φερω τιποτα δεν θα κανω τιποτα να δουμε με τι θα γκρινιαξεις με την αναπνοή μου?
Ε ΝΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ αναστεναξα (ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ), αρα κατι εχω , αρα κατι της κρυβω , αρα αρα αρα αποφασισμενη να με πρηξει δηλαδή ακομη και χωρις αφορμή.

ωωωωωω τυπε τι ειπες τωρα...
Ειχα μπλεξει παλια με μια τετοιου τυπου τρελη, η οποια με καυλωνε απίστευτα εμφανισιακά, συν ότι εκανε φοβερο γαμησι!...
Είμασταν 8 μηνες μαζι, οι πρωτοι 5-6 μηνες πολύ ωραιοι, γαμω, χαλαρα κι ωραια, ολο βγαιναμε και γαμιομασταν...δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα, αλλα στην συνεχεια φανηκε ότι το κραταγε καλα μεσα της...
Αρχισε να μου λεει κατι ΕΝΤΕΛΩΣ σουρεαλ τυπου 'γιατι κοιτας την γκομενα απέναντι?/σ αρεσει η γκομενα του ταδε? (ουτε που την ειχα δει ποτε)/ εχεις κρυφο φεησμπουκ και δεν μου το λες?' και αλλα γαματα, που δεν διανοειστε...
Της κοβω την καλημέρα, λεω 'παει' ωραια και καλα, να σου εμφανιζοταν παλι με γλυκες, χαμογελα, και ζητουσε συγνωμη,
Τελευταια φορα που την ειδα, ειχε μπαστακωθει σπιτι μου, και μου φωναζε (ακουστε εδώ) επειδή ημουν ακατάστατος (στο σπιτι μου!!!) και πως λογικα δεν εχω 'σχεδια μαζι της για το μελλον'....
Αρπαξα μια σακουλα σκουπιδιών μεγαλη, μαζεψα ΟΛΑ τα πραγματα της οσο αυτή φωναζε στον καναπε, βγαινω εξω να τα πεταξω (με αυτή να φωναζει -χωρις να χει παρει χαμπαρι-'ναι φευγα τωρα, παντα φευγεις') τα πεταω, ανεβαινω σπιτι, με κοιταει, της λεω 'θα φυγεις μονη σου, η θα σε βαλω και εσενα σε σακουλα?'

Συνειδητοποιει πως οσο αυτή φωναζε εγω της τα μαζεψα ΟΛΑ οσα ειχε αφησει (ρουχα-καλλυντικα, ipad) ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ, κατεβαινει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ στα σκουπίδια να τα μαζεψει, την κανω κι εγω στα μουλωχτα και παω να πιω κανα ποτο, κλεινω τηλεφωνα (εστελνε βεβαια μυνηματα για μερες μετα), και εκτοτε δε ντην ξαναδα......

ΠΕιτε με ανωμαλο, σκατοψυχο, ο,τι θελετε, αλλα το ποσο το χαρηκα αυτό δεν περιγράφεται....

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.284
Πόντοι
26.227
Κρατατε λεφτα για τα γεραματα σας!
Τι νομιζετε οτι θα γαματε μεχρι τα 60-70;;;;

Εννοείται ότι θα γαμάμε μέχρι και πέραν των 80. Ο παππούς μου στα 85 κάθε εβδομάδα πλενόταν ξυριζόταν παρφουμαριζόταν και κατέβαινε κούτσα κούτσα Φυλής να γαμήσει ...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εννοείται ότι θα γαμάμε μέχρι και πέραν των 80. Ο παππούς μου στα 85 κάθε εβδομάδα πλενόταν ξυριζόταν παρφουμαριζόταν και κατέβαινε κούτσα κούτσα Φυλής να γαμήσει ...
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Χαρα στο κουραγιο σας... εγω παντως δεν εχω τις αντοχες που χα στα 20 κ τα 30...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ωωωωωω τυπε τι ειπες τωρα...
Ειχα μπλεξει παλια με μια τετοιου τυπου τρελη, η οποια με καυλωνε απίστευτα εμφανισιακά, συν ότι εκανε φοβερο γαμησι!...
Είμασταν 8 μηνες μαζι, οι πρωτοι 5-6 μηνες πολύ ωραιοι, γαμω, χαλαρα κι ωραια, ολο βγαιναμε και γαμιομασταν...δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα, αλλα στην συνεχεια φανηκε ότι το κραταγε καλα μεσα της...
Αρχισε να μου λεει κατι ΕΝΤΕΛΩΣ σουρεαλ τυπου 'γιατι κοιτας την γκομενα απέναντι?/σ αρεσει η γκομενα του ταδε? (ουτε που την ειχα δει ποτε)/ εχεις κρυφο φεησμπουκ και δεν μου το λες?' και αλλα γαματα, που δεν διανοειστε...
Της κοβω την καλημέρα, λεω 'παει' ωραια και καλα, να σου εμφανιζοταν παλι με γλυκες, χαμογελα, και ζητουσε συγνωμη,
Τελευταια φορα που την ειδα, ειχε μπαστακωθει σπιτι μου, και μου φωναζε (ακουστε εδώ) επειδή ημουν ακατάστατος (στο σπιτι μου!!!) και πως λογικα δεν εχω 'σχεδια μαζι της για το μελλον'....
Αρπαξα μια σακουλα σκουπιδιών μεγαλη, μαζεψα ΟΛΑ τα πραγματα της οσο αυτή φωναζε στον καναπε, βγαινω εξω να τα πεταξω (με αυτή να φωναζει -χωρις να χει παρει χαμπαρι-'ναι φευγα τωρα, παντα φευγεις') τα πεταω, ανεβαινω σπιτι, με κοιταει, της λεω 'θα φυγεις μονη σου, η θα σε βαλω και εσενα σε σακουλα?'

Συνειδητοποιει πως οσο αυτή φωναζε εγω της τα μαζεψα ΟΛΑ οσα ειχε αφησει (ρουχα-καλλυντικα, ipad) ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ, κατεβαινει ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ στα σκουπίδια να τα μαζεψει, την κανω κι εγω στα μουλωχτα και παω να πιω κανα ποτο, κλεινω τηλεφωνα (εστελνε βεβαια μυνηματα για μερες μετα), και εκτοτε δε ντην ξαναδα......

ΠΕιτε με ανωμαλο, σκατοψυχο, ο,τι θελετε, αλλα το ποσο το χαρηκα αυτό δεν περιγράφεται....
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.
ακομη και εγω ειχα περιστατικο τελευταια που της τα πεταξα στα σκουπίδια και πηγε τα πηρε.
γιατι απαντούσες στην γκομενα του φιλου σου που σου μιλουσε. γουστάρεις την κουμπαρα. γιατι η 58χρονη ξεναγος που δεν θα ξαναδουμε σου χτυπησε τον ωμο φευγοντας....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια.
ακομη και εγω ειχα περιστατικο τελευταια που της τα πεταξα στα σκουπίδια και πηγε τα πηρε.
γιατι απαντούσες στην γκομενα του φιλου σου που σου μιλουσε. γουστάρεις την κουμπαρα. γιατι η 58χρονη ξεναγος που δεν θα ξαναδουμε σου χτυπησε τον ωμο φευγοντας....

ε μιλαμε για ψυχολογικη παθηση, η οποια δεν εχει καμμια αρχη και κανεναν τελειωμο!
Ειμαι σιγουρος πως ακομα κι αν ειχα αδερφη, θα την ζηλευε η τυπισσα!
Μεγαλη δυστυχια να μπλέξεις με τετοιο ατομο, καθως η παρουσια του είναι πιο τοξικη κι απτο πλουτωνιο του Ιραν-αλλα μεγαλυτερη δυστυχια διανυουν και οι ιδιοι, καθως δεν μπορουν να κοιμηθουν ησυχοι λογω της ψυχαναγκαστικης ανασφάλειας τους.
Εσυ η εγω που μας ετυχαν, είχαμε την επολογη να πουμε 'γεια σας' και παει!
Αυτές όμως, ζουνε εγκλωβισμένες στο μαρτυριο της τρελας τους...

Μακρια από μας, τυπε!

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Ναι ειναι πολυ διαχρονικοι...
Εχεις δει κατι μπαρμπαδες 40-45-50 με τα πατσοκοιλια τα γεροντοπαχα και τη καραφλα που μου ντυνονται και σα τηνειτζερ;;;

φιλε μην το λες δεν ειδες το αλλο θεμα που ο 86ρης παππους καμακωνει την γκομενα του 30ρη? στο τσακ ειναι να της το παραβιασει το μουνακι

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι όσοι σκέφτεστε να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά για να έχετε κάποιον να σας γηροκομισει νομιζω το βλέπετε λάθος. Το θέμα ειναι να περνάμε καλα τωρα, για το μέλλον κανεις δεν μπορει να μας δωσει εγγυήσεις. Συζεις με μια κοπέλα επειδή γουστάρεις να ζεις μαζι της τωρα, κανεις παιδιά επειδή γουστάρεις τη φάση τωρα.

Εγω παντως το εχω μετανιώσει που το φοβόμουν και δεν παντρεύτηκα νωρίτερα. Δε λεω και σαν εργένης γαματα περνούσα αλλα και τωρα σαν παντρεμένος ακομα καλυτερα. Και μονο που γυρνάω σπιτι το βράδυ και εχω κάποιον να με περιμένει, το σπιτι καθαρό, σπιτικό φαγητό, ζεστό και νόστιμο, αυτα τα απλα πραγματα μετράνε. Και τις πουτάνες, και καμια γκομενιτσα που και που, δε χρειάζεται να τις κόψετε.

Επισης μεγάλο λάθος αυτο που λέτε μερικοί οτι καλυτερα να παντρευτείς μπαζο για να μη σε κερατώνει. Αυτο ισως ισχυει για τους άνδρες, οπου οσο ωραιότερος καποιος τοσο περισσότεροι πειρασμοί, για τις γυναικες όμως δεν παει ετσι. Αφου όλες απο μπάζα μεχρι μουναρες έχουν στρατό υποψηφίων γαμιαδων. Άρα πάρτε όμορφη να το χαρείτε  :grin:  εγω παντως παντρεύτηκα την ομορφότερη απο όσες εκανα σχεση.

Επισκέπτης
Τύποι όσοι σκέφτεστε να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά για να έχετε κάποιον να σας γηροκομισει νομιζω το βλέπετε λάθος. Το θέμα ειναι να περνάμε καλα τωρα, για το μέλλον κανεις δεν μπορει να μας δωσει εγγυήσεις. Συζεις με μια κοπέλα επειδή γουστάρεις να ζεις μαζι της τωρα, κανεις παιδιά επειδή γουστάρεις τη φάση τωρα.

Εγω παντως το εχω μετανιώσει που το φοβόμουν και δεν παντρεύτηκα νωρίτερα. Δε λεω και σαν εργένης γαματα περνούσα αλλα και τωρα σαν παντρεμένος ακομα καλυτερα. Και μονο που γυρνάω σπιτι το βράδυ και εχω κάποιον να με περιμένει, το σπιτι καθαρό, σπιτικό φαγητό, ζεστό και νόστιμο, αυτα τα απλα πραγματα μετράνε. Και τις πουτάνες, και καμια γκομενιτσα που και που, δε χρειάζεται να τις κόψετε.

Επισης μεγάλο λάθος αυτο που λέτε μερικοί οτι καλυτερα να παντρευτείς μπαζο για να μη σε κερατώνει. Αυτο ισως ισχυει για τους άνδρες, οπου οσο ωραιότερος καποιος τοσο περισσότεροι πειρασμοί, για τις γυναικες όμως δεν παει ετσι. Αφου όλες απο μπάζα μεχρι μουναρες έχουν στρατό υποψηφίων γαμιαδων. Άρα πάρτε όμορφη να το χαρείτε  :grin:  εγω παντως παντρεύτηκα την ομορφότερη απο όσες εκανα σχεση.
από μια ακρουλα ξηλωνεται το πουλόβερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom